Alles in 1 Gees Bekijk alle pakketten en profiteer van kortingen tot €96


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Gees vergelijken en online bestellen? Televisie kijken en surfen op het internet: het moet snel en uiteraard zonder haperingen / storingen. Een innovatieve goede internetaansluiting is tegenwoordig een absolute must. Internet gebruiken we voor televisie kijken, uploaden van bestanden, thuiswerken, onze studie en natuurlijk voor het bezoeken van een webwinkel. Welke internet-bellen-TV aanbieders zijn er? Welke snelheid heb ik nodig? En wat kost het abonnement mij?

Op basis van onze postcodetool ontdek je alle aanbieders. Het overstappen naar andere providers is eenvoudig. Neem jouw adresgegevens als basis en maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), neem een snelle of tragere verbinding, kies extra’s voor interactieve televisie (vooruitkijken, live pauzeren, on demand films kijken) en geef aan of/hoeveel je wilt bellen. Je spot daarna overzichtelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in Gees. Check zelf wat je kunt besparen, mogelijk tot wel €52 ieder jaar opnieuw. Ben jij aan het kijken naar een nieuwe leverancier uitsluitend voor tv-kijken of puur voor het internetten? Of zoek je naar een goedkoop internet & tv pakket zonder bellen? Alle combinaties zijn mogelijk! Met allesin1prijzen.nl tref jij uitgebreide informatie + tips over goedkoop tv-kijken, bellen en internetten in Gees.

Alle internet-providers

Ontdek de proposities van de meest populaire providers.

Razendsnel internet

Internetsnelheid oplopend tot 100 MB en het gemak van interactieve TV

Bestel het goedkoopste pakket

Controleer direct alles in 1 providers en krijg een voordeel oplopend tot €83 op jaarbasis.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Een internetverbinding via glasvezel, kabel of ADSL?

Glasvezel, ADSL/VDSL en kabel zijn een voor een categorieën breedbandinternet. Echter, welke internetverbinding past bij mijn wensen? Bekijk snel informatie over Internet en tv pakket XS4ALL.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Deze verbinding is voor heel veel huishoudens verkrijgbaar. De belangrijkste meerwaarde is dat je kunt kiezen uit veel aanbieders. Om die reden betaal je nooit teveel voor ADSL. Nadelen hiervan zijn o.a. de relatief trage verbinding (de top ligt op 50mb). Ligt jouw woning in het buitengebied (wijkcentrale ver weg)? De snelheden zullen dan nog wat trager zijn. Belangrijk: tegenwoordig is er ook VDSL.

2. Kabel
In het geval van internet via de kabel wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Door internet op deze kabel profiteer je van internetsnelheden tot 350 MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van tv-gebruik. Het grote minpunt van de kabel is dat je maar uit 1 of 2 aanbieders kunt kiezen. Gees biedt echter 1 – 3 kabelaanbieders. De verplichting van een TV-abonnement geldt nog steeds.

3. Glasvezel
Is voor jou alleen de snelste verbinding goed genoeg? Met glasvezel internet bereik je hoge snelheden tot 500 Mbps. De upload- en snelheid voor downloaden verschillen tegenwoordig nauwelijks. Broodnodig voor intensief internetgebruik. Helaas is glasvezel nog niet toegankelijk in heel Nederland. Is glasvezel internet in Gees leverbaar? Vul de gegevens van jouw woning in en bekijk direct alle mogelijkheden.


Internetverbinding Positief Ongunstig Tarieven
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Traagste verbinding Vanaf €40
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Minder keuzevrijheid Vanaf €44
3. Glasvezel Hoogste snelheden Matig leverbaar Vanaf €50

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Gees?

Overstappen en een nieuw alles-in-1 pakket afsluiten? Dit is eenvoudig online te regelen. De grote jongens (Telfort, Online.nl, Tele2, Ziggo, KPN, Vodafone) werken met elkaar samen. Ga jij online overstappen? Dan regelt je provider dit allemaal. Hierdoor blijf jij gegarandeerd online. Maar wanneer kan dat? Het gros van de alles-in-1 afspraken zijn jaarlijks te vernieuwen. Daarna is het per maand opzegbaar. Je hebt dan de optie over te stappen naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Een alles-in-1 aanbieding uitgezocht? Dit gaat moeiteloos met de Nederlandse overstapservice.

De overstapservice
Veel providers leveren een overstapservice. Jouw aanslaande leverancier regelt dan alles. Onder andere het beëindigen van het huidige internet- televisie- en bellen abonnement. Verder dragen zij er zorg voor dat de aansluiting op tijd ingaat. Je bent dus geen dag offline. Telfort, Ziggo, Online.nl, KPN, Tele2, XS4ALL doen hieraan mee. Heb je een goede deal gevonden? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kunnen jullie dit contract nu online sluiten.

 1. Bekijk looptijd van je contract.
 2. Voer je gegevens in en klik op de beste deal.
 3. Plaats jouw bestelling online en en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Per mail ontvang je direct een bevestiging. Binnen een maand is het vaak geregeld.
 5. De router van de nieuwe provider wordt (gratis) bezorgd. Je kunt het ook laten installeren door een monteur.

Jouw bestaande/aanstaande provider niet aangesloten bij deze overstapservice? Beëindig dan zelf het abonnement. Van belang: begin met het afsluiten van een toekomstig contract. Zeg daarna je oude abonnement pas op. Kies ook voor nummerbehoud indien wenselijk.

Alles in 1 combineren met mijn mobiel abonnement, hoe werkt dat?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Dan ontvang je internet, tv en vaste telefonie van een provider. Een andere benaming is triple play. Wat momenteel zeer populair is, noemen ze ook wel het quad play contract. Beter gezegd: je combineert een 3-in-1 pakket met een mobiel abonnement. We spreken hier ook wel over een 4 in 1 pakket.

Wat hier zo handig aan is? Zo’n internet aansluiting in Gees? Wanneer jij een alles in 1 aanbieder kiest dan kunnen de kortingen flink oplopen. De belangrijkste voordelen zijn korting op het maandbedrag, dubbele data, en additionele bonussen als gratis premium zenderpakketten. Door soortgelijke combideals ontvang jij dus een hoog prijs/kwaliteit product. Gevierde 4-in-1 combi deals zijn:

KPN Compleet

 • Korting op je mobiele abonnement.
 • Extra belminuten.
 • Gratis filmpakketten.
 • MB’s geven en ontvangen van vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Je data + belminuten worden verdubbeld.
 • Een aantrekkelijke korting op de factuur.
 • Voordeel bij Fox Sports.
 • Pakket voor opnemen.

VodafoneZiggo

 • 1GB+ gratis data voor je smartphone.
 • Korting van 5 euro op je telefoonrekening.
 • Een Sport/Movies/Kids zenderpakket.
 • Thuis “veilig online” gebruiken zonder kosten.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De 3-in-1 pakketten adverteren met steeds vaker met hoge snelheden. Soms tot wel 450 Mbit/s. Maar heb ik dat wel nodig? In de tabel bekijk je een aantal alledaagse voorbeelden. Per werkzaamheid tref je de minimale snelheid.


Wat ben je aan het doen? Minimale snelheid?
E-mail versturen > 1 Mb/s
Rondklikken op sites 1-2 Mb/s
Facebook app / website gebruiken 1-2 Mb/s
Video-bellen >4Mb/s
Youtube video’s bekijken 4-8 Mb/s
Televisie kijken via Apps 16-24 Mb/s
Grote filmbestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hulp bij het kiezen van internetsnelheid
We zien naar schatting 3 gebruikerstypes in internetgebruik: instap, standaard en grootverbruik. Voor elke categorie vind je hieronder een aanbevolen internetsnelheid.

1. Licht gebruik (geen minimumsnelheid nodig)
Je gebruikt het internet alleen voor Social, websites bezoeken, E-bankieren. Niet meer dan 1 device online.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Met regelmaat download je files, en je houdt van streamingdiensten als NPO of Film1. Tegelijk online met 3 apparaten.

3. Zware categorie (minimaal 50 Mb/s)
Video’s kijk jij alleen in de hoogste kwaliteit. Daarnaast ook downloaden en uploaden. Game via internet zonder storing? Dat is mogelijk met meerdere personen op hetzelfde moment.Ook handig: alle info over Glasvezel internet Gapinge.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er zijn tal van bellen- tv en internetproviders in Gees. Maar welk pakket past nu bij mij? Jouw verbruik is daarvoor leading. Hierom voorzien we je graag van wat concrete info.

Welke internet providers zijn er in de buurt van Coevorden?
In elke streek is er een ander aanbod beschikbaar. Via de vergelijk module vind je snel welke leveranciers er zijn. Zodra je jouw postcode + huisnummer ingevuld hebt, wordt het overzicht aangepast. Dit biedt overzicht en maakt kiezen simpeler.

Heb je voldoende aan minder?
Zijn extra producten benodig zoals wifi-versterkers, routers, modems? Geen behoefte aan de vaste telefoon? Liever zonder televisie? Dan kies je voor een voordelig 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Zodoende betaal je niet voor onderdelen die totaal niet relevant zijn.

Pakket uitbreiden met extra diensten
Een hoop alles in 1 abonnementen verzorgen allerlei extraatjes. In de regel zijn dit extraatjes zoals on demand films kijken, live pauzeren, extra zenderpakketten of pakketten met extra veel zenders met extra zenders zoals Ons. Dit kan resulteren in een effect op je contract. Door van extra’s gebruik te maken gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om het signaal van een router aan te jagen zijn opties. Zo verlaag je de scoringskansen en heb je snel internet in Gees.

Uit welke extra's kan ik kiezen voor mijn televisie-abonnement?

Zoek jij het perfecte televisie-abonnement? Op dit moment zit in elk 3-in-1 pakket wel interactieve TV. Dankzij interactieve televisie kijk je TV waar en wanneer je wil. Mogelijk op steeds meer apparaten (mobiel, laptop, en niet te vergeten de TV). Tv-programma’s online kijken gebeurt steeds meer. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met verscheidene modules. We zullen er nu wat voorbeelden uitpakken:

Uitzending gemist
Door gebruik te maken van programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Bij veel contracten is dit normaal gesproken al actief. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Betalen moet je soms wel: voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als MTV Rocks Muziek.

Daarnaast heb je vaak de add-on begin gemist. Een tv-programma net begonnen? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Een andere handige optie is live pauzeren. Bij een deel van de aanbieders kan dit max. 48 uur. Bij andere providers kan je tot 2 weken terugkijken.

Tv-programma opnemen
Vrijwel alle bedrijven laten je televisieprogramma’s opnemen. Vaak via PVR (een decoder met harde schijf) maar dit gaat steeds vaker via de cloud. Zo’n extra opnemen-pakket kost rond de €6,50 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. Let op: er zit een maximum aan opnemen.De inschatting is +/- 225GB / 200+ uur video.

Additionele zenderpakketten
Veel abonnementen hanteren een basispakket met zo’n 25 zenders. Eigenlijk altijd met kanalen als RTL 8. Verder kan je kijken naar regio omroepen zoals VTV1 en internationale zenders als Disney Junior. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement personaliseren met meerdere zenderpakketten. Check o.a. Fox Sports of het Euro D kanaal. Bij je eigen internet-provider check je het complete aanbod zenders voor Drenthe.

alles in 1 in Gees


Internet en tv vergelijken in Gees

Maandelijks minder betalen voor tv, internet en bellen? Of ga je binnenkort verhuizen, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Begin dan direct met bellen, televisie en internet vergelijken in Gees. Het is supersimpel aan de hand van de volgende stappen.

1. Bekijk je huidige maandelijkse lasten en zoek naar de voorwaarden (een handig hulpmiddel is de speedtest!)
2. Start met vergelijken en geef je (nieuwe) woonplaats door.
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (on demand films kijken, begin gemist, online tv kijken.)
5. Geef aan of je een ongelimiteerd bel-pakket wil afsluiten.
6. Kies nu de beste aanbieding die past bij jouw eisen.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. Jouw nieuwe aanbieder regelt het overstappen.
8. Je kunt kiezen om zelf alles te installeren. Vaak kan er ook een monteur aan huis komen. De opleveringstijd voor je nieuwe pakket ligt tussen de 2 en 5 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Dag & nacht klantenservice
Topkwaliteit TV
Goede voorwaarden

alles in 1 telfort logo

Telfort

Diverse snelheden
Uitzending gemist
Goede welkomstkorting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Power promise
Gratis nummerbehoud
Heel betaalbaar

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zwarte schaap
Gratis modem
Korting bij 2 jaar

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

40 Mbit/s – 500 Mbit/s
Moeiteloos overstappen
Goede voorwaarden

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Tot 40 Mbit/s upload
Meerde add-ons
Voordelig proberen

alles in 1 caiway logo

Caiway

Gegarandeerd snel internet
Optionele zenderpakketten
Maandelijkse korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

TV Anywhere
Videotheek thuis
Introductie-aanbieding


Youfone

Momenteel enkel via DSL
Stabiele verbinding
Korting bij 2 jaar

alles in 1 online logo

Online.nl

Sinds 1994 actief
Binnen 6 weken actief
Nieuwe klanten korting

alles in 1 NLE logo

NLE

Eenvoudig bestellen
Installatiegarantie
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 fiber logo

Fiber

Ultieme televisie beleving
Programma gemist
Voordelige prijzen


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Gees

Televisie kijken en internetten via glasvezel is de standaard geworden. Ook in de buurt van Coevorden is dat niet anders. Alles-in-1 met glasvezel kent vele voordelen. Het is vliegensvlug (200 tot 450 Mbps), en de down- en uploadsnelheid verschilt vaak nauwelijks. Verder zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Er zijn standaard meerdere partijen waar je uit kunt kiezen. Wat mensen vaak zeggen: Televisie en internet via glasvezel is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. Gelukkig klopt dit niet. Een glasvezel alles in één pakket met internet, TV + bellen beginnen qua prijs rond de €50 per maand. Is glasvezel internet verkrijgbaar in Gees? Welke leveranciers doen dit? Voer jouw gegevens in, en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. Als er glasvezel aanbieders zijn, zie je het direct. Niets gevonden? Kijk welke mogelijkheden er zijn rondom kabel en/of ADSL. Of check onze actuele info over Alles in 1 pakket Ezinge.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voor lage prijzen internet, tv en bellen afsluiten. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in Gees.