Alles in 1 Driebergen-Rijsenburg Check alle pakketten en profiteer van kortingen tot €72


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Driebergen-Rijsenburg vergelijken en direct de overstap maken? Tv-kijken, internetten en bellen: het moet snel zijn, en we willen de beste kwaliteit. Een snelle en bekwame aansluiting op internet is voor veel mensen onmisbaar geworden. Internet gebruiken we voor televisie kijken, rondsurfen, films streamen, uploaden van bestanden maar bijvoorbeeld ook voor gamen. Maar welke aanbieders zijn er? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Via ons zoekscript tref je alle leveranciers. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Neem jouw adresgegevens als basis en selecteer het type verbinding (glasvezel, kabel of ADSL), kies een snelheid die bij jou past, kies eventueel voor extra opties voor interactieve TV (vooruitkijken, on demand films kijken, live pauzeren) en bepaal of je ook vaste telefonie wilt. Jij vindt vervolgens rechtstreeks de goedkoopste alles-in-1 provider in Driebergen-Rijsenburg. Start met vergelijken en bespaar zo €92 ieder jaar opnieuw. Wil je een nieuwe kabelaar uitsluitend voor tv-kijken of een 100% internetaanbieder? Of vergelijk je liever een goedkoop internet & tv pakket zonder telefonie? Ook dat is mogelijk! Middels ons zoekscript bekijk je praktische informatie + tips over voordelig televisie kijken, bellen en internetten in Driebergen-Rijsenburg.

Alle internet-providers

Ontdek de pakketten van alle erkende providers

Razendsnel internet

Internetsnelheid van maar liefst 200MB en uitgebreide digitale-tv pakketten

Korting op je internetpakket

Bezoek de alles in 1 providers en krijg een voordeel oplopend tot €94 op jaarbasis.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internet via kabel, ADSL of glasvezel?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn allen categorieën breedbandinternet. Maar welk type breedbandinternet is handig in mijn situatie? Doorzoek eerst alle info m.b.t. Alles in 1 aanbieding UPC.

1. ADSL
ADSL-internet komt binnen via de telefoonlijn. Dit type verbinding is voor bijna alle woningen bereikbaar. Een actueel pluspunt is dat je kunt kiezen uit veel aanbieders. Om die reden zijn er vaak flinke kortingen mogelijk. De negatieve kant daarvan is de relatief trage verbinding (hoogstens 50 mb/p/sec). Woon je wat verder van een wijkcentrale? De snelheden zullen dan nog wat trager zijn. Praktisch: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
Bij kabelinternet krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Met een aansluiting op de kabel heb je niet te klagen qua snelheid, vaak wel 200 MB/s. Kabel televisie signaal is gescheiden van het internet signaal. Daardoor verlies je geen snelheid door bijvoorbeeld televisie gebruik. Het nadeel is dat er weinig verschillende leveranciers zijn. Driebergen-Rijsenburg biedt maar diverse kabelaanbieders. Ook wordt er standaard een tv-abonnement meegeleverd.

3. Glasvezel
Neem jij alleen genoegen met het vlugste internet? D.m.v. glasvezel internet haal je snelheden tot wel 500 Mb/s tot wel 1 Gb per seconde. De download- en snelheden voor uploaden verschillen tegenwoordig nauwelijks. Onontbeerlijk voor de heavy users. Helaas is glasvezel nog niet beschikbaar voor veel mensen. Is glasvezel internet in Driebergen-Rijsenburg aanwezig? Gebruik onze vergelijker en achterhaal wat er mogelijk is.


Type aansluiting Pluspunt Negatief Tarief
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Kan traag zijn Vanaf €40
2. Kabel Op grote schaal verkrijgbaar Keuze is zeer beperkt Vanaf €49
3. Glasvezel De snelste verbinding Matig leverbaar Vanaf €50

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in Driebergen-Rijsenburg?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Dat is online mogelijk. De grote jongens (KPN, Online.nl, Telfort, Ziggo, Tele2, XS4ALL) werken in een centraal systeem. Op het moment dat jij overstapt dan hoef jij eigenlijk niets te doen. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Per wanneer kan ik over? Een groot deel van de alles-in-1 afspraken zijn jaarlijks te vernieuwen. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand. Je hebt dan de optie over te stappen naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Een nieuw 3-in-1 pakket uitgezocht? Overstappen gaat razendsnel door middel van de overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de providers leveren deze overstapservice. De nieuwe leverancier neemt het papierwerk voor z’n rekening. Denk hierbij aan het afhandelen van je huidige internet- televisie- en bellen abonnement. Eveneens zorgen zij ervoor dat de verbinding wordt geactiveerd. Zo kom je niet zonder aansluiting te zitten. Telfort, KPN, Online.nl, Tele2, Ziggo, Vodafone doen hieraan mee. Een goed abonnement gevonden? En sluit je af bij een van de genoemde providers? Dan kan jij de aanbieding vandaag online regelen.

 1. Controleer duur huidige verbintenis.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Koop het toekomstige pakket en de overstapservice doet de rest.
 4. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. Binnen een week of 4 ben je overgestapt.
 5. Jouw nieuwe router (indien nodig) wordt thuis afgeleverd. Eventueel kun je kiezen voor de installatieservice.

Maak je geen gebruik van deze overstapservice? Laat dan je abonnement stopzetten. Cruciaal: kies altijd eerst een nieuwe aanbieder. Laat daarna je abonnement z.s.m. stopzetten.Selecteer ook de optie voor nummerbehoud indien jij dat wilt.

Krijg ik korting wanneer ik alles in 1 combineer met mobiel?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Jij krijgt dan Internet + televisie + bellen via één leverancier. Dit heet ook wel triple play. Maar waar dit langzaam naar verschuift noemt men in de volksmond quad play. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met mobiele telefonie contracten. Technisch gezien is het een 4 in 1 abonnement.

Wat bereik je daar precies mee? Zo’n internet aansluiting in Driebergen-Rijsenburg? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan dien je hiervoor beloond te worden. Denk aan leuke extra’s als korting op het maandbedrag, extra MB’s en additionele bonussen als gratis zenderpakketten. Door gebruik te maken van zulke combideals ontvang jij dus een hoog prijs/kwaliteit product. Vaak bestelde 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Verdubbeling van je databundel.
 • Gratis extra zenders.
 • MB’s geven en ontvangen van vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Een dubbel aantal MB’s en belminuten.
 • Korting op de “thuis-factuur”.
 • Voordeel bij Fox Sports.
 • Geen kosten voor opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Dubbel internet voor jouw smartphone.
 • Korting op je mobiele rekening.
 • Gratis toegang tot extra tv-kanalen.
 • Thuis “veilig online” gebruiken zonder kosten.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De internetproviders adverteren met enorme internetsnelheden. Vaak wel 400 Mbit/s. Maar hoeveel snelheid heb ik eigenlijk nodig? Hierna lees je een aantal praktische voorbeelden. Per werkzaamheid tref je de minimale snelheid.


Wat ben je aan het doen? Welke snelheid?
Mailen zonder bijlage > 1 Mb/s
Het bezoeken van sites 1-2 Mb/s
Chatten en sociale media 1-2 Mb/s
Video-gesprekken >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
Interactieve/digitale tv via internet 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hulp bij het kiezen van internetsnelheid
We herkennen grofweg 3 gebruikerstypes in internetgebruik: licht gebruik, gemiddeld gebruik en zwaar gebruik. Voor ieder segment raden wij een internetsnelheid aan.

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Het internet open jij alleen voor surfen, social media, internetbankieren. Niet meer dan 1 device online.

2. Ervaren huishoudens (20+ Mb/s)
Af en toe download je foto’s of films, en stream je films via Videoland of NPO. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Zwaar gebruik (50 Mb/s of meer)
Films kijken in de beste kwaliteit. Downloads zijn vliegensvlug binnen. Ben je liefhebber van online gaming? Dat is mogelijk met verschillende personen tegelijk. Op deze website lees je ook alles over Glasvezel internet Doezum.

Welk internet- tv en bellen pakket is geschikt voor mij?

Er zijn tal van bellen- tv en internetproviders in Driebergen-Rijsenburg. Hoe maak ik een goede keuze? Dat is afhankelijk per situatie. Om je de goede richting in te wijzen hebben we een paar vragen opgesteld.

Welke leveranciers zijn er in de streek Utrechtse Heuvelrug?
Dit is heel erg afhankelijk van je locatie. Met onze vergelijker vind je in 1 overzicht alle internetbedrijven. Als je jouw poscode hebt ingevoerd, merk je dat een aantal aanbieders überhaupt geen optie zijn. Dit biedt overzicht en maakt kiezen simpeler.

Kan je niet beter iets weglaten?
Heb je echt alle extra’s nodig als modems, data-kabels, wifi-versterkers? Heb jij niets aan vast bellen? Of heb je geen televisie? Bestel dan een 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Zo betaal je ook niet voor services die irrelevant en overtollig zijn.

Welke extra services wil ik?
Een aanzienlijk deel van de alles-in-1 pakketten kun je eindeloos uitbreiden. Voorbeelden zijn extraatjes zoals vooruitkijken, online tv kijken, live pauzeren of diverse entertainment-pakketten met kanalen als Nick Toons. Heb je dit wel echt nodig? Juist door deze extra’s zullen de tarieven hoger worden. Ook Wifi-versterkers om het functioneren van de router te pushen zijn voor sommige huizen onmisbaar. Niemand wil toch storingen maar snel internet in Driebergen-Rijsenburg.

Hoe kan ik mijn digitale-tv abonnement uitbreiden?

Zoek jij het perfecte televisie-abonnement? In de actuele situatie vind je in elk drie in één pakket digitale TVDankzij interactieve televisie is TV kijken nog makkelijker geworden. Op allerlei devices (mobiel, PC, en natuurlijk je TV). Online TV kijken gebeurt in toenemende mate. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met velerlei modules. Bekijk deze nu direct:

Uitzending gemist
Via programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Bij veel contracten is dit normaal gesproken al actief. Vaak kan dit alleen met Nederlandse zenders (NPO). Af en toe moet je betalen voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als 24 Kitchen Entertainment.

Een andere optie is begin gemist. Net te laat ingeschakeld? Dan kun je eenvoudig starten vanaf het begin. Even op pauze om te plassen? Geen probleem. Bij verscheidene kabelaars kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Bij andere aanbieders kan je tot 2 weken terugkijken.

TV-programma’s opnemen
Veel aanbieders bieden de optie tot TV programma’s opnemen. Dit gaat via PVR (de harde schijf zit in de tv-ontvanger) maar dit gaat steeds vaker via de cloud. Deze optie kost je om en nabij de €5,00 per maand. Bij Ziggo en XS4All betaal je niets extra’s. Er zit wel een max aan de opnametijd. De inschatting is +/- 225GB / 200+ uur video.

Zenderpakketten toevoegen
De TV-aanbieders bieden rond de 25 standaard zenders. Onder andere zenders zoals Ginx Entertainment. Daarnaast heb je vaak toegang tot regionale kanalen als RTV Rijnmond. Echter ook wereldwijd: 192TV. Je kunt je digitale-tv ervaring nog leuker maken met betaalde zenderpakketten. Check o.a. PTV Prime en het ART Movies televisie-kanaal. Op de providers website kun je bekijken waar jij recht op hebt in Utrecht.

alles in 1 in Driebergen-Rijsenburg


Internet en tv vergelijken in Driebergen-Rijsenburg

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of ga je verhuizen naar een andere plaats, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Zie nu jouw potentiële besparing en start met bellen, internet en tv vergelijken in Driebergen-Rijsenburg. Het is verrassend eenvoudig middels de adviezen die hieronder staan.

1. Vind uit wat je nu per maand betaalt en zoek naar de voorwaarden (een speedtest is hierbij nuttig!)
2. De eeste vergelijk stap is: geef jouw woonplaats door (huisnr + postcode).
3. Geef aan welke snelheid en verbinding je wilt.
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (extra zenderpakketten, on demand films kijken, vooruitkijken.)
5. Klik op het gewenste (onbeperkt) bellen pakket.
6. Selecteer direct het 3-in-1 pakket die voor jou geschikt is.
7. Het internet pakket heb je in mum van tijd aangevraagd. Overstappen wordt doorgaans geregeld door je aanstaande provider.
8. Het aansluiten van modem / router kan zelfstandig. Of laat een monteur alles installeren. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket is gemiddeld genomen 30 dagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Beste service award
Heldere voorwaarden
Goedkope prijzen

alles in 1 telfort logo

Telfort

CombiVoordeel
Ruim aanbod zenders
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Tot 400 Mbit/s download
Met installatie garantie
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Inzicht in verbruik
Met handige App
Maximaal voordeel

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Gratis WiFi-check
Digitaal tv-kijken
Goede voorwaarden

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Vodafone + Ziggo voordeel
Uitzending gemist
Voordelige prijzen

alles in 1 caiway logo

Caiway

Download tot 500 Mb/s.
Gratis nummerbehoud
Eerste maanden korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Combinatievoordeel
Gratis modem
Korting bij 1 jaar


Youfone

Experia Box V10
Met extra zenderpakketten
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 online logo

Online.nl

2 weken bedenktijd
Gratis nummerbehoud
Scherpe korting

alles in 1 NLE logo

NLE

Met Ubiquiti versterker
Betrouwbaar netwerk
Scherpe voorwaarden

alles in 1 fiber logo

Fiber

FRITZ!Box router
Binnen 6 weken actief
Goede welkomstkorting


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Driebergen-Rijsenburg

Digitale televisie en internet via glasvezel is erg populair. Met name in de omgeving Utrechtse Heuvelrug is dat niet anders. Alles-in-1 met glasvezel kent vele voordelen. Het is verrassend snel (100 tot 200 Mbps), en uploaden en downloaden gaat vaak even snel. Verder spreken we bij glasvezel over “open netwerk”. Er zijn behoorlijk veel verschillende leveranciers. Wat je om je heen nog wel eens hoort: zo’n glasvezel internetverbinding is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. Gelukkig klopt dit niet. Het glasvezel alles in één pakket in met internet, TV + bellen heb je al vanaf €45 per maand. Is glasvezel internet verkrijgbaar in Driebergen-Rijsenburg? En welke providers bieden het aan? Voer jouw gegevens in, en activeer het filter “glasvezel”. Je achterhaalt meteen het aanbod. Geen resultaten? Kabel en ADSL zijn de alternatieven. Of lees eens meer over Alles in 1 pakket Den Hoorn.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Snel alle 3-in-1 pakketten vergelijken in Driebergen-Rijsenburg.