Alles in 1 Elim Bekijk alle providers bespaar jaarlijks tot wel €83


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Elim vergelijken? Digitaal TV kijken en rondsurfen op internet: we willen dat het snel gaat, en natuurlijk in de beste kwaliteit. Een rappe gedegen internet-connectie is hiervoor cruciaal. Dit gebruiken we massaal voor downloaden van bestanden, rondsurfen, onze studie, internetbankieren maar bijvoorbeeld ook voor gamen. Welke leveranciers voor 3 in 1 deals zijn er precies? Hoe zit het met de snelheid van de verbinding? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Middels de vergelijker ontdek je alle internetbedrijven. Overstappen van provider gaat verrassend eenvoudig. Neem jouw adresgegevens als basis en kies het gewenste breedband internet (ADSL, kabel, glasvezel), klik op de snelheid die je wilt afnemen, kies eventueel voor extra opties voor interactieve TV (uitzending gemist, online tv kijken, extra zenderpakketten) en kies of je niet/weinig/gemiddeld/veel belt. Je ziet daaropvolgend zonder gedoe de goedkoopste alles-in-1 provider in Elim. Zo bespaar je tot wel €55 ieder jaar opnieuw. Op zoek naar een nieuwe aanbieder enkel voor televisie kijken of exclusief en alleen voor internet? Of wil je een voordelig internet & tv pakket zonder telefonie? Het kan allemaal! Middels ons zoekscript tref jij praktische informatie over goedkoop televisie kijken, bellen en internetten in Elim.

Alle providers

Check de deals van alle bekende providers.

Meest snelle internet

Internetsnelheden oplopend tot 200 mb/s en het gemak van interactieve TV

Check de laagste prijs

Bezoek de alles in 1 providers en ontvangen kortingen tot wel €77 op jaarbasis.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internetten via de kabel, ADSL of via glasvezel?

Kabel, ADSL en glasvezel zijn een voor een soorten breedbandinternet. Interessant, maar welk type breedbandinternet past bij mijn wensen? Lees direct meer over Internet en tv pakket Tweak.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Deze vorm van breedbandinternet is voor het gros van de gezinnen verkrijgbaar. Het grootste voordeel is het feit dat je uit veel providers kunt kiezen. Daardoor betaal je nooit teveel voor ADSL. De keerzijde hiervan is o.a een lage internetsnelheid (de top ligt op 50mb). Ligt jouw woning in het buitengebied (wijkcentrale ver weg)? Dan gaat de snelheid nog verder omlaag. Handig om te weten: tegenwoordig is er ook VDSL.

2. Kabel
Bij kabel-internet wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Door internet op deze kabel bereik je maximale snelheden van +/- honderden MB/s. Telefonie, TV en internet zijn gescheiden. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. tv-gebruik. Het grote minpunt van de kabel is dat er minder keuzevrijheid is. Elim werken helaas 1 of 2 kabelaars. De verplichting van een TV-abonnement geldt nog steeds.

3. Internet via de glasvezel
Wil je toegang tot het snelste internet? Via internet via glasvezel haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 Mbps. De upload- en downloadsnelheid verschillen tegenwoordig nauwelijks. Noodzakelijk voor intensief internetgebruik. Helaas is glasvezel nog niet bereikbaar bij veel woning. Is glasvezel internet in Elim af te sluiten? Gebruik onze vergelijker en check de diverse contracten.


Verbindingstype Voordeel Nadelig Kosten
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Traagste verbinding Vanaf €39
2. Kabel Prima internetsnelheid Verplicht TV-abonnement Vanaf €43
3. Glasvezel Top-internetsnelheid Niet overal beschikbaar Vanaf €54

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in Elim?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Dat is erg gemakkelijk. De populaire providers (Tele2, KPN, Ziggo, Online.nl, Vodafone, XS4ALL) hebben hiervoor gezamenlijk beleid gemaakt. Als jij overstapt dan wordt alles voor jou geregeld. Derhalve zit je geen dag zonder internet. Op welk moment kan ik switchen? Het gros van de alles-in-1 contracten hebben een looptijd van 1 jaar. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand. je kunt dan overgaan naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Heb je een goedkope alles-in-1 provider geselecteerd? De overstap is eenvoudig door middel van de overstapservice.

De overstapservice
De meerderheid van de internetproviders verschaffen deze overstapservice. De toekomstige partij regelt het papierwerk. Denk aan het opzeggen van je oude televisie- bellen en internet abonnement. Daarnaast regelen zij dat het contract tijdig actief wordt. Zo kom je niet zonder aansluiting te zitten. KPN, Ziggo, Tele2, Telfort, XS4ALL, Online.nl geven jou deze opties. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? Werken de bestaande en aanstaande provider met de overstapservice? Dan kan je het nieuwe pakket snel online kopen.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Bestel jouw nieuwe pakket online en de overstapservice doet de rest.
 4. Per mail en/of post ontvang je een definitieve bevestiging. De termijn hiervoor is +/- 4 weken.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Zelf niet handig? Kies dan voor de monteur.

Maak je geen gebruik van deze landelijke overstapservice? Beëindig dan zelf het abonnement. Let op: maak eerst een keuze voor de nieuwe leverancier. Zeg daarna je oude abonnement pas op. Ook nummerbehoud is mogelijk als dat gewenst is.

Krijg ik korting wanneer ik alles in 1 combineer met mobiel?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Je neemt internetten, tv-kijken en bellen van 1 aanbieder af. We hebben het dan ook wel over triple play. Wat we meer en meer zien, is het quad play pakket. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met zo’n 06 nummer abonnement. We spreken hier ook wel over een 4 in 1 pakket.

Waarom zou jij dat moeten kiezen? Zo’n internet aansluiting in Elim? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan profiteer je van een extra voordeel. Elke maand opnieuw korting op je abonnement, een verdubbeling van je MB’s, en andere voordeeltjes zoals gratis uitbreiding van je digitale-tv. Met dank aan deze combideals ontvang je meer voor het zelfde geld. Populaire 4-in-1 combi deals zijn:

KPN Compleet

 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Je mag meer data verbruiken.
 • Gratis keuzepakketten.
 • MB’s uitdelen aan familie en vrienden.

Telfort CombiVoordeel

 • Verdubbeling van je MB’s en minuten.
 • De totaalfactuur gaat met 5 euro naar beneden.
 • Gratis Fox Sports pakket.
 • Geen kosten voor opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • Korting van 5 euro op je telefoonrekening.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Keuze voor de “veilig online” service.

Welke snelheid is voor mij goed genoeg?

De internet-aanbieders maken reclame voor razendsnel internet. Normaliter 425 Mbit/s. Maar hoeveel snelheid heb ik eigenlijk nodig? Hierna vind je een lijst met voorbeelden. Per activiteit tref je de snelheid die noodzakelijk is.


Wat ben je aan het doen? Welke snelheid?
E-mailtje versturen > 1 Mb/s
Rondklikken op sites 1-2 Mb/s
Social media websites gebruiken 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
XL-bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mijn gebruik?
We ontwaren naar schatting 3 verschillende internet-users: de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Voor elke categorie tref je onderstaand een advies m.b.t. snelheid van het internet.

1. Instap huishoudens (basis-internetsnelheid)
Het internet open jij alleen voor social media, internetbankieren, surfen. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Gemiddeld gebruik (20 Mb/s of meer)
Zo nu en dan download je (niet al te grote) bestanden, en gebruik je diensten als NLziet of Videoland. Online met meerdere devices.

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Films kijken in de beste kwaliteit. Downloads zijn vliegensvlug binnen. Houd je van online gamen? Dit is een optie voor verschillende mensen tegelijkertijd. Lees nu ook verder over Glasvezel internet Eesterga.

Welk internet- tv en bellen pakket moet ik kiezen?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in Elim. Maar welk pakket past nu bij mij? Dat hangt af van veel aspecten. Om je de goede richting in te wijzen voorzien we je graag van wat concrete info.

Welke internet providers zijn er in regio Hoogeveen?
Per gemeente is het aanbod weer anders. Via allesin1prijzen.nl bekijk je in 1 overzicht alle internetbedrijven. Nadat jouw postcode (en evt. huisnummer) bekend is, wordt het overzicht aangepast. Zodoende wordt de keuze al gemakkelijker.

Kan je niet beter iets weglaten?
Heb jij (dure) extra’s wel echt nodig zoals wifi-versterkers, modems, routers? Geen belangstelling in bellen met de vaste telefoon? Of kijk je amper TV? Dan kies je voor een voordelig 2-in-1 pakket of een pakket met alleen internet. Zo betaal je niet voor diensten die je toch niet nuttigt.

Welke extra services wil ik?
Een hoop alles in 1 pakketten verzorgen allerlei extraatjes. Denk aan modules als tv programma’s opnemen, live pauzeren, on demand films kijken of dure zenderpakketten met betaalkanalen als Nick Jr.. Wil je hier echt gebruik van maken? Kies jij deze leuke toevoegingen dan stijgen de abonnementsprijzen. Ook Wifi-versterkers om de kwaliteit van de routers te verbeterbehoren tot de mogelijkheden. Op een storing zit niemand te wachten maar wel snel internet in Elim.

Welke extra services zijn er voor mijn interactieve TV?

Zoek jij het perfecte televisie-abonnement? Deze dagen zit in elk 3-in-1 pakket wel interactieve TV. Met behulp van interactieve televisie kun je overal en altijd tv kijken. Op allerlei devices (telefoon, computer, en natuurlijk je TV). Online TV streamen is erg populair. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met diverse modules. We zullen er nu wat voorbeelden uitpakken:

Uitzending gemist
Met behulp van programma gemist heb je de mogelijkheid alles gratis terug te kijken. Voor veel mensen is dit al heel gewoon. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Soms moet je extra betalen voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als History Documentaire.

Een andere extra service is begin gemist. Het eerste stukje van een programma gemist? Met 1 druk op de knop start je vanaf ’t begin. Ook tv-programma’s pauzeren is vaak mogelijk. Bij een aantal internetproviders kan dit slechts een paar dagen. Bij weer andere alles-in-1 providers kan je tot 2 weken terugkijken.

Televisieprogramma opnemen
Een groeiend aantal kabelaars laten jou gemakkelijk programma’s opnemen. Meestal met behulp van PVR (harde schijf in de tv-ontvanger) of via de cloud. Zo’n extra opnemen-pakket kost rond de €5,50 per maand. Bij Ziggo en XS4All betaal je niets extra’s. Let op: er zit een maximum aan opnemen.De inschatting is +/- 225GB / 200+ uur video.

Andere zenderpakketten
Internet providers bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Denk aan kanalen als SBS9. Eveneens kan je kijken naar regio omroepen zoals TV Maastricht en internationale kanalen zoals BBC World News. Daarnaast kan je jouw digitale-tv pakket nog completer maken met add-on zenderpakketten. Bijvoorbeeld HBO en het TGRT EU televisie-kanaal. Op de site van de aanbieder check je het complete aanbod zenders voor Drenthe.

alles in 1 in Elim


Internet en tv vergelijken in Elim

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of staat er een verhuizing op de planning, en daarbij switchen van alles-in-1 contract? Start direct met bellen, tv en internet vergelijken in Elim. Dit gaat gemakkelijk aan de hand van de volgende stappen.

1. Vind uit wat je nu per maand betaalt en pak even alle kleine lettertjes erbij (doe altijd een speedtest!)
2. De eeste vergelijk stap is: voer je locatie in.
3. Maak een keuze uit glasvezel, ADSL of kabel..
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (vooruitkijken, uitzending gemist, tv programma’s opnemen.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Selecteer het 3-in-1 abonnement die past bij jouw eisen.
7. Het internet pakket heb je in mum van tijd aangevraagd. De nieuwe provider zorgt dat de overstap netjes afgehandeld wordt.
8. Kies of je het pakket zelf installeert Vaak kan er ook een monteur aan huis komen. De levertijd van een nieuw pakket is meestal 3 tot 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Dag & nacht klantenservice
Uitzending gemist
Eerste periode korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

7+ score klantenservice
Gratis nummerbehoud
Hoge aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Ziggo Go
Top serviceteam
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Hoge klanttevredenheid
Meerde add-ons
Maandelijkse korting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

WiFi-versterker
Gemakkelijke installatie
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Veilig online pakket
Met extra zenderpakketten
Hoge aanbieding

alles in 1 caiway logo

Caiway

Upload tot 500 Mbs.
Binnen 6 weken actief
Unieke aanbieding

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Combinatievoordeel
Vlugge activatie
Tijdelijke korting


Youfone

Momenteel alleen DSL
Snel en betrouwbaar
Veel voordeel

alles in 1 online logo

Online.nl

Online.nl TV app
Overal online TV kijken
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 NLE logo

NLE

Gratis wifi-versterker
Top verbinding
Heel betaalbaar

alles in 1 fiber logo

Fiber

Voordelig bellen
Gemakkelijk overstappen
Nieuwe klanten bonus


Beste alles-in-1 met glasvezel in Elim

Interactieve televisie en internet via glasvezel komt steeds meer in trek. In de streek Hoogeveen is dat niet anders. Wat is de aantrekkingskracht van glasvezel internet? Het is megasnel (100 tot 400 Mbps), en ook nog eens hartstikke stabiel. Bovendien staat het glasvezelnetwerk bekend als “open”. Er zijn standaard meerdere partijen waar je uit kunt kiezen. Een veelgehoorde opmerking: Internetten via de glasvezel is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. Dit is echter niet aan de orde. Het glasvezel alles in één pakket met televisie, bellen & internet bestel je al vanaf €45 per maand. Kan ik gebruik maken van glasvezel internet in Elim? En bij welke partij moet ik dan zijn? Vul je locatie in, en activeer het filter “glasvezel”. Je ziet direct wat het aanbod in jouw regio is. Niets gevonden? Dan moet je het nog even doen met kabel of ADSL. Of lees eens verder op de pagina over Alles in 1 pakket Easterlittens.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in Elim.