Alles in 1 Elahuizen Ontdek alle aanbieders bespaar jaarlijks tot wel €63


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Elahuizen vergelijken en direct de overstap maken? Internetten, tv-kijken en bellen: het moet snel en niet te vergeten in top-kwaliteit. Een vlugge solide verbinding met internet is bijna een eerste levensbehoefte. We gebruiken internet voor 0 en nog veel meer. Welke leveranciers voor 3 in 1 deals zijn er precies? Hoe zit het met de snelheid van de verbinding? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Middels onze postcodetool bekijk je alle providers. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Het uitgangspunt is je adres, selecteer het type verbinding (glasvezel, kabel of ADSL), geef je voorkeur door qua snelheid, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (vooruitkijken, tv programma’s opnemen, on demand films kijken) en schat het aantal belminuten. Je spot direct overzichtelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in Elahuizen. Dit levert een forse besparing op, tot wel €78 per jaar. Ben jij aan het kijken naar een nieuwe leverancier alleen voor tv-kijken of exclusief en alleen voor internet? Of ben je bewust op zoek naar een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder telefonie? Alle combinaties zijn mogelijk! Door onze zoekmachine vind jij behulpzame informatie + tips over goedkoop televisie kijken, bellen en internetten in Elahuizen.

Alle aanbieders

Vind de deals van alle erkende providers

Vlugge internetverbinding

Internetsnelheid tot wel 500 mb/s plus diverse extra zenders.

Korting op je internetpakket

Bekijk snel de alles in 1 providers en geniet van kortingen tot +/- €92 per 1 jarig contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kies ik voor ADSL, kabel of glasvezel?

Glasvezel, ADSL/VDSL en kabel zijn allen vormen van breedbandinternet. Interessant, maar welk type verbinding is voor mij geschikt? Doorzoek eerst alle info m.b.t. Internet, tv zonder bellen OnsBrabantNet.

1. ADSL
ADSL-internet komt binnen via de telefoonlijn. Deze internetaansluiting is voor bijna alle woningen voorhanden. Het voornaamste pluspunt is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Hierdoor kun je ADSL vaak voordelig aansluiten. De negatieve kant daarvan is de mindere snelheid (hoogstens 50 mb/p/sec). Woon je wat verder van een wijkcentrale? Dan gaat dit verder ten koste van de snelheid. Praktisch: een VDSL verbinding is vlugger.

2. Kabel
In het geval van internet via de kabel wordt niet alleen het tv-signaal maar ook het internet via de kabel verstuurd. Door te werken via de kabel surf je razendsnel online met wel 250 MB/s. Telefonie, TV en internet zijn gescheiden. Er zal geen tragere verbinding ontstaan tijdens bijv. tv & streamen. De negatieve kant van de kabel is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. Elahuizen biedt echter 1 – 3 kabelaanbieders. De verplichting van een TV-abonnement geldt nog steeds.

3. Glasvezel internet
Neem jij alleen genoegen met het vlugste internet? Dankzij internet via glasvezel gaat de snelheid boven alles, tot wel 500 Mb/s tot wel 1 Gb per seconde. De download- en snelheden voor uploaden is vaak gelijk. Cruciaal voor de heavy users. Helaas is glasvezel nog niet verkrijgbaar in heel Nederland. Is glasvezel internet in Elahuizen leverbaar? Voer je gegevens in en vind uit wat de opties zijn.


Soort aansluiting Positief Ongunstig Prijzen
1. ADSL Overal te ontvangen Sloom i.c.m. interactieve TV Vanaf €40
2. Kabel Eenvoudig & betrouwbaar Minder keuzevrijheid Vanaf €45
3. Glasvezel Maximale snelheden Niet altijd mogelijk Vanaf €55

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Elahuizen?

Jouw alles-in-1 pakket direct oversluiten? Dat is erg gemakkelijk. De grootste landelijke spelers (KPN, Vodafone, XS4ALL, Online.nl, Telfort, Tele2) werken in een centraal systeem. Wanneer jij overstapt zorgen de providers voor de afhandeling. Mede daarom ben je geen dag offline. Kan ik de overstap al maken? Het gros van de alles-in-1 contracten duren 12 maanden. Daarna is het per maand opzegbaar. Je kunt dan overstappen naar een nieuwe provider. Een goede alles-in-1 deal gekozen? Dit is ongecompliceerd door middel van de overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de organisaties zijn aangesloten bij de overstapservice. De nieuwe leverancier regelt dan alles. Onder andere het opzeggen van het “oude” bellen- internet en tv abonnement. Tevens regelen zij dat het contract tijdig actief wordt. Zo kom je niet zonder aansluiting te zitten. Telfort, KPN, Vodafone, Online.nl, Ziggo, Tele2 werken hier samen aan. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? Werken de bestaande en aanstaande provider met de overstapservice? Dan kunnen jullie dit toekomstige contract snel online kopen.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Plaats jouw bestelling online en en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. De overstap duurt 3 a 4 weken.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Je kunt het ook laten installeren door een monteur.

Kun je niet gebruik maken van de landelijke overstapservice? Laat dan je abonnement stopzetten. Fundamenteel: begin met het afsluiten van een toekomstig contract. Beëindig pas hierna jouw huidige verbintenis. Kies eventueel voor nummerbehoud voor de vast telefoon.

Alles-in-1 combineren met mijn mobiele abonnement?

Gebruik jij een alles-in-1 abonnement? Dan ontvang je internet, tv en vaste telefonie van een provider. We hebben het dan ook wel over triple play. Wat op dit moment in opkomst is, heeft te maken met het quad play abonnement. Voor de duidelijkheid: je combineert een 3-in-1 abonnement met een smartphone contract. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Wat hier zo handig aan is? Zo’n internet aansluiting in Elahuizen? Wanneer je alle multimedia afneemt bij 1 aanbieder, dan ontvang je korting. Elke maand opnieuw korting op je abonnement, gratis mobiele data, en additionele bonussen als gratis premium zenderpakketten. Dankzij dergelijke combideals ontvang jij dus een hoog prijs/kwaliteit product. Erkende 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis entertainment.
 • MB’s geven en ontvangen van vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • Korting op de “thuis-factuur”.
 • Fox Sports zonder kosten.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • 1GB+ gratis data voor je smartphone.
 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Zonder kosten het “veilig online” pakket.

Welke snelheid is voor mij goed genoeg?

De grote providers verkondigen razendsnel internet. Veelal 425 Mbit/s. Maar hoeveel snelheid heb ik eigenlijk nodig? Hier beneden doorzoek jij een lijst met voorbeelden. Per gebeurtenis vind jij de minimale snelheid.


Wat doe je? Welke snelheid?
Versturen van e-mails > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Social media websites gebruiken 1-2 Mb/s
Online telefoneren >4Mb/s
Streamen van video content 4-8 Mb/s
Televisie kijken via Apps 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hulp bij het kiezen van internetsnelheid
We ontwaren circa 3 categorieën internetgebruikers. kleine verbruikers, standaard en “heavy users”. Voor ieder segment raden wij een internetsnelheid aan.

1. Instap huishoudens (basis-internetsnelheid)
Je gebruikt het internet alleen voor mailen, surfen, internetbankieren. Dit gebeurt met maximaal één computer of tablet.

2. Standaard gebruik (vanaf 20 Mb/s)
Met regelmaat download je files, en kijk je video’s via bijvoorbeeld Film1 of Videoland. Dit kan met meerdere personen tegelijkertijd.

3. Zware categorie (minimaal 50 Mb/s)
Video’s kijk jij alleen in de hoogste kwaliteit. Grote bestanden binnen no-time binnen. Game via internet zonder storing? Dat is mogelijk met meerdere personen op hetzelfde moment.Op deze website lees je ook alles over Glasvezel internet Eerste Exloërmond.

Welk internet- tv en bellen pakket kies ik?

Er zijn tal van bellen- tv en internetproviders in Elahuizen. Maar welk pakket past nu bij mij? Dat is per huishouden natuurlijk verschillend. Om je de goede richting in te wijzen vind je hierbij wat tips.

Welke providers zijn er in omgeving De Friese Meren?
Per gemeente is het aanbod weer anders. Via onze tools tref je in een oogopslag alle spelers. Op het moment dat jij jouw woonplaats kenbaar gemaakt hebt, vallen veel aanbieders al af. De keuze wordt je zo iets eenvoudiger gemaakt.

Heb je voldoende aan minder?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als routers, data-kabels, modems? Geen belangstelling in vaste telefonie? Of heb je geen televisie? Kies dan voor een 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Zo geef jij geen geld uit aan onderdelen die je toch niet nuttigt.

Welke extra services wil ik?
Het gros van de alles in 1 pakketten kan je uitbreiden met extra modules. In de regel zijn dit aanvullende opties zoals tv programma’s opnemen, live pauzeren, online tv kijken of premium zenderpakketten met kanalen als Disney Junior. Bedenk goed of je dit echt nodig hebt. Wil jij toch deze pakketten aanzetten dan stijgen de abonnementsprijzen. Ook Wifi-versterkers om de werking van routers te bevorderen behoren tot de mogelijkheden. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Elahuizen.

Waarmee kan ik mijn TV-abonnement uitbreiden?

Hang jij graag voor de TV? Deze dagen zit in elk 3-in-1 pakket wel interactieve TV. D.m.v. interactieve televisie kun je overal en altijd tv kijken. Mogelijk op steeds meer apparaten (telefoon, Playstation, of “ouderwets” op de TV). Online TV kijken gebeurt in toenemende mate. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met diverse modules. Bekijk deze nu direct:

Uitzending gemist
Dankzij programma gemist heb je de mogelijkheid alles gratis terug te kijken. Bij veel aanbieders is dit standaard inbegrepen. Dit is alleen mogelijk voor Nederlandse programma’s. Soms moet je extra betalen voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als RTL 5.

Daarnaast heb je vaak de add-on begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Met 1 druk op de knop start je vanaf ’t begin. Ook live-pauzeren wordt vaak al aangeboden. Bij een deel van de partijen is deze mogelijkheid er tot 48 uur. Maar bij een groeiend aantal leveranciers kan dit soms wel 14 dagen.

Programma’s opnemen
Vrijwel alle bedrijven laten je televisieprogramma’s opnemen. Dit gaat via PVR (een recorder + harde schijf) of in de cloud. Voor opnemen betaal je ongeveer €4,00 per maand. Sommige aanbieders bieden het gratis (Ziggo en XS4ALL). De ruimte op de harde schijf / cloud is beperkt. Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Additionele zenderpakketten
De TV-leveranciers bieden rond de 25 standaard zenders. Voorbeelden zijn zenders als VH1 Muziek. Daarentegen kan je kijken naar regio omroepen zoals Omrop Fryslân. Of wat dacht je van: Crime & Investigation Network. Je kunt jouw digitale-tv abonnement nog persoonlijker maken met meerdere zenderpakketten. Bijvoorbeeld HBO en het Zee Cinema tv-kanaal. Op de website van jouw provider check je het complete aanbod zenders voor Friesland.

alles in 1 in Elahuizen


Internet en tv vergelijken in Elahuizen

Zoek jij een goedkoop internet, tv en bellen abonnement? Of ga je verhuizen naar een andere plaats, en zoek je een nieuwe alles-in-1 aanbieder? Start direct met bellen, tv en internet vergelijken in Elahuizen. Dit kan haast niet fout gaan door gebruik te maken van onderstaande hulp.

1. Check de prijzen van je huidige contract, en schrijf op waar je recht op hebt (doe een speedtest!)
2. Bezoek onze vergelijker en vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Maak een keuze uit glasvezel, ADSL of kabel..
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (vooruitkijken, online tv kijken, on demand films kijken.)
5. Kies onbeperkt bellen of juist tarief per minuut.
6. Kies het alles in 1 pakket die goedkoop en betrouwbaar is.
7. Binnen enkele minuten kun je een bestelling plaatsen. De nieuwe provider regelt meestal de overstap.
8. Ben je zelf handig met installeren?Vaak kan er ook een monteur aan huis komen. De periode tot het nieuwe pakket ingaat bedraagt rond de 25 werkdagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Geen activatiekosten
Binnen 6 weken actief
Unieke aanbieding

alles in 1 telfort logo

Telfort

20 jaar actief
Installatiemonteur mogelijk
Goede voorwaarden

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Premium sportkanalen
Met installatie garantie
Maandelijkse korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Al jaren actief
Interactieve televisie
Maandelijkse korting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

First Class Internet
Meerde add-ons
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Premium sportkanalen
Moeiteloos overstappen
Simpele voorwaarden

alles in 1 caiway logo

Caiway

Sitecom X4 N300
Meerde add-ons
Maandelijkse korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

TV Anywhere
Gratis modem
Scherpe aanbieding


Youfone

Momenteel alleen DSL
Videotheek thuis
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 online logo

Online.nl

Online.nl TV app
Heldere voorwaarden
Introductiekorting

alles in 1 NLE logo

NLE

Op het KPN netwerk
Programma gemist
2 jaar aanbieding

alles in 1 fiber logo

Fiber

(V)DSL tot 100/30 Mb/s
Binnen 6 weken actief
Maandelijkse korting


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Elahuizen

Digitaal tv-kijken en internet via glasvezel is niet meer weg te denken. Met name in de omgeving De Friese Meren zijn er steeds meer mogelijkheden. Waarom is het glasvezelabonnement zo in trek? Het vliegt er over (100 tot 200 Mbps), en uploaden en downloaden gaat vaak even snel. Ook staat het glasvezelnetwerk bekend als “open”. De keuzevrijheid is behoorlijk. Een misvatting: Televisie en internet via glasvezel is duurder dan de kabel of ADSL. In de praktijk is dit niet zo. Het glasvezel alles in één pakket met televisie, bellen & internet kun je al laten aansluiten vanaf €45 – €50 per maand. Kan ik gebruik maken van glasvezel internet in Elahuizen? Welke leveranciers doen dit? Vul je locatie in, en activeer het filter “glasvezel”. Eventuele providers worden nu meteen getoond. Geen “hits” op glasvezel? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of lees eens verder op de pagina over Alles in 1 pakket Dwingeloo.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voordelig bellen, televisie en internet. Vergelijk 3-in-1 pakketten in Elahuizen.