Alles in 1 Haarlem Vergelijk direct alle providers bespaar jaarlijks tot wel €99


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Haarlem vergelijken? Bellen, internetten en tv-kijken: het moet razendsnel en we willen de beste kwaliteit. Een supersnelle stabiele verbinding met internet mag daarom niet ontbreken. We gebruiken het voor rondsurfen, thuiswerken, internetbankieren, uploaden van bestanden of voor het plaatsen van een online bestelling. Welke providers zijn er allemaal? Is de mb snelheid voldoende voor mij? En wat is het maandtarief?

Op basis van deze website tref je alle internetdiensten. En overstappen is kinderspel. Neem jouw adresgegevens als basis en kies het gewenste breedband internet (ADSL, kabel, glasvezel), kies een snelheid die bij jou past, kies eventueel voor extra opties voor interactieve TV (vooruitkijken, tv programma’s opnemen, uitzending gemist) en bepaal of je ook vaste telefonie wilt. Jij treft nadien overzichtelijk de goedkoopste alles in 1 provider in Haarlem. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €96 ieder jaar opnieuw. Op zoek naar een nieuwe aanbieder alleen voor tv-kijken of uitsluitend voor internetten? Of ben je bewust op zoek naar een betaalbaar tv & internet pakket zonder bellen? Het kan allemaal! Dankzij onze tool doorzoek je handige info over goedkoop internetten, bellen en tv-kijken in Haarlem.

Alle aanbieders

Ontdek de proposities van de grote Nederlandse providers

Enorm snel internet

Internetsnelheid tot wel 500 mb/s en extra zenderpakketten.

Vind de laagste prijzen

Controleer direct alles in 1 providers en bespaar gemakkelijk €83 op jaarbasis.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kies ik voor ADSL, kabel of glasvezel?

Kabel, glasvezel en ADSL zijn allemaal categorieën breedbandinternet. Echter, welk type internetverbinding moet ik kiezen? Bekijk snel informatie over Internet, tv bellen Delta.

1. ADSL
ADS is gekoppeld aan je telefoonlijn. Een dergelijk internet abonnement is voor heel veel huizen bereikbaar. Het voornaamste pluspunt is de keuzevrijheid. Om die reden betaal je nooit teveel voor ADSL. Nadelen hiervan zijn o.a. de lage snelheid (hoogstens 50 mb/p/sec). Woon je in afgelegen gebied? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Noemenswaardig: een VDSL verbinding is vlugger.

2. Kabel
In het geval van internet via de kabel wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Via de kabel-internetverbinding loopt jouw internetsnelheid al gauw op tot 250 MB/s. Telefonie, televisie en internet worden gescheiden via een modem. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door televisie gebruik. De keerzijde van dit type verbinding is dat hiervoor slechts enkele bedrijven actief zijn. Haarlem biedt maar diverse kabelaanbieders. Het is een verplichting om ook direct TV af te nemen.

3. Glasvezel
Wil jij het allersnelste internet van NL? Met internet via glasvezel profiteer je van megasnel internet, tot 500 MB/s of sneller. De download- en uploadsnelheid verschilt vaak niet. Essentieel voor de intensieve gebruikers. Jammer genoeg is glasvezel internet nog niet toegankelijk voor het merendeel van de consumenten. Is glasvezel internet in Haarlem leverbaar? Voer je gegevens in en vind uit wat de opties zijn.


Internetverbinding Positief Ongunstig Prijzen
1. ADSL Overal te ontvangen Afhankelijk van afstand wijkcentrale Vanaf €36
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Minder keuzevrijheid Vanaf €46
3. Glasvezel Maximale snelheden Geen landelijke dekking Vanaf €51

Hoe kan ik overstappen van internetprovider in Haarlem?

Wil je overstappen naar een nieuw alles-in-1 pakket? Dat is erg gemakkelijk. De populaire providers (Tele2, Vodafone, KPN, Ziggo, XS4ALL, Telfort) hebben hierover afspraken gemaakt. Zodra jij overstapt dan regelt de nieuwe provider alles. Hierdoor zit je geen dag zonder internet. Op welk moment kan ik switchen? Het gros van de alles-in-1 afspraken zijn geldig voor 1 jaar. Hierop volgt een opzegtermijn van 1 maand. Je kunt vanaf dan overstappen naar een nieuwe provider. Een nieuw 3-in-1 pakket geselecteerd? Dit gaat moeiteloos met de Nederlandse overstapservice.

De overstapservice
Een groot deel van de organisaties zijn aangesloten bij deze overstapservice. De nieuwe leverancier regelt het papierwerk. In het bijzonder het beëindigen van je bestaande tv- internet en bellen abonnement. Verder zien zij erop toe dat de aansluiting op tijd ingaat. Jij zit dus geen moment zonder service. KPN, XS4ALL, Ziggo, Telfort, Tele2, Online.nl werken hier samen aan. Heb je een goede deal gevonden? En werkten de betrokken partijen met de overstapservice? Dan kan jij de aanbieding snel online kopen.

 1. Bekijk looptijd huidige contract.
 2. Voer je gegevens in en klik op de beste deal.
 3. Bestel het nieuwe pakket en de overstapservice-procedure gaat in werking.
 4. Per mail en/of post ontvang je een definitieve bevestiging. De overstap duurt 3 a 4 weken.
 5. Het installatiepakket + modem en router wordt toegestuurd. Er kan ook een monteur langskomen voor installatie.

Kun je niet gebruik maken van de NL overstapservice? Beëindig dan zelf het abonnement. Cruciaal: begin met het afsluiten van een toekomstig contract. Zeg daarna je oude abonnement pas op. Selecteer ook de optie voor nummerbehoud als je dat wenst.

Krijg ik korting wanneer ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een goede alles in 1 aanbieding besteld? Je neemt internetten, tv-kijken en bellen van 1 aanbieder af. We hebben het dan ook wel over triple play. Maar waar dit langzaam naar verschuift heeft te maken met het quad play abonnement. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met een mobiel abonnement. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Haarlem? Wanneer je alle multimedia afneemt bij 1 aanbieder, dan wordt je hiervoor beloond. Denk aan leuke extra’s als €5,00 korting, een verdubbeling van je MB’s, of extra producten zoals bijvoorbeeld gratis add-ons voor je interactieve TV. Door toedoen van soortgelijke combideals ontvang jij dus een hoog prijs/kwaliteit product. Erkende 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • €5 korting op de mobiele telefoonrekening.
 • Extra databundel.
 • Gratis zenders/kanalen.
 • MB’s uitwisselen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • Korting op de “thuis-factuur”.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Geen kosten voor pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • 1GB+ gratis data voor je smartphone.
 • Minder betalen voor jouw mobiele rekening.
 • Gratis tv-pakketten.
 • Ziggo “veilig online” helemaal gratis.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De grote providers verkondigen razendsnel internet. Soms tot wel 425 Mbit/s. Maar hoeveel snelheid heb ik eigenlijk nodig? Beneden spot jij een aantal praktische voorbeelden. Per handeling doorzoek je de internetsnelheid die benodigd is.


Wat ben je aan het doen? Vereiste snelheid?
Mailen zonder bijlage > 1 Mb/s
Openen van een website 1-2 Mb/s
Chatten en sociale media 1-2 Mb/s
Video-oproepen >4Mb/s
On-demand video kijken 4-8 Mb/s
Interactieve tv via mobiele app 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hoe snel moet mijn internet zijn?
We ontwaren globaal gezien 3 gebruikerstypes in internetgebruik: de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Voor elk type gebruiker vind je hieronder een aanbevolen internetsnelheid.

1. De matig internetter (lage snelheid)
Jij gebruikt alleen de basics, denk aan internetbankieren, mailen, social media. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Gemiddeld gebruik (20 Mb/s of meer)
Soms download je wat grotere bijlagen, en gebruik je diensten als Videoland of NLziet. Online met meerdere devices.

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Video’s kijk jij alleen in de hoogste kwaliteit. Grote bestanden binnen no-time binnen. Ben je liefhebber van online gaming? Dit kan met verschillende personen tegelijk. Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet Groessen.

Welk internet- tv en bellen pakket moet ik kiezen?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Haarlem. Welk pakket past bij mij? Jouw verbruik is daarvoor leading. Om jou te helpen vind je hierbij wat tips.

Welke aanbieders zijn actief in de omgeving van Haarlem?
Per gemeente is het aanbod weer anders. Via allesin1prijzen.nl tref je welke aanbieders beschikbaar zijn. Wanneer jij jouw woonplaats kenbaar gemaakt hebt, wordt het overzicht aangepast. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Heb je voldoende aan minder?
Heb je echt producten nodig als wifi-versterkers, modems, routers? Maak je geen gebruik van bellen via de vaste lijn? Of kijk je amper TV? Dan ben je goedkoper uit met een 2-in-1 pakket of misschien een abonnement met alleen internet. Zo ben je geen geld kwijt aan onderdelen die eigenlijk overbodig zijn.

Welke extra services wil ik?
Het gros van de alles in 1 pakketten kun je eindeloos uitbreiden. In de regel zijn dit extra’s als live pauzeren, begin gemist, tv programma’s opnemen of een extra zenderpakket met aanvullende themakanalen als Lite TV. Dit kan echter wel gevolgen hebben. Door van extra’s gebruik te maken kunnen de prijzen gaan stijgen. Ook Wifi-versterkers om het bereik van de router te pushen zijn voor sommige huizen onmisbaar. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Haarlem.

Hoe kan ik mijn digitale-tv abonnement uitbreiden?

Hang jij graag voor de TV? Tegenwoordig bevat elk alles in 1 pakket digitale televisie. Via interactieve televisie heb je altijd en overal toegang tot TV. Dit kan op verschillende apparaten (smartphone, desktop, en vanzelfsprekend op de TV). Online TV kijken gebeurt in toenemende mate. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met meerdere modules. Deze hebben we voor je opgesomd:

Uitzending gemist
Dankzij programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Dit wordt bij veel abonnementen standaard geactiveerd. Vaak kan dit alleen met Nederlandse zenders (NPO). Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van de meer commerciële kanalen als bijvoorbeeld Veronica / Disney XD.

Wat ook populair is, is de dienst begin gemist. Net te laat ingeschakeld? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Ook even pauzeren is een optie. Bij sommige organisaties kan dit tot 2 dagen. Echter, bij andere kabelaars kan dit soms wel 14 dagen.

TV-programma’s opnemen
Veel aanbieders laten jou (gratis) TV programma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (een recorder + harde schijf) of d.m.v de cloud. Voor opnemen betaal je ongeveer €4,50 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. Er zit wel een max aan de opnametijd. De verwachting is ongeveer 325GB / 275 uur film.

Zenderpakketten toevoegen
Veel leveranciers werken met ongeveer 30 basiszenders. Hierbij moet je denken aan zenders als Eén. Verder heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als TV Valkenburg en je kunt kiezen voor ARTE. Je kunt je digitale-tv ervaring uitbouwen met premium zenderpakketten. Denk aan PTV Prime en het Euro D tv-kanaal. Op de site van de aanbieder bekijk je van welk aanbod jij gebruik kunt maken in Noord-Holland.

alles in 1 in Haarlem


Internet en tv vergelijken in Haarlem

Ben jij maandelijks veel geld kwijt voor internet, tv en bellen? Of heb je plannen om te verhuizen, en daarbij switchen van alles-in-1 contract? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Haarlem. Dit kan haast niet fout gaan door het stappenplan van ons te volgen.

1. Bekijk je huidige maandelijkse lasten en check wat er in het pakket zit (doe altijd een speedtest!)
2. Ga van start in de vergelijker en vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Maak een keuze uit glasvezel, ADSL of kabel..
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (tv programma’s opnemen, on demand films kijken, extra zenderpakketten.)
5. Geef aan of je een ongelimiteerd bel-pakket wil afsluiten.
6. Kies nu de beste aanbieding die goedkoop en betrouwbaar is.
7. Bestel het nieuwe alles-in-1 pakket direct online. Overstappen wordt doorgaans geregeld door je aanstaande provider.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Ook kun je een monteur aanvragen. De actuele wachttijd tot alles live is, bedraagt standaard 5 of 6 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Tot 100 Mbit/s download
Stabiel netwerk
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 telfort logo

Telfort

Combinatie-voordeel
Gratis nummerbehoud
Sportgoedkoop

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Mediabox XL
Gratis ontvanger
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Wireless Multi PC
Met handige App
Unieke aanbieding

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Klanttevredenheid: 7.6
Ruime keuze
Goedkope prijzen

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Mediabox XL
Meerde add-ons
Sportgoedkoop

alles in 1 caiway logo

Caiway

Download tot 500 Mb/s.
Met installatie garantie
Introductie-aanbieding

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Eigen Wifi-Service
Gratis ontvanger
Voordelig proberen


Youfone

Gratis eredivisie kijken
Met extra zenderpakketten
Nieuwe klanten korting

alles in 1 online logo

Online.nl

Netwerk van KPN
Actief in enkele weken
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 NLE logo

NLE

Met NLE V10 modem
Meerde add-ons
Hoge korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Kaspersky Total Security
Vlugge activatie
Sportgoedkoop


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Haarlem

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel is de standaard geworden. En ook in de regio Haarlem zijn er steeds meer mogelijkheden. Wat is de aantrekkingskracht van glasvezel internet? Het is snel (100 tot 200 Mbps), en bijzonder stabiel. Verder spreken we bij glasvezel over “open netwerk”. De keuzevrijheid is behoorlijk. Een kreet die je veel hoort: internet en TV via glasvezel is vele malen duurder dan ADSL of kabel. Gelukkig klopt dit niet. Zo’n glasvezel alles in één pakket met televisie, bellen & internet bestel jij tijdelijk al rond de €45 per maand. Hoe staat het met glasvezel internet in Haarlem? En welke providers bieden het aan? Voer jouw gegevens in, en activeer het filter “glasvezel”. In het geval er een aanbieder is, dan zie je dit direct. Geen zoekresultaten? Ook met kabel haal je tegenwoordig behoorlijke snelheden. Of bekijk meer informatie over Alles in 1 pakket Goes.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Internet + televisie & bellen voor lage tarieven. Snel alle 3-in-1 pakketten vergelijken in Haarlem.