Alles in 1 Geleen Ontdek alle aanbieders profiteer van kortingen tot €58


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Geleen vergelijken en direct de overstap maken? Bellen, internetten en tv-kijken: het moet razendsnel en we willen de beste kwaliteit. Een razendsnelle solide aansluiting op internet is om die reden erg belangrijk. We gebruiken internet voor 0 en steeds vaker voor online shoppen. Wat is het aanbod op het gebied van alles in 1? Welke snelheid heb ik nodig? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Op basis van onze tool check je alle aanbieders. Het afsluiten van een abonnement gaat erg snel. Het uitgangspunt is je adres, klik op ADSL, kabel of glasvezel (indien beschikbaar), selecteer de gewenste internetsnelheid, kies extra’s voor interactieve televisie (tv programma’s opnemen, extra zenderpakketten, vooruitkijken) en kies of je niet/weinig/gemiddeld/veel belt. Je treft daaropvolgend zonder gedoe de goedkoopste alles in 1 provider in Geleen. Op die manier bespaar je al gauw €72 ieder jaar opnieuw. Op zoek naar een nieuw pakket alleen voor tv-kijken of exclusief en alleen voor internet? Of wil je een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder telefonie? Dat is ook mogelijk! Met behulp van onze tool check je behulpzame info en adviezen over goedkoop televisie kijken, bellen en internetten in Geleen.

Alle internet-providers

Vergelijk de pakketten van alle providers en kabelaars

Razendsnel internet

Internetsnelheid tot wel 100 mb/s en het gemak van interactieve TV

Vind de laagste prijzen

Bezoek de alles in 1 providers en bespaar tot wel €56 per jaarcontract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kies ik voor ADSL, kabel of glasvezel?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn een voor een types breedbandinternet. Leuk, maar welk type verbinding past bij mijn wensen? Ga direct naar de pagina over Alles in 1 alles apart OnsBrabantNet.

1. ADSL
ADSL-internet komt binnen via de telefoonlijn. Dit type verbinding is voor bijna alle consumenten verkrijgbaar. De belangrijkste meerwaarde is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Als gevolg daarvan is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. De negatieve kant daarvan is de lagere snelheden (max 50 MB/s). Woon je wat verder van een wijkcentrale? Dan gaat dit verder ten koste van de snelheid. Noemenswaardig: er zijn ook VDSL connecties.

2. Kabel
In het geval van kabel-internet wordt het internetsignaal over de kabel naar je woning gestuurd. Met een aansluiting op de kabel bereik je maximale snelheden van +/- 400 MB/s. Het televisie en internet signaal zijn gescheiden bij de coax kabel. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van televisie kijken. De keerzijde van dit type verbinding is dat hiervoor slechts enkele bedrijven actief zijn. Geleen biedt echter 1 – 3 kabelaars. Ook moet je vaak verplicht een tv-abonnement nemen.

3. Glasvezel internet
Profiteren van de meest snelle verbinding? Door gebruik van internet via glasvezel profiteer je van megasnel internet, tot 500 MB/s tot 1Gbps. De snelheid van downloaden en uploaden zijn doorgaans gelijk. Onontbeerlijk voor intensief internetgebruik. Helaas is internet via de glasvezel nog niet verkrijgbaar voor 75% van de huizen. Is glasvezel internet in Geleen leverbaar? Start met vergelijken en ontdek wat de mogelijkheden zijn.


Internetverbinding Pluspunt Negatief Kosten
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Traag Vanaf €36
2. Kabel Eenvoudig & betrouwbaar Keuze is zeer beperkt Vanaf €46
3. Glasvezel Maximale snelheden Niet overal beschikbaar Vanaf €50

Hoe kan ik overstappen van internetprovider in Geleen?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Ga dat dan online regelen. De grootste landelijke spelers (Tele2, Telfort, XS4ALL, Ziggo, Vodafone, Online.nl) bieden een overstapservice aan. Bij een overstap zorgen de providers voor de afhandeling. Op die manier kom je niet zonder internetverbinding te zitten. Per wanneer kan ik over? Het gros van de alles-in-1 deals duren 1 jaar. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand. je kunt dan overgaan naar een andere partij. Heb je een mooie pakketdeal gevonden? Dit gaat moeiteloos door de samenwerkende overstapservice.

De overstapservice
De meeste providers leveren deze overstapservice. Jouw aanstaande provider regelt dan alles. Voorbeelden zijn het afzeggen van je huidige televisie- bellen en internet abonnement. Daarnaast letten zij er op dat alles op tijd wordt omgezet.Je zit dus geen dag zonder internet. Tele2, Telfort, Ziggo, Online.nl, Vodafone, XS4ALL hebben deze mogelijkheid. Een scherp contract gespot? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kun jij het toekomstige pakket gelijk online rondmaken.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Bestel jouw nieuwe pakket online en het overstapservice-team handelt alles af.
 4. Een paar dagen later ontvang je per post een bevestiging. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. Het installatiepakket + modem en router wordt toegestuurd. Er kan ook een monteur langskomen voor installatie.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij deze overstapservice? Dan moet je het opzeggen zelf regelen. Let op: kies altijd eerst een nieuwe aanbieder. Pas daarna beëindig je het contract. Vergeet niet de optie nummerbehoud te kiezen voor de vast telefoon.

Ontvang ik korting als ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een goede alles in 1 aanbieding besteld? Je neemt internetten, tv-kijken en bellen van 1 aanbieder af. We hebben het dan ook wel over triple play. Wat momenteel zeer populair is, noemen ze ook wel het quad play contract. In dat geval combineer je een 3-in-1 pakket met smartphone abonnementen. Technisch gezien is het een 4 in 1 abonnement.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Geleen? Kies je voor alles in 1 producten dan profiteer je van een extra voordeel. Maandelijks heb je dan recht op €5,00 korting, een verdubbeling van je MB’s, en additionele bonussen als gratis Spotify. Met dank aan combideals als deze haal je het maximale uit je pakket. Veel besproken 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • €5,00 korting op mobiele abonnement.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis zenders/kanalen.
 • Onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Je data + belminuten worden verdubbeld.
 • Maandelijks 5 euro minder betalen.
 • Gratis Fox Sports eredivisie.
 • Pakket voor pauzeren.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Een Sport/Movies/Kids zenderpakket.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Is internetsnelheid belangrijk voor mij?

De grote providers verkondigen vaak het snelste internet. Normaal wel 425 Mbit/s. Wat voor snelheid is voor mij gewenst? Hieronder lees jij een handig overzicht. Per activiteit spot je de voorgeschreven snelheid.


Waar ben je mee bezig? Vereiste snelheid?
Versturen van e-mails > 1 Mb/s
Het bezoeken van sites 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Online telefoneren >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
Interactieve tv via mobiele app 16-24 Mb/s
Grote filmbestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid kies ik?
Wij onderscheiden plusminus 3 gebruikerstypes in internetgebruik: starters, gevorderden en experts in verbruik. Voor elke categorie adviseren wij een minimum snelheid.

1. De matig internetter (lage snelheid)
Je gebruikt het internet alleen voor mailen, internetbankieren, social media. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Zo af en toe download je bestanden, en maak je gebruik van o.a. NLziet of Netflix. Online met meerdere devices.

3. Zware categorie (minimaal 50 Mb/s)
Video’s streamen in de hoogste kwaliteit. Download van films en series. Online gamen / multiplayers. Geen limiet: juist voor meerdere mensen op hetzelfde ogenblik. Ook handig: alle info over Glasvezel internet Gasselte.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Geleen. Hoe maak ik een goede keuze? Dat hangt af van veel aspecten. Hierom voorzien we je graag van wat concrete info.

Welke partijen leveren in regio Sittard-Geleen?
Dit is heel erg afhankelijk van je locatie. Via onze tools tref je welke aanbieders beschikbaar zijn. Wanneer je jouw postcode + huisnummer ingevuld hebt, vallen veel aanbieders al af. Dit biedt overzicht en maakt kiezen simpeler.

Kan je niet beter iets weglaten?
Heb je echt alle extra’s nodig als data-kabels, wifi-versterkers, modems? Heb jij geen baat bij vast bellen? Of niet betalen voor TV? Bestel dan een 2-in-1 pakket of zelfs een internet-only abonnement. Oftewel, zo betaal je niet voor opties die je toch niet nuttigt.

Pakket uitbreiden met extra diensten
Steeds meer alles-in-1 pakketten verzorgen allerlei extraatjes. Denk aan modules als online tv kijken, begin gemist, on demand films kijken of pakketten met extra veel zenders met kanalen als AMC. Dit kan resulteren in een effect op je contract. Kies jij deze leuke toevoegingen dan zullen de tarieven hoger worden. Ook Wifi-versterkers om de werking van routers te verbeterbehoren tot de mogelijkheden. Op een storing zit niemand te wachten maar wel snel internet in Geleen.

Wat zijn de extra's die ik kan kiezen bij mijn TV-contract?

Ben jij een echte tv-liefhebber? Deze dagen bevat elk alles in 1 pakket digitale televisie. D.m.v. interactieve televisie kun je overal en altijd tv kijken. Dit kan op verschillende apparaten (smartphone, consoles, en niet te vergeten de TV). Tv-programma’s online kijken gebeurt steeds meer. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met verscheidene modules. Hieronder vindt je een aantal voorbeelden:

Uitzending gemist
Via de optie programma gemist kun je verschillende tv-programma’s terugkijken. Bij veel contracten is dit normaal gesproken al actief. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Wel kan er een vergoeding worden gevraagd voor uitzending gemist van overige zenders zoals Ginx Entertainment.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Net te laat ingeschakeld? Dan start je toch gewoon vanaf het begin? Ook live-pauzeren wordt vaak al aangeboden. Bij enkele alles-in-1 providers kan dit max. 48 uur. Maar bij andere alles-in-1 providers kan je tot 2 weken terugkijken.

Tv-programma opnemen
Vrijwel alle providers laten je programma’s opnemen. Dit kan via PVR (de harde schijf zit in de tv-ontvanger) maar we zien ook steeds vaker cloudoplossingen. Het prijskaartje van het opnemen-pakket ligt rond de €6,50 per maand. Sommige aanbieders bieden het gratis (Ziggo en XS4ALL). De ruimte op de harde schijf / cloud is beperkt. De verwachting is ongeveer 325GB / 275 uur film.

Diverse zenderpakketten
Veel leveranciers bieden rond de 25 standaard zenders. Onder andere zenders zoals RTL 7. Daarnaast heb je vaak toegang tot regionale kanalen als Podium.TV en internationale zenders als JimJam. Je kunt jouw digitale-tv abonnement nog completer maken met premium zenderpakketten evenals PTV Prime en het ATV Avrupa televisie-kanaal. Bij je eigen internet-provider kun jij het complete aanbod opvragen voor Limburg.

alles in 1 in Geleen


Internet en tv vergelijken in Geleen

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of ga je op jezelf wonen, en overstappen van alles in 1 pakket (nieuwe aansluiting)? Start direct met bellen, tv en internet vergelijken in Geleen. Het is supersimpel wanneer jij de volgende volgorde aanhoudt.

1. Controleer wat je nu per maand kwijt bent en kijk wat je hier allemaal voor krijgt (vergeet de speedtest niet!)
2. Klik op vergelijken en voer je locatie in.
3. Selecteer de snelheid en type (glasvezel) internet.
4. Selecteer je wensen m.b.t digitaal tv kijken (tv programma’s opnemen, uitzending gemist, begin gemist.)
5. Kies het aantal belminuten.
6. Klik op de provider die jou aanspreekt.
7. Bestel het nieuwe alles-in-1 pakket direct online. De overstap wordt in goede banen geleid door de provider.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Ook kun je een monteur aanvragen. De periode tot het nieuwe pakket ingaat is meestal 3 tot 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Geen activatiekosten
Stabiel netwerk
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 telfort logo

Telfort

7+ score klantenservice
Stabiele verbinding
Cashback kortingen

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Premium sportkanalen
Snel en betrouwbaar
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zelf samenstellen
Heldere voorwaarden
Introductiekorting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

F-Secure Beveiliging
Overal online TV kijken
Introductie-aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Tot 400 Mbit/s download
Diverse pakketten
Scherpe korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Download tot 500 Mb/s.
Moeiteloos overstappen
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

20 Mbit/s – 750 Mbit/s
Uitzending gemist
Eerste periode korting


Youfone

Gratis Fox Sports
Diverse pakketten
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 online logo

Online.nl

DSL & Glasvezel
Optionele zenderpakketten
Scherpe korting

alles in 1 NLE logo

NLE

voor 12 of 24 maanden
Gratis nummerbehoud
Scherpe prijzen

alles in 1 fiber logo

Fiber

Incl. Google Chromecast
Overal online TV kijken
Hoge aanbieding


Beste alles-in-1 met glasvezel in Geleen

Digitaal tv-kijken en internet via glasvezel is sterk in opkomst. Met name in de omgeving Sittard-Geleen komen hiervoor ook steeds meer aanvragen. Een glasvezel-abonnement heeft veel voordelen. Het is megasnel (150 tot 300 Mbps), en bijzonder stabiel. Evenzeer staat het glasvezelnetwerk bekend als “open”. Er zijn standaard meerdere partijen waar je uit kunt kiezen. Een veelgehoorde opmerking: een internet glasvezel abonnement is vele malen duurder dan ADSL of kabel. Maak je niet druk, het valt reuze mee. Dit glasvezel alles in één pakket in met internet, TV + bellen is al verkrijgbaar vanaf €45 – €50 per maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in Geleen? indien dit het geval is, waar kan ik het bestellen? Vul nu jouw gegevens in, en klik dan op “glasvezel”. Je ziet direct wat het aanbod in jouw regio is. Geen zoekresultaten? Dan moet je het nog even doen met kabel of ADSL. Of bekijk de mogelijkheden van Alles in 1 pakket Firdgum.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voor lage prijzen internet, tv en bellen afsluiten. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in Geleen.