Alles in 1 Epen Vergelijk alle pakketten bespaar jaarlijks tot wel €59


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Epen vergelijken en meteen overstappen? Televisie kijken en surfen op het internet: we willen dat het snel gaat, en natuurlijk in de beste kwaliteit. Een rappe goede internetverbinding is bijna een eerste levensbehoefte. We gebruiken het voor social media, uploaden van bestanden, internetbankieren, televisie kijken of voor het plaatsen van een online bestelling. Welke internet-bellen-TV aanbieders zijn er? Is de mb snelheid voldoende voor mij? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Via deze website tref je alle leveranciers. En overstappen is kinderspel. Neem jouw adresgegevens als basis en kies het gewenste breedband internet (ADSL, kabel, glasvezel), geef je voorkeur door qua snelheid, geef aan of je jouw interactieve televisie wil uitbreiden (uitzending gemist, online tv kijken, on demand films kijken) en schat het aantal belminuten. Jij doorzoekt daarna ogenblikkelijk de goedkoopste alles in 1 provider in Epen. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €82 ieder jaar opnieuw. Zoek je een nieuwe provider puur voor tv kijken of juist alleen om te internetten? Of wil je alles weten over een betaalbaar tv & internet pakket zonder bellen? Alle combinaties zijn mogelijk! Middels onze tool vind je behulpzame details over goedkoop tv-kijken, bellen en internetten in Epen.

Alle leveranciers

Vind de prijs van de grote Nederlandse providers

Razendsnel internet

Internetsnelheden tot 200 mb/s plus handige interactieve TV

Bestel het goedkoopste pakket

Controleer direct alles in 1 providers en bespaar gemakkelijk €72 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kan ik het beste gaan voor ADSL, kabel of glasvezel?

Kabel, glasvezel en ADSL zijn categorieën breedbandinternet. De vraag is: welk type breedbandinternet kan ik nu het beste kiezen? Bekijk snel informatie over 3-in-1 pakket van Plinq.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnDeze vorm van breedbandinternet is voor een groot deel van de woningen te ontvangen. Een actueel pluspunt is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Als gevolg daarvan zijn er vaak flinke kortingen mogelijk. De negatieve kant daarvan is een lage internetsnelheid van maximaal 50MB. Woon je wat verder van een wijkcentrale? Gemiddeld genomen heb je dan een slechtere verbinding. Belangrijk: tegenwoordig is er ook VDSL.

2. Kabel
In het geval van kabelinternet wordt je via de COAX televisie kabel aangesloten. Door internet op deze kabel heb je een prima snelheid, vaak wel 250 MB/s. Het TV- en internet signaal blijven verder gescheiden. Er zal geen tragere verbinding ontstaan tijdens bijv. tv-kijken. Nadeel hiervan is dat er weinig verschillende leveranciers zijn. Epen heeft slechts een paar kabelaanbieders. Het is een verplichting om ook direct TV af te nemen.

3. Internet via de glasvezel
Wil jij het beste van het beste? Via internet via glasvezel gaat de snelheid boven alles, tot wel 500 MB/s tot 1Gbps. De upload- en snelheid voor downloaden is vaak gelijk. Broodnodig voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Helaas is glasvezel nog niet te ontvangen in heel Nederland. Is glasvezel internet in Epen verkrijgbaar? Vul de gegevens van jouw woning in en vind uit wat de opties zijn.


Type internet Positief Nadeel Prijzen
1. ADSL Overal te ontvangen Lage snelheid Vanaf €39
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Vaak maar één kabelaar Vanaf €49
3. Glasvezel De snelste verbinding Niet overal beschikbaar Vanaf €51

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in Epen?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Dat kan snel online. De grote jongens (Tele2, Telfort, Ziggo, XS4ALL, Vodafone, Online.nl) werken in een centraal systeem. Als jij overstapt dan regelt je provider dit allemaal. Mede daarom hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Wanneer kan ik overstappen? Het grootste deel van de alles-in-1 producten duren 1 jaar. En daarna? Dan is het maandelijks opzegbaar. Vanaf dit punt kun je overstappen naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Heb je een goedkope alles-in-1 provider uitgezocht? Dit gaat moeiteloos door middel van de overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de aanbieders zijn aangesloten bij de overstapservice. De nieuwe partij regelt dan alles. In het bijzonder het afhandelen van je huidige tv- internet en bellen abonnement. Zelfs letten zij er op dat de verbinding wordt geactiveerd. Je bent dus geen dag offline. Tele2, KPN, XS4ALL, Online.nl, Telfort, Vodafone werken hier samen aan. Een nieuw alles-in-1 pakket gespot? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kun jij het toekomstige pakket vandaag online regelen.

 1. Bekijk looptijd van je contract.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en kies voor deze overstapservice.
 4. Een paar dagen later ontvang je per post een bevestiging. De termijn hiervoor is +/- 4 weken.
 5. De modem router wordt netjes thuisbezorgd. Niet technisch aangelegd? Laat dan een installatiemonteur komen.

Jouw bestaande/aanstaande provider niet aangesloten bij deze overstapservice? Dan moet je het opzeggen zelf regelen. Let op: maak eerst een keuze voor de nieuwe leverancier. Pas daarna beëindig je het contract. Selecteer ook de optie voor nummerbehoud in het kader van vaste telefonie.

Alles-in-1 combineren met mijn mobiele abonnement?

Een goede alles in 1 aanbieding besteld? Dan ontvang je internet, tv en vaste telefonie van een provider. Een andere benaming is triple play. Wat momenteel zeer populair is, heeft te maken met het quad play abonnement. Beter gezegd: je combineert een 3-in-1 pakket met een smartphone contract. Technisch gezien is het een 4 in 1 abonnement.

Waarom dit zo populair is? Zo’n internet aansluiting in Epen? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan dien je hiervoor beloond te worden. Bekende extra’s zijn €10,00 korting, extra veel mobiele data, en andere voordeeltjes zoals gratis “opnemen-pakket”. Door gebruik te maken van deze combideals krijg je dus meer voor je geld. Populaire 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • Korting op je mobiele abonnement.
 • Meer data in je abonnement.
 • Gratis extra zenders.
 • Onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • Korting op de “thuis-factuur”.
 • Gratis Fox Sports pakket.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • Minder betalen voor jouw mobiele rekening.
 • Gratis toegang tot extra tv-kanalen.
 • Zonder kosten het “veilig online” pakket.

Welke snelheid is voor mij goed genoeg?

De 3-in-1 pakketten adverteren met vaak het snelste internet. Veelal 450 Mbit/s. Heb ik echt zulk snel internet nodig? Hier beneden vind jij een aantal alledaagse voorbeelden. Per bezigheid spot jij de snelheid die noodzakelijk is.


Wat ben je aan het doen? Minimale snelheid?
E-mailtje versturen > 1 Mb/s
Een webpagina openen 1-2 Mb/s
Chatten en sociale media 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
Interactieve tv via mobiele app 16-24 Mb/s
Bijlages (1GB of groter) downloaden 8-24 Mb/s

Hoe snel moet mijn internet zijn?
Er zijn ruwweg drie verschillende soorten gebruikers: starters, gevorderden en experts in verbruik. Per doelgroep bevelen we een andere snelheid aan.

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Het internet open jij alleen voor internetbankieren, social media, mailen. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Normaal verbruik (tenminste 20 Mb/s)
Zo nu en dan download je (niet al te grote) bestanden, en stream je films via NPO of Youtube. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Expert huishoudens (50+ Mb/s)
Films streamen in 4K of HD instellingen. Downloaden en uploaden gaat supersnel. Ben je liefhebber van online gaming? Dat is mogelijk met alle apparaten, wanneer jij dat wilt. Op deze website lees je ook alles over Glasvezel internet Ellewoutsdijk.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Epen. Welk pakket past bij mij? Daarop is geen standaard antwoord te geven. Om je op weg te helpen voorzien we je graag van wat concrete info.

Welke partijen leveren in en rondom Gulpen-Wittem?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Met onze vergelijker vind je direct de beschikbare aanbieders. Zo snel je jouw postcode + huisnummer ingevuld hebt, merk je dat een aantal aanbieders überhaupt geen optie zijn. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Heb je alle nodig?
Zijn extra producten benodig zoals data-kabels, modems, wifi-versterkers? Heb jij geen baat bij vaste telefonie? Liever zonder televisie? Bestel dan een 2-in-1 pakket of enkel een internetabonnement. Zodoende betaal je niet voor onderdelen die jij niet nodig hebt.

Welke extra services wil ik?
Veel van de alles-in-1 pakketten kan je uitbreiden met extra modules. Denk aan extra services zoals tv programma’s opnemen, vooruitkijken, uitzending gemist of een extra zenderpakket met extra zenders zoals Stingray Brava. Dit kan echter wel gevolgen hebben. Juist door deze extra’s schieten de prijzen omhoog. Ook Wifi-versterkers om het bereik van de router te bevorderen zijn in potentie mogelijke keuzes. Geen trage verbindingen en storingen maar snel internet in Epen.

Wat zijn de extra's die ik kan kiezen bij mijn TV-contract?

Ben jij een echte tv-liefhebber? Hedendaags kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. Dankzij interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Op allerlei devices (iPad , desktop, of “ouderwets” op de TV). Steeds meer Nederlanders kijken online TV. Jouw digitale-tv pakket stel je zelf samen aan de hand van verschillende modules. Deze hebben we voor je opgesomd:

Uitzending gemist
Door gebruik te maken van programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Dit is vaak standaard inbegrepen in het basispakket. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Het kan voorkomen dat je moet betalen voor uitzending gemist van andere kanalen als NPO 101 Entertainment.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Een tv-programma net begonnen? Dan kun je eenvoudig starten vanaf het begin. Ook even pauzeren is een optie. Bij een deel van de tv-aanbieders kan dit max. 48 uur. Maar bij steeds meer kabelaars kijk je programma’s tot 2 weken terug.

Programma’s opnemen
Vrijwel alle organisaties laten je tv-programma’s opnemen. Dit gaat via PVR (ontvanger met harde schijf) of in de cloud. Vaak kost het opnemen-pakket ongeveer €4,00 per maand. Wil je het gratis? Kijk dan bij Ziggo of XS4All. De opslagcapaciteit is beperkt. De inschatting is +/- 225GB / 200+ uur video.

Diverse zenderpakketten
De meeste pakketten werken met ongeveer 30 basiszenders. Bijvoorbeeld kanalen als Eurosport 1 Sport. Bovendien heb je vaak toegang tot regionale kanalen als AVULO. Maar ook internationalen zoals Stingray Brava. Je kunt jouw digitale-tv abonnement nog leuker maken met extra zenderpakketten zoals Fox Sports of het Euro Star kanaal. Via de klantenservice van jouw aanbieder doorzoek je het zenderaanbod per pakket voor Limburg.

alles in 1 in Epen


Internet en tv vergelijken in Epen

Zoek jij een goedkoop internet, tv en bellen abonnement? Of ga je verhuizen naar een andere plaats, en wil jij een nieuwe alles in 1 aansluiting? Begin dan direct met bellen, televisie en internet vergelijken in Epen. Dat is eenvoudig door gebruik te maken van onderstaande hulp.

1. Vind uit wat je nu per maand betaalt en pak even alle kleine lettertjes erbij (doe altijd een speedtest!)
2. Open de vergelijker en vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Geef aan welke snelheid en verbinding je wilt.
4. Kies eventueel extra opties voor interactieve TV (on demand films kijken, tv programma’s opnemen, extra zenderpakketten.)
5. Kies onbeperkt bellen of juist tarief per minuut.
6. Kies het alles in 1 pakket die jou aanspreekt.
7. Het internet pakket heb je in mum van tijd aangevraagd. De overstap wordt in goede banen geleid door de provider.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Er is ook een installatieservice mogelijk. De levertijd van een nieuw pakket bedraagt rond de 25 werkdagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Dag & nacht klantenservice
Diverse pakketten
Voordelige prijzen

alles in 1 telfort logo

Telfort

20 jaar actief
Met handige App
1 jaar aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Wifi Boosters beschikbaar
Binnen 6 weken actief
Scherpe prijzen

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zelf samenstellen
Videotheek thuis
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

40 Mbit/s – 500 Mbit/s
Gratis ontvanger
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Gratis Ziggo Sports
Ruime keuze
Aantrekkelijk korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Gegarandeerd snel internet
Meerde add-ons
Korting bij 2 jaar

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

14 dagen bedenktijd
Alle bekende kanelen
Nieuwe klanten bonus


Youfone

Gratis eredivisie kijken
Top serviceteam
Goede welkomstkorting

alles in 1 online logo

Online.nl

WiFi Model inbegrepen
Uitzending gemist
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 NLE logo

NLE

Op het KPN netwerk
Interactieve televisie
2 jaar aanbieding

alles in 1 fiber logo

Fiber

FRITZ!Box router
Actief in enkele weken
1 jaar aanbieding


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Epen

TV-kijken en internetten via glasvezel is de standaard geworden. In de buurt Gulpen-Wittem zijn er steeds meer mogelijkheden. Waarom is het glasvezelabonnement zo in trek? Het is snel (150 tot 300 Mbps), en de uploadsnelheid en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Evenzeer biedt het open karakter van glasvezelnetwerken nog meer. Qua aanbieders is er namelijk heel veel te kiezen. Een kreet die je veel hoort: Glasvezel internet is vele malen duurder dan ADSL of kabel. Dit is echter niet aan de orde. Dit glasvezel alles in één pakket met televisie, bellen & internet kun je al laten aansluiten vanaf €50 per maand. Kan ik gebruik maken van glasvezel internet in Epen? Welke aanbieders zijn er? Vul eerst jouw postcode in, en klik dan op “glasvezel”. In het geval er een aanbieder is, dan zie je dit direct. Geen zoekresultaten? Kijk welke mogelijkheden er zijn rondom kabel en/of ADSL. Of bekijk meer informatie over Alles in 1 pakket Ees.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Goedkoop internetten, bellen en tv-kijken. Vergelijk 3-in-1 pakketten in Epen.