Alles in 1 Eemshaven Ontdek alle pakketten en bespaar tot wel €63


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Eemshaven vergelijken? Digitaal TV kijken en rondsurfen op internet: het mag niet langzaam zijn, en uiteraard zonder haperingen / storingen. Een innovatieve betrouwbare internetaansluiting is voor veel mensen onmisbaar geworden. Dit gebruiken we massaal voor films streamen, televisie kijken, downloaden van bestanden, thuiswerken en natuurlijk voor het bezoeken van een webwinkel. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Welke snelheden bieden zij aan? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Via ons zoekscript bekijk je alle aanbieders. En overstappen is kinderspel. Vul jouw locatie in, selecteer het type verbinding (glasvezel, kabel of ADSL), neem een snelle of tragere verbinding, kies eventueel voor extra opties voor interactieve TV (live pauzeren, vooruitkijken, uitzending gemist) en schat het aantal belminuten. Je vindt aansluitend direct de goedkoopste alles in 1 provider in Eemshaven. Zo bespaar je tot wel €100 op jaarbasis. Wil je een nieuwe kabelaar alleen voor tv-kijken of enkel voor internet? Of ben je aan het oriënteren naar een tv + internet deal tegen een laag tarief zonder bellen? Het kan allemaal! Met behulp van ons zoekscript vind je uitgebreide details en tips over voordelig internetten, bellen en tv-kijken in Eemshaven.

Alle leveranciers

Check de proposities van alle bekende providers.

Vlugge internetverbinding

Internetsnelheid van 500 mb/s en extra zenderpakketten.

Bespaar vele euro's per jaar

Verifieer vandaag de alles in 1 providers en geniet van kortingen tot +/- €98 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internet via kabel, ADSL of glasvezel?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn allemaal genres van breedbandinternet. Echter, welk type internetverbinding past bij mij? Ga direct naar de pagina over 3-in-1 aanbieding UPC.

1. ADSL
ADSL-internet komt binnen via de telefoonlijn. Deze vorm van breedbandinternet is voor een groot deel van de huishoudens voorhanden. De belangrijkste meerwaarde is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Daarom zijn goedkope abonnementen mogelijk. Een tegenvaller hierbij is de lage snelheid (max 50 MB/s). Woon je wat verder van een wijkcentrale? Dan gaat de snelheid nog verder omlaag. Ook interessant: een VDSL verbinding is vlugger.

2. Kabel
Bij kabel-internet ontvang je internet via de televisiekabel. Door via de kabel te internetten profiteer je van internetsnelheden tot honderden MB/s. Het TV- en internet signaal blijven verder gescheiden. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens streamen. Het nadeel is dat er weinig verschillende leveranciers zijn. Eemshaven werken helaas 1 of 2 kabelaars. Het is een verplichting om ook direct TV af te nemen.

3. Glasvezel
Wil je toegang tot het snelste internet? Dankzij internet via glasvezel haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 Megabit per seconde. De upload- en snelheid voor downloaden verschilt vaak niet. Noodzakelijk voor de heavy users. Jammer genoeg is glasvezel internet nog niet verkrijgbaar voor veel mensen. Is glasvezel internet in Eemshaven voorhanden? Gebruik onze vergelijker en check de diverse contracten.


Type internet Pluspunt Nadeel Kosten
1. ADSL Keuzevrijheid + prijs Traag Vanaf €41
2. Kabel Prima snelheid Keuze is zeer beperkt Vanaf €46
3. Glasvezel Meest snelle internet Niet overal beschikbaar Vanaf €51

Hoe gaat overstappen van internetprovider in Eemshaven?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Dit is eenvoudig online te regelen. De grote jongens (KPN, Telfort, Online.nl, Ziggo, XS4ALL, Vodafone) werken in een centraal systeem. Bij een overstap hoef jij eigenlijk niets te doen. Mede daarom ben je geen dag offline. Kan ik al overstappen? Het gros van de alles-in-1 deals hebben een looptijd van 1 jaar. Daarna heb je steeds een maand opzegtermijn. Je kunt dan overstappen naar een van de vele andere aanbieders. Een aantrekkelijk geprijsd alles in 1 pakket geselecteerd? Het overstappen gaat probleemloos via de overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de providers leveren de overstapservice. Jullie toekomstige leverancier zorgt voor het administratieve gedeelte. In het bijzonder het beëindigen van het huidige tv- internet en bellen abonnement. Daarna dragen zij er zorg voor dat de aansluiting op tijd ingaat. Jij zit dus geen moment zonder service. KPN, XS4ALL, Tele2, Vodafone, Ziggo, Telfort kunnen dit aanbieden. Een nieuw alles-in-1 pakket gespot? Werken de bestaande en aanstaande provider met de overstapservice? Dan kan je het nieuwe pakket nu online sluiten.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Koop het toekomstige pakket en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. De router/modem wordt opgestuurd. Twee linker handen? Neem dan de installatieservice.

Maak je geen gebruik van de NL overstapservice? Je zegt dan zelf je contract op. Tip: begin met het afsluiten van een toekomstig contract. Zeg daarna je oude abonnement pas op. Kies eventueel voor nummerbehoud in het kader van vaste telefonie.

Alles-in-1 combineren met mijn mobiele abonnement?

Een goede alles in 1 aanbieding besteld? Dan ontvang je internet, tv en vaste telefonie van een provider. Een andere benaming is triple play. Wat op dit moment in opkomst is, is het quad play pakket. Voor de duidelijkheid: je combineert een 3-in-1 abonnement met mobieltjes of tablets. Eigenlijk een 4 in 1 contract.

Waarom dit zo populair is? Zo’n internet aansluiting in Eemshaven? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan staat hier natuurlijk iets tegenover. De belangrijkste voordelen zijn €10,00 korting, gratis mobiele data, en additionele bonussen als gratis Netflix. Met behulp van deze combideals ontvang jij dus een hoog prijs/kwaliteit product. Populaire 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Je mag meer data verbruiken.
 • Gratis extra zenders.
 • Onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Een dubbel aantal MB’s en belminuten.
 • Een aantrekkelijke korting op de factuur.
 • Gratis Fox Sports pakket.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Gratis data / GB’s voor je telefoon contract.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Extra zenders.
 • Keuze voor de “veilig online” service.

Hoe weet ik welke internetsnelheid ik nodig heb?

De 3-in-1 pakketten adverteren met enorme internetsnelheden. In de regel wel 450 Mbit/s. Wat voor snelheid is voor mij gewenst? Onderstaand spot jij een handig overzicht. Per online activiteit bekijk je de internetsnelheid die benodigd is.


Gebeurtenis Minimale snelheid?
Mailen zonder bijlage > 1 Mb/s
Een webpagina openen 1-2 Mb/s
Social (Facebook, Twitter, enz.) 1-2 Mb/s
Video-oproepen >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
Interactieve/digitale tv via internet 16-24 Mb/s
Bijlages (1GB of groter) downloaden 8-24 Mb/s

Hoe snel moet mijn internet zijn?
We herkennen circa drie verschillende segmenten. starters, gevorderden en experts in verbruik. Voor ieder segment adviseren wij een minimum snelheid.

1. De matig internetter (lage snelheid)
Jij gebruikt alleen de basics, denk aan surfen, internetbankieren, mailen. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Gevorderd verbruik (minimaal 20 Mb/s)
Soms download je wat grotere bijlagen, en stream je films via Youtube of Pathé Thuis. Dit kan zonder problemen met meerdere devices.

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Video’s streamen in de hoogste kwaliteit. Downloads zijn vliegensvlug binnen. Houd je van online gamen? Dit is een optie voor verschillende mensen tegelijkertijd. Ook handig: alle info over Glasvezel internet Easterein.

Welk internet- tv en bellen pakket kies ik?

Vandaag de dag zijn er enorm veel bellen- tv en internetproviders in Eemshaven. Maar welk pakket past nu bij mij? Daarop is geen standaard antwoord te geven. Hierom vind je hieronder wat meer info.

Welke providers zijn er in regio Eemsmond?
Elke regio heeft een unieke samenstelling. Via de vergelijk module vind je in 1 overzicht alle internetbedrijven. Nadat jij jouw woonplaats kenbaar gemaakt hebt, merk je dat er bepaalde bedrijven afvallen. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Heb je alle nodig?
Ga je echt gebruik maken van extra producten als data-kabels, routers, modems? Maak je geen gebruik van een vaste telefoonlijn? Of niet betalen voor TV? Bestel dan een 2-in-1 pakket of wellicht voor een 100% internetabonnement. Zodoende betaal je niet voor diensten die jij niet nodig hebt.

Pakket uitbreiden met extra diensten
Veel alles-in-1 abonnementen kan je uitbreiden met extra modules. Denk aan aanvullende opties zoals on demand films kijken, live pauzeren, tv programma’s opnemen of een extra zenderpakket bijv. met zenders als TV Oranje. Dit kan resulteren in een effect op je contract. Wil jij toch deze pakketten aanzetten dan merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om het functioneren van de router aan te jagen zijn opties. Zo voorkom je storingen en problemen voor snel internet in Eemshaven.

Welke extra services zijn er voor mijn interactieve TV?

Hang jij graag voor de TV? Deze dagen bevat elk alles in 1 pakket digitale televisie. Met behulp van interactieve televisie kun je overal en altijd tv kijken. Dit doe je op vrijwel ieder apparaat (iPad , desktop, en vanzelfsprekend op de TV). Online televisie kijken is dus ook mogelijk. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met allerlei modules. We zullen er nu wat voorbeelden uitpakken:

Uitzending gemist
Via de optie programma gemist kun je verschillende tv-programma’s terugkijken. Voor veel mensen is dit al heel gewoon. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Af en toe moet je betalen voor uitzending gemist van commerciële zenders als VH1 Classic Muziek.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Met 1 druk op de knop start je vanaf ’t begin. Een andere handige optie is live pauzeren. Bij verscheidene providers kun je maximaal 2 dagen terugkijken. Maar bij andere leveranciers kijk je programma’s tot 2 weken terug.

TV-programma’s opnemen
Een groeiend aantal bedrijven laten jou (gratis) TV programma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (personal video recorder) of in de cloud. Zo’n extra opnemen-pakket kost rond de €4,50 per maand. Wil je het gratis? Kijk dan bij Ziggo of XS4All. Er zit wel een max aan de opnametijd. De inschatting is +/- 225GB / 200+ uur video.

Zenderpakketten toevoegen
De TV-providers bieden standaard ongeveer 20 vaste kanalen. Voorbeelden zijn zenders als MTV Rocks Muziek. Verder heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als WOS TV. Maar ook internationalen zoals TV Oranje. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience nog persoonlijker maken met meerdere zenderpakketten. Bijvoorbeeld Fox Sports of het X-MO tv-kanaal. Bij je eigen internet-provider doorzoek je het zenderaanbod per pakket voor Groningen.

alles in 1 in Eemshaven


Internet en tv vergelijken in Eemshaven

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of ga je op jezelf wonen, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Zie nu jouw potentiële besparing en start met bellen, internet en tv vergelijken in Eemshaven. Dit kan haast niet fout gaan door gebruik te maken van onderstaande hulp.

1. Check de prijzen van je huidige contract, en noteer de samenstelling van het pakket (check je huidige snelheid met een speedtest!)
2. Start met vergelijken en vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Selecteer de snelheid en type (glasvezel) internet.
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (vooruitkijken, extra zenderpakketten, online tv kijken.)
5. Kies onbeperkt bellen of juist tarief per minuut.
6. Kies nu de beste aanbieding met de beste prijs/kwaliteitverhouding.
7. Bestel het nieuwe alles-in-1 pakket direct online. De nieuwe provider zorgt dat de overstap netjes afgehandeld wordt.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Of laat een monteur alles installeren. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket is meestal 3 tot 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Beste service award
Installatiegarantie
Scherpe aanbieding

alles in 1 telfort logo

Telfort

Experia Box V10
Digitaal tv-kijken
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Premium sportkanalen
Gratis telefoonnummer
Unieke korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Al jaren actief
Gratis nummerbehoud
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Klanttevredenheid: 7.6
Top verbinding
Scherpe voorwaarden

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Vodafone + Ziggo voordeel
Live pauzeren
Goede voorwaarden

alles in 1 caiway logo

Caiway

Upload tot 500 Mbs.
Glasvezel internet
Introductie-aanbieding

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Gratis aanpassen
Betrouwbaar netwerk
Hoge aanbieding


Youfone

Momenteel enkel via DSL
Gemakkelijke installatie
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 online logo

Online.nl

Gratis monteur
Met extra zenderpakketten
Nieuwe klanten korting

alles in 1 NLE logo

NLE

Gratis wifi-versterker
Snel en betrouwbaar
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 fiber logo

Fiber

Winnaar snelheid
Gratis telefoonnummer
Aantrekkelijk aanbieding


Beste alles-in-1 met glasvezel in Eemshaven

Interactieve televisie en internet via glasvezel is sterk in opkomst. Met name in de omgeving Eemsmond hebben ook veel mensen hier behoefte aan. Alles-in-1 met glasvezel kent vele voordelen. Het is megasnel (50 tot 100 Mbps), en de down- en uploadsnelheid verschilt vaak nauwelijks. Evenzeer biedt het open karakter van glasvezelnetwerken nog meer. Je zit niet vast aan een vaste aanbieder. Een veelgehoorde opmerking: zo’n glasvezel internetverbinding is enorm duur. In de praktijk is dit niet zo. Het glasvezel alles in één pakket in met internet, TV + bellen heb je al vanaf €50 per maand. Kan ik al gebruik maken van glasvezel internet in Eemshaven? En bij welke partij moet ik dan zijn? Vul eerst jouw postcode in, en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Geen aanbieders gevonden? Kabel en ADSL zijn de alternatieven. Of overweeg eens Alles in 1 pakket Dreischor.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Goedkoop internetten, bellen en tv-kijken. Start met 3-in-1 pakketten vergelijken in Eemshaven.