Alles in 1 Heijen Ontdek alle aanbieders en bespaar tot wel €71


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Heijen vergelijken en direct de overstap maken? Bellen, internetten en tv-kijken: het mag niet langzaam zijn, en natuurlijk in de beste kwaliteit. Een razendsnelle degelijke internetverbinding mag daarom niet ontbreken. Onze internetverbinding gebruiken we voor rondsurfen, televisie kijken, uploaden van bestanden, downloaden van bestanden of online shoppen. Maar welke aanbieders zijn er? Hoe zit het met de snelheid van de verbinding? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Dankzij onze tool tref je alle kabelaars. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Het uitgangspunt is je adres, klik op ADSL, kabel of glasvezel (indien beschikbaar), klik op de snelheid die je wilt afnemen, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (on demand films kijken, vooruitkijken, uitzending gemist) en kies of je niet/weinig/gemiddeld/veel belt. Jij vindt direct meteen de goedkoopste alles-in-1 provider in Heijen. Op die manier bespaar je al gauw €94 ieder jaar opnieuw. Op zoek naar een nieuw pakket alleen voor het kijken van televisie of exclusief en alleen voor internet? Of vergelijk je liever een tv + internet deal tegen een laag tarief zonder telefonie? Dat is ook mogelijk! Dankzij onze postcodetool spot je uitvoerige info en adviezen over goedkoop internetten, bellen en tv-kijken in Heijen.

Alle aanbieders

Vind de prijzen van alle erkende providers

Bliksemsnel internet

Internetsnelheid tot wel 500MB en uitgebreide digitale-tv pakketten

Besparen op je internetgebruik

Vergelijk alle alles-in-1 providers en bespaar gemakkelijk €68 per jaarcontract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Een internetverbinding via glasvezel, kabel of ADSL?

Kabel, glasvezel en ADSL zijn allemaal vormen van breedbandinternet. Alleen, welke soort verbinding past bij mij? Lees direct meer over Internet, tv en bellen T-Mobile.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Een dergelijk internet abonnement is voor een groot deel van de huizen voorhanden. Een actueel pluspunt is het feit dat je uit veel providers kunt kiezen. Hierdoor zijn er vaak flinke kortingen mogelijk. De keerzijde hiervan is o.a de lage snelheid (hoogstens 50 mb/p/sec). Woon je in afgelegen gebied? Gemiddeld genomen heb je dan een slechtere verbinding. Belangrijk: een VDSL verbinding is vlugger.

2. Kabel
Bij kabel-internet wordt je via de COAX televisie kabel aangesloten. Door internet op deze kabel bereik je maximale snelheden van +/- 200 MB/s. Kabel televisie signaal is gescheiden van het internet signaal. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens tv-kijken. De keerzijde van de kabel is dat er weinig verschillende leveranciers zijn. Heijen heeft slechts enkele kabelaanbieders. De verplichting van een TV-abonnement geldt nog steeds.

3. Glasvezel
Neem jij alleen genoegen met het vlugste internet? Dankzij glasvezel internet bereik je hoge snelheden tot 500 Mb/s tot wel 1 Gb per seconde. De snelheid van downloaden en uploaden is vaak gelijk. Voorgeschreven voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Helaas is glasvezel nog niet bereikbaar bij alle huishoudens. Is glasvezel internet in Heijen af te sluiten? Start met vergelijken en check de diverse contracten.


Verbindingstype Pluspunt Nadelig Abonnement
1. ADSL Keuzevrijheid + prijs Kan traag zijn Vanaf €35
2. Kabel Op grote schaal verkrijgbaar Keuze is zeer beperkt Vanaf €47
3. Glasvezel Meest snelle internet Matig leverbaar Vanaf €52

Hoe kan ik overstappen van internetprovider in Heijen?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Ga dat dan online regelen. De populaire providers (KPN, XS4ALL, Tele2, Vodafone, Online.nl, Telfort) hebben hiervoor gezamenlijk beleid gemaakt. Ga jij online overstappen? Dan wordt alles voor jou geregeld. Derhalve blijf jij gegarandeerd online. Per wanneer kan ik over? De meeste alles-in-1 contracten zijn jaarlijks te vernieuwen. En daarna? Dan is het maandelijks opzegbaar. je kunt dan overgaan naar een nieuwe aanbieder. Een nieuw 3-in-1 pakket gevonden? Je zult geen hinder ondervinden door de samenwerkende overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de providers werken samen met deze overstapservice. De aanstaande aanbieder zal namelijk alles netje verzorgen. Denk hierbij aan het opzeggen van het “oude” tv- internet en bellen abonnement. Tevens managen zij dat alles op tijd wordt omgezet.Zo kom je niet zonder aansluiting te zitten. Tele2, Online.nl, KPN, Telfort, XS4ALL, Ziggo werken hier samen aan. Heb jij het perfecte pakket geselecteerd? Is jouw huidige en nieuwe provider aangesloten? Dan kun jij deze aanbieding meteen via internet aanschaffen.

 1. Bekijk looptijd huidige contract.
 2. Vergelijk de providers en kies een aanbieding.
 3. Bestel jouw nieuwe alles-in-1 abonnement online en de overstapservice-procedure gaat in werking.
 4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. De overstap duurt 3 a 4 weken.
 5. Het installatiepakket + modem en router wordt toegestuurd. Zelf niet handig? Kies dan voor de monteur.

Werkt de huidige provider niet met de landelijke overstapservice? Laat dan je abonnement stopzetten. Noemenswaardig: kies altijd eerst een nieuwe aanbieder. Pas daarna beëindig je het contract. Kies eventueel voor nummerbehoud als je dat wenst.

Alles-in-1 combineren met mijn mobiele abonnement?

Ga jij voor een alles-in-1 abonnement? Dan ontvang je internet, tv en vaste telefonie van een provider. We hebben het dan ook wel over triple play. Maar waar dit langzaam naar verschuift noemen ze ook wel het quad play contract. In dat geval combineer je een 3-in-1 pakket met zo’n 06 nummer abonnement. Ook wel 4 in 1 genoemd.

Waarom dit zo populair is? Zo’n internet aansluiting in Heijen? Als jij ook alles bij 1 leverancier bestelt, dan kunnen de kortingen flink oplopen. Je moet dan denken aan extraatjes als €5,00 korting, dubbele MB’s, en additionele bonussen als gratis premium zenderpakketten. Dankzij dergelijke combideals haal je het maximale uit je pakket. Vaak bestelde 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Meer data in je abonnement.
 • Gratis zenderpakket.
 • MB’s geven en ontvangen van vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Je data + belminuten worden verdubbeld.
 • €5,00 korting op de thuis factuur.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Pakket voor pauzeren.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • Korting op je mobiele rekening.
 • Een Sport/Movies/Kids zenderpakket.
 • Zonder kosten het “veilig online” pakket.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De internet-aanbieders maken reclame voor supersnelle internetpakketten. Doorgaans 450 Mbit/s. Heb ik echt zulk snel internet nodig? Hierna lees je een lijst met voorbeelden. Per activiteit bekijk je de benodigde snelheid.


Waar ben je mee bezig? Vereiste snelheid?
E-mailen (zonder bijlagen) > 1 Mb/s
Het bezoeken van sites 1-2 Mb/s
Facebook app / website gebruiken 1-2 Mb/s
Video-gesprekken >4Mb/s
Youtube video’s bekijken 4-8 Mb/s
Interactieve tv via mobiele app 16-24 Mb/s
Bijlages (1GB of groter) downloaden 8-24 Mb/s

Hulp bij het kiezen van internetsnelheid
Wij onderscheiden grofweg 3 types internetgebruikers: instap, standaard en grootverbruik. Voor iedere soort bevelen we een andere snelheid aan.

1. Instap huishoudens (basis-internetsnelheid)
Internet gebruik jij enkel voor surfen, mailen, internetbankieren. Dit gebeurt met maximaal één computer of tablet.

2. Normaal verbruik (tenminste 20 Mb/s)
Zo nu en dan download je (niet al te grote) bestanden, en stream je films via Netflix of NLziet. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Zwaarder verbruik (Rond 50 Mb/s en hoger)
Films streamen in 4K of HD instellingen. Daarnaast ook downloaden en uploaden. Of je favoriete game spelen? Geen limiet: juist voor alle apparaten, wanneer jij dat wilt. Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet Heemskerk.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Er zijn tal van bellen- tv en internetproviders in Heijen. Welk pakket past bij mij? Dat is per huishouden natuurlijk verschillend. Daarom vind je hierbij wat tips.

Welke leveranciers zijn er in en rondom Gennep?
In elke streek is er een ander aanbod beschikbaar. Met behulp van onze website doorzoek je snel welke leveranciers er zijn. Nadat jouw postcode (en evt. huisnummer) bekend is, merk je dat een aantal aanbieders überhaupt geen optie zijn. De keuze wordt je zo iets eenvoudiger gemaakt.

Kan je niet beter iets weglaten?
Heb jij (dure) extra’s wel echt nodig zoals routers, modems, data-kabels? Heb jij geen baat bij bellen met de vaste telefoon? Liever zonder televisie? Dan kies je voor een voordelig 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Oftewel, zo betaal je niet voor onderdelen die totaal niet relevant zijn.

Welke extra services wil ik?
Het gros van de alles in 1 pakketten kan je uitbreiden met extra modules. Bekende voorbeelden zijn aanvullende opties zoals begin gemist, extra zenderpakketten, on demand films kijken of diverse entertainment-pakketten met betaalkanalen als Nick Jr.. Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Door te kiezen voor add-ons schieten de prijzen omhoog. Ook Wifi-versterkers om het signaal van een router aan te jagen zijn in potentie mogelijke keuzes. Geen trage verbindingen en storingen maar snel internet in Heijen.

Wat zijn de extra's die ik kan kiezen bij mijn TV-contract?

Ben jij een echte tv-liefhebber? Op dit moment kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. D.m.v. interactieve televisie kun je overal en altijd tv kijken. Vandaag de dag doe je dit met elk device (mobiel, laptop, en de traditionele TV). Online TV streamen is erg populair. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met allerlei modules. Een aantal hiervan staan hier weergegeven:

Uitzending gemist
Door de toevoeging van programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Bij veel aanbieders is dit standaard inbegrepen. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Het kan voorkomen dat je moet betalen voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als RTL 4.

Een vergelijkbare situatie is begin gemist. Te laat thuis voor je favo-programma? Kijken vanaf begin kan mij steeds meer providers. Een andere handige optie is live pauzeren. Bij een deel van de leveranciers kan dit slechts een paar dagen. Bij andere internetproviders kan dit weer tot 2 weken.

TV-programma’s opnemen
Steeds meer aanbieders laten jou gemakkelijk televisieprogramma’s opnemen. Dit gaat via PVR (harde schijf in de tv-ontvanger) maar we zien ook steeds vaker cloudoplossingen. Vaak kost het opnemen-pakket ongeveer €5,50 per maand. Sommige aanbieders bieden het gratis (Ziggo en XS4ALL). Je kunt niet eindeloos opnemen. Dit ligt rond de 300GB of 200 uur.

Andere zenderpakketten
De TV-providers bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Denk hierbij aan Ketnet Kids. Ook kun je ook regionale zenders kijken als Omrop Fryslân. Of wat dacht je van: JimJam. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience personaliseren met betaalde zenderpakketten zoals Eredivisie live of het ART Europe tv-kanaal. Via de klantenservice van jouw aanbieder doorzoek je het zenderaanbod per pakket voor Limburg.

alles in 1 in Heijen


Internet en tv vergelijken in Heijen

Betaal jij teveel voor internet, televisie en bellen? Of ga je over naar een nieuwe woning, en kijken jullie uit naar een andere alles in 1 leverancier? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Heijen. Dit gaat gemakkelijk wanneer jij de volgende volgorde aanhoudt.

1. Vind uit wat je nu per maand betaalt en noteer de samenstelling van het pakket (vergeet de speedtest niet!)
2. Bezoek onze vergelijker en voer je locatie in.
3. Geef aan welke snelheid en verbinding je wilt.
4. Kies eventueel extra opties voor interactieve TV (live pauzeren, uitzending gemist, begin gemist.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Klik op de provider die past bij jouw eisen.
7. Bestel het nieuwe alles-in-1 pakket direct online. De overstap wordt in goede banen geleid door de provider.
8. Het aansluiten van modem / router kan zelfstandig. Er is ook een installatieservice mogelijk. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket is doorgaans een kleine maand.

alles in 1 kpn logo

KPN

Gratis monteur aan huis
Met handige App
Unieke korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Vast op mobiel
Gratis nummerbehoud
Aantrekkelijk korting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Power promise
Met handige App
Voordelige tarieven

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Hoge klanttevredenheid
Gemakkelijke installatie
Korting bij 2 jaar

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

F-Secure Beveiliging
Programma gemist
Heel betaalbaar

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Premium sportkanalen
Uitzending gemist
Scherpe korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Gegarandeerd snel internet
Gratis telefoonnummer
Maandelijkse korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Gratis aanpassen
Gratis nummerbehoud
Leuke welkomstcadeaus


Youfone

Tot 100 Mbit/s downloaden
Gratis nummerbehoud
Lage tarieven

alles in 1 online logo

Online.nl

2 weken bedenktijd
Meerde add-ons
Aantrekkelijk korting

alles in 1 NLE logo

NLE

Met NLE V10 modem
Glasvezel internet
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 fiber logo

Fiber

FRITZ!Box router
Gratis modem
Maximaal voordeel


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Heijen

TV-kijken en internetten via glasvezel komt steeds meer in trek. En ook in de regio Gennep zien we dit zeker terug. Alles-in-1 met glasvezel kent vele voordelen. Het is vliegensvlug (200 tot 450 Mbps), en de down- en uploadsnelheid verschilt vaak nauwelijks. Ook is het glasvezelnetwerk een open netwerk. Als consument kun je kiezen uit meerdere aanbieders. Wat mensen vaak zeggen: Televisie en internet via glasvezel is vele malen duurder dan ADSL of kabel. Maak je niet druk, het valt reuze mee. Dit glasvezel alles in één pakket in met internet + bellen en TV bestel je al vanaf €40 – €50 in de maand. Hoe staat het met glasvezel internet in Heijen? En bij welke partij moet ik dan zijn? Vul eerst jouw postcode in, en activeer het filter “glasvezel”. Je ziet direct wat het aanbod in jouw regio is. Geen zoekresultaten? Ook met kabel haal je tegenwoordig behoorlijke snelheden. Of lees eens verder op de pagina over Alles in 1 pakket Haren.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Direct 3-in-1 pakketten vergelijken in Heijen.