Alles in 1 Drenthe Ontdek alle pakketten bespaar jaarlijks tot wel €92


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Drenthe vergelijken? Internetten, tv-kijken en bellen: het mag niet langzaam zijn, en we willen de beste kwaliteit. Een innovatieve stabiele aansluiting op internet is om die reden erg belangrijk. We internetten voor televisie kijken, uploaden van bestanden, thuiswerken, onze studie of voor het plaatsen van een online bestelling. Wat is het aanbod op het gebied van alles in 1? Is de mb snelheid voldoende voor mij? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Via deze website bekijk je alle leveranciers. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Voer alleen jouw postcode en huisnummer in, selecteer het type verbinding (glasvezel, kabel of ADSL), geef je voorkeur door qua snelheid, geef ook aan of je extra services voor je TV wilt (on demand films kijken, begin gemist, extra zenderpakketten) en schat het aantal belminuten. Je treft daarna meteen de goedkoopste alles in 1 provider in Drenthe. Start met vergelijken en bespaar zo €58 per jaar. Op zoek naar een nieuw pakket alleen voor tv-kijken of uitsluitend voor internetten? Of wil je een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder bellen? Geen probleem! Met ons zoekscript vergelijk je behulpzame details over voordelig bellen, internetten en tv-kijken in Drenthe.

Alle internet-providers

Vergelijk de prijs van alle providers en kabelaars

Enorm snel internet

Internetsnelheden tot 500MB plus veel uitbreidingspakketten.

Check de laagste prijs

Vergelijk alle alles-in-1 providers en krijg een voordeel oplopend tot €74 op jaarbasis.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internetten via de kabel, ADSL of via glasvezel?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn een voor een soorten breedbandinternet. Maar welk type breedbandinternet moet ik kiezen? Check nu alles over Zender Canal digitaal.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnEen dergelijk internet abonnement is voor heel veel huizen beschikbaar. Een grote pré van ADSL is dat je niet vast zit aan max. 1 of 2 aanbieders. Om die reden is dit een relatief voordelige aansluiting. Nadelen hiervan zijn o.a. de lagere snelheden (maximaal 50 mb per seconde). Woon je op het platteland? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Ook interessant: tegenwoordig is er ook VDSL.

2. Kabel
Bij internet via de kabel wordt niet alleen het tv-signaal maar ook het internet via de kabel verstuurd. Via de kabel-internetverbinding heb je een prima snelheid, vaak wel 300 MB/s. Het TV- en internet signaal blijven verder gescheiden. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door tv & streamen. Nadeel hiervan is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. Drenthe heeft slechts een paar kabelaanbieders. Ook moet je vaak verplicht een tv-abonnement nemen.

3. Internet via de glasvezel
Wil jij het beste van het beste? Door middel van glasvezel internet gaat de snelheid boven alles, tot wel 500 Megabit per seconde. De download- en snelheden voor uploaden is vaak gelijk. Noodzakelijk voor zware gebruikers. Jammer genoeg is glasvezel nog niet verkrijgbaar voor het merendeel van de consumenten. Is glasvezel internet in Drenthe af te sluiten? Vul de gegevens van jouw woning in en check de diverse contracten.


Type internet Gunstig Nadelen Prijzen
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Kan traag zijn Vanaf €38
2. Kabel Op grote schaal verkrijgbaar Verplicht TV-abonnement Vanaf €48
3. Glasvezel Maximale snelheden Beperkt beschikbaar Vanaf €54

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Drenthe?

Wil je overstappen naar een nieuw alles-in-1 pakket? Dat is erg gemakkelijk. De grootste landelijke spelers (KPN, Tele2, Vodafone, XS4ALL, Ziggo, Telfort) hebben een samenwerking. Als jij overstapt dan regelt je provider dit allemaal. Op die manier ben je geen dag offline. Kan ik de overstap al maken? Vrijwel alle alles-in-1 afspraken duren 12 maanden. Daarna heb je steeds een maand opzegtermijn. Je kunt dan overstappen naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Heb je een goedkope alles-in-1 provider gevonden? Je zult geen hinder ondervinden dankzij de overstapservice.

De overstapservice
Veel partijen zijn aangesloten bij deze overstapservice. De nieuwe aanbieder regelt dan alles. Bijvoorbeeld het opzeggen van het “oude” bellen- internet en tv abonnement. Vervolgens managen zij dat alles op tijd wordt omgezet.Je zit dus geen dag zonder internet. Telfort, Tele2, XS4ALL, KPN, Vodafone, Online.nl doen hieraan mee. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kan je het nieuwe pakket vandaag online regelen.

 1. Check de looptijd van je contract.
 2. Vul je gegevens in, en kies het nieuwe pakket.
 3. Bestel het nieuwe pakket en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Per mail ontvang je direct een bevestiging. Binnen een maand is het vaak geregeld.
 5. De router/modem wordt opgestuurd. Twee linker handen? Neem dan de installatieservice.

Jouw bestaande/aanstaande provider niet aangesloten bij deze landelijke overstapservice? Je zegt dan zelf je contract op. Let op: sluit eerst het nieuwe contract af. Beëindig pas hierna jouw huidige verbintenis. Kies ook voor nummerbehoud als je die wilt meenemen.

Alles in 1 combineren met mijn mobiel abonnement, hoe werkt dat?

Een alles in 1 pakket gekozen? Dan ontvang je internet, tv en vaste telefonie van een provider. We noemen dit ook wel triple play. Wat op dit moment in opkomst is, is het quad play pakket. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met mobieltjes of tablets. Technisch gezien is het een 4 in 1 abonnement.

Waarom dit zo populair is? Zo’n internet aansluiting in Drenthe? Kies je voor alles in 1 producten dan staat hier natuurlijk iets tegenover. De belangrijkste voordelen zijn korting op je abonnement, gratis mobiele data, en andere extraatjes als gratis add-ons voor je interactieve TV. Dankzij deze combideals ontvang je meer voor het zelfde geld. Erkende 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Korting op je mobiele abonnement.
 • Verdubbeling van je databundel.
 • Gratis zenderpakket.
 • Gratis onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Je data + belminuten worden verdubbeld.
 • Korting op de “thuis-factuur”.
 • Gratis eredivisie kijken.
 • Pakket voor opnemen.

VodafoneZiggo

 • Gratis data / GB’s voor je telefoon contract.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Een gratis “veilig online” pakket.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De 3-in-1 pakketten verkondigen hoge internetsnelheden. Gangbaar is dit 400 Mbit/s. Maar hoeveel snelheid heb ik eigenlijk nodig? Beneden spot jij een praktisch overzicht. Per gebeurtenis tref je de benodigde snelheid.


Gebeurtenis Minimale snelheid?
E-mailen (zonder bijlagen) > 1 Mb/s
Een website bezoeken 1-2 Mb/s
Chatten en sociale media 1-2 Mb/s
Online telefoneren >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
Interactieve tv via mobiele app 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Wat voor internet-pakket kies ik
Er zijn door de bank genomen drie “klassen” internetgebruikers. de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Voor ieder segment bevelen we een andere snelheid aan.

1. Starters (beginnen met een minimale snelheid)
Jij gebruikt alleen de basics, denk aan E-bankieren, e-mailen, websites bezoeken. Niet meer dan 1 device online.

2. Gemiddeld gebruik (20 Mb/s of meer)
Zo af en toe download je bestanden, en gebruik je diensten als Film1 of Pathé Thuis. Dit kan met meerdere personen tegelijkertijd.

3. Zwaarder verbruik (Rond 50 Mb/s en hoger)
Films kijken in de hoogste resolutie (4K). Downloaden en uploaden gaat supersnel. Game via internet zonder storing? Dat is mogelijk met meerdere mensen op hetzelfde ogenblik. Op deze website lees je ook alles over Glasvezel internet Zuna.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Drenthe. Hoe maak ik een goede keuze? Dat is per huishouden natuurlijk verschillend. Om je de goede richting in te wijzen vind je hieronder wat meer info.

Welke partijen leveren in de omgeving van Drenthe?
Elke regio heeft een unieke samenstelling. Via onze tools tref je gemakkelijk & snel de providers. Op het moment dat jouw postcode (en evt. huisnummer) bekend is, merk je dat een aantal aanbieders überhaupt geen optie zijn. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Zijn extra producten benodig zoals modems, routers, data-kabels? Heb jij geen baat bij vaste telefonie? Of wil jij een contract zonder TV? Ga dan voor het 2-in-1 pakket of wellicht voor een 100% internetabonnement. Zo betaal je ook niet voor opties die irrelevant en overtollig zijn.

Welke extra services wil ik?
Een aanzienlijk deel van de alles in 1 abonnementen kan je uitbreiden met extra modules. Bekende voorbeelden zijn aanvullende opties zoals begin gemist, vooruitkijken, tv programma’s opnemen of uitgebreide kanalen pakketten met premium zenders zoals Discovery Science. Dit kan echter wel gevolgen hebben. Wil jij toch deze pakketten aanzetten dan schieten de prijzen omhoog. Ook Wifi-versterkers om de reikwijdte van een router te bevorderen behoren tot de mogelijkheden. Geen trage verbindingen en storingen maar snel internet in Drenthe.

Wat zijn de extra's die ik kan kiezen bij mijn TV-contract?

Ook zo dol op televisie kijken? Vandaag de dag kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. Dankzij interactieve televisie kijk jij TV, waar en wanneer je wil. Op allerlei devices (telefoon, PC, en niet te vergeten de TV). Online TV streamen is erg populair. Het digitale-tv pakket is uitbreidbaar met verschillende modules. Deze hebben we voor je opgesomd:

Uitzending gemist
Door de toevoeging van programma gemist heb je de mogelijkheid alles gratis terug te kijken. Dit is vaak standaard inbegrepen in het basispakket. Handig als je jouw favoriete NPO serie net hebt gemist. Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van de meer commerciële kanalen als bijvoorbeeld Canvas.

Een andere optie is begin gemist. Het eerste stukje van een programma gemist? Dan start je toch gewoon vanaf het begin? Ook live-pauzeren wordt vaak al aangeboden. Bij verscheidene leveranciers kan dit slechts een paar dagen. Maar bij andere tv-aanbieders kan je tot 2 weken terugkijken.

Televisieprogramma opnemen
Meer en meer organisaties bieden de mogelijkheid tot programma’s opnemen. Meestal met behulp van PVR (ontvanger met harde schijf) maar het verschuift naar cloud. Zo’n extra opnemen-pakket kost rond de €6,50 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. De ruimte op de harde schijf / cloud is beperkt. Denk hierbij aan zo’n 350GB / 250 uur.

Diverse zenderpakketten
De TV-aanbieders hanteren een basispakket met zo’n 25 zenders. Hierbij moet je denken aan zenders als FOX Entertainment. Bovendien heb je vaak toegang tot regionale kanalen als DTV en je kunt kiezen voor Sat.1. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement verder uitbreiden met add-on zenderpakketten. Denk aan Film1 of het Haber Türk TV tv-kanaal. Op de website van jouw provider bekijk je van welk aanbod jij gebruik kunt maken in Drenthe.

alles in 1 in Drenthe


Internet en tv vergelijken in Drenthe

Ben jij maandelijks veel geld kwijt voor internet, tv en bellen? Of ga je op jezelf wonen, en kijken jullie uit naar een andere alles in 1 leverancier? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Drenthe. Dit wordt makkelijk gemaakt aan de hand van de volgende stappen.

1. Vind uit wat je nu per maand betaalt en pak even alle kleine lettertjes erbij (doe een speedtest!)
2. De eeste vergelijk stap is: geef je (nieuwe) woonplaats door.
3. Geef aan welke snelheid en verbinding je wilt.
4. Selecteer je wensen m.b.t digitaal tv kijken (live pauzeren, tv programma’s opnemen, online tv kijken.)
5. Kies onbeperkt bellen of juist tarief per minuut.
6. Selecteer het 3-in-1 abonnement die voor jou geschikt is.
7. Het internet pakket heb je in mum van tijd aangevraagd. De overstap wordt in goede banen geleid door de provider.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Er is ook een installatieservice mogelijk. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket bedraagt standaard 5 of 6 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Combineer en krijg korting
Top verbinding
Goedkoop proberen

alles in 1 telfort logo

Telfort

7+ score klantenservice
Tot 7 dagen terugkijken
Korting bij 1 jaar

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Tot 40 Mbit/s upload
Live pauzeren
Aantrekkelijk korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Hoge klanttevredenheid
Gratis modem
Voordelige tarieven

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

WiFi-versterker
Begin gemist
Goede welkomstkorting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Veilig online pakket
Vlugge activatie
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 caiway logo

Caiway

Sitecom X4 N300
Gemakkelijk overstappen
Voordelig proberen

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

30 HD zenders
Met installatie garantie
Scherpe prijzen


Youfone

Gratis Fox Sports
Met extra zenderpakketten
Goedkoop proberen

alles in 1 online logo

Online.nl

24 HD zenders
Overal online TV kijken
Maximaal voordeel

alles in 1 NLE logo

NLE

Met NLE V10 modem
Glasvezel internet
Goede voorwaarden

alles in 1 fiber logo

Fiber

Gratis Fox Sports
Gemakkelijk overstappen
Maandelijkse korting


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Drenthe

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel wordt steeds gewoner. In de streek Drenthe hebben ook veel mensen hier behoefte aan. Een glasvezel-abonnement heeft veel voordelen. Het is sneller dan welke verbinding (100 tot 400 Mbps), en ook nog eens hartstikke stabiel. Verder biedt het open karakter van glasvezelnetwerken nog meer. Als consument kun je kiezen uit meerdere aanbieders. Wat je om je heen nog wel eens hoort: zo’n glasvezel internetverbinding is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. Gelukkig klopt dit niet. Dit glasvezel alles in één pakket met bellen, televisie + internet heb je al vanaf 4 – 5 tientjes in de maand. Kan ik gebruik maken van glasvezel internet in Drenthe? Welke aanbieders zijn er? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en filter op “glasvezel”. Als er glasvezel aanbieders zijn, zie je het direct. Voldoet er geen provider aan jouw zoekopdracht? Ook met kabel haal je tegenwoordig behoorlijke snelheden. Of bekijk meer informatie over Alles in 1 pakket Zijderveld.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Goedkoop internetten, bellen en tv-kijken. Start met 3-in-1 pakketten vergelijken in Drenthe.