Alles in 1 Emmen Bekijk alle pakketten en ontvang een voordeel tot €58


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Emmen vergelijken? Internetten, tv-kijken en bellen: het moet snel zijn, en het liefst in hoge kwaliteit. Een vlugge betrouwbare internetaansluiting is voor veel mensen onmisbaar geworden. Internet gebruiken we voor rondsurfen, social media, downloaden van bestanden, films streamen of voor het plaatsen van een online bestelling. Welke providers zijn er allemaal? Welke snelheden bieden zij aan? En wat kost het abonnement mij?

Dankzij allesin1prijzen.nl ontdek je alle leveranciers. Het overstappen naar andere providers is eenvoudig. Het uitgangspunt is je adres, kies het gewenste breedband internet (ADSL, kabel, glasvezel), selecteer de gewenste internetsnelheid, kies eventueel voor extra opties voor interactieve TV (on demand films kijken, uitzending gemist, live pauzeren) en schat het aantal belminuten. Jij spot daarna rechtstreeks de goedkoopste alles-in-1 provider in Emmen. Zo bespaar je tot wel €72 op jaarbasis. Op zoek naar een nieuwe aanbieder alleen voor tv-kijken of een 100% internetaanbieder? Of vergelijk je liever een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder telefonie? Alle combinaties zijn mogelijk! Op basis van onze postcodetool check jij nuttige info en adviezen over goedkoop bellen, internetten en tv-kijken in Emmen.

Alle internet-aanbieders

Achterhaal de proposities van alle erkende providers

Vlugge internetverbinding

Internetsnelheden van maar liefst 100 mb/s plus veel uitbreidingspakketten.

Korting op je internetpakket

Bekijk snel de alles in 1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €65 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internetten via de kabel, ADSL of via glasvezel?

ADSL/VDSL, glasvezel en de kabel zijn allemaal types breedbandinternet. Echter, welk type verbinding is voor mij geschikt? Doorzoek eerst alle info m.b.t. Goedkoop alles in 1 van Online.nl.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnDeze vorm van breedbandinternet is voor vrijwel alle gezinnen voorhanden. De belangrijkste meerwaarde is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Daarom kun je ADSL vaak voordelig aansluiten. Het nadeel is de lagere snelheden (limiet van 50 MB/s). Ligt jouw woning in het buitengebied (wijkcentrale ver weg)? Dan gaat dit verder ten koste van de snelheid. Handig om te weten: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
Bij kabel internet wordt je via de COAX televisie kabel aangesloten. Via de kabel-internetverbinding profiteer je van internetsnelheden tot 200 MB/s. Het televisie en internet signaal zijn gescheiden bij de coax kabel. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens tv & streamen. De negatieve kant van de kabel is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. Emmen biedt maar diverse kabelaars. De verplichting van een TV-abonnement geldt nog steeds.

3. Glasvezel
Wil jij het allersnelste internet van NL? Met behulp van internet via glasvezel surf je met snelheden tot 500 Mbps. De snelheid van downloaden en uploaden is vaak gelijk. Vereist voor intensief internetgebruik. Helaas is glasvezel nog niet toegankelijk voor het merendeel van de consumenten. Is glasvezel internet in Emmen voorhanden? Vul de gegevens van jouw woning in en ga op zoek naar een aanbieder.


Internetverbinding Pluspunt Nadelen Prijs
1. ADSL Keuzevrijheid + prijs Sloom i.c.m. interactieve TV Vanaf €39
2. Kabel Op grote schaal verkrijgbaar Beperkt aanbod Vanaf €48
3. Glasvezel Razendsnel internet Niet overal beschikbaar Vanaf €51

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Emmen?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Dat is erg gemakkelijk. De grootste providers (Tele2, Vodafone, XS4ALL, Telfort, Ziggo, KPN) hebben hierover afspraken gemaakt. Bij een overstap wordt alles voor jou geregeld. Zodoende ben je geen dag offline. Kan ik al overstappen? Een groot deel van de alles-in-1 abonnementen kan jij eens per jaar aanpassen. Daarna heb je steeds een maand opzegtermijn. je kunt dan overgaan naar een nieuw 3-in-1 pakket. Een nieuw 3-in-1 pakket uitgezocht? Dit is ongecompliceerd met deze overstapservice.

De overstapservice
Een groot deel van de aanbieders leveren deze overstapservice. De nieuwe aanbieder zal namelijk alles netje verzorgen. Bijvoorbeeld het beëindigen van het huidige bellen- internet en tv abonnement. Tevens dragen zij er zorg voor dat de nieuwe aansluiting tijdig actief wordt. Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. Telfort, Ziggo, Vodafone, Online.nl, XS4ALL, Tele2 werken hier samen aan. Heb jij het perfecte pakket geselecteerd? Werken de bestaande en aanstaande provider met de overstapservice? Dan kunnen jullie dit toekomstige contract gelijk online rondmaken.

 1. Controleer duur huidige verbintenis.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Bestel het nieuwe pakket en het overstapservice-team handelt alles af.
 4. Een paar dagen later ontvang je per post een bevestiging. De overstap duurt 3 a 4 weken.
 5. Het installatiepakket + modem en router wordt toegestuurd. Er kan ook een monteur langskomen voor installatie.

Kun je niet gebruik maken van deze NL overstapservice? Je zegt dan zelf je contract op. Noemenswaardig: begin met het afsluiten van een toekomstig contract. Beëindig pas hierna jouw huidige verbintenis. Selecteer ook de optie voor nummerbehoud als dat gewenst is.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Gebruik jij een alles-in-1 abonnement? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. We noemen dit ook wel triple play. Maar waar dit langzaam naar verschuift is de keuze voor quad play. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met zo’n 06 nummer abonnement. We spreken hier ook wel over een 4 in 1 pakket.

Waarom dit zo populair is? Zo’n internet aansluiting in Emmen? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan dien je hiervoor beloond te worden. Je moet dan denken aan extraatjes als korting op je pakket, extra MB’s of iets als een gratis uitgebreid interactief TV pakket. Met dank aan aantrekkelijke combideals is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Erkende 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • Vijf euro korting op je het mobiele abonnement.
 • Extra belminuten.
 • Gratis zenders/kanalen.
 • Gratis onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • Korting op de “thuis-factuur”.
 • Voordeel bij Fox Sports.
 • Geen kosten voor pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • 1GB+ gratis data voor je smartphone.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Gratis tv-pakketten.
 • Een gratis “veilig online” pakket.

Is internetsnelheid belangrijk voor mij?

De internet-aanbieders verkondigen hoge internetsnelheden. Soms tot wel 400 Mbit/s. Heb ik echt zulk snel internet nodig? Hier beneden vind je een handig overzicht. Per werkzaamheid tref jij de benodigde snelheid.


Wat ben je aan het doen? Voorgeschreven snelheid?
E-mailtje versturen > 1 Mb/s
Rondklikken op sites 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Video-bellen >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
Interactieve/digitale tv via internet 16-24 Mb/s
Grote presentaties of films downloaden 8-24 Mb/s

Hulp bij het kiezen van internetsnelheid
We zien grofweg 3 types internetgebruikers: starters, gevorderden en experts in verbruik. Voor elke categorie adviseren wij een minimum snelheid.

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Je bent niet veel online, je gebruikt internet enkel voor social media, mailen, surfen. Niet meer dan 1 device online.

2. Gemiddeld gebruik (20 Mb/s of meer)
Af en toe download je foto’s of films, en kijk je online video’s op Netflix of Film1. Dit kan zonder problemen met meerdere devices.

3. Zwaar gebruik (50 Mb/s of meer)
Films streamen in 4K of HD instellingen. Download van films en series. Geen vertragingen tijdens het gamen? Dat kan al voor alle apparaten, wanneer jij dat wilt. Lees nu ook verder over Glasvezel internet Einighausen.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Emmen. Maak wat moet ik nou kiezen? Dat is per huishouden natuurlijk verschillend. Hierom vind je hieronder wat meer info.

Welke bedrijven werken in de buurt van Emmen?
Elke regio heeft een unieke samenstelling. Via onze tools check je direct de beschikbare aanbieders. Zodra jij jouw woonplaats kenbaar gemaakt hebt, vallen veel aanbieders al af. Zodoende wordt de keuze al gemakkelijker.

Heb je voldoende aan minder?
Ga je echt gebruik maken van extra producten als routers, data-kabels, modems? Geen behoefte aan de vaste telefoon? Liever zonder televisie? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of misschien een abonnement met alleen internet. Zo geef jij geen geld uit aan services die jij niet nodig hebt.

Pakket uitbreiden met extra diensten
Een aanzienlijk deel van de alles-in-1 abonnementen kan je uitbreiden met extra modules. Vaak gaat het om extraatjes zoals live pauzeren, on demand films kijken, extra zenderpakketten of premium zenderpakketten met betaalkanalen als Eurosport2. Heb je dit wel echt nodig? Door deze dingen af te nemen merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om het signaal van een router te bevorderen zijn opties. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Emmen.

Hoe zit dan precies met die televisie-contract add-ons?

Ook zo dol op televisie kijken? Op dit moment is interactieve televisie standaard bij 3-in-1. Door middel van interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Dit kan op verschillende apparaten (mobiele telefoon, computer, en uiteraard de TV). Online televisie kijken is dus ook mogelijk. Jouw digitale-tv pakket stel je zelf samen aan de hand van verschillende modules. Daarvan lichten we er nu een aantal toe:

Uitzending gemist
Dankzij programma gemist kijk je snel en gemakkelijk elk programma terug. Bij veel contracten is dit normaal gesproken al actief. Handig als je jouw favoriete NPO serie net hebt gemist. Soms moet je extra betalen voor uitzending gemist van overige zenders zoals VH1 Classic Muziek.

Wat ook populair is, is de dienst begin gemist. Een tv-programma net begonnen? Met 1 druk op de knop start je vanaf ’t begin. Ook tv-programma’s pauzeren is vaak mogelijk. Bij een aantal kabelaars kun je maximaal 2 dagen terugkijken. Maar bij steeds meer providers kijk je programma’s tot 2 weken terug.

Programma’s opnemen
Een groeiend aantal organisaties laten jou gemakkelijk programma’s opnemen. Vaak via PVR (een recorder + harde schijf) of d.m.v de cloud. De meerprijs van opnemen ligt rond de €6,00 per maand. Ziggo en XS4All bieden het zelfs gratis. De ruimte op de harde schijf / cloud is beperkt. Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Meer zenderpakketten
De TV-aanbieders hanteren een basispakket met zo’n 25 zenders. Hierbij moet je denken aan zenders als MTV Rocks Muziek. Bovendien kun je ook regionale zenders kijken als RTV Utrecht. Echter ook wereldwijd: MTV Brand New. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement nog completer maken met betaalde zenderpakketten. Bijvoorbeeld PTV Prime en het LBC Europe televisie-kanaal. Via jouw eigen leverancier doorzoek je het zenderaanbod per pakket voor Drenthe.

alles in 1 in Emmen


Internet en tv vergelijken in Emmen

Maandelijks minder betalen voor tv, internet en bellen? Of heb je plannen om te verhuizen, en kijken jullie uit naar een andere alles in 1 leverancier? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in Emmen. Het is verrassend eenvoudig aan de hand van de volgende stappen.

1. Vind uit wat je nu per maand betaalt en kijk wat je hier allemaal voor krijgt (check je huidige snelheid met een speedtest!)
2. Bezoek onze vergelijker en voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Selecteer de snelheid en type (glasvezel) internet.
4. Geef je wensen door betreft digitale televisie (online tv kijken, on demand films kijken, tv programma’s opnemen.)
5. Geef aan of je een ongelimiteerd bel-pakket wil afsluiten.
6. Kies nu de beste aanbieding die jou aanspreekt.
7. Je kunt het pakket krijgen door op “bestellen” te klikken. Overstappen wordt doorgaans geregeld door je aanstaande provider.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Er is ook een installatieservice mogelijk. De levertijd van jouw nieuwe alles in 1 abonnement ligt tussen de 2 en 5 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

KPN Compleet korting
Installatiemonteur mogelijk
Hoge korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Prima prijs/kwaliteit
Optionele zenderpakketten
Sportgoedkoop

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Power promise
Installatiemonteur mogelijk
Goedkope prijzen

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Wireless Multi PC
Overal online TV kijken
Scherpe voorwaarden

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Gratis WiFi-check
Moeiteloos overstappen
Scherpe korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Veilig online pakket
Moeiteloos overstappen
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 caiway logo

Caiway

Razendsnel down/uploaden
Topkwaliteit TV
Voordelig proberen

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Gratis aanpassen
Top verbinding
Scherpe welkomstcadeaus


Youfone

Met YoufoneTV app
Diverse pakketten
Scherpe aanbieding

alles in 1 online logo

Online.nl

DSL & Glasvezel
Snel en betrouwbaar
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 NLE logo

NLE

Met NLE V10 modem
Zorgeloos online
Maximaal voordeel

alles in 1 fiber logo

Fiber

Settop box HD
Tot 7 dagen terugkijken
Aantrekkelijk korting


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Emmen

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel is sterk in opkomst. Met name in de omgeving Emmen is dit ook zeker het geval. Waarom is het glasvezelabonnement zo in trek? Het is vliegensvlug (150 tot 300 Mbps), en ook nog eens hartstikke stabiel. Bovendien heeft dit glasvezelnetwerk heel veel extra voordelen. Qua aanbieders is er namelijk heel veel te kiezen. Een misvatting: Televisie en internet via glasvezel is duurder dan de kabel of ADSL. Dit is echter niet aan de orde. Een glasvezel alles in één pakket met televisie, internet en voice is al verkrijgbaar vanaf 4 – 5 tientjes in de maand. Hoe staat het met glasvezel internet in Emmen? En bij welke partij moet ik dan zijn? Vul eerst jouw postcode in, en activeer het filter “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Geen resultaten? Ook met kabel haal je tegenwoordig behoorlijke snelheden. Of bekijk meer informatie over Alles in 1 pakket Eefde.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voor lage prijzen internet, tv en bellen afsluiten. Snel alle 3-in-1 pakketten vergelijken in Emmen.