Alles in 1 Gauw Vergelijk alle pakketten en profiteer van kortingen tot €73


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Gauw vergelijken en online overstappen? Digitaal TV kijken en rondsurfen op internet: we willen dat het snel gaat, en niet te vergeten in top-kwaliteit. Een vlugge degelijke internetverbinding is om die reden erg belangrijk. Onze internetverbinding gebruiken we voor 0 of voor het plaatsen van een online bestelling. Wat is het aanbod op het gebied van alles in 1? Welke snelheden bieden zij aan? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Middels allesin1prijzen.nl check je alle aanbieders. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Vul jouw locatie in, klik op ADSL, kabel of glasvezel (indien beschikbaar), klik op de snelheid die je wilt afnemen, geef aan of je jouw interactieve televisie wil uitbreiden (begin gemist, vooruitkijken, extra zenderpakketten) en kies of je niet/weinig/gemiddeld/veel belt. Jij spot daarna zonder gedoe de goedkoopste alles-in-1 provider in Gauw. Zo bespaar je tot wel €93 per jaar. Ben jij aan het kijken naar een nieuwe leverancier puur voor tv kijken of juist alleen om te internetten? Of wil je alles weten over een goedkoop internet & tv pakket zonder bellen? Ook dan zit je hier goed! Op basis van onze zoekmachine vergelijk jij uitvoerige informatie + tips over voordelig bellen, televisie kijken en internetten in Gauw.

Alle internet-providers

Bekijk de proposities van meer dan 10 providers.

Razendsnel internet

Internetsnelheid tot wel 200MB plus veel uitbreidingspakketten.

Bespaar vele euro's per jaar

Verifieer vandaag de alles in 1 providers en krijg een voordeel oplopend tot €57 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internetten via de kabel, ADSL of via glasvezel?

Kabel, ADSL en glasvezel zijn een voor een types breedbandinternet. Interessant, maar welke verbinding is voor mij geschikt? Ga direct naar de pagina over Internet, tv en bellen Delta.

1. ADSL
ADS is gekoppeld aan je telefoonlijn. Dit type verbinding is voor bijna alle consumenten beschikbaar. Een grote pré van ADSL is dat je kunt kiezen uit veel aanbieders. Als gevolg daarvan zijn er vaak flinke kortingen mogelijk. Het nadeel is de lagere snelheden (max 50 MB/s). Woon je verder dan 2km van de wijkcentrale? Dan gaat de snelheid nog verder omlaag. Let op: een VDSL verbinding is vlugger.

2. Kabel
Via internet via de kabel wordt niet alleen het tv-signaal maar ook het internet via de kabel verstuurd. Met een aansluiting op de kabel heb je niet te klagen qua snelheid, vaak wel 350 MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van streamen. De negatieve kant van de kabel is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. Gauw heeft slechts enkele kabelaanbieders. Het is een verplichting om ook direct TV af te nemen.

3. Internet via de glasvezel
Wil jij het beste van het beste? Door gebruik van internet via glasvezel profiteer je van megasnel internet, tot 500 Mbps. De upload- en downloadsnelheid verschilt vaak niet. Cruciaal voor de intensieve gebruikers. Helaas is glasvezel nog niet bereikbaar voor 75% van de huizen. Is glasvezel internet in Gauw beschikbaar? Voer je gegevens in en bekijk direct alle mogelijkheden.


Verbindingstype Voordeel Minpunt Prijs
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Kan traag zijn Vanaf €37
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Keuze is zeer beperkt Vanaf €47
3. Glasvezel Meest snelle internet Niet overal beschikbaar Vanaf €56

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Gauw?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Doe dat direct via internet. De grootste providers (KPN, Tele2, XS4ALL, Online.nl, Ziggo, Telfort) werken met elkaar samen. Zodra jij overstapt dan regelt je provider dit allemaal. Daardoor zit je geen dag zonder internet. Wanneer kan ik overstappen? Een groot deel van de alles-in-1 abonnementen hebben een looptijd van 1 jaar. Hierop volgt een opzegtermijn van 1 maand. je kunt dan overgaan naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Een goede alles-in-1 deal gespot? Dit gaat moeiteloos met deze overstapservice.

De overstapservice
De meeste providers werken met een overstapservice. Jouw nieuwe provider regelt dan alles. In het bijzonder het afhandelen van je huidige internet- tv- en bellen abonnement. Bovendien dragen zij er zorg voor dat de verbinding wordt geactiveerd. Je zit dus geen dag zonder internet. Tele2, XS4ALL, Vodafone, KPN, Online.nl, Telfort kunnen dit aanbieden. Een scherp contract gespot? Werken de bestaande en aanstaande provider met de overstapservice? Dan kun jij het toekomstige pakket meteen via internet aanschaffen.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Bestel jouw nieuwe alles-in-1 abonnement online en de overstapservice-procedure gaat in werking.
 4. Per mail ontvang je direct een bevestiging. De overstap duurt 3 a 4 weken.
 5. De router van de nieuwe provider wordt (gratis) bezorgd. Je kunt het ook laten installeren door een monteur.

Kun je niet gebruik maken van deze landelijke overstapservice? Je zegt dan zelf je contract op. Noemenswaardig: maak eerst een keuze voor de nieuwe leverancier. Pas daarna beëindig je het contract. Selecteer ook de optie voor nummerbehoud indien jij dat wilt.

Ontvang ik korting als ik alles in 1 combineer met mobiel?

Gebruik jij een alles-in-1 abonnement? Je neemt internetten, tv-kijken en bellen van 1 aanbieder af. We noemen dit ook wel triple play. Wat op dit moment in opkomst is, is het quad play pakket. Oftewel, je combineert jouw 3-in-1 abonnement met mobieltjes of tablets. Eigenlijk een 4 in 1 contract.

Wat bereik je daar precies mee? Zo’n internet aansluiting in Gauw? Wanneer jij een alles in 1 aanbieder kiest dan staat hier natuurlijk iets tegenover. Je moet dan denken aan extraatjes als €10,00 korting, dubbele MB’s, en andere extraatjes als gratis premium zenderpakketten. Met dank aan aantrekkelijke combideals ontvang jij dus een hoog prijs/kwaliteit product. Geliefde 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Verdubbeling van je databundel.
 • Gratis extra zenders.
 • Gratis MB’s delen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Belminuten en MB’s worden verdubbeld.
 • Maandelijks 5 euro minder betalen.
 • Gratis Fox Sports pakket.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Dubbel internet voor jouw smartphone.
 • Korting van 5 euro op je telefoonrekening.
 • Gratis tv-pakketten.
 • Zonder kosten het “veilig online” pakket.

Hoe weet ik welke internetsnelheid ik nodig heb?

De verschillende providers lopen te koop met supersnelle internetpakketten. Veelal 425 Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? Hieronder spot jij een aantal praktische voorbeelden. Per handeling lees jij de voorgeschreven snelheid.


Gebeurtenis Geschatte snelheid?/th>
Versturen van e-mails > 1 Mb/s
Het bezoeken van sites 1-2 Mb/s
Facebook app / website gebruiken 1-2 Mb/s
Online telefoneren >4Mb/s
Netflix streamen 4-8 Mb/s
Interactieve/digitale tv via internet 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mijn gebruik?
We hebben het vaak over circa drie verschillende segmenten. de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Voor elk type gebruiker tref je onderstaand een advies m.b.t. snelheid van het internet.

1. Light users (voor het minimale werk)
Jij gebruikt alleen de basics, denk aan websites bezoeken, Social, e-mailen. Doorgaans met max. 1 apparaat tegelijk verbonden.

2. Standaard gebruik (vanaf 20 Mb/s)
Soms download je wat grotere bijlagen, en kijk je online video’s op Youtube of Pathé Thuis. Zonder moeite met meerdere apparaten verbonden.

3. Zwaarder verbruik (Rond 50 Mb/s en hoger)
Films kijken in de hoogste resolutie (4K). Grote bestanden binnen no-time binnen. Geen vertragingen tijdens het gamen? Dat kan al voor verschillende personen tegelijk. Op deze website lees je ook alles over Glasvezel internet Froombosch.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in Gauw. Maar welk pakket past nu bij mij? Jouw verbruik is daarvoor leading. Om die reden vind je hierna wat praktische keuzehulp.

Welke partijen leveren in omgeving Súdwest-Fryslân?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Via de vergelijk module doorzoek je in een oogopslag alle spelers. Zo snel jouw postcode (en evt. huisnummer) bekend is, wordt de lijst geoptimaliseerd. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Welke spullen heb jij nodig?
Ga je echt gebruik maken van extra producten als routers, data-kabels, modems? Geen behoefte aan de vaste telefoon? Of heb je geen televisie? Dan kies je voor een voordelig 2-in-1 pakket of wellicht voor een 100% internetabonnement. Zo ben je geen geld kwijt aan aspecten die irrelevant en overtollig zijn.

Welke extra services wil ik?
Een aanzienlijk deel van de alles in 1 pakketten kun je nog persoonlijker maken. Hierbij kun je denken aan extra’s als online tv kijken, vooruitkijken, begin gemist of diverse entertainment-pakketten met premium zenders zoals Stingray Brava. Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Door deze dingen af te nemen zullen de tarieven hoger worden. Ook Wifi-versterkers om het bereik van de router te pushen behoren tot de mogelijkheden. Niemand wil toch storingen maar snel internet in Gauw.

Waarmee kan ik mijn TV-abonnement uitbreiden?

Zoek jij het perfecte televisie-abonnement? Tegenwoordig bevat elk alles in 1 pakket digitale televisie. Via interactieve televisie kijk je TV waar en wanneer je wil. Op allerlei devices (iPad , PC, of “ouderwets” op de TV). Steeds meer Nederlanders kijken online TV. Het digitale-tv pakket maak je nog persoonlijker dankzij verscheidene modules. Deze hebben we voor je opgesomd:

Uitzending gemist
Dankzij programma gemist heb je de mogelijkheid alles gratis terug te kijken. Voor veel mensen is dit al heel gewoon. Handig als je jouw favoriete NPO serie net hebt gemist. Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van de meer commerciële kanalen als bijvoorbeeld RTL 8.

Een andere optie is begin gemist. Een tv-programma net begonnen? Met 1 druk op de knop start je vanaf ’t begin. Ook tv-programma’s pauzeren is vaak mogelijk. Bij sommige leveranciers is deze mogelijkheid er tot 48 uur. Maar bij een groeiend aantal kabelaars kan je tot 2 weken terugkijken.

Tv-programma opnemen
Vrijwel alle kabelaars verzorgen de optie tot programma’s opnemen. Dit kan via PVR (personal video recorder) of in de cloud. De meerprijs van opnemen ligt rond de €5,00 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. De opslagcapaciteit is beperkt. Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Meer zenderpakketten
Veel abonnementen bieden rond de 25 standaard zenders. Voorbeelden zijn zenders als Comedy Central Entertainment. Daarbij kan jij ook lokale zenders opzoeken zoals IJsselland-TV. Of wat dacht je van: BBC Four/ CBeebies. Je kunt jouw digitale-tv abonnement uitbouwen met add-on zenderpakketten. Denk aan PTV Prime of het Star Gold tv-kanaal. Bij je eigen internet-provider bekijk je van welk aanbod jij gebruik kunt maken in Friesland.

alles in 1 in Gauw


Internet en tv vergelijken in Gauw

Ben jij maandelijks veel geld kwijt voor internet, tv en bellen? Of heb je plannen om te verhuizen, en zoek je een nieuwe alles-in-1 aanbieder? Check wat jij kunt besparen en begin met bellen, internet en tv vergelijken in Gauw. Dit gaat gemakkelijk door de volgende tips te gebruiken.

1. Bekijk je huidige maandelijkse lasten en schrijf op waar je recht op hebt (doe een speedtest!)
2. Bezoek onze vergelijker en voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Selecteer de snelheid en type (glasvezel) internet.
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (vooruitkijken, tv programma’s opnemen, uitzending gemist.)
5. Kies het aantal belminuten.
6. Kies het alles in 1 pakket met de beste prijs/kwaliteitverhouding.
7. Binnen enkele minuten kun je een bestelling plaatsen. De overstap wordt in goede banen geleid door de provider.
8. Je kunt kiezen om zelf alles te installeren. Of laat een monteur alles installeren. De levertijd van een nieuw pakket ligt tussen de 2 en 5 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Overstapservice
Glasvezel internet
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 telfort logo

Telfort

Meer dan 60 zenders
Tot 7 dagen terugkijken
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Wifi Boosters beschikbaar
Betrouwbaar netwerk
Tijdelijke korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zwarte schaap
Actief in enkele weken
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Geen activatiekosten
Gratis nummerbehoud
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Extra voordeel Vodafone
Ruime keuze
Direct profiteren

alles in 1 caiway logo

Caiway

Asus RT-AC68u
Topkwaliteit TV
Goedkope tarieven

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Eigen Wifi-Service
Pakket zelf samenstellen
Scherpe welkomstbonus


Youfone

Met YoufoneTV app
Meerde add-ons
Sportgoedkoop

alles in 1 online logo

Online.nl

30 Mb/s – 200 Mb/s
Diverse pakketten
Goedkope tarieven

alles in 1 NLE logo

NLE

Op het KPN netwerk
Tot 7 dagen terugkijken
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 fiber logo

Fiber

FRITZ!Box router
Tot 7 dagen terugkijken
Duidelijke voorwaarden


Beste alles-in-1 met glasvezel in Gauw

TV-kijken en internetten via glasvezel is de standaard geworden. In de streek Súdwest-Fryslân wordt dit bevestigd. Alles-in-1 met glasvezel kent vele voordelen. Het is snel (150 tot 300 Mbps), en de down- en uploadsnelheid verschilt vaak nauwelijks. Daarbij staat het glasvezelnetwerk bekend als “open”. De keuzevrijheid is behoorlijk. Wat je om je heen nog wel eens hoort: Internetten via de glasvezel is vele malen duurder dan ADSL of kabel. Gelukkig klopt dit niet. Het glasvezel alles in één pakket met bellen, televisie + internet bestel je al vanaf gemiddeld €45 per maand. Hoe staat het met glasvezel internet in Gauw? indien dit het geval is, waar kan ik het bestellen? Vul je locatie in, en selecteer het filter “glasvezel”. Je achterhaalt meteen het aanbod. Geen resultaten? Kijk welke mogelijkheden er zijn rondom kabel en/of ADSL. Of bekijk de mogelijkheden van Alles in 1 pakket Ewijk.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Internet + televisie & bellen voor lage tarieven. Vergelijk 3-in-1 pakketten in Gauw.