Alles in 1 Heemstede Vergelijk online alle aanbieders bespaar jaarlijks tot wel €64


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Heemstede vergelijken en online bestellen? Televisie kijken en surfen op het internet: het moet razendsnel en we willen de beste kwaliteit. Een innovatieve bekwame internetverbinding is bijna een eerste levensbehoefte. We gebruiken internet voor rondsurfen, televisie kijken, social media, thuiswerken of voor het plaatsen van een online bestelling. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Hoe zit het met de snelheid van de verbinding? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Met behulp van onze postcodetool ontdek je alle internetbedrijven. Overstappen van provider gaat verrassend eenvoudig. Neem jouw adresgegevens als basis en maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), klik op de snelheid die je wilt afnemen, kies extra’s voor interactieve televisie (vooruitkijken, on demand films kijken, live pauzeren) en geef aan of/hoeveel je wilt bellen. Jij treft aansluitend ogenblikkelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in Heemstede. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €92 op jaarbasis. Op zoek naar een nieuw pakket uitsluitend voor tv-kijken of exclusief en alleen voor internet? Of wil je alles weten over een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder bellen? Geen probleem! Met onze zoekmachine doorzoek jij nuttige informatie over goedkoop internetten, bellen en tv-kijken in Heemstede.

Alle aanbieders

Ontdek de aanbiedingen van meer dan 10 providers.

Razendsnel internet

Internetsnelheden tot maximaal 200 mb/s plus handige interactieve TV

Vind het goedkoopste pakket

Verifieer vandaag de alles in 1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €85 per jaarcontract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internet via kabel, ADSL of glasvezel?

Kabel, ADSL en glasvezel zijn de bekendste soorten breedbandinternet. Leuk, maar welk type verbinding past bij mijn wensen? Doorzoek eerst alle info m.b.t. 3-in-1 aanbieding Fiber.

1. ADSL
ADSL is internet via de telefoonlijn. Deze verbinding is voor het gros van de consumenten beschikbaar. Het voornaamste pluspunt is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Daardoor kun je ADSL vaak voordelig aansluiten. Het grote minpunt daarvan is een wat minder snelle verbinding van maximaal 50MB. Ligt jouw woning in het buitengebied (wijkcentrale ver weg)? Dan gaat dit verder ten koste van de snelheid. Let op: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
Bij internet via de kabel wordt het internetsignaal over de kabel naar je woning gestuurd. Door via de kabel te internetten heb je niet te klagen qua snelheid, vaak wel 400 MB/s. Het televisie en internet signaal zijn gescheiden bij de coax kabel. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door televisie kijken. De keerzijde van dit type verbinding is dat het aanbod beperkt is. Heemstede heeft slechts enkele kabelaanbieders. Ook moet je vaak verplicht een tv-abonnement nemen.

3. Glasvezel
Wil je toegang tot het snelste internet? Via internet via glasvezel surf je met snelheden tot 500 Megabit per seconde. De snelheid van downloaden en uploaden is vaak gelijk. Een must voor de heavy users. Jammer genoeg is glasvezel internet nog niet voorhanden in heel Nederland. Is glasvezel internet in Heemstede aanwezig? Start met vergelijken en bekijk direct alle mogelijkheden.


Soort aansluiting Positief Nadelen Prijs
1. ADSL Overal te ontvangen Lage snelheid Vanaf €37
2. Kabel Op grote schaal verkrijgbaar Keuze is zeer beperkt Vanaf €44
3. Glasvezel Razendsnel internet Matig leverbaar Vanaf €56

Hoe kan ik overstappen van internetprovider in Heemstede?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Ga dat dan online regelen. De grotere partijen (KPN, Vodafone, Telfort, Online.nl, Ziggo, XS4ALL) werken in een centraal systeem. Bij een overstap zorgen de providers voor de afhandeling. Mede daarom zit je geen dag zonder internet. Op welk moment kan ik switchen? Het gros van de alles-in-1 deals duren 12 maanden. Daarna heb je steeds een maand opzegtermijn. Je kunt vanaf dan overstappen naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Een nieuw 3-in-1 pakket gevonden? De overstap is eenvoudig met deze overstapservice.

De overstapservice
Een groot deel van de bedrijven werken met een overstapservice. Jouw aanstaande provider neemt het papierwerk voor z’n rekening. Denk aan het afhandelen van je huidige internet- tv- en bellen abonnement. Daarna dragen zij er zorg voor dat het contract tijdig actief wordt. Je zit dus geen dag zonder internet. Tele2, Vodafone, XS4ALL, Telfort, KPN, Online.nl werken hier samen aan. Een goed abonnement gevonden? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kunnen jullie dit toekomstige contract gelijk online rondmaken.

 1. Bekijk looptijd van je contract.
 2. Voer je gegevens in en klik op de beste deal.
 3. Bestel jouw nieuwe pakket online en kies voor deze overstapservice.
 4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. Het installatiepakket + modem en router wordt toegestuurd. Je kunt het ook laten installeren door een monteur.

Kun je niet gebruik maken van de overstapservice? Dan moet je het opzeggen zelf regelen. Belangrijk: begin met het afsluiten van een toekomstig contract. Zeg daarna je oude abonnement pas op. Ook nummerbehoud is mogelijk als je die wilt meenemen.

Kan ik mijn alles in 1 pakket combineren met mobiel?

Een alles in 1 pakket gekozen? Dan ontvang je internet, tv en vaste telefonie van een provider. We noemen dit ook wel triple play. Wat momenteel zeer populair is, heeft te maken met het quad play abonnement. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met zo’n 06 nummer abonnement. Eigenlijk een 4 in 1 contract.

Waarom dit zo populair is? Zo’n internet aansluiting in Heemstede? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan wordt je daarin tegemoet gekomen. Concreet ontvang je “bonussen” zoals korting op je abonnement, een verdubbeling van je MB’s, of extra producten zoals bijvoorbeeld gratis FOX Sports. Door deze combideals is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Gevierde 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • €5 korting op de mobiele telefoonrekening.
 • Meer data in je abonnement.
 • Gratis entertainment.
 • Gratis MB’s delen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Verdubbeling van je MB’s en minuten.
 • €5,00 korting op de thuis factuur.
 • Fox Sports zonder kosten.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Gratis data / GB’s voor je telefoon contract.
 • Minder betalen voor jouw mobiele rekening.
 • Een Sport/Movies/Kids zenderpakket.
 • Zonder kosten het “veilig online” pakket.

Welke snelheid is voor mij goed genoeg?

De internet-aanbieders adverteren met steeds vaker met hoge snelheden. Vaak wel 400 Mbit/s. Wat voor snelheid is voor mij gewenst? Hieronder lees je veel voorkomende handelingen. Per activiteit bekijk jij de vereiste snelheid.


Wat doe je? Welke snelheid?
Mailen zonder bijlage > 1 Mb/s
Openen van een website 1-2 Mb/s
Social media bijhouden 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
Netflix streamen 4-8 Mb/s
Interactieve/digitale tv via internet 16-24 Mb/s
Grote presentaties of films downloaden 8-24 Mb/s

Wat voor internet-pakket kies ik
We hebben het vaak over circa drie “klassen” internetgebruikers. de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Voor elke categorie adviseren wij een minimum snelheid.

1. Licht gebruik (geen minimumsnelheid nodig)
Je gebruikt het internet alleen voor internetbankieren, surfen, social media. Niet meer dan 1 device online.

2. Normaal verbruik (tenminste 20 Mb/s)
Zo af en toe download je bestanden, en gebruik je diensten als Film1 of Youtube. Tegelijk online met 3 apparaten.

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Video’s streamen in de hoogste kwaliteit. Grote bestanden binnen no-time binnen. Game via internet zonder storing? Geen limiet: juist voor meerdere mensen op hetzelfde ogenblik. Check nu ook de laatste updates over Glasvezel internet Hartwerd.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in Heemstede. Maak wat moet ik nou kiezen? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Om je op weg te helpen geven we je graag wat adviezen.

Welke internet providers zijn er in de streek Heemstede?
Dit is heel erg afhankelijk van je locatie. Met behulp van onze website vind je welke aanbieders beschikbaar zijn. Zo snel je jouw postcode + huisnummer ingevuld hebt, vallen veel aanbieders al af. De keuze wordt je zo iets eenvoudiger gemaakt.

Welke producten heb je nodig?
Zijn extra producten benodig zoals wifi-versterkers, data-kabels, routers? Heb jij geen baat bij bellen via de vaste lijn? Of TV uit het abonnement halen? Dan ben je goedkoper uit met een 2-in-1 pakket of wellicht voor een 100% internetabonnement. Zo geef jij geen geld uit aan services die je toch niet nuttigt.

Welke extra services wil ik?
Het gros van de alles-in-1 abonnementen kun je eindeloos uitbreiden. In de regel zijn dit extraatjes zoals uitzending gemist, vooruitkijken, online tv kijken of pakketten met extra veel zenders met extra zenders zoals Stingray DJAZZ. Dit kan resulteren in een effect op je contract. Door van extra’s gebruik te maken gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om de kwaliteit van de routers te bevorderen zijn voor sommige huizen onmisbaar. Zo voorkom je storingen en problemen voor snel internet in Heemstede.

Hoe zit dan precies met die televisie-contract add-ons?

Mag jij graag naar de tv kijken? Vandaag de dag bevat elk alles in 1 pakket digitale televisie. Door middel van interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Vandaag de dag doe je dit met elk device (iPad , Xbox, en natuurlijk je TV). Steeds meer Nederlanders kijken online TV. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met velerlei modules. Hieronder vindt je een aantal voorbeelden:

Uitzending gemist
Door gebruik te maken van programma gemist kijk je snel en gemakkelijk elk programma terug. Veel leveranciers bieden dit standaard al aan. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Af en toe moet je betalen voor uitzending gemist van overige zenders zoals XITE Muziek.

Een vergelijkbare situatie is begin gemist. Net te laat ingeschakeld? Met 1 druk op de knop start je vanaf ’t begin. Een andere handige optie is live pauzeren. Bij verscheidene organisaties kun je maximaal 2 dagen terugkijken. Maar bij andere internetproviders kan dit soms wel 14 dagen.

Programma’s opnemen
Veel providers laten je televisieprogramma’s opnemen. Dit gaat via PVR (een recorder + harde schijf) maar het verschuift naar cloud. Het prijskaartje van het opnemen-pakket ligt rond de €4,00 per maand. Wil je het gratis? Kijk dan bij Ziggo of XS4All. Houd er rekening mee dat de opslag beperkt is. Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Additionele zenderpakketten
De meeste aanbieders bieden een basispakket met zo’n 20 kanalen. Zoals Eurosport 1 Sport. Verder heb je vaak toegang tot regionale kanalen als ETV.nl en internationale zenders als Comedy Central Family. Bovendien kun je jouw interactieve-tv pakket uitbouwen met meerdere zenderpakketten evenals HBO en het Private Spice tv-kanaal. Via jouw eigen leverancier kun je bekijken waar jij recht op hebt in Noord-Holland.

alles in 1 in Heemstede


Internet en tv vergelijken in Heemstede

Betaal jij teveel voor internet, televisie en bellen? Of staat er een verhuizing op de planning, en kijken jullie uit naar een andere alles in 1 leverancier? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Heemstede. Dit kan haast niet fout gaan aan de hand van de volgende stappen.

1. Check de prijzen van je huidige contract, en schrijf op waar je recht op hebt (vergeet de speedtest niet!)
2. Start met vergelijken en vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Selecteer de snelheid en type (glasvezel) internet.
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (live pauzeren, on demand films kijken, begin gemist.)
5. Kies het aantal belminuten.
6. Klik op de alles in 1 aanbieding die voor jou geschikt is.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. Overstappen wordt doorgaans geregeld door je aanstaande provider.
8. Het aansluiten van modem / router kan zelfstandig. Of laat een monteur alles installeren. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket is vaak korter dan 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Dag & nacht klantenservice
Videotheek thuis
Nieuwe klanten korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Prima prijs/kwaliteit
Gratis modem
Goedkoop proberen

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Non-stop gratis extra’s
Met handige App
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 tele2 logo

Tele2

€30 aansluitkosten
Top serviceteam
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Geen activatiekosten
Actief in enkele weken
Eerste periode korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Extra voordeel Vodafone
Ruime keuze
Hoge aanbieding

alles in 1 caiway logo

Caiway

Download tot 500 Mb/s.
Met handige App
Cashback kortingen

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Combinatievoordeel
Snelle levertijd
Introductiekorting


Youfone

Momenteel enkel via DSL
De alles in 1 oplossing
Korting bij 1 jaar

alles in 1 online logo

Online.nl

Sinds 1994 actief
Digitaal tv-kijken
2 jaar aanbieding

alles in 1 NLE logo

NLE

Uitstekende prijs/kwaliteit
Installatiegarantie
Sportgoedkoop

alles in 1 fiber logo

Fiber

Kaspersky Total Security
Supersnel via Glas
1 jaar aanbieding


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Heemstede

Digitaal tv-kijken en internet via glasvezel is erg populair. Met name in de omgeving Heemstede zien we dit zeker terug. Een glasvezel-abonnement heeft veel voordelen. Het is verrassend snel (200 tot 450 Mbps), en ook nog eens hartstikke stabiel. Verder staat het glasvezelnetwerk bekend als “open”. Er zijn standaard meerdere partijen waar je uit kunt kiezen. Wat je vaak hoort: Internetten via de glasvezel is enorm duur. In de praktijk is dit niet zo. Dit glasvezel alles in één pakket met televisie, bellen & internet is al mogelijk vanaf €40 – €50 in de maand. Is glasvezel internet beschikbaar in Heemstede? En welke providers bieden het aan? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en selecteer het filter “glasvezel”. Eventuele providers worden nu meteen getoond. Geen aanbieders gevonden? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of overweeg eens Alles in 1 pakket Haghorst.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Aantrekkelijke prijs voor internet & televisie + bellen. Vergelijk gemakkelijk 3-in-1 pakketten in Heemstede.