Alles in 1 Eexterveen Bekijk alle providers profiteer van kortingen tot €89


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Eexterveen vergelijken en afsluiten? Bellen, internetten en tv-kijken: het moet razendsnel en uiteraard zonder haperingen / storingen. Een vlugge goede verbinding tot het internet mag daarom niet ontbreken. Internet gebruiken we voor onze studie, social media, downloaden van bestanden, films streamen en nog veel meer. Wat is het aanbod op het gebied van alles in 1? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Via ons zoekscript ontdek je alle providers. Het afsluiten van een abonnement gaat erg snel. Voer je postcode + huisnummer in, kies voor ADSL, glasvezel (niet overal verkrijgbaar) of kabel, bekijk de verschillende verbindingssnelheden, geef aan of je jouw interactieve televisie wil uitbreiden (begin gemist, uitzending gemist, on demand films kijken) en kies of je niet/weinig/gemiddeld/veel belt. Je doorzoekt daaropvolgend ogenblikkelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in Eexterveen. Op die manier bespaar je al gauw €87 ieder jaar opnieuw. Op zoek naar een nieuw pakket puur voor tv kijken of juist alleen om te internetten? Of wil je alles weten over een goedkoop internet & tv pakket zonder bellen? Dat is ook mogelijk! Via allesin1prijzen.nl check je praktische info over voordelig bellen, televisie kijken en internetten in Eexterveen.

Alle internet-providers

Bekijk de pakketten van meer dan 10 providers.

Supersnel internet

Internetsnelheden tot maximaal 200 mb/s en digitale TV met alles erop en eraan

Vind het goedkoopste pakket

Bekijk snel de alles in 1 providers en ontvangen kortingen tot wel €87 per jaarcontract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kies ik voor ADSL, kabel of glasvezel?

Glasvezel, ADSL/VDSL en kabel zijn stuk voor stuk voorbeelden van breedbandinternet. Interessant, maar welke soort verbinding is handig in mijn situatie? Ga direct naar de pagina over Alles in 1 van Vodafone.

1. ADSL
ADSL-internet komt binnen via de telefoonlijn. Deze vorm van breedbandinternet is voor het gros van de consumenten beschikbaar. Het grootste voordeel is dat je kunt kiezen uit veel aanbieders. Hierdoor zijn goedkope abonnementen mogelijk. Het nadeel is de mindere snelheid (de top ligt op 50mb). Woon je verder dan 2km van de wijkcentrale? Dan gaat dit verder ten koste van de snelheid. Ook interessant: tegenwoordig is er ook VDSL.

2. Kabel
Bij internet via de kabel wordt je via de COAX televisie kabel aangesloten. Via de kabel-internetverbinding profiteer je van internetsnelheden tot honderden MB/s. Kabel televisie signaal is gescheiden van het internet signaal. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. tv-kijken. Nadeel hiervan is dat hiervoor slechts enkele bedrijven actief zijn. Eexterveen biedt maar diverse kabelaars. Ook moet je vaak verplicht een tv-abonnement nemen.

3. Glasvezel internet
Is voor jou alleen de snelste verbinding goed genoeg? Via glasvezel internet profiteer je van megasnel internet, tot 500 Mbps. De snelheid van downloaden en uploaden ligt vaak op dezelfde hoogte. Essentieel voor zware gebruikers. Jammer genoeg is glasvezel nog niet beschikbaar bij meer dan de helft van de aansluitingen. Is glasvezel internet in Eexterveen voorhanden? Start met vergelijken en bekijk direct alle mogelijkheden.


Internetverbinding Gunstig Nadelen Prijzen
1. ADSL Goedkopere abonnementen Afhankelijk van afstand wijkcentrale Vanaf €40
2. Kabel Op grote schaal verkrijgbaar Minder te kiezen Vanaf €46
3. Glasvezel Hoogste snelheden Lastig aansluitbaar Vanaf €51

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Eexterveen?

Jouw alles-in-1 pakket direct oversluiten? Dat kan snel online. De grootste landelijke spelers (Telfort, Online.nl, Tele2, Vodafone, XS4ALL, Ziggo) hebben hierover afspraken gemaakt. Ga jij online overstappen? Dan wordt alles voor jou geregeld. Mede daarom zit je geen dag zonder internet. Per wanneer kan ik over? Het grootste deel van de alles-in-1 abonnementen duren 1 jaar. Daarna is het per maand opzegbaar. Vanaf dit punt kun je overstappen naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Heb je een goedkope alles-in-1 provider gespot? Dit gaat moeiteloos dankzij de overstapservice.

De overstapservice
Veel internetproviders werken samen met een overstapservice. De nieuwe leverancier neemt het papierwerk voor z’n rekening. Bijvoorbeeld het afzeggen van je huidige tv- internet en bellen abonnement. Zelfs regelen zij dat de aansluiting op tijd ingaat. Je zit dus geen dag zonder internet. Online.nl, KPN, Vodafone, Ziggo, XS4ALL, Telfort geven jou deze opties. Een goed abonnement gevonden? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kunnen jullie dit contract gelijk online rondmaken.

 1. Check de looptijd van je contract.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Bestel jouw nieuwe alles-in-1 abonnement online en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Per mail en/of post ontvang je een definitieve bevestiging. De termijn hiervoor is +/- 4 weken.
 5. De modem router wordt netjes thuisbezorgd. Er kan ook een monteur langskomen voor installatie.

Kun je niet gebruik maken van de NL overstapservice? Opzeggen van je contract doe je dan zelf. Tip: draag eerst zorg voor je nieuwe abonnement. Beëindig pas hierna jouw huidige verbintenis. Vergeet niet de optie nummerbehoud te kiezen in het kader van vaste telefonie.

Kan ik mijn alles in 1 pakket combineren met mobiel?

Gebruik jij een alles-in-1 abonnement? Tv, internet en bellen wordt dan door 1 partij geleverd. Een andere benaming is triple play. Wat op dit moment in opkomst is, heeft te maken met het quad play abonnement. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met mobiele telefonie contracten. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Wat hier zo handig aan is? Zo’n internet aansluiting in Eexterveen? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan wordt je hiervoor beloond. Je moet dan denken aan extraatjes als korting op je pakket, dubbele MB’s, en andere voordeeltjes zoals gratis premium zenderpakketten. Met dank aan zulke combideals ontvang jij dus een hoog prijs/kwaliteit product. Veel besproken 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • Korting op je mobiele abonnement.
 • Meer data in je abonnement.
 • Gratis keuzepakketten.
 • Onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • Een aantrekkelijke korting op de factuur.
 • Gratis Fox Sports eredivisie.
 • Gratis opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Mobiele telefoonabonnement data verdubbeld.
 • Korting op je mobiele rekening.
 • Gratis toegang tot extra tv-kanalen.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De bekende alles-in-1 aanbieders adverteren met hoge internetsnelheden. Doorgaans 450 Mbit/s. Wat voor snelheid is voor mij gewenst? Hieronder bekijk je een aantal praktische voorbeelden. Per activiteit doorzoek jij de vereiste snelheid.


Waar ben je mee bezig? Welke snelheid?
E-mailtje versturen > 1 Mb/s
Het bezoeken van sites 1-2 Mb/s
Facebook app / website gebruiken 1-2 Mb/s
Bellen via internet >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
Interactieve tv via mobiele app 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Wat voor internet-pakket kies ik
We hebben het vaak over ongeveer drie “klassen” internetgebruikers. de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Voor iedere soort vind je hieronder een aanbevolen internetsnelheid.

1. Starters (beginnen met een minimale snelheid)
Jij gebruikt alleen de basics, denk aan surfen, mailen, social media. Met 1 of maximaal 2 apparaten op hetzelfde moment.

2. Gevorderd verbruik (minimaal 20 Mb/s)
Met regelmaat download je files, en kijk je online video’s op Pathé Thuis of NPO. Tegelijk online met 3 apparaten.

3. Zwaar gebruik (50 Mb/s of meer)
Films kijken in de beste kwaliteit. Downloaden en uploaden gaat supersnel. Geen vertragingen tijdens het gamen? Geen beperkingen: gewoon meerdere mensen op hetzelfde ogenblik. Lees nu ook verder over Glasvezel internet Eede.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Er is een groot aantal bellen- tv en internetproviders in Eexterveen. Maak wat moet ik nou kiezen? Dat is afhankelijk per situatie. Om je op weg te helpen hebben we een paar vragen opgesteld.

Welke internet providers zijn er in en rondom Aa en Hunze?
Dit is heel erg afhankelijk van je locatie. Via de vergelijk module bekijk je in een oogopslag alle spelers. Wanneer je jouw postcode + huisnummer ingevuld hebt, merk je dat er bepaalde bedrijven afvallen. Hierdoor wordt kiezen een stuk makkelijker.

Welke spullen heb jij nodig?
Zijn extra producten benodig zoals wifi-versterkers, data-kabels, modems? Maak je geen gebruik van bellen via de vaste lijn? Liever zonder televisie? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of zelfs een internet-only abonnement. Zo betaal je niet voor diensten die irrelevant en overtollig zijn.

Welke add-ons kies ik?
Veel van de alles in 1 pakketten hebben allerlei extra’s. In de regel zijn dit extraatjes zoals live pauzeren, online tv kijken, begin gemist of pakketten met extra veel zenders bijv. met zenders als Ons. Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Wil jij toch deze pakketten aanzetten dan gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om het functioneren van de router te pushen zijn voor de toekomst interessant. Op een storing zit niemand te wachten maar wel snel internet in Eexterveen.

Waarmee kan ik mijn TV-abonnement uitbreiden?

Kijk jij graag naar de buis? Vandaag de dag bevat elk alles in 1 pakket digitale televisie. Door middel van interactieve televisie kun je overal en altijd tv kijken. Vandaag de dag doe je dit met elk device (smartphone, laptop, en vanzelfsprekend op de TV). Online TV streamen is erg populair. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met verscheidene modules. Hieronder vindt je een aantal voorbeelden:

Uitzending gemist
Via programma gemist heb je de mogelijkheid alles gratis terug te kijken. Bij veel aanbieders is dit standaard inbegrepen. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Af en toe moet je betalen voor uitzending gemist van andere zenders als Nickelodeon Kids.

Wat ook populair is, is de dienst begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Kijken vanaf begin kan mij steeds meer providers. Ook tv-programma’s pauzeren is vaak mogelijk. Bij een aantal providers kan dit tot 2 dagen. Maar bij andere kabelaars kan je tot 2 weken terugkijken.

TV-programma’s opnemen
Een groeiend aantal providers bieden de optie tot TV programma’s opnemen. Vaak via PVR (ontvanger met harde schijf) of d.m.v de cloud. Het prijskaartje van het opnemen-pakket ligt rond de €6,00 per maand. Sommige aanbieders bieden het gratis (Ziggo en XS4ALL). Er zit wel een max aan de opnametijd. De inschatting is +/- 225GB / 200+ uur video.

Additionele zenderpakketten
De meeste aanbieders werken met ongeveer 30 basiszenders. Eigenlijk altijd met kanalen als National Geographic Channel Documentaire. Bovendien kun je ook regionale zenders kijken als ROS-Kabelkrant. Maar ook internationalen zoals Euronews. Je kunt je digitale-tv ervaring uitbouwen met meerdere zenderpakketten. Bijvoorbeeld Voetbalkanaal of het Passie XXX kanaal. Op de website van jouw provider vind je het complete zenderaanbod voor Drenthe.

alles in 1 in Eexterveen


Internet en tv vergelijken in Eexterveen

Ben jij maandelijks veel geld kwijt voor internet, tv en bellen? Of ga je op jezelf wonen, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Begin dan direct met bellen, televisie en internet vergelijken in Eexterveen. Dat is eenvoudig door de volgende tips te gebruiken.

1. Bekijk je huidige maandelijkse lasten en noteer de samenstelling van het pakket (een speedtest is hierbij nuttig!)
2. Open de vergelijker en vul je postcode + huisnummer in.
3. Vertel het systeem: welke type verbinding en snelheid.
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (tv programma’s opnemen, vooruitkijken, extra zenderpakketten.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Klik op de provider die matcht bij jouw wensen.
7. Je kunt het pakket krijgen door op “bestellen” te klikken. De nieuwe provider regelt meestal de overstap.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Er is ook een installatieservice mogelijk. De periode tot het nieuwe pakket ingaat is doorgaans een kleine maand.

alles in 1 kpn logo

KPN

Betrouwbaarste netwerk
uitzending gemist, live pauzeren, tv programma’s opnemenAantrekkelijk aanbieding

alles in 1 telfort logo

Telfort

Combinatie-voordeel
Alle bekende tv-zenders
Korting bij 2 jaar

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Ziggo Go
De alles in 1 oplossing
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Wireless Multi PC
Heldere voorwaarden
Goedkope prijzen

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

First Class Internet
Actief in enkele weken
Cashback kortingen

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Max Verstappen kijken
Installatiegarantie
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 caiway logo

Caiway

Razendsnel down/uploaden
Interactieve televisie
Cashback kortingen

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Eigen Wifi-Service
Met handige App
Introductiekorting


Youfone

Download tot 100 Mb/s
Moeiteloos overstappen
Maandelijkse korting

alles in 1 online logo

Online.nl

Online.nl TV app
Topkwaliteit TV
Hoge aanbieding

alles in 1 NLE logo

NLE

Met Ubiquiti versterker
Installatiegarantie
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 fiber logo

Fiber

Gratis Fox Sports
Actief in enkele weken
Tijdelijke korting


Beste alles-in-1 met glasvezel in Eexterveen

Interactieve televisie en internet via glasvezel is erg populair. In en rondom Aa en Hunze hebben ook veel mensen hier behoefte aan. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het is sneller dan welke verbinding (100 tot 400 Mbps), waarbij de up- en downloadsnelheid vaak gelijk ligt. Tevens heeft dit glasvezelnetwerk heel veel extra voordelen. Als consument kun je kiezen uit meerdere aanbieders. Een kreet die je veel hoort: een internet glasvezel abonnement is vele malen duurder dan ADSL of kabel. Dit is vaak niet het geval. Het glasvezel alles in één pakket in met televisie, internet en voice beginnen qua prijs rond de €40 – €50 in de maand. Is glasvezel internet beschikbaar in Eexterveen? En welke providers bieden het aan? Vul eerst jouw postcode in, en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. Je achterhaalt meteen het aanbod. Geen zoekresultaten? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of check onze actuele info over Alles in 1 pakket Drongelen.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in Eexterveen.