Alles in 1 Hantum Vergelijk alle pakketten profiteer van kortingen tot €73


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Hantum vergelijken en meteen overstappen? Televisie kijken en surfen op het internet: het moet snel zijn, en niet te vergeten in top-kwaliteit. Een vlugge stabiele internetverbinding is om die reden erg belangrijk. Dit gebruiken we massaal voor social media, onze studie, films streamen, downloaden van bestanden of voor het plaatsen van een online bestelling. Welke internet-bellen-TV aanbieders zijn er? Welke snelheid kan ik halen? En wat is het maandtarief?

Met deze website vergelijk je alle leveranciers. Het afsluiten van een abonnement gaat erg snel. Voer alleen jouw postcode en huisnummer in, maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), kies een snelheid die bij jou past, kies eventueel voor extra opties voor interactieve TV (online tv kijken, extra zenderpakketten, begin gemist) en schat het aantal belminuten. Je vindt aansluitend zonder gedoe de goedkoopste alles in 1 provider in Hantum. Start met vergelijken en bespaar zo €85 ieder jaar opnieuw. Zoek je een nieuwe provider puur voor tv kijken of enkel voor internet? Of wil je een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder telefonie? Het kan allemaal! Dankzij deze website vind jij handige informatie over goedkoop televisie kijken, bellen en internetten in Hantum.

Alle providers

Vergelijk de pakketten van alle providers en kabelaars

Enorm snel internet

Internetsnelheden tot wel 200 mb/s plus veel uitbreidingspakketten.

Bestel het goedkoopste pakket

Vergelijk alle alles-in-1 providers en ontvangen kortingen tot wel €77 per jaarcontract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

Kabel, ADSL en glasvezel zijn allemaal types breedbandinternet. Interessant, maar welke internetverbinding is voor mij geschikt? Check nu alles over Internet, tv zonder bellen Reggefiber.

1. ADSL
ADS is gekoppeld aan je telefoonlijn. Dit type verbinding is voor het gros van de huishoudens te ontvangen. Een grote pré van ADSL is de keuzevrijheid. Vandaar is dit een relatief voordelige aansluiting. Het nadeel is de relatief trage verbinding (de top ligt op 50mb). Woon je in afgelegen gebied? De snelheden zullen dan nog wat trager zijn. Handig om te weten: er bestaat ook VDSL.

2. Kabel
In het geval van kabelinternet wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Via de kabel-internetverbinding profiteer je van internetsnelheden tot 400 MB/s. Het TV- en internet signaal blijven verder gescheiden. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens televisie gebruik. Het nadeel is dat je maar uit 1 of 2 aanbieders kunt kiezen. Hantum heeft slechts een paar kabelaanbieders. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Internet via de glasvezel
Wil je toegang tot het snelste internet? Met glasvezel internet surf je met snelheden tot 500 MB/s of sneller. De download- en snelheden voor uploaden ligt vaak op dezelfde hoogte. Noodzakelijk voor de zwaargewichten. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet te ontvangen bij alle huishoudens. Is glasvezel internet in Hantum aanwezig? Vul de tool in en bekijk direct alle mogelijkheden.


Type aansluiting Voordelig Nadelen Abonnement
1. ADSL Keuzevrijheid + prijs Traagste verbinding Vanaf €35
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Beperkt aanbod Vanaf €46
3. Glasvezel Hoogste snelheden Geen landelijke dekking Vanaf €50

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Hantum?

Jouw alles-in-1 pakket direct oversluiten? Dat is online mogelijk. De meest bekende aanbieders (Tele2, Telfort, XS4ALL, Online.nl, Vodafone, KPN) hebben hiervoor gezamenlijk beleid gemaakt. Ga jij online overstappen? Dan wordt dit allemaal uit handen genomen. Hierdoor blijf jij gegarandeerd online. Maar wanneer kan dat? De meeste alles-in-1 deals zijn jaarlijks te vernieuwen. Daarna is het per maand opzegbaar. Dit is het moment om over te stappen naar een van de vele andere aanbieders. Een nieuw 3-in-1 pakket geselecteerd? Het overstappen gaat probleemloos via de overstapservice.

De overstapservice
Veel internetproviders verschaffen een overstapservice. Jouw toekomstige provider zal namelijk alles netje verzorgen. Voorbeelden zijn het beëindigen van het huidige bellen- internet en tv abonnement. Bovendien regelen zij dat alles op tijd wordt omgezet.Je bent dus geen dag offline. Tele2, Vodafone, Online.nl, KPN, Ziggo, Telfort kunnen dit aanbieden. Een scherp contract gespot? Is jouw huidige en nieuwe provider aangesloten? Dan kan jij de aanbieding nu online sluiten.

 1. Check de looptijd van je contract.
 2. Voer je gegevens in en klik op de beste deal.
 3. Bestel het nieuwe pakket en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Per mail en/of post ontvang je een definitieve bevestiging. De termijn hiervoor is +/- 4 weken.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Je kunt het ook laten installeren door een monteur.

Kun je niet gebruik maken van de NL overstapservice? Je zegt dan zelf je contract op. Cruciaal: kies altijd eerst een nieuwe aanbieder. Laat daarna je abonnement z.s.m. stopzetten.Vergeet niet de optie nummerbehoud te kiezen voor de vast telefoon.

Alles in 1 combineren met mijn mobiel abonnement, hoe werkt dat?

Ga jij voor een alles-in-1 abonnement? Dan betekent dat Internet + TV + Bellen van 1 leverancier. Triple play wordt dit steeds vaker genoemd. Wat op dit moment in opkomst is, noemen ze ook wel het quad play contract. In dat geval combineer je een 3-in-1 pakket met een smartphone contract. Eigenlijk een 4 in 1 contract.

Wat hier zo handig aan is? Zo’n internet aansluiting in Hantum? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan ontvang je korting. Denk aan leuke extra’s als kortingen, een verdubbeling van je MB’s, en additionele bonussen als gratis zenderpakketten. Met behulp van combideals als deze ontvang jij dus een hoog prijs/kwaliteit product. Vaak bestelde 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • Korting op je mobiele abonnement.
 • Je mag meer data verbruiken.
 • Gratis keuzepakketten.
 • Gratis MB’s delen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Een dubbel aantal MB’s en belminuten.
 • 5 euro korting op de totale factuur.
 • Gratis eredivisie kijken.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • 1GB+ gratis data voor je smartphone.
 • Minder betalen voor jouw mobiele rekening.
 • Een Sport/Movies/Kids zenderpakket.
 • Ziggo “veilig online” helemaal gratis.

Hoe weet ik welke internetsnelheid ik nodig heb?

De verschillende providers verkondigen razendsnel internet. Normaal wel 425 Mbit/s. Heb ik echt zulk snel internet nodig? Hier beneden tref je veel voorkomende handelingen. Per gebeurtenis lees je de vereiste snelheid.


Waar ben je mee bezig? Minimale snelheid?
Mailen zonder bijlage > 1 Mb/s
Rondklikken op sites 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Bellen via internet >4Mb/s
Netflix streamen 4-8 Mb/s
Interactieve tv via mobiele app 16-24 Mb/s
Grote filmbestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hulp bij het kiezen van internetsnelheid
We ontwaren circa drie verschillende segmenten. instap, standaard en grootverbruik. Voor elke klasse raden wij een internetsnelheid aan.

1. Starters (beginnen met een minimale snelheid)
Internet gebruik jij enkel voor E-bankieren, websites bezoeken, Social. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Gemiddeld gebruik (20 Mb/s of meer)
Met regelmaat download je files, en kijk je video’s via bijvoorbeeld Youtube of Netflix. Dit kan met meerdere personen tegelijkertijd.

3. Expert huishoudens (50+ Mb/s)
Alleen High Definition films kijken! Grote bestanden binnen no-time binnen. Game via internet zonder storing? Geen limiet: juist voor verschillende mensen tegelijkertijd. Je vind op deze website ook informatie over Glasvezel internet Haaren.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Vandaag de dag zijn er enorm veel bellen- tv en internetproviders in Hantum. Hoe weet ik wat bij mij past? Daarop is geen standaard antwoord te geven. Om je op weg te helpen vind je hierna wat praktische keuzehulp.

Welke bedrijven werken in de omgeving van Dongeradeel?
Het aanbod providers wisselt enorm per plaats. Via onze tools check je in een oogopslag alle spelers. Zodra je jouw locatie ingevuld hebt, vallen veel aanbieders al af. De keuze wordt je zo iets eenvoudiger gemaakt.

Kan je niet beter iets weglaten?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als modems, wifi-versterkers, routers? Geen interesse in de vaste telefoon? Of TV uit het abonnement halen? Kies dan voor een 2-in-1 pakket of wellicht voor een 100% internetabonnement. Zo betaal je niet voor aspecten die eigenlijk overbodig zijn.

Welke extra services wil ik?
Een aanzienlijk deel van de alles in 1 pakketten verzorgen allerlei extraatjes. Vaak gaat het om modules als online tv kijken, extra zenderpakketten, on demand films kijken of pakketten met extra veel zenders bijv. met zenders als VH1 Classic. Dit kan resulteren in een effect op je contract. Kies jij deze leuke toevoegingen dan merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om de werking van routers aan te jagen zijn mogelijkheden. Zo voorkom je storingen en problemen voor snel internet in Hantum.

Waarmee kan ik mijn TV-abonnement uitbreiden?

Hang jij graag voor de TV? Hedendaags bevat elk alles in 1 pakket digitale televisie. Dankzij interactieve televisie is TV kijken nog makkelijker geworden. Dit kan op verschillende apparaten (smartphone, computer, en uiteraard de TV). Steeds meer Nederlanders kijken online TV. Jouw digitale-tv pakket stel je zelf samen aan de hand van verschillende modules. Deze vind je hieronder:

Uitzending gemist
Dankzij programma gemist heb je de mogelijkheid alles gratis terug te kijken. Dit wordt bij veel abonnementen standaard geactiveerd. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Wel kan er een vergoeding worden gevraagd voor uitzending gemist van commerciële zenders als RTL 8.

Wat ook populair is, is de dienst begin gemist. Te laat thuis voor je favo-programma? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Een korte break? Dan kun je gewoon pauzeren. Bij sommige organisaties kan dit tot 2 dagen. Maar bij andere aanbieders kan dit soms wel 14 dagen.

Programma’s opnemen
Meer en meer aanbieders laten jou (gratis) TV programma’s opnemen. Vaak nog d.m.v. PVR (een recorder + harde schijf) of d.m.v de cloud. De meerprijs van opnemen ligt rond de €6,50 per maand. Sommige aanbieders bieden het gratis (Ziggo en XS4ALL). Let op: er zit een maximum aan opnemen.Dit ligt rond de 300GB of 200 uur.

Additionele zenderpakketten
De meeste pakketten bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Bijvoorbeeld kanalen als MTV Entertainment. Eveneens kun je ook onbeperkt kijken naar regio kanalen als Omrop Fryslân. Maar ook internationalen zoals CNBC Europe. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement verder uitbreiden met betaalde zenderpakketten. Denk aan Ziggo Sport en het Passie XXX kanaal. Op de providers website bekijk je van welk aanbod jij gebruik kunt maken in Friesland.

alles in 1 in Hantum


Internet en tv vergelijken in Hantum

Zoek jij een goedkoop internet, tv en bellen abonnement? Of ga je op jezelf wonen, en zoek je een nieuwe alles-in-1 aanbieder? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Hantum. Het is verrassend eenvoudig wanneer jij de volgende volgorde aanhoudt.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en schrijf op waar je recht op hebt (doe een speedtest!)
2. Ga van start in de vergelijker en vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Vertel het systeem: welke type verbinding en snelheid.
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (vooruitkijken, begin gemist, online tv kijken.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Selecteer direct het 3-in-1 pakket die jou aanspreekt.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. De overstap wordt in goede banen geleid door de provider.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Vaak kan er ook een monteur aan huis komen. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket is gemiddeld genomen 30 dagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Gratis onderling bellen
Alle tv-zenders
Eerste maanden korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

CombiVoordeel
Videotheek thuis
Voordelige prijzen

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Premium sportkanalen
Zorgeloos online
Scherpe prijzen

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Fair Use Policy
Begin gemist
Scherpe aanbieding

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Klanttevredenheid: 7.6
Alle bekende tv-zenders
Hoge korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Extra voordeel Vodafone
Installatiemonteur mogelijk
Tijdelijke korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Ervaren glasvezelprovider
Top serviceteam
Welkomstkorting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Gratis aanpassen
Overal online TV kijken
Super prijs/kwaliteit


Youfone

Gratis eredivisie kijken
Digitaal tv-kijken
Goede voorwaarden

alles in 1 online logo

Online.nl

WiFi Model inbegrepen
Ruime keuze
Introductiekorting

alles in 1 NLE logo

NLE

Snelst groeiende provider
Stabiele verbinding
Goedkope prijzen

alles in 1 fiber logo

Fiber

Settop box HD
Uitzending gemist
Heel betaalbaar


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Hantum

TV-kijken en internetten via glasvezel is niet meer weg te denken. Ook in de buurt van Dongeradeel is dit ook zeker het geval. Waarom is het glasvezelabonnement zo in trek? Het is snel (200 tot 450 Mbps), en ook nog eens hartstikke stabiel. Bovendien biedt het open karakter van glasvezelnetwerken nog meer. Je zit niet vast aan een vaste aanbieder. Wat mensen vaak zeggen: internet en TV via glasvezel is alleen voor mensen met geld. Dit is echter niet aan de orde. Dit glasvezel alles in één pakket met televisie, bellen & internet bestel jij tijdelijk al rond de €45 – €50 per maand. Is glasvezel internet verkrijgbaar in Hantum? Welke leveranciers doen dit? Vul nu jouw gegevens in, en filter op “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Geen zoekresultaten? Dan kun je kiezen uit Kabel en/of ADSL.Of check onze actuele info over Alles in 1 pakket Grave.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Direct 3-in-1 pakketten vergelijken in Hantum.