Alles in 1 Friesland Vergelijk alle providers en bespaar tot wel €78


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Friesland vergelijken en direct de overstap maken? Bellen, internetten en tv-kijken: het moet snel en natuurlijk in de beste kwaliteit. Een snelle en bekwame verbinding tot het internet is voor veel mensen onmisbaar geworden. We internetten voor 0 maar bijvoorbeeld ook voor gamen. Welke internet-bellen-TV aanbieders zijn er? Welke snelheid kan ik halen? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Dankzij de vergelijker vind je alle aanbieders. Het overstappen naar andere providers is eenvoudig. Voer je postcode + huisnummer in, kies het gewenste breedband internet (ADSL, kabel, glasvezel), klik op de snelheid die je wilt afnemen, bekijk de extra mogelijkheden voor digitale TV (tv programma’s opnemen, begin gemist, on demand films kijken) en geef aan of/hoeveel je wilt bellen. Je vindt direct overzichtelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in Friesland. Check zelf wat je kunt besparen, mogelijk tot wel €100 per jaar. Wil je een nieuwe kabelaar alleen voor tv-kijken of puur voor het internetten? Of vergelijk je liever een betaalbaar tv & internet pakket zonder bellen? Ook dat is mogelijk! Met behulp van ons zoekscript zoek jij uitgebreide informatie over goedkoop tv-kijken, bellen en internetten in Friesland.

Alle aanbieders

Check de aanbiedingen van de grote Nederlandse providers

Supersnel internet

Internetsnelheden van wel 500 mb/s plus diverse extra zenders.

Korting op je internetpakket

Bekijk snel de alles in 1 providers en bespaar tot wel €56 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internet via kabel, ADSL of glasvezel?

Kabel, ADSL en glasvezel zijn allemaal soorten breedbandinternet. Echter, welk type breedbandinternet kan ik nu het beste kiezen? Check nu alles over Zender Netflix.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnEen dergelijk internet abonnement is voor het gros van de consumenten voorhanden. Een actueel pluspunt is de keuzevrijheid. Daarom zijn er vaak flinke kortingen mogelijk. Het grote minpunt daarvan is de relatief trage verbinding (de top ligt op 50mb). Ligt jouw woning in het buitengebied (wijkcentrale ver weg)? Gemiddeld genomen heb je dan een slechtere verbinding. Let op: een VDSL verbinding is vlugger.

2. Kabel
In het geval van kabel-internet ontvang je internet via de televisiekabel. Met internet via de kabel heb je niet te klagen qua snelheid, vaak wel 300 MB/s. Telefonie, televisie en internet worden gescheiden via een modem. Daardoor verlies je geen snelheid door bijvoorbeeld tv-gebruik. De keerzijde van de kabel is dat hiervoor slechts enkele bedrijven actief zijn. Friesland werken helaas 1 of 2 kabelaanbieders. Het is een verplichting om ook direct TV af te nemen.

3. Internet via de glasvezel
Is voor jou alleen de snelste verbinding goed genoeg? Door gebruik van glasvezel internet surf je met snelheden tot 500 Mb/s. De upload- en downloadsnelheid verschilt vaak niet. Een must voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Helaas is internet via de glasvezel nog niet voorhanden voor 75% van de huizen. Is glasvezel internet in Friesland leverbaar? Voer je gegevens in en vind uit wat de opties zijn.


Soort verbinding Voordelen Nadeel Prijs
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Afhankelijk van afstand wijkcentrale Vanaf €39
2. Kabel Prima internetsnelheid Verplicht TV-abonnement Vanaf €48
3. Glasvezel Razendsnel internet Niet overal beschikbaar Vanaf €51

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Friesland?

Overstappen naar een andere alles-in-1 pakket? Dit is eenvoudig online te regelen. De meest bekende aanbieders (KPN, Tele2, Telfort, Online.nl, XS4ALL, Ziggo) werken met elkaar samen. Ga jij online overstappen? Dan regelt je provider dit allemaal. Mede daarom hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Kan ik de overstap al maken? Het gros van de alles-in-1 abonnementen hebben een looptijd van 1 jaar. Vervolgens geldt een variabele maandcontract. je kunt dan overgaan naar een andere partij. Heb je een mooie pakketdeal gekozen? Dit gaat moeiteloos via de overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de partijen werken samen met een overstapservice. De toekomstige aanbieder regelt het papierwerk. Voorbeelden zijn het opzeggen van je oude internet- tv- en bellen abonnement. Verder managen zij dat de nieuwe aansluiting tijdig actief wordt. Jij zit dus geen moment zonder service. Telfort, Online.nl, Ziggo, Tele2, KPN, Vodafone hebben deze mogelijkheid. Heb je een goede deal gevonden? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kunnen jullie dit toekomstige contract meteen via internet aanschaffen.

 1. Check de looptijd van je contract.
 2. Voer je gegevens in en klik op de beste deal.
 3. Bestel het nieuwe pakket en het overstapservice-team handelt alles af.
 4. Per mail en/of post ontvang je een definitieve bevestiging. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Eventueel kun je kiezen voor de installatieservice.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij deze NL overstapservice? Opzeggen van je contract doe je dan zelf. Van belang: maak eerst een keuze voor de nieuwe leverancier. Zeg daarna je oude abonnement pas op. Kies ook voor nummerbehoud indien wenselijk.

Krijg ik korting wanneer ik alles in 1 combineer met mobiel?

Ga jij voor een alles-in-1 abonnement? Dan ontvang je internet, tv en vaste telefonie van een provider. We hebben het dan ook wel over triple play. Wat we meer en meer zien, heeft het label quad play gekregen. Oftewel, je combineert jouw 3-in-1 abonnement met mobiele telefonie contracten. Eigenlijk een 4 in 1 contract.

Waarom dit zo populair is? Zo’n internet aansluiting in Friesland? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan kunnen de kortingen flink oplopen. Maandelijks heb je dan recht op kortingen, dubbele MB’s, of extra producten zoals bijvoorbeeld gratis add-ons voor je interactieve TV. Door gebruik te maken van aantrekkelijke combideals is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Vaak bestelde 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Vijf euro korting op je het mobiele abonnement.
 • Je mag meer data verbruiken.
 • Gratis zenders/kanalen.
 • MB’s geven en ontvangen van vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Belminuten en MB’s worden verdubbeld.
 • Maandelijks 5 euro minder betalen.
 • Fox Sports zonder kosten.
 • Pakket voor opnemen.

VodafoneZiggo

 • Extra data voor je mobiele telefoon.
 • Minder betalen voor jouw mobiele rekening.
 • Gratis toegang tot extra tv-kanalen.
 • Een gratis “veilig online” pakket.

Welke snelheid is voor mij goed genoeg?

De grote providers adverteren met supersnelle internetpakketten. Gangbaar is dit 450 Mbit/s. Maar heb ik dat wel nodig? Hieronder lees je een praktisch overzicht. Per activiteit bekijk je de voorgeschreven snelheid.


Wat doe je? Vereiste snelheid?
Mailen zonder bijlage > 1 Mb/s
Een website bezoeken 1-2 Mb/s
Facebook app / website gebruiken 1-2 Mb/s
Online telefoneren >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
Interactieve/digitale tv via internet 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mijn gebruik?
We ontwaren om en nabij 3 verschillende internet-users: matig, gemiddeld en heel zwaar verbruik. Voor elke klasse vind je hieronder een aanbevolen internetsnelheid.

1. Instap huishoudens (basis-internetsnelheid)
Je bent alleen online voor E-bankieren, e-mailen, Social. Met 1 of maximaal 2 apparaten op hetzelfde moment.

2. Gevorderd verbruik (minimaal 20 Mb/s)
Soms download je wat grotere bijlagen, en kijk je video’s via bijvoorbeeld NPO of Videoland. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Zwaarder verbruik (Rond 50 Mb/s en hoger)
Video’s kijk jij alleen in de hoogste kwaliteit. Daarnaast ook downloaden en uploaden. Of je favoriete game spelen? Geen beperkingen: gewoon diverse apparaten, 100% gelijktijdig!Ook handig: alle info over Glasvezel internet Zundert.

Welk internet- tv en bellen pakket is geschikt voor mij?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in Friesland. Hoe weet ik wat bij mij past? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Om die reden vind je hieronder wat meer info.

Welke partijen leveren in de streek Friesland?
Het aanbod providers wisselt enorm per plaats. Via ons zoekscript doorzoek je gemakkelijk & snel de providers. Wanneer je jouw poscode hebt ingevoerd, vallen veel aanbieders al af. Hierdoor wordt kiezen een stuk makkelijker.

Welke spullen heb jij nodig?
Heb je echt producten nodig als wifi-versterkers, routers, data-kabels? Geen behoefte aan vaste telefonie? Of niet betalen voor TV? Dan ben je goedkoper uit met een 2-in-1 pakket of misschien een abonnement met alleen internet. Oftewel, zo betaal je niet voor aspecten die jij niet nodig hebt.

Welke extra services wil ik?
Een aanzienlijk deel van de alles in 1 abonnementen kun je nog persoonlijker maken. Hierbij kun je denken aan extra diensten als on demand films kijken, extra zenderpakketten, vooruitkijken of uitgebreide kanalen pakketten met premium zenders zoals Shorts TV. Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Door van extra’s gebruik te maken kunnen de prijzen gaan stijgen. Ook Wifi-versterkers om de reikwijdte van een router te verhogen zijn voor de toekomst interessant. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Friesland.

Welke extra services zijn er voor mijn interactieve TV?

Mag jij graag naar de tv kijken? Hedendaags zit in elk 3-in-1 pakket wel interactieve TV. Door gebruikt van interactieve televisie kun je overal en altijd tv kijken. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (iPad , laptop, of “ouderwets” op de TV). Tv-programma’s online kijken gebeurt steeds meer. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met allerlei modules. Daarvan lichten we er nu een aantal toe:

Uitzending gemist
Door de toevoeging van programma gemist kijk je snel en gemakkelijk elk programma terug. Dit is vaak standaard inbegrepen in het basispakket. Vaak kan dit alleen met Nederlandse zenders (NPO). Wel kan er een vergoeding worden gevraagd voor uitzending gemist van overige zenders zoals RTL 5.

Een andere extra service is begin gemist. Het eerste stukje van een programma gemist? Kijken vanaf begin kan mij steeds meer providers. Even op pauze om te plassen? Geen probleem. Bij sommige aanbieders kun je maximaal 2 dagen terugkijken. Bij weer andere leveranciers kan dit tot 10 dagen of langer.

Tv-programma opnemen
Veel bedrijven bieden de optie tot tv-programma’s opnemen. Vaak nog d.m.v. PVR (een recorder + harde schijf) of in de cloud. De meerprijs van opnemen ligt rond de €5,50 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. De ruimte op de harde schijf / cloud is beperkt. De verwachting is ongeveer 325GB / 275 uur film.

Andere zenderpakketten
De TV-leveranciers bieden rond de 25 standaard zenders. Zoals MTV Brand New Muziek. Daarentegen kun je ook onbeperkt kijken naar regio kanalen als Omroep RTM en internationale kanalen zoals RTL Crime. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement nog leuker maken met betaalde zenderpakketten zoals PTV Prime of het Euro D kanaal. Op de website van jouw provider vind je het complete zenderaanbod voor Friesland.

alles in 1 in Friesland


Internet en tv vergelijken in Friesland

Ben jij maandelijks veel geld kwijt voor internet, tv en bellen? Of ga je op jezelf wonen, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Zie nu jouw potentiële besparing en start met bellen, internet en tv vergelijken in Friesland. Dat is eenvoudig door de volgende tips te gebruiken.

1. Check de prijzen van je huidige contract, en schrijf op waar je recht op hebt (een speedtest is hierbij nuttig!)
2. Bezoek onze vergelijker en voer je locatie in.
3. Geef aan welke snelheid en verbinding je wilt.
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (tv programma’s opnemen, live pauzeren, uitzending gemist.)
5. Kies het aantal belminuten.
6. Kies het alles in 1 pakket die jou aanspreekt.
7. Bestel het nieuwe alles-in-1 pakket direct online. De overstap wordt in goede banen geleid door de provider.
8. Je kunt kiezen om zelf alles te installeren. Of laat een monteur alles installeren. De periode tot het nieuwe pakket ingaat bedraagt standaard 5 of 6 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Beste service award
Snelle levertijd
Hoge korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Experia Box V10
Ruime keuze
Direct profiteren

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Veilig online pakket
Tot 7 dagen terugkijken
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Fair Use Policy
Gemakkelijk uitbreiden
Eerste maanden korting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

WiFi-versterker
Digitaal tv-kijken
Goedkoop proberen

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Non-stop gratis extra’s
Begin gemist
Scherpe prijzen

alles in 1 caiway logo

Caiway

TP-Link Archer C1200
Met installatie garantie
Scherpe voorwaarden

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

TV Anywhere
Gemakkelijke installatie
2 jaar aanbieding


Youfone

Momenteel enkel via DSL
Binnen 6 weken actief
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 online logo

Online.nl

Online.nl TV app
Installatiegarantie
Eerste periode korting

alles in 1 NLE logo

NLE

Snelst groeiende provider
Top verbinding
1 jaar aanbieding

alles in 1 fiber logo

Fiber

(V)DSL tot 100/30 Mb/s
Goede klantenservice
Duidelijke voorwaarden


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Friesland

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel komt steeds meer in trek. In de buurt Friesland is dat niet anders. Alles-in-1 met glasvezel kent vele voordelen. Het is snel (50 tot 500 Mbps), en zeer betrouwbaar. Ook zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Je zit niet vast aan een vaste aanbieder. Een misvatting: Internetten via de glasvezel is duurder dan de kabel of ADSL. In de praktijk is dit niet zo. Zo’n glasvezel alles in één pakket met televisie, bellen & internet beginnen qua prijs rond de gemiddeld €45 per maand. Is glasvezel internet verkrijgbaar in Friesland? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Vul je locatie in, en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Niets gevonden? Kabel en ADSL zijn de alternatieven. Of lees eens meer over Alles in 1 pakket Zijdewind.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Internet + televisie & bellen voor lage tarieven. Snel alle 3-in-1 pakketten vergelijken in Friesland.