Alles in 1 Drijber Check alle aanbieders en ontvang een voordeel tot €55


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Drijber vergelijken en online overstappen? Tv-kijken, internetten en bellen: het moet snel en natuurlijk in de beste kwaliteit. Een supersnelle betrouwbare verbinding met internet is tegenwoordig een absolute must. Internet gebruiken we voor televisie kijken, thuiswerken, rondsurfen, uploaden van bestanden of online shoppen. Welke leveranciers voor 3 in 1 deals zijn er precies? Welke snelheid kan ik halen? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Via ons zoekscript vergelijk je alle providers. Het afsluiten van een abonnement gaat erg snel. Het uitgangspunt is je adres, maak een keus uit glasvezel, kabel of ADSL, klik op de snelheid die je wilt afnemen, bekijk de extra mogelijkheden voor digitale TV (on demand films kijken, live pauzeren, begin gemist) en selecteer het aantal belminuten. Je spot nadien zonder gedoe de goedkoopste alles-in-1 provider in Drijber. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €62 op jaarbasis. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder alleen voor tv-kijken of uitsluitend voor internetten? Of wil je een goedkoop internet & tv pakket zonder telefonie? Ook dat is mogelijk! Middels deze website check jij nuttige info over goedkoop internetten, bellen en tv-kijken in Drijber.

Alle internet-providers

Achterhaal de prijzen van alle bekende providers.

Supersnel internet

Internetsnelheid van maar liefst 200 mb/s en extra zenderpakketten.

Korting op je internetpakket

Verifieer vandaag de alles in 1 providers en bespaar tot wel €53 op jaarbasis.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kies ik voor ADSL, kabel of glasvezel?

ADSL, kabel en glasvezel zijn een voor een soorten breedbandinternet. Interessant, maar welk type internetverbinding is handig in mijn situatie? Doorzoek eerst alle info m.b.t. Internet & televisie Tweak.

1. ADSL
ADSL-internet komt binnen via de telefoonlijn. Deze verbinding is voor het gros van de Nederlanders te ontvangen. De belangrijkste meerwaarde is dat je kunt kiezen uit veel aanbieders. Hierdoor zijn goedkope abonnementen mogelijk. De keerzijde hiervan is o.a de lage snelheid (limiet van 50 MB/s). Woon je verder dan 2km van de wijkcentrale? Dan gaat dit verder ten koste van de snelheid. Ook interessant: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
Via kabel-internet wordt het internetsignaal over de kabel naar je woning gestuurd. Met internet via de kabel profiteer je van internetsnelheden tot 200 MB/s. Telefonie, TV en internet zijn gescheiden. Er zal geen tragere verbinding ontstaan tijdens bijv. tv & streamen. De keerzijde van dit type verbinding is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. Drijber werken helaas 1 of 2 kabelaanbieders. De verplichting van een TV-abonnement geldt nog steeds.

3. Glasvezel
Neem jij alleen genoegen met het vlugste internet? Met internet via glasvezel profiteer je van megasnel internet, tot 500 MB/s tot 1Gbps. De upload- en downloadsnelheid is vaak gelijk. Onmisbaar voor de zwaargewichten. Helaas is internet via de glasvezel nog niet te ontvangen bij meer dan de helft van de aansluitingen. Is glasvezel internet in Drijber beschikbaar? Gebruik onze vergelijker en achterhaal wat er mogelijk is.


Internetverbinding Pluspunt Nadelen Tarieven
1. ADSL Keuzevrijheid + prijs Lage snelheid Vanaf €41
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Beperkt aanbod Vanaf €44
3. Glasvezel Hoogste snelheden Matig leverbaar Vanaf €53

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in Drijber?

Overstappen naar een andere alles-in-1 pakket? Dat is online mogelijk. De meest bekende aanbieders (Tele2, Telfort, XS4ALL, Ziggo, Vodafone, KPN) werken met elkaar samen. Wanneer jij overstapt regelt de nieuwe provider alles. Op die manier zit je nooit zonder internet. Kan ik al overstappen? Een groot deel van de alles-in-1 contracten duren 1 jaar. En daarna? Dan is het maandelijks opzegbaar. Je kunt vanaf dan overstappen naar een nieuw 3-in-1 pakket. Een goede alles-in-1 deal gekozen? Je zult geen hinder ondervinden dankzij de overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de partijen bieden de overstapservice. De nieuwe aanbieder regelt het papierwerk. In het bijzonder het beëindigen van je bestaande tv- internet en bellen abonnement. Daarna zorgen zij ervoor dat alles op tijd wordt omgezet.Je zit dus geen dag zonder internet. Telfort, Tele2, Online.nl, XS4ALL, KPN, Ziggo werken hier samen aan. Een goed abonnement gevonden? En sluit je af bij een van de genoemde providers? Dan kan je het nieuwe pakket snel online kopen.

 1. Bekijk looptijd huidige contract.
 2. Voer je gegevens in en klik op de beste deal.
 3. Koop het toekomstige pakket en maak gebruik van de overstapservice.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. De router/modem wordt opgestuurd. Twee linker handen? Neem dan de installatieservice.

Kun je niet gebruik maken van de landelijke overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Let op: maak eerst een keuze voor de nieuwe leverancier. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Kies ook voor nummerbehoud als je die wilt meenemen.

Kan ik mijn alles in 1 pakket combineren met mobiel?

Een geschikt alles in 1 pakket gevonden? Je neemt internetten, tv-kijken en bellen van 1 aanbieder af. We noemen dit ook wel triple play. Wat we meer en meer zien, noemen ze ook wel het quad play contract. Beter gezegd: je combineert een 3-in-1 pakket met mobiele telefonie contracten. We spreken hier ook wel over een 4 in 1 pakket.

Wat bereik je daar precies mee? Zo’n internet aansluiting in Drijber? Wanneer jij een alles in 1 aanbieder kiest dan wordt je hiervoor beloond. Concreet ontvang je “bonussen” zoals kortingen, extra MB’s en andere extraatjes als gratis Spotify. Door gebruik te maken van combideals als deze krijg je dus meer voor je geld. Veel besproken 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Korting op je mobiele abonnement.
 • Extra databundel.
 • Gratis extra zenders.
 • MB’s geven en ontvangen van vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Verdubbeling van je MB’s en minuten.
 • De totaalfactuur gaat met 5 euro naar beneden.
 • Voordeel bij Fox Sports.
 • Gratis opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Gratis data / GB’s voor je telefoon contract.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Ziggo “veilig online” helemaal gratis.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De grote providers maken reclame voor hoge internetsnelheden. Vaak wel 425 Mbit/s. Maar hoeveel snelheid heb ik eigenlijk nodig? Beneden tref je een praktisch overzicht. Per bezigheid spot je de voorgeschreven snelheid.


Gebeurtenis Voorgeschreven snelheid?
E-mailen (zonder bijlagen) > 1 Mb/s
Een webpagina openen 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Video-gesprekken >4Mb/s
Youtube video’s bekijken 4-8 Mb/s
Interactieve/digitale tv via internet 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hulp bij het kiezen van internetsnelheid
We herkennen min of meer drie verschillende soorten gebruikers: licht gebruik, gemiddeld gebruik en zwaar gebruik. Voor elke categorie raden wij een internetsnelheid aan.

1. De matig internetter (lage snelheid)
Internet gebruik jij enkel voor mailen, internetbankieren, surfen. Met 1 of maximaal 2 apparaten op hetzelfde moment.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Zo af en toe download je bestanden, en kijk je online video’s op Videoland of NLziet. Tegelijk online met 3 apparaten.

3. Zware categorie (minimaal 50 Mb/s)
Video’s streamen in de hoogste kwaliteit. Grote bestanden binnen no-time binnen. Geen vertragingen tijdens het gamen? Geen limiet: juist voor diverse apparaten, 100% gelijktijdig!Check nu ook de laatste updates over Glasvezel internet Doniaga.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Vandaag de dag zijn er enorm veel bellen- tv en internetproviders in Drijber. Maar welk pakket past nu bij mij? Dat is per huishouden natuurlijk verschillend. Om die reden geven we je graag wat adviezen.

Welke bedrijven werken in de omgeving van Midden-Drenthe?
Dit is heel erg afhankelijk van je locatie. Via onze tools bekijk je in een oogopslag alle spelers. Wanneer de woonplaats is ingevuld, vallen veel aanbieders al af. Dit biedt overzicht en maakt kiezen simpeler.

Kan je niet beter iets weglaten?
Heb je echt producten nodig als wifi-versterkers, data-kabels, routers? Maak je geen gebruik van vast bellen? Of niet betalen voor TV? Dan kies je voor een voordelig 2-in-1 pakket of enkel een internetabonnement. Oftewel, zo betaal je niet voor diensten die jij niet nodig hebt.

Welke add-ons kies ik?
Veel alles-in-1 abonnementen bieden optionele extra diensten. Denk aan extra’s als on demand films kijken, uitzending gemist, live pauzeren of pakketten met extra veel zenders met premium zenders zoals Horse & Country TV. Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Door deze dingen af te nemen stijgen de abonnementsprijzen. Ook Wifi-versterkers om de reikwijdte van een router te bevorderen zijn voor de toekomst interessant. Geen trage verbindingen en storingen maar snel internet in Drijber.

Hoe zit dan precies met die televisie-contract add-ons?

Mag jij graag naar de tv kijken? Op dit moment vind je in elk drie in één pakket digitale TVDoor gebruikt van interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (iPad , consoles, of “ouderwets” op de TV). Online TV kijken gebeurt in toenemende mate. Jouw digitale-tv pakket stel je zelf samen aan de hand van verschillende modules. Deze vind je hieronder:

Uitzending gemist
Met behulp van programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Voor veel mensen is dit al heel gewoon. Handig als je jouw favoriete NPO serie net hebt gemist. Af en toe moet je betalen voor uitzending gemist van andere kanalen als 24 Kitchen Entertainment.

Wat ook populair is, is de dienst begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Dan start je toch gewoon vanaf het begin? Ook even pauzeren is een optie. Bij een aantal aanbieders kan dit max. 48 uur. Maar bij andere leveranciers kan dit weer tot 2 weken.

Televisieprogramma opnemen
Steeds meer bedrijven verzorgen de optie tot programma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (een decoder met harde schijf) of via de cloud. Voor opnemen betaal je ongeveer €6,00 per maand. Wil je het gratis? Kijk dan bij Ziggo of XS4All. De ruimte op de harde schijf / cloud is beperkt. Dit ligt rond de 300GB of 200 uur.

Additionele zenderpakketten
De meeste aanbieders hanteren een basispakket met zo’n 25 zenders. Denk hierbij aan The QYOU Entertainment. Daarnaast kun je ook regionale zenders kijken als Dijkland en internationale zenders als Ketnet/OP12. Bovendien kun je jouw interactieve-tv pakket verder uitbreiden met betaalde zenderpakketten als Film1 of het Star Gold televisie-kanaal. Via de klantenservice van jouw aanbieder kun je bekijken waar jij recht op hebt in Drenthe.

alles in 1 in Drijber


Internet en tv vergelijken in Drijber

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of ga je verhuizen naar een andere plaats, en zoek je een nieuwe alles-in-1 aanbieder? Zie nu jouw potentiële besparing en start met bellen, internet en tv vergelijken in Drijber. Dit wordt makkelijk gemaakt middels de adviezen die hieronder staan.

1. Bekijk je huidige maandelijkse lasten en pak even alle kleine lettertjes erbij (doe een speedtest!)
2. Ga van start in de vergelijker en vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Kies de gewenste internetverbinding en snelheid.
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (on demand films kijken, online tv kijken, extra zenderpakketten.)
5. Kies het aantal belminuten.
6. Klik op de provider die voor jou geschikt is.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. Overstappen wordt doorgaans geregeld door je aanstaande provider.
8. Het aansluiten van modem / router kan zelfstandig. Er is ook een installatieservice mogelijk. De opleveringstijd voor je nieuwe pakket is vaak korter dan 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Dag & nacht klantenservice
Stabiele verbinding
Hoge aanbieding

alles in 1 telfort logo

Telfort

Experia Box V10
Met radiozenders
Sportgoedkoop

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Dubbele data combideal
Videotheek thuis
Korting bij 1 jaar

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Wireless Multi PC
Gratis nummerbehoud
Korting bij 1 jaar

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

First Class Internet
Met gratis router
Voordelige prijzen

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Mediabox XL
Stabiel netwerk
Voordelige tarieven

alles in 1 caiway logo

Caiway

Kabel- en glasvezelinternet
Begin gemist
Hoge korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Eigen Wifi-Service
Topkwaliteit TV
Voordelige prijzen


Youfone

Gratis eredivisie kijken
Diverse pakketten
Voordelige prijzen

alles in 1 online logo

Online.nl

Gratis monteur
Ruim aanbod zenders
Hoge korting

alles in 1 NLE logo

NLE

Devolo verbindingsset
Alle bekende kanelen
Unieke aanbieding

alles in 1 fiber logo

Fiber

Kaspersky Total Security
Gratis telefoonnummer
Heel betaalbaar


Beste alles-in-1 met glasvezel in Drijber

Interactieve televisie en internet via glasvezel komt steeds meer in trek. In de omgeving van Midden-Drenthe komen hiervoor ook steeds meer aanvragen. Alles-in-1 met glasvezel kent vele voordelen. Het is megasnel (200 tot 450 Mbps), en bijzonder stabiel. Ook heeft dit glasvezelnetwerk heel veel extra voordelen. Qua aanbieders is er namelijk heel veel te kiezen. Een kreet die je veel hoort: zo’n glasvezel internetverbinding is enorm duur. Gelukkig klopt dit niet. Dit glasvezel alles in één pakket met internet + bellen en TV beginnen qua prijs rond de gemiddeld €45 per maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in Drijber? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Vul nu jouw gegevens in, en activeer het filter “glasvezel”. Als er glasvezel aanbieders zijn, zie je het direct. Niets gevonden? Dan kun je kiezen uit Kabel en/of ADSL.Of overweeg eens Alles in 1 pakket Deurningen.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Aantrekkelijke prijs voor internet & televisie + bellen. Vergelijk 3-in-1 pakketten in Drijber.