Alles in 1 Groningen Check alle aanbieders en ontvang een voordeel tot €63


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Groningen vergelijken en meteen overstappen? Tv-kijken, internetten en bellen: het moet supersnel zijn, en uiteraard zonder haperingen / storingen. Een razendsnelle solide internetverbinding is om die reden erg belangrijk. We internetten voor 0 of voor het plaatsen van een online bestelling. Welke providers zijn er allemaal? Welke snelheid kan ik halen? En wat is het maandtarief?

Op basis van allesin1prijzen.nl vergelijk je alle providers. Het afsluiten van een abonnement gaat erg snel. Voer alleen jouw postcode en huisnummer in, maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), geef je voorkeur door qua snelheid, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (live pauzeren, online tv kijken, tv programma’s opnemen) en selecteer het aantal belminuten. Je doorzoekt nadien overzichtelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in Groningen. Zo bespaar je tot wel €69 per jaar. Zoek je een nieuwe provider alleen voor tv-kijken of juist alleen om te internetten? Of ben je aan het oriënteren naar een goedkoop internet & tv pakket zonder telefonie? Ook dan zit je hier goed! Dankzij de vergelijker vergelijk jij handige info over goedkoop internetten, bellen en tv-kijken in Groningen.

Alle leveranciers

Vind de pakketten van de grote Nederlandse providers

Vlugge internetverbinding

Internetsnelheden tot wel 500 mb/s en digitale TV met alles erop en eraan

Bespaar vele euro's per jaar

Bekijk snel de alles in 1 providers en bespaar tot wel €81 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kies ik voor ADSL, kabel of glasvezel?

Kabel, glasvezel en ADSL zijn genres van breedbandinternet. Echter, welke verbinding is voor mij geschikt? Bekijk snel informatie over Voordelig alles in 1 XS4ALL.

1. ADSL
ADSL ontvang je gewoon via je telefoonkabel. Deze verbinding is voor het gros van de gezinnen toegankelijk. Een belangrijk voordeel is de keuzevrijheid. Daardoor is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. Het nadeel is de relatief trage verbinding (maximaal 50 mb per seconde). Geen wijkcentrale in de buurt? Dan gaat de snelheid nog verder omlaag. Let op: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
Via kabelinternet wordt je via de COAX televisie kabel aangesloten. Met internet via de kabel heb je niet te klagen qua snelheid, vaak wel 200 MB/s. Het televisie en internet signaal zijn gescheiden bij de coax kabel. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. streamen. De keerzijde van dit type verbinding is dat er minder keuzevrijheid is. Groningen heeft een beperkt aantal kabelaars. Het is een verplichting om ook direct TV af te nemen.

3. Glasvezel internet
Wil jij het beste van het beste? Met behulp van glasvezel internet haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 Mb/s. De download- en snelheden voor uploaden verschillen tegenwoordig nauwelijks. Onontbeerlijk voor de intensieve gebruikers. Jammer genoeg is glasvezel nog niet toegankelijk bij alle huishoudens. Is glasvezel internet in Groningen voorhanden? Vul de gegevens van jouw woning in en check de diverse contracten.


Type aansluiting Positief Minpunt Abonnement
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Traag Vanaf €39
2. Kabel Prima snelheid Verplicht TV-abonnement Vanaf €47
3. Glasvezel Razendsnel internet Lastig aansluitbaar Vanaf €55

Wat moet ik weten over overstappen van internetprovider in Groningen?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Dat is online mogelijk. De grote jongens (Tele2, Vodafone, XS4ALL, Telfort, KPN, Ziggo) bieden een overstapservice aan. Bij een overstap zorgen de providers voor de afhandeling. Op die manier zit je geen dag zonder internet. Wanneer kan ik overstappen? Het leeuwendeel van de alles-in-1 deals duren 1 jaar. En daarna? Dan is het maandelijks opzegbaar. Vanaf dit punt kun je overstappen naar een nieuwe provider. Een aantrekkelijk geprijsd alles in 1 pakket gevonden? Overstappen gaat razendsnel met deze overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de internetproviders bieden een overstapservice. Jouw aanslaande leverancier regelt dan alles. In het bijzonder het afzeggen van je huidige internet- televisie- en bellen abonnement. Bovendien dragen zij er zorg voor dat de nieuwe aansluiting tijdig actief wordt. Zo kom je niet zonder aansluiting te zitten. Tele2, Telfort, Ziggo, Vodafone, XS4ALL, Online.nl kunnen dit aanbieden. Een goed abonnement gevonden? Werken de bestaande en aanstaande provider met de overstapservice? Dan kun jij deze aanbieding meteen via internet aanschaffen.

 1. Check de looptijd van je contract.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. De modem router wordt netjes thuisbezorgd. Niet technisch aangelegd? Laat dan een installatiemonteur komen.

Jouw bestaande/aanstaande provider niet aangesloten bij deze overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Van belang: kies altijd eerst een nieuwe aanbieder. Zeg daarna je oude abonnement pas op. Vergeet niet de optie nummerbehoud te kiezen voor de vast telefoon.

Alles-in-1 combineren met mijn mobiele abonnement?

Een geschikt alles in 1 pakket gevonden? Jij krijgt dan Internet + televisie + bellen via één leverancier. Een andere benaming is triple play. Wat op dit moment in opkomst is, noemt men in de volksmond quad play. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met een mobiel abonnement. We spreken hier ook wel over een 4 in 1 pakket.

Waarom zou jij dat moeten kiezen? Zo’n internet aansluiting in Groningen? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan wordt je hiervoor beloond. Elke maand opnieuw €10,00 korting, een verdubbeling van je MB’s, en additionele bonussen als gratis zenderpakketten. Door toedoen van dergelijke combideals ontvang jij dus een hoog prijs/kwaliteit product. Gevierde 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • €5 korting op de mobiele telefoonrekening.
 • Extra belminuten.
 • Gratis zenderpakket.
 • MB’s geven en ontvangen van vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • Maandelijks 5 euro minder betalen.
 • Gratis Fox Sports pakket.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Mobiele telefoonabonnement data verdubbeld.
 • Korting op je mobiele rekening.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Ziggo “veilig online” helemaal gratis.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De grote providers adverteren met vaak het snelste internet. Vaak wel 400 Mbit/s. Echter, wat voor snelheid moet ik kiezen? Onderstaand bekijk je een aantal praktische voorbeelden. Per bezigheid vind je hoeveel snelheid je nodig hebt.


Waar ben je mee bezig? Voorgeschreven snelheid?
Mailen zonder bijlage > 1 Mb/s
Een webpagina openen 1-2 Mb/s
Facebook app / website gebruiken 1-2 Mb/s
Online telefoneren >4Mb/s
Streamen van video content 4-8 Mb/s
Televisie kijken via internet 16-24 Mb/s
Bijlages (1GB of groter) downloaden 8-24 Mb/s

Wat voor internet-pakket kies ik
We herkennen globaal gezien drie verschillende soorten gebruikers: starters, gevorderden en experts in verbruik. Per doelgroep raden wij een internetsnelheid aan.

1. Starters (beginnen met een minimale snelheid)
Je gebruikt het internet alleen voor E-bankieren, Social, e-mailen. Dit gebeurt met maximaal één computer of tablet.

2. Normaal verbruik (tenminste 20 Mb/s)
Af en toe download je foto’s of films, en maak je gebruik van o.a. Youtube of Pathé Thuis. Zonder moeite met meerdere apparaten verbonden.

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Films kijken in de beste kwaliteit. Je download regelmatig grotere bestanden. Ben je liefhebber van online gaming? Dit kan met alle apparaten, wanneer jij dat wilt. Lees nu ook verder over Glasvezel internet Graauw.

Welk internet- tv en bellen pakket is geschikt voor mij?

Vandaag de dag zijn er enorm veel bellen- tv en internetproviders in Groningen. Maak wat moet ik nou kiezen? Daarop is geen standaard antwoord te geven. Om je de goede richting in te wijzen vind je hierna wat praktische keuzehulp.

Welke aanbieders zijn actief in de omgeving van Groningen?
Het aanbod providers wisselt enorm per plaats. Met behulp van onze website vergelijk je welke aanbieders beschikbaar zijn. Als jij jouw woonplaats kenbaar gemaakt hebt, wordt het overzicht aangepast. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Kan je niet beter iets weglaten?
Heb je echt alle extra’s nodig als wifi-versterkers, modems, data-kabels? Maak je geen gebruik van een vaste telefoonlijn? Of kijk je amper TV? Dan kies je voor een voordelig 2-in-1 pakket of zelfs een internet-only abonnement. Oftewel, zo betaal je niet voor aspecten die eigenlijk overbodig zijn.

Welke add-ons kies ik?
Een aanzienlijk deel van de alles-in-1 abonnementen verzorgen allerlei extraatjes. Bekende voorbeelden zijn extra’s als extra zenderpakketten, tv programma’s opnemen, vooruitkijken of een extra zenderpakket met betaalkanalen als Food Network. Heb je dit wel echt nodig? Kies jij deze leuke toevoegingen dan merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om het bereik van de router te pushen zijn voor sommige huizen onmisbaar. Niemand wil toch storingen maar snel internet in Groningen.

Waarmee kan ik mijn TV-abonnement uitbreiden?

Ook zo dol op televisie kijken? Tegenwoordig kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. Door middel van interactieve televisie kijk je TV waar en wanneer je wil. Vandaag de dag doe je dit met elk device (smartphone, Playstation, en uiteraard de TV). Online televisie kijken is dus ook mogelijk. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met verschillende modules. Een aantal hiervan staan hier weergegeven:

Uitzending gemist
Door de toevoeging van programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Bij veel aanbieders is dit standaard inbegrepen. Het is handig als je even snel iets wil terugkijken. Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van de meer commerciële kanalen als bijvoorbeeld MTV Dance Muziek.

Een andere extra service is begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Met 1 druk op de knop start je vanaf ’t begin. Ook tv-programma’s pauzeren is vaak mogelijk. Bij een deel van de providers kun je maximaal 2 dagen terugkijken. Maar bij een groeiend aantal tv-aanbieders kijk je programma’s tot 2 weken terug.

Tv-programma opnemen
Veel providers bieden de mogelijkheid tot tv-programma’s opnemen. Meestal met behulp van PVR (een decoder met harde schijf) of via de cloud. Zo’n extra opnemen-pakket kost rond de €6,50 per maand. Bij Ziggo en XS4All betaal je niets extra’s. Je kunt niet eindeloos opnemen. De inschatting is +/- 225GB / 200+ uur video.

Extra zenderpakketten
Internet bedrijven bieden standaard ongeveer 20 vaste kanalen. Denk hierbij aan TV Oranje Muziek. Daarbij kun je ook onbeperkt kijken naar regio kanalen als TV Maastricht en je kunt kiezen voor Cartoon Network. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience uitbouwen met premium zenderpakketten als Voetbalkanaal of het Zee Cinema televisie-kanaal. Via de klantenservice van jouw aanbieder check je het complete aanbod zenders voor Groningen.

alles in 1 in Groningen


Internet en tv vergelijken in Groningen

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of staat er een verhuizing op de planning, en daarbij switchen van alles-in-1 contract? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in Groningen. Het is supersimpel aan de hand van de volgende stappen.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en pak even alle kleine lettertjes erbij (vergeet de speedtest niet!)
2. Ga van start in de vergelijker en voer je locatie in.
3. Geef aan welke snelheid en verbinding je wilt.
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (tv programma’s opnemen, begin gemist, uitzending gemist.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Selecteer direct het 3-in-1 pakket die goedkoop en betrouwbaar is.
7. Bestel het nieuwe alles-in-1 pakket direct online. Overstappen wordt doorgaans geregeld door je aanstaande provider.
8. Kies of je het pakket zelf installeert Vaak is er een (gratis) installatieservice beschikbaar. De levertijd van jouw nieuwe alles in 1 abonnement is gemiddeld genomen 30 dagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Beste service award
Met installatie garantie
Maandelijkse korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

20 jaar actief
Gemakkelijk uitbreiden
Veel voordeel

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Tot 400 Mbit/s download
Topkwaliteit TV
Lage tarieven

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Inzicht in verbruik
Top verbinding
Nieuwe klanten korting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

WiFi-versterker
Betrouwbaar netwerk
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Gratis Formule 1 kijken
De alles in 1 oplossing
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 caiway logo

Caiway

Sitecom X4 N300
Topkwaliteit TV
Unieke korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Landelijk actief
Interactieve televisie
Sportgoedkoop


Youfone

Momenteel alleen DSL
Begin gemist
Sportgoedkoop

alles in 1 online logo

Online.nl

Gratis monteur
HD-zenders kijken
Maximaal voordeel

alles in 1 NLE logo

NLE

Snelst groeiende provider
Vlugge activatie
Goedkope tarieven

alles in 1 fiber logo

Fiber

Downloaden tot 100 Mb/s
Gemakkelijk overstappen
Lage tarieven


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Groningen

Televisie kijken en internetten via glasvezel is niet meer weg te denken. In de streek Groningen hebben ook veel mensen hier behoefte aan. Alles-in-1 met glasvezel kent vele voordelen. Het is verrassend snel (100 tot 200 Mbps), en bijzonder stabiel. Evenzeer staat het glasvezelnetwerk bekend als “open”. Er zijn standaard meerdere partijen waar je uit kunt kiezen. Een veelgehoorde opmerking: zo’n glasvezel internetverbinding is enorm duur. Dit is vaak niet het geval. Een glasvezel alles in één pakket met bellen, televisie + internet beginnen qua prijs rond de €40 – €50 in de maand. Hoe staat het met glasvezel internet in Groningen? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Ontdek het zelf, vul je gegevens in en filter op “glasvezel”. Als er glasvezel aanbieders zijn, zie je het direct. Voldoet er geen provider aan jouw zoekopdracht? Kabel en ADSL zijn de alternatieven. Of overweeg eens Alles in 1 pakket Gersloot.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voor lage prijzen internet, tv en bellen afsluiten. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in Groningen.