Alles in 1 Drunen Vergelijk alle pakketten en ontvang voordeel tot wel €67


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Drunen vergelijken en online bestellen? Bellen, internetten en tv-kijken: het moet razendsnel en natuurlijk in de beste kwaliteit. Een vlugge bekwame verbinding met internet mag daarom niet ontbreken. Internet gebruiken we voor thuiswerken, televisie kijken, internetbankieren, downloaden van bestanden of voor het plaatsen van een online bestelling. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Hoe zit het met de snelheid van de verbinding? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Met ons zoekscript ontdek je alle aanbieders. Overstappen gaat gemakkelijk online. Geef je postcode en huisnummer door, klik op ADSL, kabel of glasvezel (indien beschikbaar), klik op de snelheid die je wilt afnemen, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (online tv kijken, on demand films kijken, vooruitkijken) en bepaal of je ook vaste telefonie wilt. Je treft hierna zonder gedoe de goedkoopste alles-in-1 provider in Drunen. Op die manier bespaar je al gauw €98 op jaarbasis. Zoek je een nieuwe provider alleen voor tv-kijken of exclusief en alleen voor internet? Of ben je bewust op zoek naar een voordelig internet & tv pakket zonder bellen? Het kan allemaal! Door allesin1prijzen.nl bekijk je uitvoerige info over goedkoop tv-kijken, bellen en internetten in Drunen.

Alle aanbieders

Vind de prijs van de meest populaire providers.

Enorm snel internet

Internetsnelheid tot wel 100 MB plus diverse extra zenders.

Vind het goedkoopste pakket

Bezoek de alles in 1 providers en krijg een voordeel oplopend tot €61 op jaarbasis.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kies ik voor ADSL, kabel of glasvezel?

Kabel, ADSL en glasvezel zijn een voor een vormen van breedbandinternet. Leuk, maar welk type breedbandinternet past bij mijn wensen? Doorzoek eerst alle info m.b.t. Goedkoop alles in 1 van XS4ALL.

1. ADSL
ADSL is internet via de telefoonlijn. Deze internetaansluiting is voor het gros van de Nederlanders toegankelijk. De belangrijkste meerwaarde is dat je kunt kiezen uit veel aanbieders. Vandaar is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. De negatieve kant daarvan is de mindere snelheid (de top ligt op 50mb). Woon je op het platteland? Dan is het vaak nog wat trager. Handig om te weten: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
Bij kabel-internet wordt het internetsignaal over de kabel naar je woning gestuurd. Met een aansluiting op de kabel heb je een prima snelheid, vaak wel honderden MB/s. Telefonie, TV en internet zijn gescheiden. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door tv-kijken. Het nadeel is dat er weinig verschillende leveranciers zijn. Drunen werken helaas 1 of 2 kabelaars. Daarnaast geldt er een verplicht tv-abonnement.

3. Glasvezel internet
Wil jij het beste van het beste? Dankzij glasvezel internet bereik je hoge snelheden tot 500 Mb/s. De upload- en downloadsnelheid verschilt vaak niet. Broodnodig voor zware gebruikers. Helaas is glasvezel internet nog niet te ontvangen in heel Nederland. Is glasvezel internet in Drunen aanwezig? Gebruik onze vergelijker en bekijk direct alle mogelijkheden.


Type aansluiting Voordeel Nadeel Prijzen
1. ADSL Overal te ontvangen Sloom i.c.m. interactieve TV Vanaf €37
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Keuze is zeer beperkt Vanaf €46
3. Glasvezel De snelste verbinding Matig leverbaar Vanaf €56

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Drunen?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Ga dat dan online regelen. De grootste landelijke spelers (Tele2, XS4ALL, Vodafone, KPN, Ziggo, Online.nl) hebben hierover afspraken gemaakt. Ga jij online overstappen? Dan wordt alles voor jou geregeld. Daardoor zit je geen dag zonder internet. Kan ik de overstap al maken? Een groot deel van de alles-in-1 producten zijn geldig voor 1 jaar. Hierop volgt een opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dan overstappen naar een nieuwe provider. Een goede alles-in-1 deal gespot? Dit gaat moeiteloos door middel van de overstapservice.

De overstapservice
Een groot deel van de organisaties bieden de overstapservice. Jouw nieuwe provider regelt dan alles. Onder andere het opzeggen van je oude tv- internet en bellen abonnement. Daarnaast managen zij dat de nieuwe aansluiting tijdig actief wordt. Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. Tele2, Online.nl, Vodafone, Ziggo, Telfort, XS4ALL geven jou deze opties. Een goed abonnement gevonden? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kunnen jullie dit toekomstige contract meteen via internet aanschaffen.

 1. Bekijk looptijd huidige contract.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Plaats jouw bestelling online en en de overstapservice-procedure gaat in werking.
 4. Per mail ontvang je direct een bevestiging. Binnen een maand is het vaak geregeld.
 5. De router van de nieuwe provider wordt (gratis) bezorgd. Je kunt het ook laten installeren door een monteur.

Kun je niet gebruik maken van deze landelijke overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Tip: maak eerst een keuze voor de nieuwe leverancier. Pas daarna beëindig je het contract. Je telefoonnummer behouden kan ook als dat gewenst is.

Ontvang ik korting als ik alles in 1 combineer met mobiel?

Ga jij voor een alles-in-1 abonnement? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. Dit heet ook wel triple play. Wat we meer en meer zien, noemen ze ook wel het quad play contract. In dat geval combineer je een 3-in-1 pakket met mobieltjes of tablets. Oftewel een 4-in-1 pakket.

Wat hier zo handig aan is? Zo’n internet aansluiting in Drunen? Wanneer jij een alles in 1 aanbieder kiest dan ontvang je korting. Elke maand opnieuw korting op je abonnement, een verdubbeling van je MB’s, en andere extra services zoals gratis een gratis uitgebreid interactief TV pakket. Door toedoen van zulke combideals ontvang je meer voor het zelfde geld. Erkende 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • Vijf euro korting op je het mobiele abonnement.
 • Verdubbeling van je databundel.
 • Gratis extra zenders.
 • MB’s uitwisselen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Verdubbeling van je MB’s en minuten.
 • Een aantrekkelijke korting op de factuur.
 • Gratis eredivisie kijken.
 • Pakket voor pauzeren.

VodafoneZiggo

 • Dubbel internet voor jouw smartphone.
 • Korting van 5 euro op je telefoonrekening.
 • Gratis toegang tot extra tv-kanalen.
 • Een gratis “veilig online” pakket.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De 3-in-1 pakketten adverteren met hoge internetsnelheden. Veelal 450 Mbit/s. Wat voor snelheid is voor mij gewenst? Onderstaand tref je een aantal praktische voorbeelden. Per werkzaamheid doorzoek jij de minimale snelheid.


Activiteit Geschatte snelheid?/th>
Mailen zonder bijlage > 1 Mb/s
Een website bezoeken 1-2 Mb/s
Social media bijhouden 1-2 Mb/s
Video-gesprekken >4Mb/s
Streamen van video content 4-8 Mb/s
Televisie kijken via internet 16-24 Mb/s
Bijlages (1GB of groter) downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mij?
We ontwaren bij benadering drie verschillende segmenten. matig, gemiddeld en heel zwaar verbruik. Voor elke categorie raden wij een internetsnelheid aan.

1. Light users (voor het minimale werk)
Je gebruikt het internet alleen voor surfen, mailen, social media. Dit gebeurt met maximaal één computer of tablet.

2. Standaard gebruik (vanaf 20 Mb/s)
Af en toe download je foto’s of films, en maak je gebruik van o.a. Netflix of Pathé Thuis. Tegelijk online met 3 apparaten.

3. Zwaarder verbruik (Rond 50 Mb/s en hoger)
Films kijken in de beste kwaliteit. Je download regelmatig grotere bestanden. Houd je van online gamen? Geen limiet: juist voor meerdere personen op hetzelfde moment.Op deze website lees je ook alles over Glasvezel internet Dreischor.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in Drunen. Hoe weet ik wat bij mij past? Dat hangt af van veel aspecten. Daarom vind je hierna wat praktische keuzehulp.

Welke partijen leveren in de streek Heusden?
Dit is heel erg afhankelijk van je locatie. Via ons zoekscript vergelijk je direct de beschikbare aanbieders. Op het moment dat de woonplaats is ingevuld, vallen veel aanbieders al af. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Heb je alle nodig?
Heb je echt producten nodig als wifi-versterkers, data-kabels, routers? Geen behoefte aan vaste telefonie? Of niet betalen voor TV? Kies dan voor een 2-in-1 pakket of enkel een internetabonnement. Zo betaal je niet voor diensten die irrelevant en overtollig zijn.

Pakket uitbreiden met extra diensten
Veel alles-in-1 abonnementen hebben allerlei extra’s. Hierbij kun je denken aan extra’s als extra zenderpakketten, begin gemist, uitzending gemist of premium zenderpakketten met aanvullende themakanalen als Stingray DJAZZ. Bedenk goed of je dit echt nodig hebt. Door van extra’s gebruik te maken merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om de werking van routers te bevorderen zijn voor sommige huizen onmisbaar. Zo voorkom je storingen en problemen voor snel internet in Drunen.

Hoe kan ik mijn digitale-tv abonnement uitbreiden?

Ben jij een echte tv-liefhebber? Deze dagen vind je in elk drie in één pakket digitale TVDoor middel van interactieve televisie is TV kijken nog makkelijker geworden. Vandaag de dag doe je dit met elk device (mobiel, desktop, en uiteraard de TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Het digitale-tv pakket is uitbreidbaar met velerlei modules. Bekijk deze nu direct:

Uitzending gemist
Dankzij programma gemist heb je de mogelijkheid alles gratis terug te kijken. Voor veel mensen is dit al heel gewoon. Het is handig als je even snel iets wil terugkijken. Soms moet je extra betalen voor uitzending gemist van andere kanalen als Eurosport 1 Sport.

Een andere optie is begin gemist. Te laat thuis voor je favo-programma? Met digitale TV kijk jij altijd terug vanaf het begin. Een andere handige optie is live pauzeren. Bij verscheidene kabelaars is deze mogelijkheid er tot 48 uur. Bij andere kabelaars kan dit tot 10 dagen of langer.

Programma’s opnemen
Meer en meer bedrijven laten jou (gratis) programma’s opnemen. Dit gaat via PVR (harde schijf in de tv-ontvanger) maar dit gaat steeds vaker via de cloud. Het prijskaartje van het opnemen-pakket ligt rond de €5,00 per maand. Bij Ziggo en XS4All betaal je niets extra’s. De opslagcapaciteit is beperkt. Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Zenderpakketten toevoegen
De TV-providers bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Eigenlijk altijd met kanalen als NET 5. Ook heb je vaak toegang tot regionale kanalen als TV Limburg en je kunt kiezen voor Discovery Science. Je kunt jouw digitale-tv abonnement nog leuker maken met betaalde zenderpakketten. Denk aan Eredivisie live of het SET Asia tv-kanaal. Op de providers website doorzoek je het zenderaanbod per pakket voor Noord-Brabant.

alles in 1 in Drunen


Internet en tv vergelijken in Drunen

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of ga je verhuizen naar een andere plaats, en zoek je een nieuwe alles-in-1 aanbieder? Begin dan direct met bellen, televisie en internet vergelijken in Drunen. Dit kan haast niet fout gaan middels de adviezen die hieronder staan.

1. Controleer wat je nu per maand kwijt bent en pak even alle kleine lettertjes erbij (een handig hulpmiddel is de speedtest!)
2. Klik op vergelijken en voer je locatie in.
3. Geef aan welke snelheid en verbinding je wilt.
4. Selecteer je wensen m.b.t digitaal tv kijken (live pauzeren, tv programma’s opnemen, online tv kijken.)
5. Klik op het gewenste (onbeperkt) bellen pakket.
6. Kies nu de beste aanbieding die voor jou geschikt is.
7. Maak de aankoop definitief met het online contract. De nieuwe provider zorgt dat de overstap netjes afgehandeld wordt.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Vaak kan er ook een monteur aan huis komen. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket is doorgaans een kleine maand.

alles in 1 kpn logo

KPN

Gratis monteur aan huis
Gemakkelijk uitbreiden
Voordelige tarieven

alles in 1 telfort logo

Telfort

Prima prijs/kwaliteit
Gemakkelijk uitbreiden
Goedkope prijzen

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Wifi Boosters beschikbaar
Binnen 6 weken actief
Tijdelijke korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Gratis verzending
Supersnel via Glas
Hoge aanbieding

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Gratis WiFi-check
Digitaal tv-kijken
Voordelige prijzen

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Veilig online pakket
Top verbinding
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 caiway logo

Caiway

Sitecom X4 N300
Ruim aanbod zenders
Voordelige tarieven

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

3-in-1 en 2-in-1
Meerde add-ons
Scherpe voorwaarden


Youfone

Download tot 100 Mb/s
Gemakkelijk overstappen
Heel betaalbaar

alles in 1 online logo

Online.nl

Telefonische service
Topkwaliteit TV
Aantrekkelijk korting

alles in 1 NLE logo

NLE

Uitstekende prijs/kwaliteit
De alles in 1 oplossing
Aantrekkelijk korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

FRITZ!Box router
Begin gemist
Eerste periode korting


Beste alles-in-1 met glasvezel in Drunen

Televisie kijken en internetten via glasvezel wordt steeds gewoner. In de streek Heusden wordt dit bevestigd. Wat is de aantrekkingskracht van glasvezel internet? Het is vliegensvlug (50 tot 500 Mbps), en downloaden en uploaden gaat vaak net zo snel. Tevens spreken we bij glasvezel over “open netwerk”. Er zijn standaard meerdere partijen waar je uit kunt kiezen. Wat je om je heen nog wel eens hoort: Televisie en internet via glasvezel is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. Gelukkig klopt dit niet. Dit glasvezel alles in één pakket met televisie, internet en voice kun je al laten aansluiten vanaf €45 – €50 per maand. Kan ik gebruik maken van glasvezel internet in Drunen? Welke leveranciers doen dit? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en selecteer het filter “glasvezel”. In het geval er een aanbieder is, dan zie je dit direct. Voldoet er geen provider aan jouw zoekopdracht? Ook met kabel haal je tegenwoordig behoorlijke snelheden. Of lees eens verder op de pagina over Alles in 1 pakket Dieverbrug.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Snel alle 3-in-1 pakketten vergelijken in Drunen.