Alles in 1 Haaften Bekijk alle aanbieders bespaar jaarlijks tot wel €69


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Haaften vergelijken en online overstappen? Televisie kijken en surfen op het internet: het mag niet langzaam zijn, en niet te vergeten in top-kwaliteit. Een razendsnelle stabiele aansluiting op internet is om die reden erg belangrijk. We gebruiken het voor 0 en steeds vaker voor online shoppen. Welke leveranciers voor 3 in 1 deals zijn er precies? Is de mb snelheid voldoende voor mij? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Dankzij ons zoekscript bekijk je alle leveranciers. Het overstappen naar andere providers is eenvoudig. Vul jouw locatie in, maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), neem een snelle of tragere verbinding, geef aan of je jouw interactieve televisie wil uitbreiden (begin gemist, vooruitkijken, uitzending gemist) en selecteer het aantal belminuten. Jij doorzoekt nadien ogenblikkelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in Haaften. Start met vergelijken en bespaar zo €64 op jaarbasis. Op zoek naar een nieuw pakket alleen voor tv-kijken of enkel voor internet? Of ben je bewust op zoek naar een betaalbaar tv & internet pakket zonder telefonie? Dit behoort ook tot de mogelijkheden! Middels de vergelijker doorzoek jij praktische details over voordelig bellen, tv kijken en internetten in Haaften.

Alle providers

Bekijk de prijzen van meer dan 10 providers.

Enorm snel internet

Internetsnelheden tot 200 mb/s en extra zenderpakketten.

Besparen op je internetgebruik

Vergelijk alle alles-in-1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €70 per 1 jarig contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Een internetverbinding via glasvezel, kabel of ADSL?

ADSL, kabel en glasvezel zijn een voor een types breedbandinternet. Leuk, maar welk type breedbandinternet past bij mij? Doorzoek eerst alle info m.b.t. Internet, tv zonder bellen Reggefiber.

1. ADSL
ADSL is internet via de telefoonlijn. Deze internetaansluiting is voor het gros van de woningen voorhanden. Een belangrijk voordeel is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Vandaar kun je ADSL vaak voordelig aansluiten. Een tegenvaller hierbij is de lagere snelheden (limiet van 50 MB/s). Geen wijkcentrale in de buurt? De snelheden zullen dan nog wat trager zijn. Noemenswaardig: een VDSL verbinding is vlugger.

2. Kabel
Via kabelinternet ontvang je internet via de televisiekabel. Door via de kabel te internetten profiteer je van internetsnelheden tot honderden MB/s. Het TV- en internet signaal blijven verder gescheiden. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens tv-kijken. Het grote minpunt van de kabel is dat er minder keuzevrijheid is. Haaften heeft slechts een paar kabelaanbieders. Daarnaast geldt er een verplicht tv-abonnement.

3. Glasvezel internet
Wil jij het beste van het beste? D.m.v. glasvezel internet profiteer je van megasnel internet, tot 500 Megabit per seconde. De snelheid van downloaden en uploaden ligt hierbij meestal even hoog. Essentieel voor de intensieve gebruikers. Helaas is internet via de glasvezel nog niet beschikbaar voor veel mensen. Is glasvezel internet in Haaften af te sluiten? Gebruik onze vergelijker en achterhaal wat er mogelijk is.


Soort verbinding Voordelig Ongunstig Abonnement
1. ADSL Overal te ontvangen Kan traag zijn Vanaf €37
2. Kabel Eenvoudig & betrouwbaar Minder keuzevrijheid Vanaf €49
3. Glasvezel Maximale snelheden Lastig aansluitbaar Vanaf €52

Hoe kan ik overstappen van internetprovider in Haaften?

Overstappen naar een andere alles-in-1 pakket? Doe dat direct via internet. De grootste providers (KPN, Online.nl, Telfort, Tele2, XS4ALL, Ziggo) werken met elkaar samen. Als jij overstapt dan wordt alles voor jou geregeld. Op die manier zit je nooit zonder internet. Op welk moment kan ik switchen? Het leeuwendeel van de alles-in-1 abonnementen hebben een looptijd van 1 jaar. Daarna heb je steeds een maand opzegtermijn. Vanaf dit punt kun je overstappen naar een van de vele andere aanbieders. Een goede alles-in-1 deal uitgekozen? Je zult geen hinder ondervinden door de samenwerkende overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de organisaties werken met een overstapservice. De aanstaande aanbieder zal namelijk alles netje verzorgen. Denk aan het beëindigen van het huidige bellen- internet en tv abonnement. Vervolgens letten zij er op dat het contract tijdig actief wordt. Je zit dus geen dag zonder internet. KPN, Telfort, Vodafone, XS4ALL, Tele2, Ziggo doen hieraan mee. Een nieuw alles-in-1 pakket gespot? Is jouw huidige en nieuwe provider aangesloten? Dan kun jij deze aanbieding meteen via internet aanschaffen.

 1. Controleer duur huidige verbintenis.
 2. Voer je gegevens in en klik op de beste deal.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en de overstapservice-procedure gaat in werking.
 4. Per mail ontvang je direct een bevestiging. Binnen een maand is het vaak geregeld.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Eventueel kun je kiezen voor de installatieservice.

Werkt de huidige provider niet met deze overstapservice? Beëindig dan zelf het abonnement. Let op: maak eerst een keuze voor de nieuwe leverancier. Pas hierna zeg je het bestaande contract op. Selecteer ook de optie voor nummerbehoud in het kader van vaste telefonie.

Ontvang ik korting als ik alles in 1 combineer met mobiel?

Ga jij voor een alles-in-1 abonnement? Jij krijgt dan Internet + televisie + bellen via één leverancier. Dit heet ook wel triple play. Wat momenteel zeer populair is, heeft het label quad play gekregen. In dat geval combineer je een 3-in-1 pakket met mobiele telefonie contracten. Ook wel 4 in 1 genoemd.

Wat hier zo handig aan is? Zo’n internet aansluiting in Haaften? Kies je voor alles in 1 producten dan staat hier natuurlijk iets tegenover. Denk aan leuke extra’s als korting op het maandbedrag, extra MB’s of iets als gratis Film1. Door gebruik te maken van deze combideals ontvang jij dus een hoog prijs/kwaliteit product. Geliefde 4-in-1 comb-pakketten zijn:

KPN Compleet

 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Verdubbeling van je databundel.
 • Gratis filmpakketten.
 • MB’s geven en ontvangen van vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Verdubbeling van je MB’s en minuten.
 • Maandelijks 5 euro minder betalen.
 • Gratis Fox Sports pakket.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Dubbel internet voor jouw smartphone.
 • Minder betalen voor jouw mobiele rekening.
 • Een extra tv-pakket naar keuze.
 • Zonder kosten het “veilig online” pakket.

Is internetsnelheid belangrijk voor mij?

De verschillende providers verkondigen razendsnel internet. In de regel wel 100den Mbit/s. Maar hoeveel snelheid heb ik eigenlijk nodig? Hier beneden bekijk jij veel voorkomende handelingen. Per gebeurtenis spot je de vereiste snelheid.


Gebeurtenis Voorgeschreven snelheid?
E-mailtje versturen > 1 Mb/s
Een website bezoeken 1-2 Mb/s
Facebook app / website gebruiken 1-2 Mb/s
Video-gesprekken >4Mb/s
Youtube video’s bekijken 4-8 Mb/s
Interactieve/digitale tv via internet 16-24 Mb/s
XL-bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hoe snel moet mijn internet zijn?
We zien ongeveer drie verschillende soorten gebruikers: licht gebruik, gemiddeld gebruik en zwaar gebruik. Voor ieder segment bevelen we een andere snelheid aan.

1. Instap huishoudens (basis-internetsnelheid)
Het internet open jij alleen voor internetbankieren, social media, surfen. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Ervaren huishoudens (20+ Mb/s)
Met regelmaat download je files, en je houdt van streamingdiensten als Videoland of Netflix. Zonder moeite met meerdere apparaten verbonden.

3. Expert huishoudens (50+ Mb/s)
Alleen High Definition films kijken! Je download regelmatig grotere bestanden. Of je favoriete game spelen? Dit is een optie voor verschillende personen tegelijk. Check nu ook de laatste updates over Glasvezel internet Groede.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Vandaag de dag zijn er enorm veel bellen- tv en internetproviders in Haaften. Hoe weet ik wat bij mij past? Dat is afhankelijk per situatie. Daarom geven we je graag wat adviezen.

Welke providers zijn er in en rondom Neerijnen?
Het aanbod providers wisselt enorm per plaats. Via allesin1prijzen.nl check je in een oogopslag alle spelers. Op het moment dat de woonplaats is ingevuld, vallen veel aanbieders al af. Hierdoor wordt kiezen een stuk makkelijker.

Heb je alle nodig?
Heb je echt producten nodig als data-kabels, modems, wifi-versterkers? Geen behoefte aan bellen via de vaste lijn? Of TV uit het abonnement halen? Bestel dan een 2-in-1 pakket of enkel een internetabonnement. Zodoende betaal je niet voor aspecten die eigenlijk overbodig zijn.

Pakket uitbreiden met extra diensten
Veel alles-in-1 pakketten kun je nog persoonlijker maken. Denk aan extraatjes zoals begin gemist, uitzending gemist, vooruitkijken of dure zenderpakketten bijv. met zenders als Eurosport2. Heb je dit wel echt nodig? Door te kiezen voor add-ons stijgen de abonnementsprijzen. Ook Wifi-versterkers om de werking van routers te stimuleren kunnen voor jou handig zijn. Zo voorkom je storingen en problemen voor snel internet in Haaften.

Uit welke extra's kan ik kiezen voor mijn televisie-abonnement?

Hang jij graag voor de TV? Hedendaags is interactieve televisie standaard bij 3-in-1. Door gebruikt van interactieve televisie kijk jij TV, waar en wanneer je wil. Mogelijk op steeds meer apparaten (iPad , laptop, en niet te vergeten de TV). Tv-programma’s online kijken gebeurt steeds meer. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met meerdere modules. Deze vind je hieronder:

Uitzending gemist
Via programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Bij veel contracten is dit normaal gesproken al actief. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Af en toe moet je betalen voor uitzending gemist van overige zenders zoals MTV Brand New Muziek.

Een andere extra service is begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Kijken vanaf begin kan mij steeds meer providers. Ook tv-programma’s pauzeren is vaak mogelijk. Bij sommige tv-aanbieders kan dit tot 2 dagen. Echter, bij andere aanbieders kan dit tot 10 dagen of langer.

TV-programma’s opnemen
Veel providers verzorgen de optie tot TV programma’s opnemen. Vaak via PVR (harde schijf in de tv-ontvanger) maar dit gaat steeds vaker via de cloud. Vaak kost het opnemen-pakket ongeveer €5,50 per maand. Bij Ziggo en XS4All betaal je niets extra’s. Houd er rekening mee dat de opslag beperkt is. De inschatting is +/- 225GB / 200+ uur video.

Extra zenderpakketten
De TV-aanbieders bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Voorbeelden zijn zenders als SBS 6. Eveneens heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als Regio22. Echter ook wereldwijd: MTV Brand New. Daarnaast kan je jouw digitale-tv pakket nog leuker maken met betaalde zenderpakketten evenals FOX en het Private Spice tv-kanaal. Via jouw eigen leverancier bekijk je van welk aanbod jij gebruik kunt maken in Gelderland.

alles in 1 in Haaften


Internet en tv vergelijken in Haaften

Ben jij maandelijks veel geld kwijt voor internet, tv en bellen? Of ga je binnenkort verhuizen, en overstappen van alles in 1 pakket (nieuwe aansluiting)? Begin dan direct met bellen, televisie en internet vergelijken in Haaften. Dit kan haast niet fout gaan door het stappenplan van ons te volgen.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en schrijf op waar je recht op hebt (een speedtest is hierbij nuttig!)
2. Klik op vergelijken en geef je (nieuwe) woonplaats door.
3. Maak een keuze uit glasvezel, ADSL of kabel..
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (online tv kijken, extra zenderpakketten, on demand films kijken.)
5. Kies onbeperkt bellen of juist tarief per minuut.
6. Selecteer direct het 3-in-1 pakket die jou aanspreekt.
7. Bestel het nieuwe alles-in-1 pakket direct online. De overstap wordt (meestal) geregeld door de nieuwe provider.
8. Het aansluiten van modem / router kan zelfstandig. Een monteur aan huis is ook mogelijk. De opleveringstijd voor je nieuwe pakket is doorgaans een kleine maand.

alles in 1 kpn logo

KPN

Gratis monteur aan huis
Tot 7 dagen terugkijken
Scherpe prijzen

alles in 1 telfort logo

Telfort

7+ score klantenservice
De alles in 1 oplossing
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Mediabox XL
Zorgeloos online
Lage tarieven

alles in 1 tele2 logo

Tele2

€30 aansluitkosten
Optionele zenderpakketten
Veel voordeel

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

5 sterren service
Ruim aanbod zenders
Direct profiteren

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Premium sportkanalen
Met extra zenderpakketten
2 jaar aanbieding

alles in 1 caiway logo

Caiway

Gegarandeerd snel internet
HD-zenders kijken
Maandelijkse korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Gratis aanpassen
Supersnel via Glas
Scherpe welkomstcadeaus


Youfone

Met YoufoneTV app
Installatiegarantie
Sportgoedkoop

alles in 1 online logo

Online.nl

DSL & Glasvezel
Vlugge activatie
Korting bij 1 jaar

alles in 1 NLE logo

NLE

Uitstekende prijs/kwaliteit
Installatiegarantie
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 fiber logo

Fiber

Ultieme televisie beleving
Snel en betrouwbaar
Periodieke aanbiedingen


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Haaften

Digitale televisie en internet via glasvezel is erg populair. Ook in de buurt van Neerijnen is dit ook zeker het geval. Een glasvezel-abonnement heeft veel voordelen. Het is megasnel (200 tot 450 Mbps), waarbij de up- en downloadsnelheid vaak gelijk ligt. Verder zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Er zijn behoorlijk veel verschillende leveranciers. Een veelgehoorde opmerking: een internet glasvezel abonnement is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. In de praktijk is dit niet zo. Dit glasvezel alles in één pakket in met bellen + internetten en televisieis al mogelijk vanaf €50 per maand. Kan ik gebruik maken van glasvezel internet in Haaften? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Voer jouw gegevens in, en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. Je ziet direct wat het aanbod in jouw regio is. Voldoet er geen provider aan jouw zoekopdracht? Ook met kabel haal je tegenwoordig behoorlijke snelheden. Of lees eens meer over Alles in 1 pakket Glimmen.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Internet + televisie & bellen voor lage tarieven. Vergelijk 3-in-1 pakketten in Haaften.