Alles in 1 Egchel Bekijk alle providers bespaar jaarlijks tot wel €89


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Egchel vergelijken en direct de overstap maken? Digitaal TV kijken en rondsurfen op internet: het moet razendsnel en we willen de beste kwaliteit. Een razendsnelle goede internetverbinding is tegenwoordig een absolute must. Onze internetverbinding gebruiken we voor films streamen, downloaden van bestanden, rondsurfen, thuiswerken en nog veel meer. Maar welke aanbieders zijn er? Welke snelheid kan ik halen? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Met behulp van ons zoekscript bekijk je alle leveranciers. Overstappen van provider gaat verrassend eenvoudig. Neem jouw adresgegevens als basis en maak een keus uit glasvezel, kabel of ADSL, klik op de snelheid die je wilt afnemen, bekijk de extra mogelijkheden voor digitale TV (on demand films kijken, uitzending gemist, begin gemist) en bepaal of je ook vaste telefonie wilt. Jij spot nadien overzichtelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in Egchel. Op die manier bespaar je al gauw €79 per jaar. Op zoek naar een nieuwe aanbieder alleen voor tv-kijken of puur voor het internetten? Of ben je bewust op zoek naar een betaalbaar tv & internet pakket zonder telefonie? Dit behoort ook tot de mogelijkheden! Met ons zoekscript ontdek je praktische details en tips over goedkoop televisie kijken, bellen en internetten in Egchel.

Alle aanbieders

Vergelijk de prijs van de grote Nederlandse providers

Supersnel internet

Internetsnelheid tot wel 100 mb/s plus handige interactieve TV

Korting op je internetpakket

Vergelijk alle alles-in-1 providers en ontvangen kortingen tot wel €69 per jaarcontract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Een internetverbinding via glasvezel, kabel of ADSL?

Kabel, glasvezel en ADSL zijn allemaal genres van breedbandinternet. Maar welke internetverbinding past bij mij? Ga direct naar de pagina over Internet, bellen en tv XS4ALL.

1. ADSL
ADSL is internet via de telefoonlijn. Deze internetaansluiting is voor bijna alle huishoudens toegankelijk. De belangrijkste meerwaarde is de keuzevrijheid. Hierdoor betaal je nooit teveel voor ADSL. De negatieve kant daarvan is de lage snelheid (limiet van 50 MB/s). Woon je op het platteland? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Ook interessant: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
Via internet via de kabel wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Met een aansluiting op de kabel bereik je maximale snelheden van +/- 200 MB/s. Het televisie en internet signaal zijn gescheiden bij de coax kabel. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door tv-gebruik. De negatieve kant van de kabel is dat hiervoor slechts enkele bedrijven actief zijn. Egchel heeft een beperkt aantal kabelaars. De verplichting van een TV-abonnement geldt nog steeds.

3. Internet via de glasvezel
Wil jij het allersnelste internet? Met glasvezel internet surf je met snelheden tot 500 MB/s of sneller. De upload- en downloadsnelheid ligt hierbij meestal even hoog. Onontbeerlijk voor zware gebruikers. Helaas is internet via de glasvezel nog niet beschikbaar in heel Nederland. Is glasvezel internet in Egchel verkrijgbaar? Start met vergelijken en bekijk direct alle mogelijkheden.


Type aansluiting Voordelen Nadeel Abonnement
1. ADSL Betaalbaar en stabiel Traagste verbinding Vanaf €41
2. Kabel Tv snoept geen bandbreedte Beperkt aanbod Vanaf €43
3. Glasvezel Razendsnel internet Beperkt beschikbaar Vanaf €56

Hoe gaat overstappen van internetprovider in Egchel?

Wil je overstappen naar een nieuw alles-in-1 pakket? Dat is online mogelijk. De grote jongens (KPN, Tele2, Telfort, Online.nl, XS4ALL, Vodafone) hebben een samenwerking. Op het moment dat jij overstapt dan hoef jij eigenlijk niets te doen. Derhalve zit je geen dag zonder internet. Kan ik de overstap al maken? Het gros van de alles-in-1 contracten duren 1 jaar. Daarna is het per maand opzegbaar. Je kunt vanaf dan overstappen naar een nieuwe aanbieder. Heb je een goedkope alles-in-1 provider uitgekozen? Dit proces gaat soepel en vlot door de samenwerkende overstapservice.

De overstapservice
Veel bedrijven zijn aangesloten bij de overstapservice. Jullie toekomstige leverancier neemt het papierwerk voor z’n rekening. In het bijzonder het opzeggen van het “oude” televisie- bellen en internet abonnement. Zelfs letten zij er op dat de verbinding wordt geactiveerd. Je bent dus geen dag offline. Tele2, Telfort, XS4ALL, Vodafone, Online.nl, KPN hebben deze mogelijkheid. Een goed abonnement gevonden? En werkten de betrokken partijen met de overstapservice? Dan kunnen jullie dit toekomstige contract direct online bestellen.

 1. Bekijk looptijd van je contract.
 2. Vul je gegevens in, en kies het nieuwe pakket.
 3. Plaats jouw bestelling online en en de overstapservice doet de rest.
 4. Per mail en/of post ontvang je een definitieve bevestiging. De termijn hiervoor is +/- 4 weken.
 5. Het installatiepakket + modem en router wordt toegestuurd. Er kan ook een monteur langskomen voor installatie.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij de overstapservice? Dan moet je het opzeggen zelf regelen. Van belang: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Beëindig pas hierna jouw huidige verbintenis. Selecteer ook de optie voor nummerbehoud voor de vast telefoon.

Krijg ik korting wanneer ik alles in 1 combineer met mobiel?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. Tegenwoordig noemen we dat triple play. Maar iets wat nu ontzettend in trek is, is de keuze voor quad play. Beter gezegd: je combineert een 3-in-1 pakket met een smartphone contract. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Egchel? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan dien je hiervoor beloond te worden. De belangrijkste voordelen zijn korting op je pakket, dubbele MB’s, en andere extra services zoals gratis gratis “opnemen-pakket”. Door combideals als deze is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Veel besproken 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • €5,00 korting op mobiele abonnement.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis keuzepakketten.
 • Gratis onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Verdubbeling van je MB’s en minuten.
 • Korting op de “thuis-factuur”.
 • Fox Sports zonder kosten.
 • Geen kosten voor opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • Een flinke korting op de mobiele factuur.
 • Een Sport/Movies/Kids zenderpakket.
 • Zonder kosten het “veilig online” pakket.

Welke snelheid is voor mij goed genoeg?

De internet-aanbieders beloven razendsnel internet. Vaak wel 475 Mbit/s. Echter, wat voor snelheid moet ik kiezen? Hieronder tref jij een handig overzicht. Per activiteit doorzoek je de internetsnelheid die benodigd is.


Waar ben je mee bezig? Benodigde snelheid?
Mailen zonder bijlage > 1 Mb/s
Het bezoeken van sites 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
Youtube video’s bekijken 4-8 Mb/s
Interactieve/digitale tv via internet 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mijn gebruik?
Wij onderscheiden grofweg 3 types internetgebruikers: de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Voor elke categorie bieden wij hieronder wat meer informatie .

1. Light users (voor het minimale werk)
Je bent alleen online voor E-bankieren, websites bezoeken, e-mailen. Dit gebeurt met maximaal één computer of tablet.

2. Ervaren huishoudens (20+ Mb/s)
Soms download je wat grotere bijlagen, en maak je gebruik van o.a. NPO of Netflix. Online met meerdere devices.

3. Expert huishoudens (50+ Mb/s)
Video’s streamen in de hoogste kwaliteit. Grote bestanden binnen no-time binnen. Game via internet zonder storing? Geen beperkingen: gewoon verschillende mensen tegelijkertijd. Ook handig: alle info over Glasvezel internet Eelderwolde.

Welk internet- tv en bellen pakket kies ik?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in Egchel. Maar welk pakket past nu bij mij? Dat is per huishouden natuurlijk verschillend. Daarom vind je hieronder wat meer info.

Welke bedrijven werken in de buurt van Peel en Maas?
Elke regio heeft een unieke samenstelling. Met onze vergelijker vergelijk je gemakkelijk & snel de providers. Zodra jij jouw woonplaats kenbaar gemaakt hebt, vallen veel aanbieders al af. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Heb je alle nodig?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als modems, data-kabels, routers? Geen belangstelling in bellen met de vaste telefoon? Of kijk je amper TV? Ga dan voor het 2-in-1 pakket of zelfs een internet-only abonnement. Zo ben je geen geld kwijt aan aspecten die je niet gebruikt.

Pakket uitbreiden met extra diensten
Een hoop alles in 1 pakketten kun je nog persoonlijker maken. Denk aan extra services zoals extra zenderpakketten, begin gemist, online tv kijken of diverse entertainment-pakketten met kanalen als Disney XD 24h. Wil je hier echt gebruik van maken? Juist door deze extra’s kunnen de prijzen gaan stijgen. Ook Wifi-versterkers om het functioneren van de router te pushen zijn voor de toekomst interessant. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Egchel.

Hoe zit dan precies met die televisie-contract add-ons?

Hang jij graag voor de TV? Tegenwoordig zit in elk 3-in-1 pakket wel interactieve TV. Door middel van interactieve televisie kijk je TV waar en wanneer je wil. Mogelijk op steeds meer apparaten (iPad , PC, en de traditionele TV). Tv-programma’s online kijken gebeurt steeds meer. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met velerlei modules. We zullen er nu wat voorbeelden uitpakken:

Uitzending gemist
Dankzij programma gemist kijk je een groot aantal programma’s gratis terug. Veel leveranciers bieden dit standaard al aan. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Wel kan er een vergoeding worden gevraagd voor uitzending gemist van andere kanalen als SBS 6.

Daarnaast heb je vaak de add-on begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Ook tv-programma’s pauzeren is vaak mogelijk. Bij enkele providers is deze mogelijkheid er tot 48 uur. Maar bij een groeiend aantal organisaties heb je de optie om tot 10 dagen terug te kijken.

Televisieprogramma opnemen
Vrijwel alle providers laten jou (gratis) programma’s opnemen. Vaak via PVR (een decoder met harde schijf) maar dit gaat steeds vaker via de cloud. Vaak kost het opnemen-pakket ongeveer €4,00 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. Let op: er zit een maximum aan opnemen.De verwachting is ongeveer 325GB / 275 uur film.

Zenderpakketten toevoegen
Veel abonnementen hanteren een basispakket met zo’n 25 zenders. Zoals Ginx Entertainment. Eveneens kan je kijken naar regio omroepen zoals RTV Sternet en internationale kanalen zoals TRT Türk. Daarnaast kan je jouw digitale-tv pakket uitbouwen met add-on zenderpakketten. Check o.a. PTV Prime of het PCNE kanaal. Op de site van de aanbieder kun je bekijken waar jij recht op hebt in Limburg.

alles in 1 in Egchel


Internet en tv vergelijken in Egchel

Betaal jij teveel voor internet, televisie en bellen? Of ga je over naar een nieuwe woning, en wil jij een nieuwe alles in 1 aansluiting? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Egchel. Dit kan haast niet fout gaan door de volgende tips te gebruiken.

1. Controleer wat je nu per maand kwijt bent en pak even alle kleine lettertjes erbij (doe altijd een speedtest!)
2. Klik op vergelijken en geef jouw woonplaats door (huisnr + postcode).
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Selecteer je wensen m.b.t digitaal tv kijken (live pauzeren, tv programma’s opnemen, uitzending gemist.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Kies nu de beste aanbieding die goedkoop en betrouwbaar is.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. De nieuwe provider regelt meestal de overstap.
8. Het aansluiten van modem / router kan zelfstandig. Vaak is er een (gratis) installatieservice beschikbaar. De levertijd van een nieuw pakket ligt tussen de 2 en 5 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Overstapservice
Ruim aanbod zenders
Aantrekkelijk korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Prima prijs/kwaliteit
Goedkoop vast bellen
Heel betaalbaar

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Gratis Formule 1 kijken
Met extra zenderpakketten
Sportgoedkoop

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Wireless Multi PC
Optionele zenderpakketten
Unieke aanbieding

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Geen activatiekosten
Supersnel via Glas
Eerste maanden korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Tot 400 Mbit/s download
Met installatie garantie
2 jaar aanbieding

alles in 1 caiway logo

Caiway

Asus RT-AC68u
Alle bekende tv-zenders
Veel voordeel

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

20 Mbit/s – 750 Mbit/s
Digitaal tv-kijken
Goedkope prijzen


Youfone

Met YoufoneTV app
Supersnel via Glas
Hoge aanbieding

alles in 1 online logo

Online.nl

2 weken bedenktijd
Heldere voorwaarden
Goede welkomstkorting

alles in 1 NLE logo

NLE

Devolo verbindingsset
Pakket zelf samenstellen
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 fiber logo

Fiber

Gratis Fox Sports
Programma gemist
Goede welkomstkorting


Beste alles-in-1 met glasvezel in Egchel

Digitale televisie en internet via glasvezel is sterk in opkomst. In de streek Peel en Maas komen hiervoor ook steeds meer aanvragen. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het is megasnel (100 tot 400 Mbps), en de down- en uploadsnelheid verschilt vaak nauwelijks. Daarnaast zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Als consument kun je kiezen uit meerdere aanbieders. Wat mensen vaak zeggen: internet en TV via glasvezel is duurder dan de kabel of ADSL. Dit is niet zo, vergelijk het zelf maar. Het glasvezel alles in één pakket met bellen + internetten en televisiekun je al laten aansluiten vanaf €40 – €50 in de maand. Hoe staat het met glasvezel internet in Egchel? indien dit het geval is, waar kan ik het bestellen? Voer jouw gegevens in, en kies voor “glasvezel”. Je ziet direct wat het aanbod in jouw regio is. Geen “hits” op glasvezel? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of bekijk meer informatie over Alles in 1 pakket Drouwen.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in Egchel.