Alles in 1 Eleveld Bekijk alle aanbieders en ontvang een voordeel tot €54


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Eleveld vergelijken en online bestellen? Films streamen, TV-kijken: het mag niet langzaam zijn, en natuurlijk in de beste kwaliteit. Een vlugge betrouwbare verbinding tot het internet is bijna een eerste levensbehoefte. Onze internetverbinding gebruiken we voor films streamen, rondsurfen, social media, televisie kijken maar bijvoorbeeld ook voor gamen. Welke leveranciers voor 3 in 1 deals zijn er precies? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Via ons zoekscript tref je alle kabelaars. Overstappen van provider gaat verrassend eenvoudig. Voer alleen jouw postcode en huisnummer in, kies voor ADSL, glasvezel (niet overal verkrijgbaar) of kabel, neem een snelle of tragere verbinding, bekijk de extra mogelijkheden voor digitale TV (online tv kijken, extra zenderpakketten, on demand films kijken) en geef aan of/hoeveel je wilt bellen. Je ziet nadien meteen de goedkoopste alles in 1 provider in Eleveld. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €62 per jaar. Op zoek naar een nieuw pakket alleen voor tv-kijken of puur voor het internetten? Of ben je bewust op zoek naar een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder bellen? Dat is ook mogelijk! Met onze zoekmachine ontdek je nuttige informatie + tips over voordelig tv-kijken, bellen en internetten in Eleveld.

Alle providers

Ontdek de pakketten van de meest populaire providers.

Vlugge internetverbinding

Internetsnelheid tot wel 100 mb/s en het gemak van interactieve TV

Vind de laagste prijzen

Bekijk snel de alles in 1 providers en bespaar gemakkelijk €52 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

Kabel, ADSL en glasvezel zijn allemaal genres van breedbandinternet. Leuk, maar welk type internetverbinding moet ik kiezen? Doorzoek eerst alle info m.b.t. Internet & televisie Reggefiber.

1. ADSL
ADSL-internet komt binnen via de telefoonlijn. Deze vorm van breedbandinternet is voor een groot deel van de consumenten bereikbaar. Een actueel pluspunt is dat je kunt kiezen uit veel aanbieders. Daardoor zijn er vaak flinke kortingen mogelijk. De negatieve kant daarvan is een wat minder snelle verbinding (limiet van 50 MB/s). Woon je verder dan 2km van de wijkcentrale? Dan gaat dit verder ten koste van de snelheid. Ook interessant: er bestaat ook VDSL.

2. Kabel
Bij kabelinternet wordt het internetsignaal over de kabel naar je woning gestuurd. Met een aansluiting op de kabel surf je razendsnel online met wel honderden MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door televisie kijken. Het grote minpunt van de kabel is dat hiervoor slechts enkele bedrijven actief zijn. Eleveld biedt echter 1 – 3 kabelaanbieders. De verplichting van een TV-abonnement geldt nog steeds.

3. Glasvezel
Wil jij het beste van het beste? Via internet via glasvezel profiteer je van megasnel internet, tot 500 Mb/s. De upload- en downloadsnelheid ligt vaak op dezelfde hoogte. Cruciaal voor de heavy users. Jammer genoeg is glasvezel internet nog niet verkrijgbaar bij meer dan de helft van de aansluitingen. Is glasvezel internet in Eleveld af te sluiten? Vul de tool in en bekijk direct alle mogelijkheden.


Type internet Pluspunt Nadelen Tarieven
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Traag Vanaf €39
2. Kabel Eenvoudig & betrouwbaar Vaak maar één kabelaar Vanaf €49
3. Glasvezel Maximale snelheden Matig leverbaar Vanaf €55

Wat moet ik weten over overstappen van internetprovider in Eleveld?

Overstappen naar een andere alles-in-1 pakket? Doe dat direct via internet. De grotere partijen (Telfort, Online.nl, Tele2, KPN, Vodafone, XS4ALL) werken met elkaar samen. Als jij overstapt dan hoef jij eigenlijk niets te doen. Op die manier hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Kan ik al overstappen? Het leeuwendeel van de alles-in-1 afspraken duren 1 jaar. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand. Dit is het moment om over te stappen naar een van de vele andere aanbieders. Heb je een mooie pakketdeal gekozen? De overstap is eenvoudig met de Nederlandse overstapservice.

De overstapservice
De meerderheid van de bedrijven zijn aangesloten bij een overstapservice. De toekomstige aanbieder neemt het papierwerk voor z’n rekening. Bijvoorbeeld het beëindigen van het huidige internet- televisie- en bellen abonnement. Bovendien letten zij er op dat de aansluiting op tijd ingaat. Je bent dus geen dag offline. KPN, Vodafone, Online.nl, XS4ALL, Tele2, Telfort doen hieraan mee. Een nieuw alles-in-1 pakket gespot? En werkten de betrokken partijen met de overstapservice? Dan kun jij het toekomstige pakket snel online kopen.

 1. Controleer duur huidige verbintenis.
 2. Vul je gegevens in, en kies het nieuwe pakket.
 3. Bestel jouw nieuwe pakket online en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Per mail ontvang je direct een bevestiging. Binnen een maand is het vaak geregeld.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Niet technisch aangelegd? Laat dan een installatiemonteur komen.

Werkt de huidige provider niet met de NL overstapservice? Beëindig dan zelf het abonnement. Tip: sluit eerst het nieuwe contract af. Zeg daarna je oude abonnement pas op. Je telefoonnummer behouden kan ook voor de vast telefoon.

Alles-in-1 combineren met mijn mobiele abonnement?

Een alles in 1 pakket gekozen? Dan ontvang je internet, tv en vaste telefonie van een provider. Tegenwoordig noemen we dat triple play. Wat vandaag de dag veel gekozen wordt, heeft te maken met het quad play abonnement. In dat geval combineer je een 3-in-1 pakket met zo’n 06 nummer abonnement. We spreken hier ook wel over een 4 in 1 pakket.

Waarom zou jij dat moeten kiezen? Zo’n internet aansluiting in Eleveld? Kies je voor alles in 1 producten dan kunnen de kortingen flink oplopen. Elke maand opnieuw korting op je pakket, gratis mobiele data, of iets als gratis add-ons voor je interactieve TV. Dankzij aantrekkelijke combideals is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Populaire 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • Vijf euro korting op je het mobiele abonnement.
 • Je mag meer data verbruiken.
 • Gratis zenderpakket.
 • Gratis MB’s delen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Je data + belminuten worden verdubbeld.
 • Korting op de “thuis-factuur”.
 • Voordeel bij Fox Sports.
 • Geen kosten voor opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Extra data voor je mobiele telefoon.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Een extra tv-pakket naar keuze.
 • Thuis “veilig online” gebruiken zonder kosten.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De internetproviders schreeuwen met hoge internetsnelheden. Vaak wel 425 Mbit/s. Echter, wat voor snelheid moet ik kiezen? Beneden vind jij een aantal praktische voorbeelden. Per activiteit tref jij de minimale snelheid.


Gebeurtenis Minimale snelheid?
Eenvoudige mails sturen > 1 Mb/s
Een webpagina openen 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Bellen via internet >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hulp bij het kiezen van internetsnelheid
Er zijn ongeveer 3 types internetgebruikers: matig, gemiddeld en heel zwaar verbruik. Voor iedere soort bevelen we een andere snelheid aan.

1. Starters (beginnen met een minimale snelheid)
Je gebruikt het internet alleen voor e-mailen, E-bankieren, websites bezoeken. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Met regelmaat download je files, en stream je films via NPO of Film1. Tegelijk online met 3 apparaten.

3. Expert huishoudens (50+ Mb/s)
Films kijken in de beste kwaliteit. Downloads zijn vliegensvlug binnen. Game via internet zonder storing? Geen beperkingen: gewoon alle apparaten, wanneer jij dat wilt. Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet Eeserveen.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Eleveld. Welk pakket past bij mij? Jouw verbruik is daarvoor leading. Om je op weg te helpen geven we je graag wat adviezen.

Welke internet providers zijn er in en rondom Aa en Hunze?
Elke regio heeft een unieke samenstelling. Met behulp van onze website check je gemakkelijk & snel de providers. Op het moment dat de woonplaats is ingevuld, wordt de keuze automatisch beperkter. Zodoende wordt de keuze al gemakkelijker.

Kan je niet beter iets weglaten?
Zijn extra producten benodig zoals routers, wifi-versterkers, modems? Geen belangstelling in bellen via de vaste lijn? Of TV uit het abonnement halen? Ga dan voor het 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Zodoende betaal je niet voor services die irrelevant en overtollig zijn.

Welke extra modules heb ik nodig?
Veel alles in 1 pakketten kun je eindeloos uitbreiden. Vaak gaat het om extraatjes zoals extra zenderpakketten, vooruitkijken, online tv kijken of pakketten met extra veel zenders met kanalen als Extreme Sports Channel. Dit kan resulteren in een effect op je contract. Kies jij deze leuke toevoegingen dan merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om de kwaliteit van de routers te verhogen zijn opties. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Eleveld.

Hoe kan ik mijn digitale-tv abonnement uitbreiden?

Zoek jij het perfecte televisie-abonnement? Op dit moment is de wijze waarop we tv kijken interactief / digitaal. Door middel van interactieve televisie kun je overal en altijd tv kijken. Vandaag de dag doe je dit met elk device (tablet, Playstation, en de traditionele TV). Online TV kijken gebeurt in toenemende mate. Jouw digitale-tv pakket stel je zelf samen aan de hand van diverse modules. Deze vind je hieronder:

Uitzending gemist
Via de optie programma gemist kijk je een groot aantal programma’s gratis terug. Veel leveranciers bieden dit standaard al aan. Vaak kan dit alleen met Nederlandse zenders (NPO). Het kan voorkomen dat je moet betalen voor uitzending gemist van andere zenders als FOX Entertainment.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Het eerste stukje van een programma gemist? Kijken vanaf begin kan mij steeds meer providers. Ook tv-programma’s pauzeren is vaak mogelijk. Bij een deel van de tv-aanbieders kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Bij weer andere aanbieders heb je de optie om tot 10 dagen terug te kijken.

Televisieprogramma opnemen
Een groeiend aantal internetproviders bieden de optie tot TV programma’s opnemen. Vaak via PVR (ontvanger met harde schijf) of in de cloud. Vaak kost het opnemen-pakket ongeveer €4,00 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. Je kunt niet eindeloos opnemen. Denk hierbij aan zo’n 350GB / 250 uur.

Diverse zenderpakketten
Veel leveranciers werken met ongeveer 30 basiszenders. Zoals RTL 4. Verder heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als GPTV en internationale zenders als Aljazeera English. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement personaliseren met betaalde zenderpakketten als Eredivisie live en het Star Gold tv-kanaal. Op de website van jouw provider vind je het complete zenderaanbod voor Drenthe.

alles in 1 in Eleveld


Internet en tv vergelijken in Eleveld

Betaal jij teveel voor internet, televisie en bellen? Of staat er een verhuizing op de planning, en overstappen van alles in 1 pakket (nieuwe aansluiting)? Zie nu jouw potentiële besparing en start met bellen, internet en tv vergelijken in Eleveld. Dit gaat gemakkelijk door het stappenplan van ons te volgen.

1. Controleer wat je nu per maand kwijt bent en kijk wat je hier allemaal voor krijgt (een handig hulpmiddel is de speedtest!)
2. Bezoek onze vergelijker en voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Selecteer de snelheid en type (glasvezel) internet.
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (on demand films kijken, extra zenderpakketten, uitzending gemist.)
5. Geef aan of je een ongelimiteerd bel-pakket wil afsluiten.
6. Kies nu de beste aanbieding die jou aanspreekt.
7. Maak de aankoop definitief met het online contract. De overstap wordt in goede banen geleid door de provider.
8. Kies of je het pakket zelf installeert Ook kun je een monteur aanvragen. De periode tot het nieuwe pakket ingaat is vaak korter dan 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Overstapservice
Snelle levertijd
Goedkope tarieven

alles in 1 telfort logo

Telfort

Diverse snelheden
Meerde add-ons
Introductiekorting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Gratis Ziggo Sports
Snel en betrouwbaar
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Wireless Multi PC
Snel en betrouwbaar
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Klanttevredenheid: 7.6
Stabiel netwerk
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Premium sportkanalen
Digitaal tv-kijken
Nieuwe klanten korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Sitecom X4 N300
Live pauzeren
Goede voorwaarden

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

3-in-1 en 2-in-1
Gratis modem
Scherpe voorwaarden


Youfone

Download tot 100 Mb/s
Live pauzeren
Direct profiteren

alles in 1 online logo

Online.nl

Online.nl TV app
Betrouwbaar netwerk
Scherpe aanbieding

alles in 1 NLE logo

NLE

Uitstekende prijs/kwaliteit
Goedkoop vast bellen
Scherpe korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Glasvezel upgrade
Ruime keuze
Scherpe prijzen


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Eleveld

Digitale televisie en internet via glasvezel wordt steeds gewoner. In de omgeving van Aa en Hunze is dit ook zeker het geval. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het is verrassend snel (200 tot 450 Mbps), waarbij de up- en downloadsnelheid vaak gelijk ligt. Ook spreken we bij glasvezel over “open netwerk”. Je zit niet vast aan een vaste aanbieder. Wat mensen vaak zeggen: Glasvezel internet is alleen voor mensen met geld. Dit is echter niet aan de orde. Zo’n glasvezel alles in één pakket met televisie, bellen & internet is al verkrijgbaar vanaf €45 per maand. Is glasvezel internet beschikbaar in Eleveld? Welke aanbieders zijn er? Voer jouw gegevens in, en kies voor “glasvezel”. Je ziet direct wat het aanbod in jouw regio is. Geen aanbieders gevonden? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of check onze actuele info over Alles in 1 pakket Easterein.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voor lage prijzen internet, tv en bellen afsluiten. Direct 3-in-1 pakketten vergelijken in Eleveld.