Alles in 1 Ell Vergelijk online alle pakketten en bespaar tot wel €56


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Ell vergelijken en afsluiten? Internetten, tv-kijken en bellen: we willen dat het snel gaat, en het liefst in hoge kwaliteit. Een supersnelle degelijke internetverbinding mag daarom niet ontbreken. Internet gebruiken we voor televisie kijken, rondsurfen, onze studie, uploaden van bestanden of voor het plaatsen van een online bestelling. Wat is het aanbod op het gebied van alles in 1? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? En wat kost het abonnement mij?

Op basis van ons zoekscript tref je alle internetdiensten. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Vul jouw locatie in, selecteer het type verbinding (glasvezel, kabel of ADSL), kies een snelheid die bij jou past, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (extra zenderpakketten, begin gemist, tv programma’s opnemen) en bepaal of je ook vaste telefonie wilt. Je ziet hierna direct de goedkoopste alles in 1 provider in Ell. Dit levert een forse besparing op, tot wel €82 per jaar. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder alleen voor het kijken van televisie of enkel voor internet? Of ben je aan het oriënteren naar een betaalbaar tv & internet pakket zonder telefonie? Dit is zeker een goede optie! Door onze postcodetool tref je uitvoerige informatie over goedkoop tv-kijken, bellen en internetten in Ell.

Alle leveranciers

Vergelijk de deals van meer dan 10 providers.

Supersnel internet

Internetsnelheid van wel 100 MB en het gemak van interactieve TV

Besparen op je internetgebruik

Bezoek de alles in 1 providers en bespaar gemakkelijk €56 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internetten via de kabel, ADSL of via glasvezel?

ADSL, kabel en glasvezel zijn stuk voor stuk types breedbandinternet. Leuk, maar welk type verbinding is handig in mijn situatie? Doorzoek eerst alle info m.b.t. Internet, tv zonder bellen Kliksafe.

1. ADSL
ADS is gekoppeld aan je telefoonlijn. Dit type verbinding is eigenlijk voor alle huishoudens verkrijgbaar. Het grootste voordeel is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Vandaar zijn goedkope abonnementen mogelijk. Nadelen hiervan zijn o.a. de mindere snelheid (limiet van 50 MB/s). Woon je verder dan 2km van de wijkcentrale? Dan gaat de snelheid nog verder omlaag. Noemenswaardig: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
In het geval van internet via de kabel wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Door te werken via de kabel bereik je maximale snelheden van +/- 200 MB/s. Telefonie, televisie en internet worden gescheiden via een modem. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens tv-kijken. De keerzijde van de kabel is dat hiervoor slechts enkele bedrijven actief zijn. Ell heeft maar 1 of 2 kabelaanbieders. Daarnaast geldt er een verplicht tv-abonnement.

3. Glasvezel internet
Wil jij het allersnelste internet? Door middel van internet via glasvezel bereik je hoge snelheden tot 500 Mbps. De upload- en snelheid voor downloaden is vaak gelijk. Een must voor zware gebruikers. Helaas is glasvezel nog niet verkrijgbaar voor het merendeel van de consumenten. Is glasvezel internet in Ell leverbaar? Gebruik onze vergelijker en ga op zoek naar een aanbieder.


Soort verbinding Voordelig Nadelen Tarieven
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Traag Vanaf €35
2. Kabel Eenvoudig & betrouwbaar Minder te kiezen Vanaf €43
3. Glasvezel De snelste verbinding Matig leverbaar Vanaf €51

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Ell?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Ga dat dan online regelen. De meest bekende aanbieders (Telfort, Vodafone, Ziggo, Online.nl, Tele2, XS4ALL) werken in een centraal systeem. Zodra jij overstapt dan hoef jij eigenlijk niets te doen. Zodoende zit je geen dag zonder internet. Maar wanneer kan dat? Een groot deel van de alles-in-1 producten zijn jaarlijks te vernieuwen. Daarna heb je steeds een maand opzegtermijn. Vanaf dit punt kun je overstappen naar een nieuwe provider. Een alles-in-1 aanbieding gezien? Je zult geen hinder ondervinden door middel van de overstapservice.

De overstapservice
De meeste organisaties werken samen met een overstapservice. Jullie toekomstige leverancier regelt dan alles. Onder andere het afzeggen van je huidige bellen- televisie en internet abonnement. Eveneens zien zij erop toe dat de nieuwe aansluiting tijdig actief wordt. Zo kom je niet zonder aansluiting te zitten. Tele2, XS4ALL, Vodafone, Online.nl, Telfort, KPN hebben deze mogelijkheid. Heb jij het perfecte pakket geselecteerd? En werkten de betrokken partijen met de overstapservice? Dan kun jij deze aanbieding nu online sluiten.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Vul je gegevens in, en kies het nieuwe pakket.
 3. Plaats jouw bestelling online en en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. Jouw nieuwe router (indien nodig) wordt thuis afgeleverd. Je kunt het ook laten installeren door een monteur.

Werkt de huidige provider niet met deze NL overstapservice? Laat dan je abonnement stopzetten. Tip: kies altijd eerst een nieuwe aanbieder. Beëindig pas hierna jouw huidige verbintenis. Kies eventueel voor nummerbehoud voor de vast telefoon.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Een alles in 1 pakket gekozen? Dan betekent dat Internet + TV + Bellen van 1 leverancier. Triple play wordt dit steeds vaker genoemd. Maar iets wat nu ontzettend in trek is, is de keuze voor quad play. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met mobiele telefonie contracten. Eigenlijk een 4 in 1 contract.

Wat hier zo handig aan is? Zo’n internet aansluiting in Ell? Wanneer je alle multimedia afneemt bij 1 aanbieder, dan profiteer je van een extra voordeel. Maandelijks heb je dan recht op €5,00 korting, dubbele MB’s, of iets als gratis HBO. Door gebruik te maken van soortgelijke combideals haal je het maximale uit je pakket. Veel besproken 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis filmpakketten.
 • Gratis MB’s delen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • 5 euro korting op de totale factuur.
 • Fox Sports zonder kosten.
 • Pakket voor opnemen.

VodafoneZiggo

 • Extra data voor je mobiele telefoon.
 • Korting van 5 euro op je telefoonrekening.
 • Extra zenders.
 • Keuze voor de “veilig online” service.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De grote providers maken reclame voor enorme internetsnelheden. In de regel wel 475 Mbit/s. Maar hoeveel snelheid heb ik eigenlijk nodig? Hierna tref jij een handig overzicht. Per werkzaamheid tref je de minimale snelheid.


Wat doe je? Vereiste snelheid?
Mailen zonder bijlage > 1 Mb/s
Het bezoeken van sites 1-2 Mb/s
Social media bijhouden 1-2 Mb/s
Video-oproepen >4Mb/s
Youtube video’s bekijken 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
Grote presentaties of films downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid kies ik?
We ontwaren door de bank genomen 3 types internetgebruikers: instap, standaard en grootverbruik. Voor elk type gebruiker raden wij een internetsnelheid aan.

1. Starters (beginnen met een minimale snelheid)
Je bent alleen online voor internetbankieren, social media, mailen. Doorgaans met max. 1 apparaat tegelijk verbonden.

2. Gemiddeld gebruik (20 Mb/s of meer)
Af en toe download je foto’s of films, en kijk je online video’s op NPO of Film1. Dit kan zonder problemen met meerdere devices.

3. Heavy user (tenminste 50 Mb/s)
Films kijken in de hoogste resolutie (4K). Grote bestanden binnen no-time binnen. Geen vertragingen tijdens het gamen? Dat is mogelijk met verschillende mensen tegelijkertijd. Ook handig: alle info over Glasvezel internet Eethen.

Welk internet- tv en bellen pakket is geschikt voor mij?

Er zijn tal van bellen- tv en internetproviders in Ell. Welk pakket past bij mij? Dat is afhankelijk per situatie. Hierom vind je hierbij wat tips.

Welke providers zijn er in de omgeving van Leudal?
Elke regio heeft een unieke samenstelling. Via de vergelijk module doorzoek je direct de beschikbare aanbieders. Als de woonplaats is ingevuld, wordt het overzicht aangepast. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Welke producten heb je nodig?
Zijn extra producten benodig zoals modems, routers, data-kabels? Maak je geen gebruik van de vaste telefoon? Of heb je geen televisie? Dan ben je goedkoper uit met een 2-in-1 pakket of wellicht voor een 100% internetabonnement. Oftewel, zo betaal je niet voor opties die totaal niet relevant zijn.

Welke extra services wil ik?
Een hoop alles-in-1 abonnementen kun je eindeloos uitbreiden. Hierbij kun je denken aan modules als extra zenderpakketten, live pauzeren, begin gemist of uitgebreide kanalen pakketten met kanalen als CI (Crime Investigation). Bedenk goed of je dit echt nodig hebt. Door deze dingen af te nemen gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om het signaal van een router te verhogen behoren tot de mogelijkheden. Geen trage verbindingen en storingen maar snel internet in Ell.

Hoe kan ik mijn digitale-tv abonnement uitbreiden?

Zoek jij het perfecte televisie-abonnement? Vandaag de dag kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. Door gebruikt van interactieve televisie kun je overal en altijd tv kijken. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (mobiele telefoon, computer, en de traditionele TV). Online televisie kijken is dus ook mogelijk. Jouw digitale-tv pakket stel je zelf samen aan de hand van diverse modules. Bekijk deze nu direct:

Uitzending gemist
Dankzij programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Bij veel aanbieders is dit standaard inbegrepen. Dit is alleen mogelijk voor Nederlandse programma’s. Betalen moet je soms wel: voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als Comedy Central Entertainment.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Een tv-programma net begonnen? Kijken vanaf begin kan mij steeds meer providers. Even op pauze om te plassen? Geen probleem. Bij een aantal leveranciers kan dit tot 2 dagen. Echter, bij andere tv-aanbieders kan dit soms wel 14 dagen.

TV-programma’s opnemen
Een groeiend aantal internetproviders laten jou gemakkelijk programma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (de harde schijf zit in de tv-ontvanger) of in de cloud. Het prijskaartje van het opnemen-pakket ligt rond de €6,50 per maand. Wil je het gratis? Kijk dan bij Ziggo of XS4All. De opslagcapaciteit is beperkt. De verwachting is ongeveer 325GB / 275 uur film.

Meer zenderpakketten
Veel leveranciers hanteren een basispakket met zo’n 25 zenders. Denk hierbij aan MTV Music Muziek. Bovendien kan je kijken naar regio omroepen zoals Seaport TV. Maar ook internationalen zoals Passie TV. Bovendien kun je jouw interactieve-tv pakket nog completer maken met extra zenderpakketten. Denk aan FOX en het ART Europe tv-kanaal. Via de klantenservice van jouw aanbieder kun je bekijken waar jij recht op hebt in Limburg.

alles in 1 in Ell


Internet en tv vergelijken in Ell

Betaal jij teveel voor internet, televisie en bellen? Of ga je op jezelf wonen, en daarbij switchen van alles-in-1 contract? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in Ell. Dit kan haast niet fout gaan door gebruik te maken van onderstaande hulp.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en pak even alle kleine lettertjes erbij (check je huidige snelheid met een speedtest!)
2. Ga van start in de vergelijker en voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (extra zenderpakketten, online tv kijken, live pauzeren.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Klik op de alles in 1 aanbieding die voor jou geschikt is.
7. Het internet pakket heb je in mum van tijd aangevraagd. De nieuwe provider zorgt dat de overstap netjes afgehandeld wordt.
8. Je kunt kiezen om zelf alles te installeren. Vaak is er een (gratis) installatieservice beschikbaar. De actuele wachttijd tot alles live is, bedraagt rond de 25 werkdagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Dag & nacht klantenservice
Met installatie garantie
Introductiekorting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Combinatie-voordeel
Live pauzeren
Korting bij 2 jaar

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Max Verstappen kijken
Gemakkelijk uitbreiden
2 jaar aanbieding

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zwarte schaap
Gemakkelijk overstappen
Introductie-aanbieding

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

33 HD zenders
HD-zenders kijken
Introductiekorting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Tot 40 Mbit/s upload
Topkwaliteit TV
Korting bij 2 jaar

alles in 1 caiway logo

Caiway

Razendsnel down/uploaden
Met extra zenderpakketten
Unieke korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Mobiel + Thuis
Overal online TV kijken
Korting bij 1 jaar


Youfone

Met 26 HD zenders
Tot 7 dagen terugkijken
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 online logo

Online.nl

Gratis monteur
Gemakkelijke installatie
Voordelige tarieven

alles in 1 NLE logo

NLE

Eenvoudig bestellen
Pakket zelf samenstellen
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 fiber logo

Fiber

Ultieme televisie beleving
Pakket zelf samenstellen
Hoge aanbieding


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Ell

TV-kijken en internetten via glasvezel komt steeds meer in trek. Ook in de buurt van Leudal is dit ook zeker het geval. Wat is de aantrekkingskracht van glasvezel internet? Het is verrassend snel (150 tot 300 Mbps), en zeer betrouwbaar. Daarbij is het glasvezelnetwerk een open netwerk. Er zijn behoorlijk veel verschillende leveranciers. Wat je om je heen nog wel eens hoort: Televisie en internet via glasvezel is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. In de praktijk is dit niet zo. Zo’n glasvezel alles in één pakket met internet + bellen en TV kun je al laten aansluiten vanaf €45 per maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in Ell? En bij welke partij moet ik dan zijn? Ontdek het zelf, vul je gegevens in en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Niets gevonden? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of bekijk meer informatie over Alles in 1 pakket Easterwierrum.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Internet + televisie & bellen voor lage tarieven. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in Ell.