Alles in 1 Duizel Vergelijk alle pakketten en ontvang een voordeel tot €77


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Duizel vergelijken en online overstappen? Tv-kijken, internetten en bellen: het moet supersnel zijn, en als het even kan in de hoogste kwaliteit. Een vlugge goede internetaansluiting is hiervoor cruciaal. We gebruiken het voor films streamen, televisie kijken, thuiswerken, downloaden van bestanden en nog veel meer. Maar welke aanbieders zijn er? Welke snelheden bieden zij aan? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Door de vergelijker vind je alle kabelaars. Het overstappen naar andere providers is eenvoudig. Voer alleen jouw postcode en huisnummer in, selecteer het type verbinding (glasvezel, kabel of ADSL), kies een snelheid die bij jou past, kies extra’s voor interactieve televisie (online tv kijken, live pauzeren, begin gemist) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Jij treft hierna ogenblikkelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in Duizel. Start met vergelijken en bespaar zo €71 per jaar. Op zoek naar een nieuwe aanbieder puur voor tv kijken of een 100% internetaanbieder? Of wil je alles weten over een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder telefonie? Alle combinaties zijn mogelijk! Via onze postcodetool bekijk jij uitgebreide details over voordelig bellen, televisie kijken en internetten in Duizel.

Alle leveranciers

Bekijk de proposities van meer dan 10 providers.

Meest snelle internet

Internetsnelheden tot wel 500MB plus veel uitbreidingspakketten.

Besparen op je internetgebruik

Bekijk snel de alles in 1 providers en ontvangen kortingen tot wel €94 per jaarcontract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Een internetverbinding via glasvezel, kabel of ADSL?

ADSL, kabel en glasvezel zijn een voor een soorten breedbandinternet. Maar welk type breedbandinternet is voor mij geschikt? Geen tijd? Ga dan verder naar Alles in 1 Online.nl.

1. ADSL
ADSL is internet via de telefoonlijn. Een dergelijk internet abonnement is eigenlijk voor alle consumenten beschikbaar. Het voornaamste pluspunt is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Vandaar zijn goedkope abonnementen mogelijk. Het nadeel is de lage snelheid (hoogstens 50 mb/p/sec). Geen wijkcentrale in de buurt? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Belangrijk: er zijn ook VDSL connecties.

2. Kabel
In het geval van internet via de kabel wordt het internetsignaal over de kabel naar je woning gestuurd. Met internet via de kabel profiteer je van internetsnelheden tot 250 MB/s. Het televisie en internet signaal zijn gescheiden bij de coax kabel. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. streamen. Nadeel hiervan is dat er weinig verschillende leveranciers zijn. Duizel werken helaas 1 of 2 kabelaanbieders. De verplichting van een TV-abonnement geldt nog steeds.

3. Internet via de glasvezel
Wil jij het allersnelste internet van NL? Met behulp van glasvezel internet haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 MB/s of sneller. De download- en uploadsnelheid ligt vaak op dezelfde hoogte. Cruciaal voor de heavy users. Helaas is internet via de glasvezel nog niet te ontvangen bij veel woning. Is glasvezel internet in Duizel beschikbaar? Gebruik onze vergelijker en check de diverse contracten.


Verbindingstype Voordelig Nadelig Abonnement
1. ADSL Keuzevrijheid + prijs Afhankelijk van afstand wijkcentrale Vanaf €41
2. Kabel Eenvoudig & betrouwbaar Vaak maar één kabelaar Vanaf €46
3. Glasvezel Top-internetsnelheid Beperkt beschikbaar Vanaf €53

Hoe gaat overstappen van internetprovider in Duizel?

Overstappen en een nieuw alles-in-1 pakket afsluiten? Ga dat dan online regelen. De meest bekende aanbieders (KPN, XS4ALL, Tele2, Telfort, Vodafone, Ziggo) hebben hierover afspraken gemaakt. Zodra jij overstapt dan regelt de nieuwe provider alles. Daardoor zit je nooit zonder internet. Kan ik de overstap al maken? Het grootste deel van de alles-in-1 abonnementen duren 12 maanden. Vervolgens geldt een variabele maandcontract. Vanaf dit punt kun je overstappen naar een andere partij. Heb je een mooie pakketdeal uitgezocht? Je zult geen hinder ondervinden dankzij de overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de internetproviders verschaffen de overstapservice. De nieuwe aanbieder neemt het papierwerk voor z’n rekening. Denk hierbij aan het beëindigen van je bestaande tv- internet en bellen abonnement. Daarna regelen zij dat de verbinding wordt geactiveerd. Zo kom je niet zonder aansluiting te zitten. KPN, Telfort, Online.nl, Tele2, Ziggo, XS4ALL bieden dit aan. Een nieuw alles-in-1 pakket gespot? Werken de bestaande en aanstaande provider met de overstapservice? Dan kun jij deze aanbieding nu online sluiten.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Vergelijk de providers en kies een aanbieding.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en de overstapservice-procedure gaat in werking.
 4. Een paar dagen later ontvang je per post een bevestiging. Binnen een maand is het vaak geregeld.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Niet technisch aangelegd? Laat dan een installatiemonteur komen.

Maak je geen gebruik van de NL overstapservice? Beëindig dan zelf het abonnement. Tip: begin met het afsluiten van een toekomstig contract. Beëindig pas hierna jouw huidige verbintenis. Selecteer ook de optie voor nummerbehoud voor de vast telefoon.

Alles-in-1 combineren met mijn mobiele abonnement?

Een geschikt alles in 1 pakket gevonden? Dan betekent dat Internet + TV + Bellen van 1 leverancier. Dit heet ook wel triple play. Wat we meer en meer zien, noemen ze ook wel het quad play contract. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met mobieltjes of tablets. Eigenlijk een 4 in 1 contract.

Wat bereik je daar precies mee? Zo’n internet aansluiting in Duizel? Kies je voor alles in 1 producten dan profiteer je van een extra voordeel. Bekende extra’s zijn kortingen, extra MB’s of iets als gratis add-ons voor je interactieve TV. Door toedoen van combideals als deze ontvang jij dus een hoog prijs/kwaliteit product. Vaak bestelde 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis keuzepakketten.
 • MB’s uitwisselen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • Een aantrekkelijke korting op de factuur.
 • Gratis Fox Sports eredivisie.
 • Pakket voor opnemen.

VodafoneZiggo

 • Gratis data / GB’s voor je telefoon contract.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Zonder kosten het “veilig online” pakket.

Is internetsnelheid belangrijk voor mij?

De internet-aanbieders verkondigen hoge internetsnelheden. Soms tot wel 475 Mbit/s. Wat voor snelheid is voor mij gewenst? Hier beneden spot je een aantal alledaagse voorbeelden. Per werkzaamheid lees jij de vereiste snelheid.


Wat ben je aan het doen? Benodigde snelheid?
Mailen zonder bijlage > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Social (Facebook, Twitter, enz.) 1-2 Mb/s
Bellen via internet >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
HD Interactieve video 16-24 Mb/s
Bijlages (1GB of groter) downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mijn gebruik?
We herkennen plusminus drie “klassen” internetgebruikers. instap, standaard en grootverbruik. Per doelgroep tref je onderstaand een advies m.b.t. snelheid van het internet.

1. Starters (beginnen met een minimale snelheid)
Het internet open jij alleen voor E-bankieren, websites bezoeken, e-mailen. Met 1 of maximaal 2 apparaten op hetzelfde moment.

2. Ervaren huishoudens (20+ Mb/s)
Soms download je wel eens bijlagen en bestanden, en gebruik je diensten als NPO of Videoland. Dit kan zonder problemen met meerdere devices.

3. Zwaar gebruik (50 Mb/s of meer)
Alleen High Definition films kijken! Grote bestanden binnen no-time binnen. Ben je liefhebber van online gaming? Dit is een optie voor verschillende personen tegelijk. Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet Drieborg.

Welk internet- tv en bellen pakket moet ik kiezen?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Duizel. Maak wat moet ik nou kiezen? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Om jou te helpen voorzien we je graag van wat concrete info.

Welke leveranciers zijn er in de streek Eersel?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Via ons zoekscript check je welke aanbieders beschikbaar zijn. Als jouw postcode (en evt. huisnummer) bekend is, merk je dat er bepaalde bedrijven afvallen. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Heb je alle nodig?
Zijn extra producten benodig zoals modems, wifi-versterkers, routers? Geen interesse in vaste telefonie? Liever zonder televisie? Dan ben je goedkoper uit met een 2-in-1 pakket of zelfs een internet-only abonnement. Zo betaal je ook niet voor services die je toch niet nuttigt.

Welke extra services wil ik?
Een hoop alles in 1 pakketten bieden optionele extra diensten. Hierbij kun je denken aan extra’s als extra zenderpakketten, on demand films kijken, online tv kijken of premium zenderpakketten met betaalkanalen als Fox Sports. Wil je hier echt gebruik van maken? Kies jij deze leuke toevoegingen dan merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om de kwaliteit van de routers te bevorderen zijn mogelijkheden. Zo verlaag je de scoringskansen en heb je snel internet in Duizel.

Uit welke extra's kan ik kiezen voor mijn televisie-abonnement?

Mag jij graag naar de tv kijken? In de actuele situatie vind je in elk drie in één pakket digitale TVMet behulp van interactieve televisie heb je altijd en overal toegang tot TV. Dit kan op verschillende apparaten (tablet, Xbox, en uiteraard de TV). Online TV streamen is erg populair. Het digitale-tv pakket maak je nog persoonlijker dankzij verschillende modules. Een aantal hiervan staan hier weergegeven:

Uitzending gemist
Dankzij programma gemist heb je de mogelijkheid alles gratis terug te kijken. Dit wordt bij veel abonnementen standaard geactiveerd. Vaak kan dit alleen met Nederlandse zenders (NPO). Af en toe moet je betalen voor uitzending gemist van commerciële zenders als MTV Rocks Muziek.

Een andere optie is begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Even op pauze om te plassen? Geen probleem. Bij een deel van de internetproviders is deze mogelijkheid er tot 48 uur. Maar bij een groeiend aantal leveranciers kan je tot 2 weken terugkijken.

Tv-programma opnemen
Steeds meer internetproviders laten jou gemakkelijk programma’s opnemen. Dit kan via PVR (een recorder + harde schijf) maar het verschuift naar cloud. De meerprijs van opnemen ligt rond de €6,00 per maand. Wil je het gratis? Kijk dan bij Ziggo of XS4All. Er zit wel een max aan de opnametijd. De inschatting is +/- 225GB / 200+ uur video.

Meer zenderpakketten
Internet providers bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Denk hierbij aan MTV Rocks Muziek. Verder kun je ook regionale zenders kijken als N tv. Maar ook internationalen zoals Discovery World. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience personaliseren met betaalde zenderpakketten. Bijvoorbeeld Voetbalkanaal of het Private Spice kanaal. Op de website van jouw provider kun je bekijken waar jij recht op hebt in Noord-Brabant.

alles in 1 in Duizel


Internet en tv vergelijken in Duizel

Betaal jij teveel voor internet, televisie en bellen? Of ga je over naar een nieuwe woning, en zoek je een nieuwe alles-in-1 aanbieder? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in Duizel. Dit gaat gemakkelijk aan de hand van de volgende stappen.

1. Controleer wat je nu per maand kwijt bent en kijk wat je hier allemaal voor krijgt (vergeet de speedtest niet!)
2. Open de vergelijker en voer je locatie in.
3. Selecteer de snelheid en type (glasvezel) internet.
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (begin gemist, live pauzeren, tv programma’s opnemen.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Selecteer direct het 3-in-1 pakket met de beste prijs/kwaliteitverhouding.
7. Binnen enkele minuten kun je een bestelling plaatsen. De overstap wordt in goede banen geleid door de provider.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Ook kun je een monteur aanvragen. De levertijd van jouw nieuwe alles in 1 abonnement ligt tussen de 2 en 5 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Groenste telecombedrijf
Meerde add-ons
Welkomstkorting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Combinatie-voordeel
De alles in 1 oplossing
Heel betaalbaar

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Extra voordeel i.s.m. Ziggo
Installatiegarantie
Cashback kortingen

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Wireless Multi PC
Moeiteloos overstappen
Hoge korting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

5 sterren service
Diverse pakketten
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Extra voordeel Vodafone
Installatiegarantie
1 jaar aanbieding

alles in 1 caiway logo

Caiway

Kabel- en glasvezelinternet
Gratis ontvanger
Simpele voorwaarden

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Landelijk actief
Interactieve televisie
Hoge aanbieding


Youfone

Tot 100 Mbit/s downloaden
Supersnel via Glas
Unieke korting

alles in 1 online logo

Online.nl

Telefonische service
Moeiteloos overstappen
Hoge aanbieding

alles in 1 NLE logo

NLE

Ubiquiti leverbaar voor €135
Goedkoop vast bellen
Eerste maanden korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

(V)DSL tot 100/30 Mb/s
Videotheek thuis
Tijdelijke korting


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Duizel

Digitaal tv-kijken en internet via glasvezel is erg populair. Met name in de omgeving Eersel wordt dit bevestigd. Waarom is het glasvezelabonnement zo in trek? Het is megasnel (200 tot 450 Mbps), en ook nog eens hartstikke stabiel. Verder is het glasvezelnetwerk een open netwerk. Qua aanbieders is er namelijk heel veel te kiezen. Een misvatting: een internet glasvezel abonnement is alleen voor mensen met geld. Dit is niet zo, vergelijk het zelf maar. Zo’n glasvezel alles in één pakket met internet, TV + bellen heb je al vanaf €45 – €50 per maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in Duizel? indien dit het geval is, waar kan ik het bestellen? Voer jouw gegevens in, en klik dan op “glasvezel”. Je ziet direct wat het aanbod in jouw regio is. Geen aanbieders gevonden? Dan kun je kiezen uit Kabel en/of ADSL.Of lees eens verder op de pagina over Alles in 1 pakket Dinxperlo.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Aantrekkelijke prijs voor internet & televisie + bellen. Start met 3-in-1 pakketten vergelijken in Duizel.