Alles in 1 Driel Check alle pakketten en bespaar tot wel €85


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Driel vergelijken en meteen overstappen? Bellen, internetten en tv-kijken: het moet snel en uiteraard zonder haperingen / storingen. Een innovatieve trouwe verbinding met internet is tegenwoordig een absolute must. We gebruiken internet voor films streamen, downloaden van bestanden, internetbankieren, televisie kijken of online shoppen. Wat is het aanbod op het gebied van alles in 1? Is de mb snelheid voldoende voor mij? En wat kost het abonnement mij?

Middels onze postcodetool tref je alle leveranciers. Overstappen van provider gaat verrassend eenvoudig. Voer je postcode + huisnummer in, maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), klik op de snelheid die je wilt afnemen, geef ook aan of je extra services voor je TV wilt (extra zenderpakketten, live pauzeren, on demand films kijken) en schat het aantal belminuten. Je ziet direct ogenblikkelijk de goedkoopste alles in 1 provider in Driel. Check zelf wat je kunt besparen, mogelijk tot wel €90 per jaar. Wil je een nieuwe kabelaar puur voor tv kijken of juist alleen om te internetten? Of zoek je naar een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder telefonie? Dit behoort ook tot de mogelijkheden! Dankzij allesin1prijzen.nl doorzoek je praktische info en adviezen over goedkoop bellen, internetten en tv-kijken in Driel.

Alle providers

Vergelijk de prijs van de meest populaire providers.

Vlugge internetverbinding

Internetsnelheid tot wel 200 mb/s plus veel uitbreidingspakketten.

Besparen op je internetgebruik

Vergelijk alle alles-in-1 providers en bespaar gemakkelijk €63 op jaarbasis.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Een internetverbinding via glasvezel, kabel of ADSL?

ADSL, kabel en glasvezel zijn een voor een vormen van breedbandinternet. De vraag is: welke verbinding kan ik nu het beste kiezen? Check nu alles over Alles in 1 van Stipte.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Deze internetaansluiting is voor heel veel consumenten toegankelijk. Een belangrijk voordeel is het feit dat je uit veel providers kunt kiezen. Vandaar betaal je nooit teveel voor ADSL. Het nadeel is de lagere snelheden (max 50 MB/s). Geen wijkcentrale in de buurt? Dan gaat de snelheid nog verder omlaag. Belangrijk: er bestaat ook VDSL.

2. Kabel
Via kabel internet wordt niet alleen het tv-signaal maar ook het internet via de kabel verstuurd. Via de kabel-internetverbinding bereik je maximale snelheden van +/- 300 MB/s. Telefonie, TV en internet zijn gescheiden. Daardoor verlies je geen snelheid door bijvoorbeeld tv & streamen. Het nadeel is dat hiervoor slechts enkele bedrijven actief zijn. Driel heeft slechts een paar kabelaanbieders. Het is een verplichting om ook direct TV af te nemen.

3. Internet via de glasvezel
Wil je toegang tot het snelste internet? Via glasvezel internet bereik je hoge snelheden tot 500 Mb/s. De upload- en snelheid voor downloaden ligt hierbij meestal even hoog. Onmisbaar voor de intensieve gebruikers. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet voorhanden in heel Nederland. Is glasvezel internet in Driel af te sluiten? Vul snel jouw gegevens in en achterhaal wat er mogelijk is.


Verbindingstype Voordelen Ongunstig Tarief
1. ADSL Keuzevrijheid + prijs Kan traag zijn Vanaf €37
2. Kabel Eenvoudig & betrouwbaar Keuze is zeer beperkt Vanaf €47
3. Glasvezel Razendsnel internet Lastig aansluitbaar Vanaf €56

Hoe gaat overstappen van internetprovider in Driel?

Jouw alles-in-1 pakket direct oversluiten? Dat kan snel online. De grootste landelijke spelers (Tele2, Vodafone, Telfort, Ziggo, Online.nl, KPN) hebben hierover afspraken gemaakt. Als jij overstapt dan regelt je provider dit allemaal. Mede daarom zit je nooit zonder internet. Kan ik al overstappen? Een groot deel van de alles-in-1 producten hebben een looptijd van 1 jaar. En daarna? Dan is het maandelijks opzegbaar. Je kunt vanaf dan overstappen naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Heb je een mooie pakketdeal gezien? Dit proces gaat soepel en vlot met deze overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de organisaties werken met de overstapservice. Jouw nieuwe provider regelt dan alles. Denk hierbij aan het afhandelen van je huidige internet- tv- en bellen abonnement. Verder dragen zij er zorg voor dat jouw nieuwe abonnement op tijd in gaat. Zo kom je niet zonder aansluiting te zitten. KPN, Telfort, Tele2, Vodafone, XS4ALL, Online.nl kunnen dit aanbieden. Een scherp contract gespot? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kun jij deze aanbieding vandaag online regelen.

 1. Bekijk looptijd huidige contract.
 2. Vul je gegevens in, en kies het nieuwe pakket.
 3. Bestel het nieuwe pakket en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Per mail en/of post ontvang je een definitieve bevestiging. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. Het installatiepakket + modem en router wordt toegestuurd. Twee linker handen? Neem dan de installatieservice.

Maak je geen gebruik van de landelijke overstapservice? Je zegt dan zelf je contract op. Let op: draag eerst zorg voor je nieuwe abonnement. Laat daarna je abonnement z.s.m. stopzetten.Vergeet niet de optie nummerbehoud te kiezen als dat gewenst is.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Tv, internet en bellen wordt dan door 1 partij geleverd. We hebben het dan ook wel over triple play. Maar waar dit langzaam naar verschuift is de keuze voor quad play. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met een smartphone contract. Technisch gezien is het een 4 in 1 abonnement.

Wat hier zo handig aan is? Zo’n internet aansluiting in Driel? Kies je voor alles in 1 producten dan profiteer je van een extra voordeel. De belangrijkste voordelen zijn korting op je pakket, gratis mobiele data, en andere extra services zoals gratis gratis premium zenderpakketten. Met dank aan deze combideals krijg je echt waar voor jouw geld. Populaire 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Extra databundel.
 • Gratis entertainment.
 • MB’s uitdelen aan familie en vrienden.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • €5,00 korting op de thuis factuur.
 • Gratis Fox Sports eredivisie.
 • Gratis opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • Korting van 5 euro op je telefoonrekening.
 • Gratis tv-pakketten.
 • Keuze voor de “veilig online” service.

Hoe weet ik welke internetsnelheid ik nodig heb?

De grote providers lopen te koop met vaak het snelste internet. Veelal 450 Mbit/s. Maar hoeveel snelheid heb ik eigenlijk nodig? Beneden doorzoek jij een praktisch overzicht. Per werkzaamheid vind jij de snelheid die noodzakelijk is.


Waar ben je mee bezig? Vereiste snelheid?
Mailen zonder bijlage > 1 Mb/s
Een website bezoeken 1-2 Mb/s
Social media bijhouden 1-2 Mb/s
Bellen via internet >4Mb/s
Youtube video’s bekijken 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
Grote presentaties of films downloaden 8-24 Mb/s

Hulp bij het kiezen van internetsnelheid
We hebben het vaak over bij benadering drie “klassen” internetgebruikers. de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Voor ieder segment tref je onderstaand een advies m.b.t. snelheid van het internet.

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Je gebruikt het internet alleen voor E-bankieren, websites bezoeken, e-mailen. Niet meer dan 1 device online.

2. Gemiddeld gebruik (20 Mb/s of meer)
Soms download je wel eens bijlagen en bestanden, en kijk je online video’s op Film1 of Youtube. Dit kan met meerdere personen tegelijkertijd.

3. Heavy user (tenminste 50 Mb/s)
Films kijken in de hoogste resolutie (4K). Grote bestanden binnen no-time binnen. Geen vertragingen tijdens het gamen? Geen beperkingen: gewoon meerdere personen op hetzelfde moment.Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet Donderen.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Driel. Welk pakket past bij mij? Jouw verbruik is daarvoor leading. Om jou te helpen hebben we een paar vragen opgesteld.

Welke partijen leveren in omgeving Overbetuwe?
Dit is heel erg afhankelijk van je locatie. Via allesin1prijzen.nl doorzoek je in 1 overzicht alle internetbedrijven. Op het moment dat jij jouw woonplaats kenbaar gemaakt hebt, merk je dat er bepaalde bedrijven afvallen. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Kan je niet beter iets weglaten?
Heb jij (dure) extra’s wel echt nodig zoals wifi-versterkers, routers, data-kabels? Heb jij geen baat bij bellen met de vaste telefoon? Of heb je geen televisie? Dan ben je goedkoper uit met een 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Oftewel, zo betaal je niet voor diensten die eigenlijk overbodig zijn.

Pakket uitbreiden met extra diensten
Een aanzienlijk deel van de alles-in-1 abonnementen kun je nog persoonlijker maken. Denk aan aanvullende opties zoals online tv kijken, live pauzeren, tv programma’s opnemen of diverse entertainment-pakketten met premium zenders zoals Animal Planet. Heb je dit wel echt nodig? Door te kiezen voor add-ons schieten de prijzen omhoog. Ook Wifi-versterkers om het functioneren van de router te stimuleren zijn voor sommige huizen onmisbaar. Geen trage verbindingen en storingen maar snel internet in Driel.

Hoe zit dan precies met die televisie-contract add-ons?

Kijk jij graag naar de buis? In de actuele situatie vind je in elk drie in één pakket digitale TVVia interactieve televisie kijk jij TV, waar en wanneer je wil. Dit kan op verschillende apparaten (mobiele telefoon, Playstation, en natuurlijk je TV). Online TV streamen is erg populair. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met verscheidene modules. Daarvan lichten we er nu een aantal toe:

Uitzending gemist
Dankzij programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Bij veel contracten is dit normaal gesproken al actief. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Betalen moet je soms wel: voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als FOX Entertainment.

Daarnaast heb je vaak de add-on begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Ook tv-programma’s pauzeren is vaak mogelijk. Bij enkele leveranciers kan dit slechts een paar dagen. Bij andere internetproviders kan je tot 2 weken terugkijken.

Televisieprogramma opnemen
Veel providers bieden de mogelijkheid tot tv-programma’s opnemen. Vaak nog d.m.v. PVR (een decoder met harde schijf) of in de cloud. Vaak kost het opnemen-pakket ongeveer €5,50 per maand. Ziggo en XS4All bieden het zelfs gratis. Houd er rekening mee dat de opslag beperkt is. De verwachting is ongeveer 325GB / 275 uur film.

Zenderpakketten toevoegen
Veel leveranciers werken met ongeveer 30 basiszenders. Voorbeelden zijn zenders als FOX Entertainment. Daarentegen heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als Omrop Fryslân. Of wat dacht je van: Horse & Country TV. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience nog completer maken met add-on zenderpakketten zoals Eredivisie live en het X-MO kanaal. Via de klantenservice van jouw aanbieder bekijk je van welk aanbod jij gebruik kunt maken in Gelderland.

alles in 1 in Driel


Internet en tv vergelijken in Driel

Maandelijks minder betalen voor tv, internet en bellen? Of heb je plannen om te verhuizen, en daarbij switchen van alles-in-1 contract? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in Driel. Het is supersimpel door gebruik te maken van onderstaande hulp.

1. Controleer wat je nu per maand kwijt bent en kijk wat je hier allemaal voor krijgt (vergeet de speedtest niet!)
2. Start met vergelijken en vul je postcode + huisnummer in.
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (online tv kijken, live pauzeren, vooruitkijken.)
5. Klik op het gewenste (onbeperkt) bellen pakket.
6. Klik op de provider die goedkoop en betrouwbaar is.
7. Bestel het nieuwe alles-in-1 pakket direct online. De nieuwe provider zorgt dat de overstap netjes afgehandeld wordt.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Een monteur aan huis is ook mogelijk. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket bedraagt standaard 5 of 6 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Landelijk beschikbaar
Moeiteloos overstappen
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 telfort logo

Telfort

20 jaar actief
Gemakkelijk overstappen
Hoge aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Non-stop gratis extra’s
Gratis telefoonnummer
Eerste maanden korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

20, 60 of 100 Mb/s
Ruim aanbod zenders
Aantrekkelijk korting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

First Class Internet
Begin gemist
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Gratis Ziggo Sports
Betrouwbaar netwerk
Aantrekkelijk korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Download tot 500 Mb/s.
Actief in enkele weken
Aantrekkelijk korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Combinatievoordeel
Meerde add-ons
Aantrekkelijk korting


Youfone

Gratis eredivisie kijken
Gratis nummerbehoud
Goedkope tarieven

alles in 1 online logo

Online.nl

DSL & Glasvezel
Top serviceteam
1 jaar aanbieding

alles in 1 NLE logo

NLE

Uitstekende prijs/kwaliteit
Goede klantenservice
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 fiber logo

Fiber

Gratis Fox Sports
Topkwaliteit TV
Simpele voorwaarden


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Driel

Televisie kijken en internetten via glasvezel wordt langzaam de standaard. In de buurt Overbetuwe komen hiervoor ook steeds meer aanvragen. Een glasvezel-abonnement heeft veel voordelen. Het is vliegensvlug (100 tot 200 Mbps), en de uploadsnelheid en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Tevens zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Qua aanbieders is er namelijk heel veel te kiezen. Een misvatting: Televisie en internet via glasvezel is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. In de praktijk is dit niet zo. Zo’n glasvezel alles in één pakket met internet, TV + bellen kun je al laten aansluiten vanaf €45 – €50 per maand. Is glasvezel internet verkrijgbaar in Driel? Welke leveranciers doen dit? Voer jouw gegevens in, en filter op “glasvezel”. In het geval er een aanbieder is, dan zie je dit direct. Geen zoekresultaten? Ook met kabel haal je tegenwoordig behoorlijke snelheden. Of check onze actuele info over Alles in 1 pakket Den Velde.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voordelig bellen, televisie en internet. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in Driel.