Alles in 1 Geijsteren Bekijk alle pakketten en profiteer van kortingen tot €98


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Geijsteren vergelijken en direct de overstap maken? Films streamen, TV-kijken: het moet snel zijn, en uiteraard zonder haperingen / storingen. Een rappe trouwe verbinding tot het internet mag daarom niet ontbreken. We internetten voor 0 en nog veel meer. Wat is het aanbod op het gebied van alles in 1? Welke snelheid kan ik halen? En wat is het maandtarief?

Door ons zoekscript tref je alle kabelaars. Het overstappen naar andere providers is eenvoudig. Geef je postcode en huisnummer door, maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), kies een snelheid die bij jou past, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (uitzending gemist, tv programma’s opnemen, live pauzeren) en geef aan of/hoeveel je wilt bellen. Je vindt vervolgens meteen de goedkoopste alles-in-1 provider in Geijsteren. Dit levert een forse besparing op, tot wel €66 op jaarbasis. Op zoek naar een nieuw pakket alleen voor tv-kijken of uitsluitend voor internetten? Of zoek je naar een betaalbaar tv & internet pakket zonder telefonie? Dit is zeker een goede optie! Met allesin1prijzen.nl doorzoek jij uitvoerige informatie + tips over goedkoop tv-kijken, bellen en internetten in Geijsteren.

Alle kabelaars

Achterhaal de prijzen van alle providers en kabelaars

Vlugge internetverbinding

Internetsnelheid tot wel 100 MB en digitale TV met alles erop en eraan

Korting op je internetpakket

Bezoek de alles in 1 providers en krijg een voordeel oplopend tot €83 per 1 jarig contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internet via kabel, ADSL of glasvezel?

ADSL/VDSL, glasvezel en de kabel zijn een voor een voorbeelden van breedbandinternet. De vraag is: welk type verbinding past bij mijn wensen? Geen tijd? Ga dan verder naar Internet, tv bellen Fiber.

1. ADSL
ADSL-internet komt binnen via de telefoonlijn. Het is nog steeds populair, en is voor bijna alle consumenten verkrijgbaar. Het voornaamste pluspunt is dat je niet vast zit aan max. 1 of 2 aanbieders. Daarom is dit een relatief voordelige aansluiting. Het grote minpunt daarvan is de mindere snelheid (de top ligt op 50mb). Geen wijkcentrale in de buurt? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Noemenswaardig: er bestaat ook VDSL.

2. Kabel
In het geval van kabel-internet wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Door internet op deze kabel bereik je maximale snelheden van +/- 300 MB/s. Telefonie, TV en internet zijn gescheiden. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door streamen. De negatieve kant van de kabel is dat hiervoor slechts enkele bedrijven actief zijn. Geijsteren heeft een beperkt aantal kabelaanbieders. Daarnaast geldt er een verplicht tv-abonnement.

3. Glasvezel
Wil je toegang tot het snelste internet? Met glasvezel internet bereik je hoge snelheden tot 500 MB/s tot 1Gbps. Downloadsnelheid of deze uploadsnelheden is vaak gelijk. Broodnodig voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Jammer genoeg is glasvezel nog niet verkrijgbaar bij meer dan de helft van de aansluitingen. Is glasvezel internet in Geijsteren beschikbaar? Voer je gegevens in en check de diverse contracten.


Verbindingstype Gunstig Nadelig Tarieven
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Sloom i.c.m. interactieve TV Vanaf €41
2. Kabel Op grote schaal verkrijgbaar Minder keuzevrijheid Vanaf €45
3. Glasvezel Maximale snelheden Geen landelijke dekking Vanaf €51

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Geijsteren?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Dat is erg gemakkelijk. De grootste providers (KPN, Ziggo, Vodafone, XS4ALL, Tele2, Telfort) bieden een overstapservice aan. Ga jij online overstappen? Dan zorgen de providers voor de afhandeling. Op die manier blijf jij gegarandeerd online. Kan ik al overstappen? Het grootste deel van de alles-in-1 producten hebben een looptijd van 1 jaar. Daarna is het per maand opzegbaar. je kunt dan overgaan naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Een alles-in-1 aanbieding uitgezocht? De overstap is eenvoudig met deze overstapservice.

De overstapservice
Veel bedrijven verschaffen een overstapservice. De aanstaande aanbieder regelt dan alles. Onder andere het beëindigen van het huidige internet- tv- en bellen abonnement. Bovendien zien zij erop toe dat de aansluiting op tijd ingaat. Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. Tele2, Telfort, KPN, Vodafone, XS4ALL, Online.nl geven jou deze opties. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? Werken de bestaande en aanstaande provider met de overstapservice? Dan kan jij de aanbieding gelijk online rondmaken.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Voer je gegevens in en klik op de beste deal.
 3. Bestel het nieuwe pakket en maak gebruik van de overstapservice.
 4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. Binnen een week of 4 ben je overgestapt.
 5. De modem router wordt netjes thuisbezorgd. Je kunt het ook laten installeren door een monteur.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij deze landelijke overstapservice? Laat dan je abonnement stopzetten. Noemenswaardig: draag eerst zorg voor je nieuwe abonnement. Pas daarna beëindig je het contract. Kies ook voor nummerbehoud in het kader van vaste telefonie.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Ga jij voor een alles-in-1 abonnement? Jij krijgt dan Internet + televisie + bellen via één leverancier. Tegenwoordig noemen we dat triple play. Wat op dit moment in opkomst is, heeft het label quad play gekregen. Voor de duidelijkheid: je combineert een 3-in-1 abonnement met een mobiel abonnement. Ook wel 4 in 1 genoemd.

Wat hier zo handig aan is? Zo’n internet aansluiting in Geijsteren? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan kunnen de kortingen flink oplopen. Maandelijks heb je dan recht op €10,00 korting, dubbele data, of extra producten zoals bijvoorbeeld gratis HBO. Met dank aan combideals als deze krijg je dus meer voor je geld. Erkende 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • €5 korting op de mobiele telefoonrekening.
 • Extra databundel.
 • Gratis entertainment.
 • MB’s uitwisselen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • Een aantrekkelijke korting op de factuur.
 • Voordeel bij Fox Sports.
 • Pakket voor opnemen.

VodafoneZiggo

 • 1GB+ gratis data voor je smartphone.
 • Korting van 5 euro op je telefoonrekening.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Zonder kosten het “veilig online” pakket.

Is internetsnelheid belangrijk voor mij?

De 3-in-1 pakketten lopen te koop met enorme internetsnelheden. Gangbaar is dit 425 Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? Beneden lees je een lijst met voorbeelden. Per handeling spot jij de geschatte snelheid.


Gebeurtenis Vereiste snelheid?
Versturen van e-mails > 1 Mb/s
Een website bezoeken 1-2 Mb/s
Social media websites gebruiken 1-2 Mb/s
Bellen via internet >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
Interactieve/digitale tv via internet 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mij?
We herkennen naar schatting drie verschillende segmenten. kleine verbruikers, standaard en “heavy users”. Voor elk van dezeraden wij een internetsnelheid aan.

1. Instap huishoudens (basis-internetsnelheid)
Jij gebruikt alleen de basics, denk aan E-bankieren, websites bezoeken, Social. Niet meer dan 1 device online.

2. Standaard gebruik (vanaf 20 Mb/s)
Soms download je wel eens bijlagen en bestanden, en kijk je video’s via bijvoorbeeld Videoland of Netflix. Tegelijk online met 3 apparaten.

3. Expert huishoudens (50+ Mb/s)
Alleen High Definition films kijken! Downloaden en uploaden gaat supersnel. Of je favoriete game spelen? Dit kan met verschillende personen tegelijk. Check nu ook de laatste updates over Glasvezel internet Garrelsweer.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in Geijsteren. Hoe weet ik wat bij mij past? Jouw verbruik is daarvoor leading. Om je de goede richting in te wijzen vind je hierbij wat tips.

Welke bedrijven werken in de streek Venray?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Met behulp van onze website bekijk je in 1 overzicht alle internetbedrijven. Wanneer je jouw postcode + huisnummer ingevuld hebt, vallen veel aanbieders al af. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Heb je alle nodig?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als data-kabels, routers, modems? Heb jij geen baat bij vaste telefonie? Of kijk je amper TV? Dan kies je voor een voordelig 2-in-1 pakket of wellicht voor een 100% internetabonnement. Zodoende betaal je niet voor aspecten die je niet gebruikt.

Welke extra services wil ik?
Een hoop alles in 1 abonnementen hebben allerlei extra’s. Denk aan extra services zoals on demand films kijken, tv programma’s opnemen, live pauzeren of premium zenderpakketten bijv. met zenders als Nick Jr.. Wil je hier echt gebruik van maken? Door van extra’s gebruik te maken gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om het functioneren van de router te pushen zijn voor sommige huizen onmisbaar. Niemand wil toch storingen maar snel internet in Geijsteren.

Uit welke extra's kan ik kiezen voor mijn televisie-abonnement?

Hang jij graag voor de TV? Deze dagen zit in elk 3-in-1 pakket wel interactieve TV. Dankzij interactieve televisie kijk je TV waar en wanneer je wil. Dit doe je op vrijwel ieder apparaat (tablet, computer, en niet te vergeten de TV). Online TV streamen is erg populair. Jouw digitale-tv pakket kun je uitbreiden via verschillende modules. Deze vind je hieronder:

Uitzending gemist
Via de optie programma gemist kun je verschillende tv-programma’s terugkijken. Veel leveranciers bieden dit standaard al aan. Het is handig als je even snel iets wil terugkijken. Betalen moet je soms wel: voor uitzending gemist van andere zenders als Ketnet Kids.

Wat ook populair is, is de dienst begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Met digitale TV kijk jij altijd terug vanaf het begin. Ook live-pauzeren wordt vaak al aangeboden. Bij een deel van de tv-aanbieders is deze mogelijkheid er tot 48 uur. Maar bij steeds meer alles-in-1 providers kan je tot 2 weken terugkijken.

TV-programma’s opnemen
Meer en meer bedrijven verzorgen de optie tot televisieprogramma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (ontvanger met harde schijf) of d.m.v de cloud. Deze optie kost je om en nabij de €4,50 per maand. Ziggo en XS4All bieden het zelfs gratis. Je kunt niet eindeloos opnemen. Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Extra zenderpakketten
De TV-leveranciers bieden standaard ongeveer 20 vaste kanalen. Onder andere zenders zoals SBS9. Daarbij kan je kijken naar regio omroepen zoals Seaport TV en internationale zenders als 13th Street. Je kunt je digitale-tv ervaring personaliseren met betaalde zenderpakketten. Bijvoorbeeld Eredivisie live of het A-TiVi televisie-kanaal. Via jouw eigen leverancier kun je bekijken waar jij recht op hebt in Limburg.

alles in 1 in Geijsteren


Internet en tv vergelijken in Geijsteren

Betaal jij teveel voor internet, televisie en bellen? Of ga je over naar een nieuwe woning, en overstappen van alles in 1 pakket (nieuwe aansluiting)? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Geijsteren. Dit wordt makkelijk gemaakt door gebruik te maken van onderstaande hulp.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en check wat er in het pakket zit (een speedtest is hierbij nuttig!)
2. Start met vergelijken en geef jouw woonplaats door (huisnr + postcode).
3. Kies de gewenste internetverbinding en snelheid.
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (tv programma’s opnemen, vooruitkijken, extra zenderpakketten.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Selecteer direct het 3-in-1 pakket die voor jou geschikt is.
7. Binnen enkele minuten kun je een bestelling plaatsen. De overstap wordt in goede banen geleid door de provider.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Of laat een monteur alles installeren. De periode tot het nieuwe pakket ingaat is meestal 3 tot 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Beste service award
Gratis ontvanger
Eerste maanden korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

CombiVoordeel
Diverse pakketten
Goedkope tarieven

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Vodafone + Ziggo voordeel
Goede klantenservice
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 tele2 logo

Tele2

20, 60 of 100 Mb/s
Met radiozenders
Lage tarieven

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

33 HD zenders
Supersnel via Glas
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Tot 400 Mbit/s download
De alles in 1 oplossing
Cashback kortingen

alles in 1 caiway logo

Caiway

Kabel- en glasvezelinternet
Heldere voorwaarden
Nieuwe klanten korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

TV Anywhere
Meerde add-ons
Tijdelijke aanbieding


Youfone

Download tot 100 Mb/s
Gratis nummerbehoud
1 jaar aanbieding

alles in 1 online logo

Online.nl

Gratis monteur
Diverse pakketten
1 jaar aanbieding

alles in 1 NLE logo

NLE

Ubiquiti leverbaar voor €135
Gratis modem
Goede welkomstkorting

alles in 1 fiber logo

Fiber

(V)DSL tot 100/30 Mb/s
Actief in enkele weken
Direct profiteren


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Geijsteren

TV-kijken en internetten via glasvezel wordt steeds gewoner. Met name in de omgeving Venray hebben ook veel mensen hier behoefte aan. Wat is de aantrekkingskracht van glasvezel internet? Het is snel (50 tot 500 Mbps), en downloaden en uploaden gaat vaak net zo snel. Bovendien heeft dit glasvezelnetwerk heel veel extra voordelen. Het is niet zoals de kabel dat je max. 1 kabelaar kunt kiezen. Wat je vaak hoort: Glasvezel internet is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. Dit is echter niet aan de orde. Een glasvezel alles in één pakket met televisie, bellen & internet bestel jij tijdelijk al rond de €45 – €50 per maand. Is glasvezel internet beschikbaar in Geijsteren? Welke aanbieders zijn er? Ontdek het zelf, vul je gegevens in en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. Je ziet direct wat het aanbod in jouw regio is. Geen aanbieders gevonden? Kabel en ADSL zijn de alternatieven. Of check onze actuele info over Alles in 1 pakket Ferwert.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voordelig bellen, televisie en internet. Snel alle 3-in-1 pakketten vergelijken in Geijsteren.