Alles in 1 Erlecom Bekijk alle aanbieders en ontvang een voordeel tot €60


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Erlecom vergelijken en meteen overstappen? Internetten, tv-kijken en bellen: het moet supersnel zijn, en we willen de beste kwaliteit. Een snelle en betrouwbare verbinding tot het internet is om die reden erg belangrijk. We gebruiken internet voor rondsurfen, televisie kijken, downloaden van bestanden, films streamen of online shoppen. Wat is het aanbod op het gebied van alles in 1? Is de mb snelheid voldoende voor mij? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Middels onze tool check je alle providers. En overstappen is kinderspel. Neem jouw adresgegevens als basis en klik op ADSL, kabel of glasvezel (indien beschikbaar), bekijk de verschillende verbindingssnelheden, kies eventueel voor extra opties voor interactieve TV (tv programma’s opnemen, on demand films kijken, online tv kijken) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Jij vindt hierna direct de goedkoopste alles-in-1 provider in Erlecom. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €89 ieder jaar opnieuw. Op zoek naar een nieuwe aanbieder alleen voor tv-kijken of juist alleen om te internetten? Of ben je aan het oriënteren naar een tv + internet deal tegen een laag tarief zonder bellen? Ook dan zit je hier goed! Met deze website check jij behulpzame info en adviezen over goedkoop tv-kijken, bellen en internetten in Erlecom.

Alle internet-providers

Ontdek de aanbiedingen van de meest populaire providers.

Enorm snel internet

Internetsnelheid van wel 200MB plus diverse extra zenders.

Vind het goedkoopste pakket

Check alle alles-in-1 providers en ontvangen kortingen tot wel €92 per jaarcontract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Een internetverbinding via glasvezel, kabel of ADSL?

Kabel, ADSL en glasvezel zijn allemaal genres van breedbandinternet. De vraag is: welk type internetverbinding past bij mijn wensen? Ga direct naar de pagina over Goedkoop alles in 1 van Ziggo.

1. ADSL
ADSL ontvang je gewoon via je telefoonkabel. Deze vorm van breedbandinternet is voor het gros van de huishoudens beschikbaar. Een actueel pluspunt is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Daardoor kun je ADSL vaak voordelig aansluiten. Het nadeel is een lage internetsnelheid van maximaal 50MB. Woon je op het platteland? Dan gaat de snelheid nog verder omlaag. Noemenswaardig: er zijn ook VDSL connecties.

2. Kabel
Via kabelinternet wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Met een aansluiting op de kabel bereik je maximale snelheden van +/- 200 MB/s. Het TV- en internet signaal blijven verder gescheiden. Daardoor verlies je geen snelheid door bijvoorbeeld tv-kijken. De keerzijde van dit type verbinding is dat er weinig verschillende leveranciers zijn. Erlecom biedt echter 1 – 3 kabelaanbieders. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Glasvezel internet
Profiteren van de meest snelle verbinding? Dankzij glasvezel internet haal je snelheden tot wel 500 Mbps. Downloadsnelheid of deze uploadsnelheden verschilt vaak niet. Broodnodig voor intensief internetgebruik. Helaas is glasvezel internet nog niet beschikbaar bij veel woning. Is glasvezel internet in Erlecom verkrijgbaar? Voer je gegevens in en ga op zoek naar een aanbieder.


Type aansluiting Positief Nadelen Kosten
1. ADSL Keuzevrijheid + prijs Traagste verbinding Vanaf €37
2. Kabel Prima internetsnelheid Beperkt aanbod Vanaf €46
3. Glasvezel Razendsnel internet Niet overal beschikbaar Vanaf €51

Hoe gaat overstappen van internetprovider in Erlecom?

Overstappen naar een andere alles-in-1 pakket? Dat kan snel online. De grote jongens (Tele2, Online.nl, Vodafone, XS4ALL, KPN, Ziggo) hebben een samenwerking. Bij een overstap hoef jij eigenlijk niets te doen. Mede daarom hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Op welk moment kan ik switchen? Een groot deel van de alles-in-1 abonnementen zijn jaarlijks te vernieuwen. Vervolgens geldt een variabele maandcontract. je kunt dan overgaan naar een nieuwe aanbieder. Heb je een goedkope alles-in-1 provider gezien? Dit gaat moeiteloos met deze overstapservice.

De overstapservice
Veel partijen werken met deze overstapservice. De aanstaande aanbieder zorgt voor de afhandeling. Denk hierbij aan het opzeggen van het “oude” internet- televisie- en bellen abonnement. Daarnaast regelen zij dat de aansluiting op tijd ingaat. Jij zit dus geen moment zonder service. Tele2, Telfort, Vodafone, Ziggo, KPN, XS4ALL kunnen dit aanbieden. Een goed abonnement gevonden? En werkten de betrokken partijen met de overstapservice? Dan kun jij deze aanbieding meteen via internet aanschaffen.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Vul je gegevens in, en kies het nieuwe pakket.
 3. Plaats jouw bestelling online en en de overstapservice doet de rest.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. De overstap duurt 3 a 4 weken.
 5. Jouw nieuwe router (indien nodig) wordt thuis afgeleverd. Eventueel kun je kiezen voor de installatieservice.

Jouw bestaande/aanstaande provider niet aangesloten bij de NL overstapservice? Laat dan je abonnement stopzetten. Belangrijk: maak eerst een keuze voor de nieuwe leverancier. Pas daarna beëindig je het contract. Kies eventueel voor nummerbehoud als je die wilt meenemen.

Alles-in-1 combineren met mijn mobiele abonnement?

Gebruik jij een alles-in-1 abonnement? Je neemt internetten, tv-kijken en bellen van 1 aanbieder af. We noemen dit ook wel triple play. Wat momenteel zeer populair is, is het quad play pakket. In dat geval combineer je een 3-in-1 pakket met mobiele telefonie contracten. Ook wel 4 in 1 genoemd.

Wat bereik je daar precies mee? Zo’n internet aansluiting in Erlecom? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan staat hier natuurlijk iets tegenover. Maandelijks heb je dan recht op korting op je abonnement, extra veel mobiele data, en additionele bonussen als gratis Film1. Door gebruik te maken van combideals als deze is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Geliefde 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • €5,00 korting op mobiele abonnement.
 • Meer data in je abonnement.
 • Gratis zenders/kanalen.
 • MB’s geven en ontvangen van vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • 5 euro korting op de totale factuur.
 • Gratis eredivisie kijken.
 • Geen kosten voor opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Extra data voor je mobiele telefoon.
 • Minder betalen voor jouw mobiele rekening.
 • Extra zenders.
 • Keuze voor de “veilig online” service.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De grote providers beloven razendsnel internet. Normaliter 400 Mbit/s. Heb ik echt zulk snel internet nodig? In de tabel bekijk je een lijst met voorbeelden. Per handeling tref je de voorgeschreven snelheid.


Wat doe je? Vereiste snelheid?
Mailen zonder bijlage > 1 Mb/s
Een website bezoeken 1-2 Mb/s
Social media websites gebruiken 1-2 Mb/s
Video-bellen >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
Interactieve tv via mobiele app 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mij?
We zien ongeveer 3 gebruikerstypes in internetgebruik: matig, gemiddeld en heel zwaar verbruik. Voor iedere soort tref je onderstaand een advies m.b.t. snelheid van het internet.

1. Light users (voor het minimale werk)
Je bent alleen online voor Social, websites bezoeken, E-bankieren. Doorgaans met max. 1 apparaat tegelijk verbonden.

2. Ervaren huishoudens (20+ Mb/s)
Af en toe download je foto’s of films, en gebruik je diensten als Pathé Thuis of Netflix. Online met meerdere devices.

3. Expert huishoudens (50+ Mb/s)
Films streamen in 4K of HD instellingen. Je download regelmatig grotere bestanden. Geen vertragingen tijdens het gamen? Geen limiet: juist voor meerdere personen op hetzelfde moment.Op deze website lees je ook alles over Glasvezel internet Elspeet.

Welk internet- tv en bellen pakket kies ik?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in Erlecom. Welk pakket past bij mij? Dat is per huishouden natuurlijk verschillend. Om je op weg te helpen geven we je graag wat adviezen.

Welke leveranciers zijn er in regio Ubbergen?
Het aanbod providers wisselt enorm per plaats. Via onze tools vergelijk je direct de beschikbare aanbieders. Nadat jouw postcode (en evt. huisnummer) bekend is, wordt de lijst geoptimaliseerd. Hierdoor wordt kiezen een stuk makkelijker.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Ga je echt gebruik maken van extra producten als data-kabels, routers, modems? Heb jij geen baat bij vast bellen? Of niet betalen voor TV? Dan ben je goedkoper uit met een 2-in-1 pakket of wellicht voor een 100% internetabonnement. Zo betaal je niet voor diensten die totaal niet relevant zijn.

Welke extra services wil ik?
Veel alles in 1 pakketten kun je eindeloos uitbreiden. Hierbij kun je denken aan extraatjes zoals online tv kijken, vooruitkijken, tv programma’s opnemen of pakketten met extra veel zenders met betaalkanalen als RTL Crime. Bedenk goed of je dit echt nodig hebt. Door te kiezen voor add-ons merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om het bereik van de router te pushen zijn mogelijkheden. Zo verlaag je de scoringskansen en heb je snel internet in Erlecom.

Hoe kan ik mijn digitale-tv abonnement uitbreiden?

Hang jij graag voor de TV? Hedendaags zit in elk 3-in-1 pakket wel interactieve TV. Door gebruikt van interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Dit doe je op vrijwel ieder apparaat (iPad , desktop, en uiteraard de TV). Steeds meer Nederlanders kijken online TV. Het digitale-tv pakket is uitbreidbaar met meerdere modules. Daarvan lichten we er nu een aantal toe:

Uitzending gemist
Met behulp van programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Veel leveranciers bieden dit standaard al aan. Dit is alleen mogelijk voor Nederlandse programma’s. Soms moet je extra betalen voor uitzending gemist van overige zenders zoals NET 5.

Daarnaast heb je vaak de add-on begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Met 1 druk op de knop start je vanaf ’t begin. Ook live-pauzeren wordt vaak al aangeboden. Bij sommige alles-in-1 providers kan dit tot 2 dagen. Maar bij andere tv-aanbieders kan je tot 2 weken terugkijken.

Programma’s opnemen
Het gros van de bedrijven laten je programma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (de harde schijf zit in de tv-ontvanger) maar dit gaat steeds vaker via de cloud. Deze optie kost je om en nabij de €5,00 per maand. Bij Ziggo en XS4All betaal je niets extra’s. Je kunt niet eindeloos opnemen. Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Zenderpakketten toevoegen
De TV-leveranciers bieden een basispakket met zo’n 20 kanalen. Denk aan kanalen als MTV Rocks Muziek. Bovendien kun je ook onbeperkt kijken naar regio kanalen als WOS TV en internationale zenders als Discovery Science. Daarnaast kan je jouw digitale-tv pakket nog persoonlijker maken met add-on zenderpakketten. Check o.a. Fox Sports en het Zee TV televisie-kanaal. Op de providers website kun je bekijken waar jij recht op hebt in Gelderland.

alles in 1 in Erlecom


Internet en tv vergelijken in Erlecom

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of ga je verhuizen naar een andere plaats, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Begin dan direct met bellen, televisie en internet vergelijken in Erlecom. Dat is eenvoudig wanneer jij de volgende volgorde aanhoudt.

1. Controleer wat je nu per maand kwijt bent en zoek naar de voorwaarden (check je huidige snelheid met een speedtest!)
2. Ga van start in de vergelijker en vul je postcode + huisnummer in.
3. Geef aan welke snelheid en verbinding je wilt.
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (live pauzeren, on demand films kijken, online tv kijken.)
5. Klik op het gewenste (onbeperkt) bellen pakket.
6. Kies nu de beste aanbieding die past bij jouw eisen.
7. Maak de aankoop definitief met het online contract. Overstappen wordt doorgaans geregeld door je aanstaande provider.
8. Kies of je het pakket zelf installeert Vaak kan er ook een monteur aan huis komen. De actuele wachttijd tot alles live is, is doorgaans een kleine maand.

alles in 1 kpn logo

KPN

Tot 100 Mbit/s download
Gratis nummerbehoud
Introductie-aanbieding

alles in 1 telfort logo

Telfort

600.000+ klanten
Moeiteloos overstappen
Direct profiteren

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Dubbele data combideal
Actief in enkele weken
Goede welkomstkorting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zwarte schaap
Live pauzeren
Korting bij 2 jaar

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

FRITZ!Box-modem
Binnen 6 weken actief
Hoge korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Max Verstappen kijken
Digitaal tv-kijken
Introductie-aanbieding

alles in 1 caiway logo

Caiway

Razendsnel down/uploaden
Programma gemist
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

TV Anywhere
Overal online TV kijken
Goede voorwaarden


Youfone

Gratis Fox Sports
Heldere voorwaarden
Lage tarieven

alles in 1 online logo

Online.nl

Gratis monteur
Interactieve televisie
Korting bij 2 jaar

alles in 1 NLE logo

NLE

Met NLE V10 modem
Stabiel netwerk
Direct profiteren

alles in 1 fiber logo

Fiber

Settop box HD
Alle bekende tv-zenders
Scherpe welkomstbonus


Beste alles-in-1 met glasvezel in Erlecom

Interactieve televisie en internet via glasvezel is erg populair. In de streek Ubbergen is dit ook zeker het geval. Waarom is het glasvezelabonnement zo in trek? Het is megasnel (100 tot 400 Mbps), en uploaden en downloaden gaat vaak even snel. Evenzeer spreken we bij glasvezel over “open netwerk”. Het is niet zoals de kabel dat je max. 1 kabelaar kunt kiezen. Een veelgehoorde opmerking: zo’n glasvezel internetverbinding is duurder dan de kabel of ADSL. In de praktijk is dit niet zo. Een glasvezel alles in één pakket met televisie, internet en voice bestel je al vanaf €50 per maand. Is glasvezel internet verkrijgbaar in Erlecom? En welke providers bieden het aan? Vul je locatie in, en kies voor “glasvezel”. Je ziet direct wat het aanbod in jouw regio is. Geen “hits” op glasvezel? Ook met kabel haal je tegenwoordig behoorlijke snelheden. Of lees eens verder op de pagina over Alles in 1 pakket Eethen.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voordelig bellen, televisie en internet. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in Erlecom.