Alles in 1 Helden Check alle providers en ontvang voordeel tot wel €93


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Helden vergelijken en direct de overstap maken? Films streamen, TV-kijken: het moet snel en het liefst in hoge kwaliteit. Een rappe trouwe aansluiting op internet is bijna een eerste levensbehoefte. We internetten voor downloaden van bestanden, social media, thuiswerken, films streamen en natuurlijk voor het bezoeken van een webwinkel. Welke internet-bellen-TV aanbieders zijn er? Is de mb snelheid voldoende voor mij? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Dankzij onze postcodetool tref je alle providers. Overstappen gaat gemakkelijk online. Geef je postcode en huisnummer door, maak een keus uit glasvezel, kabel of ADSL, klik op de snelheid die je wilt afnemen, geef aan of je jouw interactieve televisie wil uitbreiden (tv programma’s opnemen, vooruitkijken, live pauzeren) en schat het aantal belminuten. Je vindt daarna ogenblikkelijk de goedkoopste alles in 1 provider in Helden. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €50 ieder jaar opnieuw. Zoek je een nieuwe provider exclusief voor televisie kijken of exclusief en alleen voor internet? Of wil je een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder telefonie? Dat is ook mogelijk! Op basis van onze zoekmachine vergelijk jij praktische informatie + tips over goedkoop bellen, internetten en tv-kijken in Helden.

Alle aanbieders

Check de pakketten van alle erkende providers

Enorm snel internet

Internetsnelheid tot wel 200MB plus veel uitbreidingspakketten.

Check de laagste prijs

Bekijk snel de alles in 1 providers en bespaar tot wel €58 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Een internetverbinding via glasvezel, kabel of ADSL?

ADSL/VDSL, glasvezel en de kabel zijn stuk voor stuk types breedbandinternet. De vraag is: welke verbinding is voor mij geschikt? Bekijk snel informatie over 3-in-1 met glasvezel Tweak.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Deze internetaansluiting is voor een groot deel van de huishoudens verkrijgbaar. Het grootste voordeel is dat je niet vast zit aan max. 1 of 2 aanbieders. Daarom zijn goedkope abonnementen mogelijk. De negatieve kant daarvan is een wat minder snelle verbinding (limiet van 50 MB/s). Geen wijkcentrale in de buurt? Dan gaat de snelheid nog verder omlaag. Noemenswaardig: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
In het geval van internet via de kabel krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Door internet op deze kabel surf je razendsnel online met wel 350 MB/s. Kabel televisie signaal is gescheiden van het internet signaal. Daardoor verlies je geen snelheid door bijvoorbeeld televisie kijken. De keerzijde van dit type verbinding is dat er weinig verschillende leveranciers zijn. Helden biedt echter 1 – 3 kabelaanbieders. Bovendien is er doorgaans een verplicht TV-pakket.

3. Internet via de glasvezel
Profiteren van de meest snelle verbinding? Met behulp van internet via glasvezel haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 MB/s of sneller. De snelheid van downloaden en uploaden verschillen tegenwoordig nauwelijks. Onontbeerlijk voor de zwaargewichten. Jammer genoeg is glasvezel nog niet bereikbaar in heel Nederland. Is glasvezel internet in Helden leverbaar? Gebruik onze vergelijker en ga op zoek naar een aanbieder.


Soort aansluiting Voordelen Nadelen Prijs
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Lage snelheid Vanaf €39
2. Kabel Prima snelheid Verplicht TV-abonnement Vanaf €45
3. Glasvezel Maximale snelheden Matig leverbaar Vanaf €55

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Helden?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Dat kan snel online. De grote jongens (Tele2, Ziggo, Vodafone, XS4ALL, KPN, Telfort) werken in een centraal systeem. Wanneer jij overstapt regelt je provider dit allemaal. Hierdoor kom je niet zonder internetverbinding te zitten. Wanneer kan ik overstappen? Het leeuwendeel van de alles-in-1 producten kan jij eens per jaar aanpassen. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand. Vanaf dit punt kun je overstappen naar een nieuwe provider. Een nieuw 3-in-1 pakket uitgezocht? De overstap is eenvoudig dankzij de overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de partijen werken met een overstapservice. De nieuwe partij regelt het papierwerk. Voorbeelden zijn het opzeggen van je oude televisie- bellen en internet abonnement. Tevens regelen zij dat alles op tijd wordt omgezet.Je zit dus geen dag zonder internet. Telfort, Vodafone, Online.nl, KPN, Tele2, XS4ALL doen hieraan mee. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? En werkten de betrokken partijen met de overstapservice? Dan kan jij de aanbieding snel online kopen.

 1. Bekijk looptijd huidige contract.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en de overstapservice-procedure gaat in werking.
 4. Per mail en/of post ontvang je een definitieve bevestiging. De overstap duurt 3 a 4 weken.
 5. Jouw nieuwe router (indien nodig) wordt thuis afgeleverd. Niet technisch aangelegd? Laat dan een installatiemonteur komen.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij deze landelijke overstapservice? Dan moet je het opzeggen zelf regelen. Noemenswaardig: maak eerst een keuze voor de nieuwe leverancier. Pas hierna zeg je het bestaande contract op. Selecteer ook de optie voor nummerbehoud in het kader van vaste telefonie.

Ontvang ik korting als ik alles in 1 combineer met mobiel?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Jij krijgt dan Internet + televisie + bellen via één leverancier. Triple play wordt dit steeds vaker genoemd. Wat we meer en meer zien, heeft te maken met het quad play abonnement. Oftewel, je combineert jouw 3-in-1 abonnement met een mobiel abonnement. Eigenlijk een 4 in 1 contract.

Wat bereik je daar precies mee? Zo’n internet aansluiting in Helden? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan kunnen de kortingen flink oplopen. Concreet ontvang je “bonussen” zoals €5,00 korting, extra veel mobiele data, en andere extraatjes als gratis “opnemen-pakket”. Door toedoen van combideals als deze krijg je echt waar voor jouw geld. Gevierde 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • Vijf euro korting op je het mobiele abonnement.
 • Je mag meer data verbruiken.
 • Gratis filmpakketten.
 • Onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • 5 euro korting op de totale factuur.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Geen kosten voor opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • Korting op je mobiele rekening.
 • Een extra tv-pakket naar keuze.
 • Een gratis “veilig online” pakket.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De internet-aanbieders maken reclame voor enorme internetsnelheden. In de regel wel 500 Mbit/s. Heb ik echt zulk snel internet nodig? Beneden spot jij veel voorkomende handelingen. Per werkzaamheid bekijk je de minimale snelheid.


Activiteit Minimale snelheid?
E-mail versturen > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Facebook app / website gebruiken 1-2 Mb/s
Online telefoneren >4Mb/s
Streamen van video content 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Wat voor internet-pakket kies ik
We ontwaren om en nabij drie verschillende soorten gebruikers: kleine verbruikers, standaard en “heavy users”. Voor ieder segment bieden wij hieronder wat meer informatie .

1. De matig internetter (lage snelheid)
Je bent alleen online voor social media, internetbankieren, mailen. Met 1 of maximaal 2 apparaten op hetzelfde moment.

2. Gemiddeld gebruik (20 Mb/s of meer)
Zo nu en dan download je (niet al te grote) bestanden, en kijk je online video’s op Youtube of Pathé Thuis. Dit kan met meerdere personen tegelijkertijd.

3. Zwaar gebruik (50 Mb/s of meer)
Films streamen in 4K of HD instellingen. Je download regelmatig grotere bestanden. Houd je van online gamen? Dit is een optie voor diverse apparaten, 100% gelijktijdig!Check nu ook de laatste updates over Glasvezel internet Heeswijk-Dinther.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Vandaag de dag zijn er enorm veel bellen- tv en internetproviders in Helden. Maar welk pakket past nu bij mij? Dat hangt af van veel aspecten. Om jou te helpen vind je hierbij wat tips.

Welke leveranciers zijn er in omgeving Peel en Maas?
Elke regio heeft een unieke samenstelling. Via onze tools check je in een oogopslag alle spelers. Nadat de woonplaats is ingevuld, wordt de keuze automatisch beperkter. Dit biedt overzicht en maakt kiezen simpeler.

Kan je niet beter iets weglaten?
Heb je echt producten nodig als routers, modems, data-kabels? Geen belangstelling in vaste telefonie? Liever zonder televisie? Bestel dan een 2-in-1 pakket of enkel een internetabonnement. Zo ben je geen geld kwijt aan services die eigenlijk overbodig zijn.

Welke extra services wil ik?
Veel alles in 1 abonnementen kan je uitbreiden met extra modules. In de regel zijn dit modules als live pauzeren, on demand films kijken, begin gemist of dure zenderpakketten met extra zenders zoals Nick Toons. Bedenk goed of je dit echt nodig hebt. Kies jij deze leuke toevoegingen dan gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om de werking van routers te verhogen zijn voor sommige huizen onmisbaar. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Helden.

Hoe kan ik mijn digitale-tv abonnement uitbreiden?

Kijk jij graag naar de buis? In de actuele situatie kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. Door middel van interactieve televisie kun je overal en altijd tv kijken. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (mobiel, laptop, en vanzelfsprekend op de TV). Online televisie kijken is dus ook mogelijk. Jouw digitale-tv pakket kun je uitbreiden via verscheidene modules. We zullen er nu wat voorbeelden uitpakken:

Uitzending gemist
Met behulp van programma gemist kun je verschillende tv-programma’s terugkijken. Voor veel mensen is dit al heel gewoon. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Wel kan er een vergoeding worden gevraagd voor uitzending gemist van commerciële zenders als RTL 7.

Een andere extra service is begin gemist. Net te laat ingeschakeld? Met 1 druk op de knop start je vanaf ’t begin. Ook even pauzeren is een optie. Bij een deel van de aanbieders kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Bij weer andere internetproviders kan je tot 2 weken terugkijken.

Tv-programma opnemen
Vrijwel alle kabelaars bieden de mogelijkheid tot tv-programma’s opnemen. Vaak via PVR (een decoder met harde schijf) of in de cloud. Deze optie kost je om en nabij de €6,00 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. Je kunt niet eindeloos opnemen. Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Diverse zenderpakketten
De TV-leveranciers hanteren een basispakket met zo’n 25 zenders. Voorbeelden zijn zenders als MTV Hits Muziek. Bovendien kun je ook onbeperkt kijken naar regio kanalen als VTV1. Of wat dacht je van: WDR. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience personaliseren met extra zenderpakketten zoals PTV Prime en het ATV Avrupa tv-kanaal. Via jouw eigen leverancier kun jij het complete aanbod opvragen voor Limburg.

alles in 1 in Helden


Internet en tv vergelijken in Helden

Maandelijks minder betalen voor tv, internet en bellen? Of ga je over naar een nieuwe woning, en daarbij switchen van alles-in-1 contract? Check wat jij kunt besparen en begin met bellen, internet en tv vergelijken in Helden. Dit gaat gemakkelijk aan de hand van de volgende stappen.

1. Bekijk je huidige maandelijkse lasten en pak even alle kleine lettertjes erbij (een speedtest is hierbij nuttig!)
2. Ga van start in de vergelijker en geef jouw woonplaats door (huisnr + postcode).
3. Geef aan welke snelheid en verbinding je wilt.
4. Geef je wensen door betreft digitale televisie (vooruitkijken, begin gemist, on demand films kijken.)
5. Klik op het gewenste (onbeperkt) bellen pakket.
6. Selecteer het 3-in-1 abonnement met de beste prijs/kwaliteitverhouding.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. De nieuwe provider zorgt dat de overstap netjes afgehandeld wordt.
8. Kies of je het pakket zelf installeert Of laat een monteur alles installeren. De levertijd van een nieuw pakket is meestal 3 tot 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Landelijk beschikbaar
Goede klantenservice
Voordelige tarieven

alles in 1 telfort logo

Telfort

Combinatie-voordeel
Vlugge activatie
Welkomstkorting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Power promise
Heldere voorwaarden
Korting bij 2 jaar

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Inzicht in verbruik
Supersnel via Glas
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

5 sterren service
Gratis telefoonnummer
Scherpe aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Dubbele data combideal
Topkwaliteit TV
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 caiway logo

Caiway

Ervaren glasvezelprovider
De alles in 1 oplossing
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Mobiel + Thuis
Uitzending gemist
Goede voorwaarden


Youfone

Download tot 100 Mb/s
Pakket zelf samenstellen
Voordelige prijzen

alles in 1 online logo

Online.nl

Online.nl TV app
Actief in enkele weken
2 jaar aanbieding

alles in 1 NLE logo

NLE

Uitstekende prijs/kwaliteit
Topkwaliteit TV
Hoge korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Downloaden tot 100 Mb/s
Vlugge activatie
Hoge aanbieding


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Helden

Televisie kijken en internetten via glasvezel komt steeds meer in trek. In de buurt Peel en Maas zien we dit zeker terug. Waarom is het glasvezelabonnement zo in trek? Het is verrassend snel (100 tot 200 Mbps), en bijzonder stabiel. Tevens heeft dit glasvezelnetwerk heel veel extra voordelen. Je zit niet vast aan een vaste aanbieder. Wat je vaak hoort: zo’n glasvezel internetverbinding is fors duurder dan kabel of ADSL. Dit is vaak niet het geval. Dit glasvezel alles in één pakket met bellen, televisie + internet heb je al vanaf €50 per maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in Helden? Welke aanbieders zijn er? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. Je ziet direct wat het aanbod in jouw regio is. Niets gevonden? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of lees eens meer over Alles in 1 pakket Haskerhorne.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voor lage prijzen internet, tv en bellen afsluiten. Start met 3-in-1 pakketten vergelijken in Helden.