Alles in 1 Gouda Vergelijk direct alle pakketten en profiteer van kortingen tot €99


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Gouda vergelijken en direct de overstap maken? Digitaal TV kijken en rondsurfen op internet: het moet razendsnel en we willen de beste kwaliteit. Een snelle en degelijke internet-connectie is om die reden erg belangrijk. We gebruiken internet voor 0 en natuurlijk voor het bezoeken van een webwinkel. Maar welke aanbieders zijn er? Welke snelheid heb ik nodig? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Met behulp van ons zoekscript ontdek je alle leveranciers. Het overstappen naar andere providers is eenvoudig. Geef je postcode en huisnummer door, selecteer het type verbinding (glasvezel, kabel of ADSL), bekijk de verschillende verbindingssnelheden, bekijk de extra mogelijkheden voor digitale TV (extra zenderpakketten, begin gemist, live pauzeren) en bepaal of je ook vaste telefonie wilt. Jij doorzoekt vervolgens zonder gedoe de goedkoopste alles in 1 provider in Gouda. Zo bespaar je tot wel €59 op jaarbasis. Wil je een nieuwe kabelaar uitsluitend voor tv-kijken of juist alleen om te internetten? Of ben je aan het oriënteren naar een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder bellen? Geen probleem! Op basis van deze website ontdek jij nuttige details over voordelig tv-kijken, bellen en internetten in Gouda.

Alle leveranciers

Check de prijzen van meer dan 10 providers.

Bliksemsnel internet

Internetsnelheden tot maar liefst 100 MB plus diverse extra zenders.

Check de laagste prijs

Controleer direct alles in 1 providers en bespaar gemakkelijk €68 per jaarcontract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Een internetverbinding via glasvezel, kabel of ADSL?

Kabel, ADSL en glasvezel zijn allemaal vormen van breedbandinternet. Alleen, welke internetverbinding is handig in mijn situatie? Ga direct naar de pagina over Internet & televisie Ziggo.

1. ADSL
ADS is gekoppeld aan je telefoonlijn. Een dergelijk internet abonnement is voor heel veel woningen verkrijgbaar. De belangrijkste meerwaarde is dat je kunt kiezen uit veel aanbieders. Hierdoor zijn goedkope abonnementen mogelijk. Nadelen hiervan zijn o.a. de lage snelheid (maximaal 50 mb per seconde). Woon je in afgelegen gebied? Dan gaat dit verder ten koste van de snelheid. Noemenswaardig: er zijn ook VDSL connecties.

2. Kabel
Via kabel-internet ontvang je internet via de televisiekabel. Door te werken via de kabel profiteer je van internetsnelheden tot 400 MB/s. Telefonie, televisie en internet worden gescheiden via een modem. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. tv-kijken. Nadeel hiervan is dat je maar uit 1 of 2 aanbieders kunt kiezen. Gouda heeft een beperkt aantal kabelaars. De verplichting van een TV-abonnement geldt nog steeds.

3. Glasvezel internet
Wil jij het beste van het beste? D.m.v. glasvezel internet bereik je hoge snelheden tot 500 MB/s of sneller. De upload- en snelheid voor downloaden ligt vaak op dezelfde hoogte. Onmisbaar voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Jammer genoeg is glasvezel internet nog niet te ontvangen voor 75% van de huizen. Is glasvezel internet in Gouda leverbaar? Gebruik onze vergelijker en vind uit wat de opties zijn.


Soort aansluiting Gunstig Minpunt Kosten
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Kan traag zijn Vanaf €36
2. Kabel Eenvoudig & betrouwbaar Verplicht TV-abonnement Vanaf €47
3. Glasvezel Maximale snelheden Geen landelijke dekking Vanaf €54

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in Gouda?

Overstappen en een nieuw alles-in-1 pakket afsluiten? Ga dat dan online regelen. De meest bekende aanbieders (KPN, Ziggo, XS4ALL, Telfort, Vodafone, Online.nl) werken in een centraal systeem. Als jij overstapt dan regelt je provider dit allemaal. Op die manier blijf jij gegarandeerd online. Op welk moment kan ik switchen? Vrijwel alle alles-in-1 contracten zijn jaarlijks te vernieuwen. Hierop volgt een opzegtermijn van 1 maand. Vanaf dit punt kun je overstappen naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Een nieuw 3-in-1 pakket uitgekozen? Je zult geen hinder ondervinden met de Nederlandse overstapservice.

De overstapservice
Een groot deel van de aanbieders werken samen met een overstapservice. De nieuwe aanbieder regelt dan alles. Voorbeelden zijn het afhandelen van je huidige internet- tv- en bellen abonnement. Daarna regelen zij dat de aansluiting op tijd ingaat. Je zit dus geen dag zonder internet. KPN, Telfort, Tele2, Ziggo, Online.nl, XS4ALL werken hier samen aan. Een goed abonnement gevonden? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kun jij deze aanbieding direct online bestellen.

 1. Check de looptijd van je contract.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Plaats jouw bestelling online en en de overstapservice-procedure gaat in werking.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. De termijn hiervoor is +/- 4 weken.
 5. De router/modem wordt opgestuurd. Eventueel kun je kiezen voor de installatieservice.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij de NL overstapservice? Laat dan je abonnement stopzetten. Belangrijk: sluit eerst het nieuwe contract af. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Ook nummerbehoud is mogelijk in het kader van vaste telefonie.

Krijg ik korting wanneer ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een geschikt alles in 1 pakket gevonden? Je neemt internetten, tv-kijken en bellen van 1 aanbieder af. Een andere benaming is triple play. Wat momenteel zeer populair is, is de keuze voor quad play. In dat geval combineer je een 3-in-1 pakket met zo’n 06 nummer abonnement. Ook wel 4 in 1 genoemd.

Waarom wordt hier voor gekozen? Zo’n internet aansluiting in Gouda? Als jij ook alles bij 1 leverancier bestelt, dan ontvang je korting. Concreet ontvang je “bonussen” zoals €10,00 korting, dubbele data, en andere extraatjes als gratis Spotify. Dankzij combideals als deze ontvang jij dus een hoog prijs/kwaliteit product. Populaire 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • €5 korting op de mobiele telefoonrekening.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis keuzepakketten.
 • MB’s geven en ontvangen van vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Een dubbel aantal MB’s en belminuten.
 • Een aantrekkelijke korting op de factuur.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Dubbel internet voor jouw smartphone.
 • Een flinke korting op de mobiele factuur.
 • Een Sport/Movies/Kids zenderpakket.
 • Thuis “veilig online” gebruiken zonder kosten.

Is internetsnelheid belangrijk voor mij?

De internet-aanbieders verkondigen vaak het snelste internet. Gangbaar is dit 425 Mbit/s. Maar heb ik dat wel nodig? Hierna vind je een handig overzicht. Per gebeurtenis lees jij de geschatte snelheid.


Wat doe je? Voorgeschreven snelheid?
Eenvoudige mails sturen > 1 Mb/s
Het bezoeken van sites 1-2 Mb/s
Social media websites gebruiken 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
Televisie kijken via Apps 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mijn gebruik?
We herkennen plusminus 3 verschillende internet-users: kleine verbruikers, standaard en “heavy users”. Voor elke categorie adviseren wij een minimum snelheid.

1. Starters (beginnen met een minimale snelheid)
Het internet open jij alleen voor social media, surfen, internetbankieren. Doorgaans met max. 1 apparaat tegelijk verbonden.

2. Standaard gebruik (vanaf 20 Mb/s)
Soms download je wat grotere bijlagen, en kijk je video’s via bijvoorbeeld Videoland of NLziet. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Expert huishoudens (50+ Mb/s)
Films streamen in 4K of HD instellingen. Downloads zijn vliegensvlug binnen. Geen vertragingen tijdens het gamen? Dat is mogelijk met meerdere personen op hetzelfde moment.Ook handig: alle info over Glasvezel internet Giessenburg.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Er zijn tal van bellen- tv en internetproviders in Gouda. Alleen, welke optie is voor ons geschikt? Daarop is geen standaard antwoord te geven. Om die reden vind je hierna wat praktische keuzehulp.

Welke aanbieders zijn actief in de omgeving van Gouda?
Dit is heel erg afhankelijk van je locatie. Via allesin1prijzen.nl check je snel welke leveranciers er zijn. Nadat je jouw postcode + huisnummer ingevuld hebt, wordt de keuze automatisch beperkter. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Kan je niet beter iets weglaten?
Heb jij (dure) extra’s wel echt nodig zoals wifi-versterkers, data-kabels, modems? Geen behoefte aan een vaste telefoonlijn? Of wil jij een contract zonder TV? Dan ben je goedkoper uit met een 2-in-1 pakket of wellicht voor een 100% internetabonnement. Zo betaal je niet voor aspecten die je niet gebruikt.

Welke extra services wil ik?
Het gros van de alles-in-1 pakketten bieden optionele extra diensten. Hierbij kun je denken aan extraatjes zoals on demand films kijken, tv programma’s opnemen, extra zenderpakketten of dure zenderpakketten bijv. met zenders als VH1. Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Door van extra’s gebruik te maken merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om de reikwijdte van een router te bevorderen zijn voor de toekomst interessant. Geen trage verbindingen en storingen maar snel internet in Gouda.

Waarmee kan ik mijn TV-abonnement uitbreiden?

Ook zo dol op televisie kijken? Hedendaags kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. D.m.v. interactieve televisie kun je overal en altijd tv kijken. Op allerlei devices (tablet, consoles, en uiteraard de TV). Online televisie kijken is dus ook mogelijk. Het digitale-tv pakket maak je nog persoonlijker dankzij meerdere modules. Hieronder vindt je een aantal voorbeelden:

Uitzending gemist
Dankzij programma gemist kijk je een groot aantal programma’s gratis terug. Veel leveranciers bieden dit standaard al aan. Het is handig als je even snel iets wil terugkijken. Af en toe moet je betalen voor uitzending gemist van andere kanalen als Canvas.

Daarnaast heb je vaak de add-on begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Dan kun je eenvoudig starten vanaf het begin. Een korte break? Dan kun je gewoon pauzeren. Bij sommige kabelaars kan dit max. 48 uur. Echter, bij andere internetproviders heb je de optie om tot 10 dagen terug te kijken.

TV-programma’s opnemen
Een groeiend aantal providers laten je tv-programma’s opnemen. Dit gaat via PVR (harde schijf in de tv-ontvanger) maar we zien ook steeds vaker cloudoplossingen. De meerprijs van opnemen ligt rond de €4,00 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. Let op: er zit een maximum aan opnemen.Dit ligt rond de 300GB of 200 uur.

Meer zenderpakketten
Alle providers werken met ongeveer 30 basiszenders. Hierbij moet je denken aan zenders als NET 5. Daarentegen heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als RTV Sternet. Maar ook internationalen zoals FOXlife. Bovendien kun je jouw interactieve-tv pakket nog leuker maken met add-on zenderpakketten evenals Fox Sports en het TGRT EU tv-kanaal. Op de providers website kun je bekijken waar jij recht op hebt in Zuid-Holland.

alles in 1 in Gouda


Internet en tv vergelijken in Gouda

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of ga je op jezelf wonen, en wil jij een nieuwe alles in 1 aansluiting? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in Gouda. Dit kan haast niet fout gaan wanneer jij de volgende volgorde aanhoudt.

1. Bekijk je huidige maandelijkse lasten en check wat er in het pakket zit (doe een speedtest!)
2. Open de vergelijker en vul je postcode + huisnummer in.
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Geef je wensen door betreft digitale televisie (extra zenderpakketten, tv programma’s opnemen, uitzending gemist.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Kies nu de beste aanbieding die past bij jouw eisen.
7. Het internet pakket heb je in mum van tijd aangevraagd. Overstappen wordt doorgaans geregeld door je aanstaande provider.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Er is ook een installatieservice mogelijk. De levertijd van jouw nieuwe alles in 1 abonnement is meestal 3 tot 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Geen activatiekosten
Glasvezel internet
Maandelijkse korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

CombiVoordeel
Tot 7 dagen terugkijken
Voordelige prijzen

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Gratis Ziggo Sports
Ruim aanbod zenders
Welkomstkorting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Hoge klanttevredenheid
Met handige App
Hoge aanbieding

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

5 sterren service
Ruime keuze
2 jaar aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Vodafone + Ziggo voordeel
Installatiemonteur mogelijk
Eerste maanden korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Ervaren glasvezelprovider
Installatiegarantie
2 jaar aanbieding

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

3-in-1 en 2-in-1
Begin gemist
Simpele voorwaarden


Youfone

Met 26 HD zenders
Snelle levertijd
Goede voorwaarden

alles in 1 online logo

Online.nl

Sinds 1994 actief
Gemakkelijke installatie
Goedkope tarieven

alles in 1 NLE logo

NLE

Ubiquiti leverbaar voor €135
De alles in 1 oplossing
Korting bij 1 jaar

alles in 1 fiber logo

Fiber

Winnaar snelheid
Supersnel via Glas
Tijdelijke korting


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Gouda

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel is sterk in opkomst. En ook in de regio Gouda is dat niet anders. Een 3-in-1 pakket met glasvezel is enorm praktisch. Het is snel (50 tot 500 Mbps), en de down- en uploadsnelheid verschilt vaak nauwelijks. Ook heeft dit glasvezelnetwerk heel veel extra voordelen. Als consument kun je kiezen uit meerdere aanbieders. Een kreet die je veel hoort: Internetten via de glasvezel is vele malen duurder dan ADSL of kabel. Dit is vaak niet het geval. Zo’n glasvezel alles in één pakket met internet, TV + bellen kun je al laten aansluiten vanaf 4 – 5 tientjes in de maand. Kan ik gebruik maken van glasvezel internet in Gouda? Welke aanbieders zijn er? Vul nu jouw gegevens in, en filter op “glasvezel”. Eventuele providers worden nu meteen getoond. Geen “hits” op glasvezel? Dan moet je het nog even doen met kabel of ADSL. Of bekijk meer informatie over Alles in 1 pakket Geelbroek.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voor lage prijzen internet, tv en bellen afsluiten. Start met 3-in-1 pakketten vergelijken in Gouda.