Alles in 1 Graft Vergelijk online alle pakketten en ontvang voordeel tot wel €68


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Graft vergelijken? Tv-kijken, internetten en bellen: het moet supersnel zijn, en als het even kan in de hoogste kwaliteit. Een vlugge stabiele aansluiting op internet mag daarom niet ontbreken. Onze internetverbinding gebruiken we voor downloaden van bestanden, social media, internetbankieren, onze studie of online shoppen. Welke internet-bellen-TV aanbieders zijn er? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? En wat is het maandtarief?

Middels de vergelijker vergelijk je alle kabelaars. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Voer alleen jouw postcode en huisnummer in, selecteer het type verbinding (glasvezel, kabel of ADSL), neem een snelle of tragere verbinding, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (online tv kijken, on demand films kijken, uitzending gemist) en selecteer het aantal belminuten. Jij ziet daarna zonder gedoe de goedkoopste alles-in-1 provider in Graft. Op die manier bespaar je al gauw €94 ieder jaar opnieuw. Op zoek naar een nieuwe aanbieder alleen voor het kijken van televisie of een 100% internetaanbieder? Of ben je bewust op zoek naar een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder telefonie? Dit is zeker een goede optie! Dankzij onze postcodetool check jij uitvoerige details over goedkoop televisie kijken, bellen en internetten in Graft.

Alle aanbieders

Vind de prijzen van de grote Nederlandse providers

Supersnel internet

Internetsnelheid tot maar liefst 100 MB en het gemak van interactieve TV

Besparen op je internetgebruik

Controleer direct alles in 1 providers en bespaar tot wel €97 per aansluiting.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internet via kabel, ADSL of glasvezel?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn genres van breedbandinternet. Leuk, maar welke verbinding is handig in mijn situatie? Ga direct naar de pagina over Internet, tv en bellen Fiber.

1. ADSL
ADSL ontvang je gewoon via je telefoonkabel. Deze vorm van breedbandinternet is voor het gros van de consumenten verkrijgbaar. De belangrijkste meerwaarde is de keuzevrijheid. Hierdoor zijn goedkope abonnementen mogelijk. De negatieve kant daarvan is de relatief trage verbinding (maximaal 50 mb per seconde). Woon je verder dan 2km van de wijkcentrale? Gemiddeld genomen heb je dan een slechtere verbinding. Handig om te weten: een VDSL verbinding is vlugger.

2. Kabel
Via kabel-internet wordt het internetsignaal over de kabel naar je woning gestuurd. Door via de kabel te internetten surf je razendsnel online met wel 300 MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Daardoor verlies je geen snelheid door bijvoorbeeld televisie kijken. Het grote minpunt van de kabel is dat hiervoor slechts enkele bedrijven actief zijn. Graft heeft maar 1 of 2 kabelaars. De verplichting van een TV-abonnement geldt nog steeds.

3. Internet via de glasvezel
Wil jij het allersnelste internet? Met glasvezel internet surf je met snelheden tot 500 Mbps. De upload- en snelheid voor downloaden ligt hierbij meestal even hoog. Voorgeschreven voor de intensieve gebruikers. Helaas is glasvezel internet nog niet beschikbaar voor veel mensen. Is glasvezel internet in Graft af te sluiten? Vul de tool in en achterhaal wat er mogelijk is.


Type internet Positief Minpunt Prijs
1. ADSL Overal te ontvangen Sloom i.c.m. interactieve TV Vanaf €37
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Vaak maar één kabelaar Vanaf €45
3. Glasvezel De snelste verbinding Lastig aansluitbaar Vanaf €51

Wat moet ik weten over overstappen van internetprovider in Graft?

Jouw alles-in-1 pakket direct oversluiten? Dat is online mogelijk. De grootste providers (KPN, Online.nl, Tele2, Ziggo, XS4ALL, Vodafone) bieden een overstapservice aan. Als jij overstapt dan regelt je provider dit allemaal. Hierdoor zit je geen dag zonder internet. Per wanneer kan ik over? Een groot deel van de alles-in-1 abonnementen duren 1 jaar. Daarna is het per maand opzegbaar. Dit is het moment om over te stappen naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Een alles-in-1 aanbieding gekozen? Dit proces gaat soepel en vlot met deze overstapservice.

De overstapservice
Veel bedrijven leveren deze overstapservice. Jouw aanslaande leverancier zorgt voor het administratieve gedeelte. In het bijzonder het afzeggen van je huidige televisie- bellen en internet abonnement. Bovendien managen zij dat jouw nieuwe abonnement op tijd in gaat. Je bent dus geen dag offline. Online.nl, KPN, Vodafone, Ziggo, Telfort, XS4ALL werken hier samen aan. Een goed abonnement gevonden? Werken de bestaande en aanstaande provider met de overstapservice? Dan kunnen jullie dit contract nu online sluiten.

 1. Bekijk looptijd huidige contract.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Koop het toekomstige pakket en de overstapservice doet de rest.
 4. Per mail ontvang je direct een bevestiging. De termijn hiervoor is +/- 4 weken.
 5. De router/modem wordt opgestuurd. Er kan ook een monteur langskomen voor installatie.

Maak je geen gebruik van de overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Noemenswaardig: sluit eerst het nieuwe contract af. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Selecteer ook de optie voor nummerbehoud indien wenselijk.

Alles in 1 combineren met mijn mobiel abonnement, hoe werkt dat?

Een goede alles in 1 aanbieding besteld? Jij krijgt dan Internet + televisie + bellen via één leverancier. Dit heet ook wel triple play. Wat vandaag de dag veel gekozen wordt, heeft te maken met het quad play abonnement. In dat geval combineer je een 3-in-1 pakket met een mobiel abonnement. We spreken hier ook wel over een 4 in 1 pakket.

Wat hier zo handig aan is? Zo’n internet aansluiting in Graft? Wanneer je alle multimedia afneemt bij 1 aanbieder, dan ontvang je korting. Denk aan leuke extra’s als korting op je pakket, dubbele MB’s, en andere extraatjes als gratis Film1. Door dergelijke combideals krijg je echt waar voor jouw geld. Populaire 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Meer data in je abonnement.
 • Gratis keuzepakketten.
 • Gratis onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Verdubbeling van je MB’s en minuten.
 • €5,00 korting op de thuis factuur.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Geen kosten voor opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Extra data voor je mobiele telefoon.
 • Een flinke korting op de mobiele factuur.
 • Extra zenders.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Welke snelheid is voor mij goed genoeg?

De grote providers schreeuwen met steeds vaker met hoge snelheden. Normaal wel 475 Mbit/s. Echter, wat voor snelheid moet ik kiezen? Onderstaand tref jij een aantal alledaagse voorbeelden. Per handeling vind jij de minimale snelheid.


Waar ben je mee bezig? Vereiste snelheid?
E-mailtje versturen > 1 Mb/s
Openen van een website 1-2 Mb/s
Chatten en sociale media 1-2 Mb/s
Video-oproepen >4Mb/s
Netflix streamen 4-8 Mb/s
Televisie kijken via Apps 16-24 Mb/s
Grote presentaties of films downloaden 8-24 Mb/s

Hulp bij het kiezen van internetsnelheid
Er zijn naar schatting drie verschillende segmenten. de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Voor ieder segment raden wij een internetsnelheid aan.

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Jij gebruikt alleen de basics, denk aan E-bankieren, Social, websites bezoeken. Niet meer dan 1 device online.

2. Gevorderd verbruik (minimaal 20 Mb/s)
Af en toe download je foto’s of films, en kijk je online video’s op Pathé Thuis of Film1. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Zwaarder verbruik (Rond 50 Mb/s en hoger)
Video’s kijk jij alleen in de hoogste kwaliteit. Je download regelmatig grotere bestanden. Houd je van online gamen? Dit kan met meerdere mensen op hetzelfde ogenblik. Je vind op deze website ook informatie over Glasvezel internet Glane.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Vandaag de dag zijn er enorm veel bellen- tv en internetproviders in Graft. Hoe maak ik een goede keuze? Jouw verbruik is daarvoor leading. Om je op weg te helpen voorzien we je graag van wat concrete info.

Welke partijen leveren in regio Graft-De Rijp?
Per gemeente is het aanbod weer anders. Via onze tools vind je snel welke leveranciers er zijn. Als je jouw postcode + huisnummer ingevuld hebt, merk je dat er bepaalde bedrijven afvallen. Hierdoor wordt kiezen een stuk makkelijker.

Heb je voldoende aan minder?
Heb je echt producten nodig als wifi-versterkers, modems, data-kabels? Maak je geen gebruik van bellen via de vaste lijn? Of kijk je amper TV? Ga dan voor het 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Zodoende betaal je niet voor mogelijkheden die je toch niet nuttigt.

Welke add-ons kies ik?
Het gros van de alles-in-1 abonnementen hebben allerlei extra’s. Voorbeelden zijn modules als uitzending gemist, begin gemist, on demand films kijken of dure zenderpakketten met aanvullende themakanalen als Pebble TV. Wil je hier echt gebruik van maken? Door deze dingen af te nemen schieten de prijzen omhoog. Ook Wifi-versterkers om het signaal van een router aan te jagen zijn opties. Zo voorkom je storingen en problemen voor snel internet in Graft.

Hoe kan ik mijn digitale-tv abonnement uitbreiden?

Hang jij graag voor de TV? Vandaag de dag zit in elk 3-in-1 pakket wel interactieve TV. Door middel van interactieve televisie heb je altijd en overal toegang tot TV. Mogelijk op steeds meer apparaten (tablet, consoles, en niet te vergeten de TV). Steeds meer Nederlanders kijken online TV. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met allerlei modules. Deze hebben we voor je opgesomd:

Uitzending gemist
Via de optie programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Bij veel aanbieders is dit standaard inbegrepen. Het is handig als je even snel iets wil terugkijken. Soms moet je extra betalen voor uitzending gemist van commerciële zenders als 24 Kitchen Entertainment.

Een andere optie is begin gemist. Te laat thuis voor je favo-programma? Dan start je toch gewoon vanaf het begin? Ook tv-programma’s pauzeren is vaak mogelijk. Bij een aantal leveranciers kan dit tot 2 dagen. Echter, bij andere providers heb je de optie om tot 10 dagen terug te kijken.

TV-programma’s opnemen
Vrijwel alle internetproviders laten je televisieprogramma’s opnemen. Dit gaat via PVR (personal video recorder) maar we zien ook steeds vaker cloudoplossingen. Voor opnemen betaal je ongeveer €6,00 per maand. Sommige aanbieders bieden het gratis (Ziggo en XS4ALL). De opslagcapaciteit is beperkt. Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Zenderpakketten toevoegen
Veel leveranciers werken met ongeveer 30 basiszenders. Hierbij moet je denken aan zenders als Eén. Daarnaast kan je kijken naar regio omroepen zoals RTV Noord en internationale kanalen zoals MTV Dance. Bovendien kun je jouw interactieve-tv pakket nog leuker maken met premium zenderpakketten evenals Voetbalkanaal en het Private Spice tv-kanaal. Via de klantenservice van jouw aanbieder check je het complete aanbod zenders voor Noord-Holland.

alles in 1 in Graft


Internet en tv vergelijken in Graft

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of ga je op jezelf wonen, en daarbij switchen van alles-in-1 contract? Start direct met bellen, tv en internet vergelijken in Graft. Het is verrassend eenvoudig door het stappenplan van ons te volgen.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en kijk wat je hier allemaal voor krijgt (doe altijd een speedtest!)
2. Ga van start in de vergelijker en vul je postcode + huisnummer in.
3. Selecteer de snelheid en type (glasvezel) internet.
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (tv programma’s opnemen, live pauzeren, vooruitkijken.)
5. Klik op het gewenste (onbeperkt) bellen pakket.
6. Kies nu de beste aanbieding die goedkoop en betrouwbaar is.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. De overstap wordt in goede banen geleid door de provider.
8. Je kunt kiezen om zelf alles te installeren. Ook kun je een monteur aanvragen. De periode tot het nieuwe pakket ingaat is doorgaans een kleine maand.

alles in 1 kpn logo

KPN

Betrouwbaarste netwerk
Zorgeloos online
Eerste periode korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

20 jaar actief
Begin gemist
Maximaal voordeel

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Ziggo Go
Zorgeloos online
Introductie-aanbieding

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zwarte schaap
Ruim aanbod zenders
2 jaar aanbieding

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Geen activatiekosten
Actief in enkele weken
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Veilig online pakket
HD-zenders kijken
1 jaar aanbieding

alles in 1 caiway logo

Caiway

Sitecom X4 N300
Uitzending gemist
Maandelijkse korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Eigen Wifi-Service
Gratis telefoonnummer
Goedkope prijzen


Youfone

Gratis eredivisie kijken
Zorgeloos online
Eerste maanden korting

alles in 1 online logo

Online.nl

2 weken bedenktijd
Vlugge activatie
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 NLE logo

NLE

Uitstekende prijs/kwaliteit
Topkwaliteit TV
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 fiber logo

Fiber

Gratis eredivisie kijken
Installatiegarantie
Korting bij 1 jaar


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Graft

Digitale televisie en internet via glasvezel is sterk in opkomst. En ook in de regio Graft-De Rijp zien we dit zeker terug. Een 3-in-1 pakket met glasvezel is enorm praktisch. Het is megasnel (200 tot 450 Mbps), en zeer betrouwbaar. Tevens heeft dit glasvezelnetwerk heel veel extra voordelen. Het is niet zoals de kabel dat je max. 1 kabelaar kunt kiezen. Wat je om je heen nog wel eens hoort: Internetten via de glasvezel is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. Dit is echter niet aan de orde. Het glasvezel alles in één pakket met televisie, bellen & internet bestel je al vanaf gemiddeld €45 per maand. Hoe staat het met glasvezel internet in Graft? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Vul je locatie in, en filter op “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Niets gevonden? Ook met kabel haal je tegenwoordig behoorlijke snelheden. Of check onze actuele info over Alles in 1 pakket Geesteren.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Direct 3-in-1 pakketten vergelijken in Graft.