Alles in 1 Emmer-Compascuum Vergelijk direct alle pakketten en ontvang een voordeel tot €84


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Emmer-Compascuum vergelijken? Internetten, tv-kijken en bellen: het moet snel zijn, en natuurlijk in de beste kwaliteit. Een rappe bekwame aansluiting op internet is om die reden erg belangrijk. Dit gebruiken we massaal voor onze studie, films streamen, televisie kijken, social media en steeds vaker voor online shoppen. Welke internet-bellen-TV aanbieders zijn er? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Met behulp van onze postcodetool bekijk je alle internetdiensten. Het afsluiten van een abonnement gaat erg snel. Geef je postcode en huisnummer door, klik op ADSL, kabel of glasvezel (indien beschikbaar), bekijk de verschillende verbindingssnelheden, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (begin gemist, vooruitkijken, on demand films kijken) en schat het aantal belminuten. Jij ziet hierna rechtstreeks de goedkoopste alles in 1 provider in Emmer-Compascuum. Dit levert een forse besparing op, tot wel €91 op jaarbasis. Op zoek naar een nieuw pakket alleen voor het kijken van televisie of uitsluitend voor internetten? Of ben je aan het oriënteren naar een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder telefonie? Geen probleem! Dankzij onze zoekmachine tref jij nuttige informatie + tips over voordelig internetten, bellen en tv-kijken in Emmer-Compascuum.

Alle leveranciers

Achterhaal de prijzen van alle providers en kabelaars

Supersnel internet

Internetsnelheden tot maar liefst 100 MB plus handige interactieve TV

Vind het goedkoopste pakket

Bezoek de alles in 1 providers en krijg een voordeel oplopend tot €96 per aansluiting.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internet via kabel, ADSL of glasvezel?

ADSL, kabel en glasvezel zijn een voor een categorieën breedbandinternet. Leuk, maar welk type breedbandinternet moet ik kiezen? Check nu alles over Alles in 1 van Fiber.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnDeze verbinding is voor bijna alle consumenten toegankelijk. De belangrijkste meerwaarde is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Als gevolg daarvan zijn er vaak flinke kortingen mogelijk. De negatieve kant daarvan is een wat minder snelle verbinding van maximaal 50MB. Woon je in afgelegen gebied? De snelheden zullen dan nog wat trager zijn. Ook interessant: er bestaat ook VDSL.

2. Kabel
Via internet via de kabel krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Door via de kabel te internetten heb je niet te klagen qua snelheid, vaak wel honderden MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. tv-gebruik. De negatieve kant van de kabel is dat er weinig verschillende leveranciers zijn. Emmer-Compascuum heeft slechts enkele kabelaanbieders. Ook wordt er standaard een tv-abonnement meegeleverd.

3. Internet via de glasvezel
Profiteren van de meest snelle verbinding? Via glasvezel internet bereik je hoge snelheden tot 500 MB/s tot 1Gbps. De snelheid van downloaden en uploaden ligt vaak op dezelfde hoogte. Essentieel voor de intensieve gebruikers. Jammer genoeg is glasvezel nog niet bereikbaar voor 75% van de huizen. Is glasvezel internet in Emmer-Compascuum af te sluiten? Vul de tool in en check de diverse contracten.


Internetverbinding Gunstig Negatief Prijs
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Afhankelijk van afstand wijkcentrale Vanaf €41
2. Kabel Op grote schaal verkrijgbaar Vaak maar één kabelaar Vanaf €47
3. Glasvezel Maximale snelheden Geen landelijke dekking Vanaf €56

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in Emmer-Compascuum?

Overstappen naar een andere alles-in-1 pakket? Dat is online mogelijk. De grootste providers (KPN, Online.nl, Telfort, Tele2, XS4ALL, Vodafone) werken met elkaar samen. Bij een overstap wordt dit allemaal uit handen genomen. Hierdoor zit je geen dag zonder internet. Per wanneer kan ik over? De meeste alles-in-1 producten duren 1 jaar. Hierop volgt een opzegtermijn van 1 maand. Dit is het moment om over te stappen naar een nieuw 3-in-1 pakket. Een alles-in-1 aanbieding gekozen? Overstappen gaat razendsnel met deze overstapservice.

De overstapservice
De meerderheid van de internetproviders werken met de overstapservice. De toekomstige aanbieder regelt het papierwerk. Bijvoorbeeld het afzeggen van je huidige bellen- televisie en internet abonnement. Zelfs zorgen zij ervoor dat alles op tijd wordt omgezet.Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. Telfort, Vodafone, Ziggo, Online.nl, Tele2, XS4ALL kunnen dit aanbieden. Een scherp contract gespot? En sluit je af bij een van de genoemde providers? Dan kunnen jullie dit toekomstige contract vandaag online regelen.

 1. Controleer duur huidige verbintenis.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Bestel jouw nieuwe alles-in-1 abonnement online en het overstapservice-team handelt alles af.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. De termijn hiervoor is +/- 4 weken.
 5. De modem router wordt netjes thuisbezorgd. Er kan ook een monteur langskomen voor installatie.

Jouw bestaande/aanstaande provider niet aangesloten bij deze landelijke overstapservice? Opzeggen van je contract doe je dan zelf. Let op: maak eerst een keuze voor de nieuwe leverancier. Beëindig pas hierna jouw huidige verbintenis. Ook nummerbehoud is mogelijk indien jij dat wilt.

Ontvang ik korting als ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een geschikt alles in 1 pakket gevonden? Tv, internet en bellen wordt dan door 1 partij geleverd. Tegenwoordig noemen we dat triple play. Maar iets wat nu ontzettend in trek is, noemt men in de volksmond quad play. Voor de duidelijkheid: je combineert een 3-in-1 abonnement met een mobiel abonnement. We spreken hier ook wel over een 4 in 1 pakket.

Wat hier zo handig aan is? Zo’n internet aansluiting in Emmer-Compascuum? Wanneer je alle multimedia afneemt bij 1 aanbieder, dan kunnen de kortingen flink oplopen. Denk aan leuke extra’s als kortingen, extra MB’s en andere voordeeltjes zoals gratis zenderpakketten. Door toedoen van dergelijke combideals ontvang je meer voor het zelfde geld. Populaire 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • €5,00 korting op mobiele abonnement.
 • Meer data in je abonnement.
 • Gratis keuzepakketten.
 • MB’s geven en ontvangen van vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Je data + belminuten worden verdubbeld.
 • Maandelijks 5 euro minder betalen.
 • Gratis Fox Sports pakket.
 • Gratis opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Extra data voor je mobiele telefoon.
 • Een flinke korting op de mobiele factuur.
 • Gratis tv-pakketten.
 • Zonder kosten het “veilig online” pakket.

Welke snelheid is voor mij goed genoeg?

De bekende alles-in-1 aanbieders lopen te koop met enorme internetsnelheden. Soms tot wel 475 Mbit/s. Maar heb ik dat wel nodig? Hier beneden doorzoek je een handig overzicht. Per online activiteit doorzoek jij hoeveel snelheid je nodig hebt.


Activiteit Geschatte snelheid?/th>
E-mail versturen > 1 Mb/s
Openen van een website 1-2 Mb/s
Social media bijhouden 1-2 Mb/s
Online telefoneren >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
Interactieve tv via mobiele app 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Wat voor internet-pakket kies ik
We zien om en nabij 3 gebruikerstypes in internetgebruik: starters, gevorderden en experts in verbruik. Voor elk van dezebevelen we een andere snelheid aan.

1. Licht gebruik (geen minimumsnelheid nodig)
Je gebruikt het internet alleen voor e-mailen, Social, E-bankieren. Met 1 of maximaal 2 apparaten op hetzelfde moment.

2. Gemiddeld gebruik (20 Mb/s of meer)
Soms download je wel eens bijlagen en bestanden, en je houdt van streamingdiensten als Film1 of NLziet. Tegelijk online met 3 apparaten.

3. Heavy user (tenminste 50 Mb/s)
Films kijken in de hoogste resolutie (4K). Download van films en series. Ben je liefhebber van online gaming? Dat is mogelijk met verschillende mensen tegelijkertijd. Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet Ekehaar.

Welk internet- tv en bellen pakket moet ik kiezen?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Emmer-Compascuum. Maak wat moet ik nou kiezen? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Om die reden vind je hieronder wat meer info.

Welke providers zijn er in omgeving Emmen?
Het aanbod providers wisselt enorm per plaats. Via allesin1prijzen.nl tref je in een oogopslag alle spelers. Wanneer de woonplaats is ingevuld, wordt de lijst geoptimaliseerd. Dit biedt overzicht en maakt kiezen simpeler.

Heb je voldoende aan minder?
Ga je echt gebruik maken van extra producten als modems, routers, wifi-versterkers? Maak je geen gebruik van de vaste telefoon? Of TV uit het abonnement halen? Bestel dan een 2-in-1 pakket of een pakket met alleen internet. Zo betaal je niet voor diensten die je toch niet nuttigt.

Welke extra services wil ik?
Een aanzienlijk deel van de alles in 1 pakketten hebben allerlei extra’s. Vaak gaat het om extraatjes zoals on demand films kijken, tv programma’s opnemen, vooruitkijken of diverse entertainment-pakketten met aanvullende themakanalen als Discovery Science. Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Kies jij deze leuke toevoegingen dan gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om de werking van routers te stimuleren zijn voor sommige huizen onmisbaar. Zo verlaag je de scoringskansen en heb je snel internet in Emmer-Compascuum.

Welke extra services zijn er voor mijn interactieve TV?

Ook zo dol op televisie kijken? Hedendaags kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. Via interactieve televisie kun je overal en altijd tv kijken. Op allerlei devices (mobiele telefoon, computer, en uiteraard de TV). Online televisie kijken is dus ook mogelijk. Jouw digitale-tv pakket stel je zelf samen aan de hand van verschillende modules. Een aantal hiervan staan hier weergegeven:

Uitzending gemist
Via programma gemist kijk je een groot aantal programma’s gratis terug. Dit is vaak standaard inbegrepen in het basispakket. Dit is alleen mogelijk voor Nederlandse programma’s. Af en toe moet je betalen voor uitzending gemist van de meer commerciële kanalen als bijvoorbeeld RTL 5.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Te laat thuis voor je favo-programma? Met digitale TV kijk jij altijd terug vanaf het begin. Even op pauze om te plassen? Geen probleem. Bij sommige tv-aanbieders kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Echter, bij andere kabelaars kan dit soms wel 14 dagen.

Tv-programma opnemen
Steeds meer kabelaars laten jou gemakkelijk televisieprogramma’s opnemen. Vaak nog d.m.v. PVR (de harde schijf zit in de tv-ontvanger) of d.m.v de cloud. De meerprijs van opnemen ligt rond de €5,00 per maand. XS4All en Ziggo bieden het gratis aan. De opslagcapaciteit is beperkt. Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Diverse zenderpakketten
De TV-leveranciers bieden rond de 25 standaard zenders. Zoals MTV Dance Muziek. Ook heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als TV Zwolle. Maar ook internationalen zoals VH-1 Classic. Bovendien kun je jouw interactieve-tv pakket nog leuker maken met betaalde zenderpakketten zoals Ziggo Sport en het Samanyolu Avrupa kanaal. Bij je eigen internet-provider bekijk je van welk aanbod jij gebruik kunt maken in Drenthe.

alles in 1 in Emmer-Compascuum


Internet en tv vergelijken in Emmer-Compascuum

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of staat er een verhuizing op de planning, en daarbij switchen van alles-in-1 contract? Start direct met bellen, tv en internet vergelijken in Emmer-Compascuum. Dat is eenvoudig door gebruik te maken van onderstaande hulp.

1. Controleer wat je nu per maand kwijt bent en zoek naar de voorwaarden (een speedtest is hierbij nuttig!)
2. Start met vergelijken en voer je locatie in.
3. Geef aan welke snelheid en verbinding je wilt.
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (vooruitkijken, begin gemist, uitzending gemist.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Selecteer direct het 3-in-1 pakket die past bij jouw eisen.
7. Bestel het nieuwe alles-in-1 pakket direct online. De nieuwe provider zorgt dat de overstap netjes afgehandeld wordt.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Er is ook een installatieservice mogelijk. De periode tot het nieuwe pakket ingaat is vaak korter dan 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Gratis onderling bellen
Digitaal tv-kijken
Welkomstkorting

alles in 1 telfort logo

Telfort

7+ score klantenservice
Live pauzeren
Introductie-aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Non-stop gratis extra’s
Installatiemonteur mogelijk
Eerste maanden korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Gratis verzending
Gratis ontvanger
Goedkope prijzen

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

5 sterren service
Glasvezel internet
Heel betaalbaar

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Veilig online pakket
Actief in enkele weken
Heel betaalbaar

alles in 1 caiway logo

Caiway

Download tot 500 Mb/s.
HD-zenders kijken
Cashback kortingen

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

20 Mbit/s – 750 Mbit/s
Top verbinding
Duidelijke voorwaarden


Youfone

Momenteel enkel via DSL
De alles in 1 oplossing
Voordelige tarieven

alles in 1 online logo

Online.nl

Gratis monteur
Stabiel netwerk
Simpele voorwaarden

alles in 1 NLE logo

NLE

Met NLE V10 modem
Gemakkelijke installatie
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 fiber logo

Fiber

Voordelig bellen
Goede klantenservice
Aantrekkelijk korting


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Emmer-Compascuum

Interactieve televisie en internet via glasvezel is sterk in opkomst. In de omgeving van Emmen komen hiervoor ook steeds meer aanvragen. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het vliegt er over (200 tot 450 Mbps), en uploaden en downloaden gaat vaak even snel. Daarnaast spreken we bij glasvezel over “open netwerk”. Als consument kun je kiezen uit meerdere aanbieders. Wat je vaak hoort: zo’n glasvezel internetverbinding is duurder dan de kabel of ADSL. In de praktijk is dit niet zo. Zo’n glasvezel alles in één pakket met bellen, televisie + internet is al verkrijgbaar vanaf €40 – €50 in de maand. Is glasvezel internet verkrijgbaar in Emmer-Compascuum? Welke aanbieders zijn er? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en activeer het filter “glasvezel”. Je achterhaalt meteen het aanbod. Voldoet er geen provider aan jouw zoekopdracht? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of overweeg eens Alles in 1 pakket Eelde.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Start met 3-in-1 pakketten vergelijken in Emmer-Compascuum.