Alles in 1 Een-West Ontdek alle providers en ontvang een voordeel tot €72


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Een-West vergelijken? Internetten, tv-kijken en bellen: het mag niet langzaam zijn, en als het even kan in de hoogste kwaliteit. Een snelle en bekwame verbinding met internet mag daarom niet ontbreken. Internet gebruiken we voor downloaden van bestanden, films streamen, internetbankieren, rondsurfen en steeds vaker voor online shoppen. Welke leveranciers voor 3 in 1 deals zijn er precies? Hoe zit het met de snelheid van de verbinding? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Dankzij deze website ontdek je alle providers. Overstappen gaat gemakkelijk online. Geef je postcode en huisnummer door, klik op ADSL, kabel of glasvezel (indien beschikbaar), kies een snelheid die bij jou past, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (live pauzeren, vooruitkijken, tv programma’s opnemen) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Jij vindt vervolgens meteen de goedkoopste alles-in-1 provider in Een-West. Check zelf wat je kunt besparen, mogelijk tot wel €61 per jaar. Wil je een nieuwe kabelaar uitsluitend voor tv-kijken of een 100% internetaanbieder? Of ben je aan het oriënteren naar een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder bellen? Het kan allemaal! Met allesin1prijzen.nl vind je uitgebreide informatie + tips over voordelig bellen, televisie kijken en internetten in Een-West.

Alle leveranciers

Vergelijk de prijs van meer dan 10 providers.

Bliksemsnel internet

Internetsnelheid van maar liefst 200 mb/s en uitgebreide digitale-tv pakketten

Vind het goedkoopste pakket

Vergelijk alle alles-in-1 providers en ontvangen kortingen tot wel €80 per aansluiting.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kies ik voor ADSL, kabel of glasvezel?

ADSL, kabel en glasvezel zijn een voor een types breedbandinternet. Leuk, maar welk type internetverbinding past bij mijn wensen? Bekijk snel informatie over 3-in-1 aanbieding ZeelandNet.

1. ADSL
ADSL is internet via de telefoonlijn. Dit type verbinding is voor vrijwel alle Nederlanders bereikbaar. Het grootste voordeel is de keuzevrijheid. Daardoor kun je ADSL vaak voordelig aansluiten. Nadelen hiervan zijn o.a. een wat minder snelle verbinding (hoogstens 50 mb/p/sec). Ligt jouw woning in het buitengebied (wijkcentrale ver weg)? Dan gaat dit verder ten koste van de snelheid. Let op: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
In het geval van internet via de kabel wordt niet alleen het tv-signaal maar ook het internet via de kabel verstuurd. Door internet op deze kabel loopt jouw internetsnelheid al gauw op tot 300 MB/s. Het televisie en internet signaal zijn gescheiden bij de coax kabel. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. tv-kijken. Het nadeel is dat het aanbod beperkt is. Een-West biedt echter 1 – 3 kabelaanbieders. Het is een verplichting om ook direct TV af te nemen.

3. Glasvezel
Is voor jou alleen de snelste verbinding goed genoeg? Met glasvezel internet haal je snelheden tot wel 500 MB/s tot 1Gbps. De download- en snelheden voor uploaden ligt vaak op dezelfde hoogte. Cruciaal voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Jammer genoeg is glasvezel internet nog niet beschikbaar bij veel woning. Is glasvezel internet in Een-West leverbaar? Vul snel jouw gegevens in en vind uit wat de opties zijn.


Type aansluiting Positief Nadeel Prijzen
1. ADSL Keuzevrijheid + prijs Lage snelheid Vanaf €37
2. Kabel Prima snelheid Minder te kiezen Vanaf €44
3. Glasvezel De snelste verbinding Lastig aansluitbaar Vanaf €56

Hoe kan ik overstappen van internetprovider in Een-West?

Overstappen en een nieuw alles-in-1 pakket afsluiten? Dat kan snel online. De meest bekende aanbieders (KPN, Telfort, Vodafone, Tele2, Online.nl, Ziggo) bieden een overstapservice aan. Bij een overstap hoef jij eigenlijk niets te doen. Mede daarom zit je geen dag zonder internet. Op welk moment kan ik switchen? De meeste alles-in-1 afspraken duren 12 maanden. Vervolgens geldt een variabele maandcontract. Je kunt dan overstappen naar een nieuwe provider. Heb je een goedkope alles-in-1 provider uitgezocht? Overstappen gaat razendsnel met deze overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de organisaties werken met de overstapservice. De nieuwe partij zorgt voor het administratieve gedeelte. Denk aan het beëindigen van het huidige internet- televisie- en bellen abonnement. Vervolgens zorgen zij ervoor dat jouw nieuwe abonnement op tijd in gaat. Je zit dus geen dag zonder internet. Tele2, Ziggo, KPN, Vodafone, XS4ALL, Online.nl geven jou deze opties. Een nieuw alles-in-1 pakket gespot? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kan jij de aanbieding nu online sluiten.

 1. Check de looptijd van je contract.
 2. Voer je gegevens in en klik op de beste deal.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en de overstapservice doet de rest.
 4. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. De router van de nieuwe provider wordt (gratis) bezorgd. Zelf niet handig? Kies dan voor de monteur.

Werkt de huidige provider niet met de NL overstapservice? Laat dan je abonnement stopzetten. Noemenswaardig: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Laat daarna je abonnement z.s.m. stopzetten.Kies eventueel voor nummerbehoud voor de vast telefoon.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Een geschikt alles in 1 pakket gevonden? Tv, internet en bellen wordt dan door 1 partij geleverd. Een andere benaming is triple play. Maar iets wat nu ontzettend in trek is, is de keuze voor quad play. Oftewel, je combineert jouw 3-in-1 abonnement met smartphone abonnementen. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Waarom zou jij dat moeten kiezen? Zo’n internet aansluiting in Een-West? Kies je voor alles in 1 producten dan staat hier natuurlijk iets tegenover. Denk aan leuke extra’s als korting op je abonnement, extra MB’s of iets als gratis HBO. Dankzij dergelijke combideals krijg je dus meer voor je geld. Veel besproken 4-in-1 combi deals zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Je mag meer data verbruiken.
 • Gratis extra zenders.
 • MB’s geven en ontvangen van vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Belminuten en MB’s worden verdubbeld.
 • De totaalfactuur gaat met 5 euro naar beneden.
 • Gratis eredivisie kijken.
 • Pakket voor opnemen.

VodafoneZiggo

 • 1GB+ gratis data voor je smartphone.
 • Een flinke korting op de mobiele factuur.
 • Gratis toegang tot extra tv-kanalen.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Welke snelheid is voor mij goed genoeg?

De bekende alles-in-1 aanbieders maken reclame voor razendsnel internet. Veelal 475 Mbit/s. Wat voor snelheid is voor mij gewenst? Onderstaand bekijk je een handig overzicht. Per gebeurtenis tref jij de voorgeschreven snelheid.


Wat doe je? Minimale snelheid?
E-mail versturen > 1 Mb/s
Openen van een website 1-2 Mb/s
Social media websites gebruiken 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
Streamen van video content 4-8 Mb/s
HD Interactieve video 16-24 Mb/s
XL-bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hulp bij het kiezen van internetsnelheid
Wij onderscheiden naar schatting 3 gebruikerstypes in internetgebruik: matig, gemiddeld en heel zwaar verbruik. Voor iedere soort raden wij een internetsnelheid aan.

1. De matig internetter (lage snelheid)
Je bent alleen online voor mailen, surfen, internetbankieren. Met 1 of maximaal 2 apparaten op hetzelfde moment.

2. Normaal verbruik (tenminste 20 Mb/s)
Soms download je wat grotere bijlagen, en kijk je online video’s op NLziet of Netflix. Online met meerdere devices.

3. Heavy user (tenminste 50 Mb/s)
Alleen High Definition films kijken! Daarnaast ook downloaden en uploaden. Ben je liefhebber van online gaming? Dat is mogelijk met verschillende personen tegelijk. Lees nu ook verder over Glasvezel internet Easterlittens.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in Een-West. Hoe weet ik wat bij mij past? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Hierom vind je hierbij wat tips.

Welke providers zijn er in omgeving Noordenveld?
Dit is heel erg afhankelijk van je locatie. Via allesin1prijzen.nl vind je direct de beschikbare aanbieders. Wanneer jouw postcode (en evt. huisnummer) bekend is, vallen veel aanbieders al af. Dit biedt overzicht en maakt kiezen simpeler.

Kan je niet beter iets weglaten?
Heb jij (dure) extra’s wel echt nodig zoals routers, data-kabels, modems? Geen interesse in bellen met de vaste telefoon? Of heb je geen televisie? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of zelfs een internet-only abonnement. Zo ben je geen geld kwijt aan mogelijkheden die je niet gebruikt.

Welke extra services wil ik?
Veel alles in 1 abonnementen kun je nog persoonlijker maken. Vaak gaat het om extra diensten als begin gemist, online tv kijken, live pauzeren of diverse entertainment-pakketten met betaalkanalen als Extreme Sports Channel. Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Wil jij toch deze pakketten aanzetten dan zullen de tarieven hoger worden. Ook Wifi-versterkers om de werking van routers aan te jagen zijn in potentie mogelijke keuzes. Zo voorkom je storingen en problemen voor snel internet in Een-West.

Waarmee kan ik mijn TV-abonnement uitbreiden?

Ben jij een echte tv-liefhebber? Deze dagen bevat elk alles in 1 pakket digitale televisie. Via interactieve televisie is TV kijken nog makkelijker geworden. Dit doe je op vrijwel ieder apparaat (smartphone, Playstation, en niet te vergeten de TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Het digitale-tv pakket is uitbreidbaar met verschillende modules. Deze hebben we voor je opgesomd:

Uitzending gemist
Dankzij programma gemist kijk je een groot aantal programma’s gratis terug. Bij veel contracten is dit normaal gesproken al actief. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Wel kan er een vergoeding worden gevraagd voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als Eurosport 1 Sport.

Daarnaast heb je vaak de add-on begin gemist. Het eerste stukje van een programma gemist? Dan start je toch gewoon vanaf het begin? Ook live-pauzeren wordt vaak al aangeboden. Bij enkele partijen kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Echter, bij andere alles-in-1 providers kan dit weer tot 2 weken.

TV-programma’s opnemen
Meer en meer kabelaars bieden de optie tot tv-programma’s opnemen. Dit gaat via PVR (een recorder + harde schijf) of d.m.v de cloud. Het prijskaartje van het opnemen-pakket ligt rond de €6,50 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. Houd er rekening mee dat de opslag beperkt is. Denk hierbij aan zo’n 350GB / 250 uur.

Additionele zenderpakketten
Veel abonnementen werken met ongeveer 30 basiszenders. Onder andere zenders zoals MTV Hits Muziek. Eveneens kun je ook regionale zenders kijken als Omroep Dommelland en internationale zenders als TRT Türk. Bovendien kun je jouw interactieve-tv pakket nog leuker maken met meerdere zenderpakketten als Voetbalkanaal en het MAX tv-kanaal. Op de providers website vind je het complete zenderaanbod voor Drenthe.

alles in 1 in Een-West


Internet en tv vergelijken in Een-West

Ben jij maandelijks veel geld kwijt voor internet, tv en bellen? Of heb je plannen om te verhuizen, en zoek je een nieuwe alles-in-1 aanbieder? Zie nu jouw potentiële besparing en start met bellen, internet en tv vergelijken in Een-West. Het is supersimpel aan de hand van de volgende stappen.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en schrijf op waar je recht op hebt (doe een speedtest!)
2. Bezoek onze vergelijker en geef jouw woonplaats door (huisnr + postcode).
3. Geef aan welke snelheid en verbinding je wilt.
4. Kies eventueel extra opties voor interactieve TV (live pauzeren, extra zenderpakketten, online tv kijken.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Selecteer direct het 3-in-1 pakket die voor jou geschikt is.
7. Je kunt het pakket krijgen door op “bestellen” te klikken. De overstap wordt in goede banen geleid door de provider.
8. Kies of je het pakket zelf installeert Of laat een monteur alles installeren. De levertijd van jouw nieuwe alles in 1 abonnement is gemiddeld genomen 30 dagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Combineer en krijg korting
Gratis ontvanger
Maandelijkse korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Diverse snelheden
Heldere voorwaarden
Simpele voorwaarden

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Premium sportkanalen
Snelle levertijd
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Wireless Multi PC
Videotheek thuis
Maandelijkse korting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Gratis WiFi-check
Ruim aanbod zenders
Hoge aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Premium sportkanalen
Overal online TV kijken
Eerste periode korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

TP-Link Archer C1200
Gemakkelijke installatie
Voordelig proberen

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Combinatievoordeel
Binnen 6 weken actief
Heel betaalbaar


Youfone

Momenteel enkel via DSL
Gemakkelijk overstappen
Korting bij 1 jaar

alles in 1 online logo

Online.nl

Netwerk van KPN
Heldere voorwaarden
Direct profiteren

alles in 1 NLE logo

NLE

Devolo verbindingsset
Alle bekende kanelen
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 fiber logo

Fiber

Gratis Fox Sports
Actief in enkele weken
Scherpe welkomstbonus


Beste alles-in-1 met glasvezel in Een-West

Interactieve televisie en internet via glasvezel is de standaard geworden. En ook in de regio Noordenveld is dat niet anders. Alles-in-1 met glasvezel kent vele voordelen. Het is vliegensvlug (100 tot 400 Mbps), en downloaden en uploaden gaat vaak net zo snel. Daarnaast spreken we bij glasvezel over “open netwerk”. Er zijn behoorlijk veel verschillende leveranciers. Een kreet die je veel hoort: Internetten via de glasvezel is enorm duur. Dit is vaak niet het geval. Dit glasvezel alles in één pakket in met televisie, internet en voice bestel jij tijdelijk al rond de €45 – €50 per maand. Kan ik al gebruik maken van glasvezel internet in Een-West? En bij welke partij moet ik dan zijn? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en selecteer het filter “glasvezel”. Eventuele providers worden nu meteen getoond. Geen “hits” op glasvezel? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of lees eens meer over Alles in 1 pakket Drempt.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Internet + televisie & bellen voor lage tarieven. Snel alle 3-in-1 pakketten vergelijken in Een-West.