Alles in 1 Epe Vergelijk direct alle pakketten en profiteer van kortingen tot €96


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Epe vergelijken en online overstappen? Internetten, tv-kijken en bellen: het mag niet langzaam zijn, en natuurlijk in de beste kwaliteit. Een rappe goede verbinding met internet is bijna een eerste levensbehoefte. Dit gebruiken we massaal voor social media, downloaden van bestanden, onze studie, internetbankieren en steeds vaker voor online shoppen. Wat is het aanbod op het gebied van alles in 1? Is de mb snelheid voldoende voor mij? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Op basis van de vergelijker vind je alle internetbedrijven. Overstappen van provider gaat verrassend eenvoudig. Vul jouw locatie in, maak een keus uit glasvezel, kabel of ADSL, kies een snelheid die bij jou past, geef aan of je jouw interactieve televisie wil uitbreiden (uitzending gemist, vooruitkijken, live pauzeren) en geef aan of/hoeveel je wilt bellen. Je spot nadien overzichtelijk de goedkoopste alles in 1 provider in Epe. Zo bespaar je tot wel €92 op jaarbasis. Ben jij aan het kijken naar een nieuwe leverancier puur voor tv kijken of puur voor het internetten? Of vergelijk je liever een goedkoop internet & tv pakket zonder bellen? Ook dan zit je hier goed! Op basis van de vergelijker vind jij praktische informatie + tips over voordelig internetten, bellen en tv-kijken in Epe.

Alle kabelaars

Achterhaal de proposities van meer dan 10 providers.

Enorm snel internet

Internetsnelheid tot wel 100 MB en extra zenderpakketten.

Korting op je internetpakket

Bekijk snel de alles in 1 providers en ontvangen kortingen tot wel €95 per 1 jarig contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internetten via de kabel, ADSL of via glasvezel?

Glasvezel, ADSL/VDSL en kabel zijn vormen van breedbandinternet. Interessant, maar welk type internetverbinding moet ik kiezen? Ga direct naar de pagina over Internet, tv zonder bellen Kliksafe.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnDeze vorm van breedbandinternet is voor het gros van de woningen beschikbaar. Het voornaamste pluspunt is dat je niet vast zit aan max. 1 of 2 aanbieders. Daarom zijn goedkope abonnementen mogelijk. Het grote minpunt daarvan is de relatief trage verbinding (maximaal 50 mb per seconde). Geen wijkcentrale in de buurt? Gemiddeld genomen heb je dan een slechtere verbinding. Let op: er bestaat ook VDSL.

2. Kabel
In het geval van kabel-internet krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Door te werken via de kabel loopt jouw internetsnelheid al gauw op tot 250 MB/s. Telefonie, televisie en internet worden gescheiden via een modem. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens televisie kijken. Het grote minpunt van de kabel is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. Epe heeft een beperkt aantal kabelaars. Het is een verplichting om ook direct TV af te nemen.

3. Glasvezel
Wil jij het allersnelste internet van NL? Door middel van glasvezel internet haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 Megabit per seconde. De upload- en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Cruciaal voor intensief internetgebruik. Helaas is glasvezel nog niet verkrijgbaar voor het merendeel van de consumenten. Is glasvezel internet in Epe voorhanden? Voer je gegevens in en ontdek wat de mogelijkheden zijn.


Internetverbinding Pluspunt Nadelen Kosten
1. ADSL Betaalbaar en stabiel Sloom i.c.m. interactieve TV Vanaf €37
2. Kabel Eenvoudig & betrouwbaar Minder keuzevrijheid Vanaf €48
3. Glasvezel Razendsnel internet Niet altijd mogelijk Vanaf €51

Hoe gaat overstappen van internetprovider in Epe?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Doe dat direct via internet. De grootste providers (Tele2, Ziggo, Online.nl, Vodafone, XS4ALL, Telfort) hebben een samenwerking. Wanneer jij overstapt regelt je provider dit allemaal. Mede daarom hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Per wanneer kan ik over? Vrijwel alle alles-in-1 producten zijn geldig voor 1 jaar. En daarna? Dan is het maandelijks opzegbaar. je kunt dan overgaan naar een nieuwe provider. Een nieuw 3-in-1 pakket uitgekozen? Je zult geen hinder ondervinden met deze overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de providers werken samen met deze overstapservice. De aanstaande aanbieder zorgt voor de afhandeling. In het bijzonder het beëindigen van je bestaande internet- televisie- en bellen abonnement. Tevens managen zij dat alles op tijd wordt omgezet.Zo kom je niet zonder aansluiting te zitten. Tele2, XS4ALL, Ziggo, Vodafone, Telfort, Online.nl kunnen dit aanbieden. Een goed abonnement gevonden? Is jouw huidige en nieuwe provider aangesloten? Dan kunnen jullie dit toekomstige contract gelijk online rondmaken.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Koop het toekomstige pakket en het overstapservice-team handelt alles af.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. Binnen een week of 4 ben je overgestapt.
 5. De modem router wordt netjes thuisbezorgd. Je kunt het ook laten installeren door een monteur.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij deze overstapservice? Beëindig dan zelf het abonnement. Van belang: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Pas hierna zeg je het bestaande contract op. Ook nummerbehoud is mogelijk voor de vast telefoon.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Ga jij voor een alles-in-1 abonnement? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. We hebben het dan ook wel over triple play. Wat we meer en meer zien, heeft te maken met het quad play abonnement. Voor de duidelijkheid: je combineert een 3-in-1 abonnement met een smartphone contract. Eigenlijk een 4 in 1 contract.

Wat bereik je daar precies mee? Zo’n internet aansluiting in Epe? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan kunnen de kortingen flink oplopen. Concreet ontvang je “bonussen” zoals korting op je pakket, dubbele data, of iets als gratis uitbreiding van je digitale-tv. Met dank aan aantrekkelijke combideals ontvang jij dus een hoog prijs/kwaliteit product. Veel besproken 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Extra databundel.
 • Gratis extra zenders.
 • Gratis MB’s delen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • Maandelijks 5 euro minder betalen.
 • Gratis Fox Sports pakket.
 • Geen kosten voor pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • 1GB+ gratis data voor je smartphone.
 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Een extra tv-pakket naar keuze.
 • Thuis “veilig online” gebruiken zonder kosten.

Welke snelheid is voor mij goed genoeg?

De bekende alles-in-1 aanbieders lopen te koop met vaak het snelste internet. Normaliter 425 Mbit/s. Maar hoeveel snelheid heb ik eigenlijk nodig? Hierna bekijk je een lijst met voorbeelden. Per online activiteit lees je de voorgeschreven snelheid.


Gebeurtenis Welke snelheid?
E-mail versturen > 1 Mb/s
Het bezoeken van sites 1-2 Mb/s
Social media websites gebruiken 1-2 Mb/s
Video-gesprekken >4Mb/s
Youtube video’s bekijken 4-8 Mb/s
Televisie kijken via internet 16-24 Mb/s
Grote presentaties of films downloaden 8-24 Mb/s

Hulp bij het kiezen van internetsnelheid
We zien door de bank genomen 3 gebruikerstypes in internetgebruik: de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Voor elke categorie vind je hieronder een aanbevolen internetsnelheid.

1. Licht gebruik (geen minimumsnelheid nodig)
Je bent alleen online voor social media, mailen, internetbankieren. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Ervaren huishoudens (20+ Mb/s)
Met regelmaat download je files, en stream je films via Netflix of Film1. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Video’s streamen in de hoogste kwaliteit. Downloaden en uploaden gaat supersnel. Ben je liefhebber van online gaming? Dat kan al voor verschillende personen tegelijk. Op deze website lees je ook alles over Glasvezel internet Ellertshaar.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in Epe. Alleen, welke optie is voor ons geschikt? Dat hangt af van veel aspecten. Om die reden voorzien we je graag van wat concrete info.

Welke providers zijn er in en rondom Epe?
Elke regio heeft een unieke samenstelling. Via de vergelijk module vind je welke aanbieders beschikbaar zijn. Op het moment dat je jouw poscode hebt ingevoerd, wordt de keuze automatisch beperkter. De keuze wordt je zo iets eenvoudiger gemaakt.

Heb je voldoende aan minder?
Heb je echt producten nodig als routers, modems, wifi-versterkers? Geen behoefte aan een vaste telefoonlijn? Of TV uit het abonnement halen? Kies dan voor een 2-in-1 pakket of enkel een internetabonnement. Oftewel, zo betaal je niet voor aspecten die eigenlijk overbodig zijn.

Pakket uitbreiden met extra diensten
Veel alles in 1 pakketten kun je nog persoonlijker maken. Hierbij kun je denken aan extraatjes zoals live pauzeren, online tv kijken, tv programma’s opnemen of diverse entertainment-pakketten met extra zenders zoals Pebble TV. Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Kies jij deze leuke toevoegingen dan gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om het functioneren van de router te pushen zijn voor sommige huizen onmisbaar. Niemand wil toch storingen maar snel internet in Epe.

Hoe zit dan precies met die televisie-contract add-ons?

Ben jij een echte tv-liefhebber? Tegenwoordig kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. Door middel van interactieve televisie kijk jij TV, waar en wanneer je wil. Vandaag de dag doe je dit met elk device (telefoon, computer, en de traditionele TV). Online TV streamen is erg populair. Jouw digitale-tv pakket stel je zelf samen aan de hand van velerlei modules. Een aantal hiervan staan hier weergegeven:

Uitzending gemist
Door gebruik te maken van programma gemist heb je de mogelijkheid alles gratis terug te kijken. Voor veel mensen is dit al heel gewoon. Dit is alleen mogelijk voor Nederlandse programma’s. Soms moet je extra betalen voor uitzending gemist van de meer commerciële kanalen als bijvoorbeeld NET 5.

Een andere optie is begin gemist. Net te laat ingeschakeld? Met digitale TV kijk jij altijd terug vanaf het begin. Een korte break? Dan kun je gewoon pauzeren. Bij sommige organisaties kan dit tot 2 dagen. Maar bij steeds meer organisaties kan dit tot 10 dagen of langer.

TV-programma’s opnemen
Een groeiend aantal organisaties laten je TV programma’s opnemen. Meestal met behulp van PVR (een decoder met harde schijf) of d.m.v de cloud. Vaak kost het opnemen-pakket ongeveer €6,50 per maand. Sommige aanbieders bieden het gratis (Ziggo en XS4ALL). Je kunt niet eindeloos opnemen. Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Andere zenderpakketten
Veel abonnementen bieden standaard ongeveer 20 vaste kanalen. Denk aan kanalen als RTL 7. Daarbij kun je ook regionale zenders kijken als RTV West. Echter ook wereldwijd: Stingray Brava. Daarnaast kan je jouw digitale-tv pakket personaliseren met meerdere zenderpakketten. Check o.a. Film1 of het Haber Türk TV kanaal. Via jouw eigen leverancier vind je het complete zenderaanbod voor Gelderland.

alles in 1 in Epe


Internet en tv vergelijken in Epe

Betaal jij teveel voor internet, televisie en bellen? Of ga je over naar een nieuwe woning, en zoek je een nieuwe alles-in-1 aanbieder? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Epe. Dit wordt makkelijk gemaakt aan de hand van de volgende stappen.

1. Controleer wat je nu per maand kwijt bent en zoek naar de voorwaarden (een speedtest is hierbij nuttig!)
2. Open de vergelijker en vul je postcode + huisnummer in.
3. Maak een keuze uit glasvezel, ADSL of kabel..
4. Geef je wensen door betreft digitale televisie (begin gemist, uitzending gemist, on demand films kijken.)
5. Klik op het gewenste (onbeperkt) bellen pakket.
6. Selecteer direct het 3-in-1 pakket die jou aanspreekt.
7. Binnen enkele minuten kun je een bestelling plaatsen. De overstap wordt (meestal) geregeld door de nieuwe provider.
8. Kies of je het pakket zelf installeert Er is ook een installatieservice mogelijk. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket ligt tussen de 2 en 5 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Gratis onderling bellen
Snel en betrouwbaar
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 telfort logo

Telfort

Prima prijs/kwaliteit
Heldere voorwaarden
Veel voordeel

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Mediabox XL
Installatiemonteur mogelijk
Scherpe korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Gratis verzending
HD-zenders kijken
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

First Class Internet
Gemakkelijk uitbreiden
Sportgoedkoop

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Vodafone + Ziggo voordeel
Supersnel via Glas
Unieke korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Gegarandeerd snel internet
Betrouwbaar netwerk
Korting bij 2 jaar

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

20 Mbit/s – 750 Mbit/s
Meerde add-ons
Korting bij 2 jaar


Youfone

Gratis eredivisie kijken
Gemakkelijke installatie
Goede voorwaarden

alles in 1 online logo

Online.nl

WiFi Model inbegrepen
Topkwaliteit TV
Nieuwe klanten korting

alles in 1 NLE logo

NLE

Met Ubiquiti versterker
Met extra zenderpakketten
Aantrekkelijk korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Ultieme televisie beleving
Moeiteloos overstappen
Goedkoop proberen


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Epe

Digitaal tv-kijken en internet via glasvezel is sterk in opkomst. In de buurt Epe zien we dit zeker terug. Alles-in-1 met glasvezel kent vele voordelen. Het is verrassend snel (100 tot 200 Mbps), en de uploadsnelheid en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Ook heeft dit glasvezelnetwerk heel veel extra voordelen. Er zijn behoorlijk veel verschillende leveranciers. Een veelgehoorde opmerking: Glasvezel internet is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. In de praktijk is dit niet zo. Een glasvezel alles in één pakket met televisie, bellen & internet kun je al laten aansluiten vanaf gemiddeld €45 per maand. Is glasvezel internet verkrijgbaar in Epe? En welke providers bieden het aan? Ontdek het zelf, vul je gegevens in en filter op “glasvezel”. Je ziet direct wat het aanbod in jouw regio is. Geen zoekresultaten? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of bekijk de mogelijkheden van Alles in 1 pakket Eerste Exloërmond.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voor lage prijzen internet, tv en bellen afsluiten. Vergelijk 3-in-1 pakketten in Epe.