Alles in 1 Hempens Vergelijk online alle aanbieders en bespaar tot wel €62


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Hempens vergelijken en afsluiten? Internetten, tv-kijken en bellen: we willen dat het snel gaat, en niet te vergeten in top-kwaliteit. Een innovatieve trouwe internetaansluiting is bijna een eerste levensbehoefte. We gebruiken internet voor thuiswerken, social media, televisie kijken, films streamen en natuurlijk voor het bezoeken van een webwinkel. Welke leveranciers voor 3 in 1 deals zijn er precies? Is de mb snelheid voldoende voor mij? En wat is het maandtarief?

Dankzij allesin1prijzen.nl vind je alle aanbieders. Overstappen gaat gemakkelijk online. Neem jouw adresgegevens als basis en kies het gewenste breedband internet (ADSL, kabel, glasvezel), klik op de snelheid die je wilt afnemen, geef ook aan of je extra services voor je TV wilt (vooruitkijken, live pauzeren, online tv kijken) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Jij vindt daaropvolgend zonder gedoe de goedkoopste alles-in-1 provider in Hempens. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €94 op jaarbasis. Op zoek naar een nieuwe aanbieder enkel voor televisie kijken of exclusief en alleen voor internet? Of wil je alles weten over een voordelig internet & tv pakket zonder bellen? Geen probleem! Door de vergelijker zoek je nuttige informatie + tips over voordelig tv-kijken, bellen en internetten in Hempens.

Alle kabelaars

Achterhaal de prijzen van meer dan 10 providers.

Meest snelle internet

Internetsnelheden tot maximaal 200MB en het gemak van interactieve TV

Vind het goedkoopste pakket

Check alle alles-in-1 providers en krijg een voordeel oplopend tot €73 op jaarbasis.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

Glasvezel, ADSL/VDSL en kabel zijn allen genres van breedbandinternet. Leuk, maar welke internetverbinding moet ik kiezen? Geen tijd? Ga dan verder naar Alles in 1 aanbieding T-Mobile.

1. ADSL
ADSL-internet komt binnen via de telefoonlijn. Deze verbinding is voor heel veel consumenten te ontvangen. Een belangrijk voordeel is de keuzevrijheid. Daardoor is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. Een tegenvaller hierbij is de lage snelheid (max 50 MB/s). Geen wijkcentrale in de buurt? Dan gaat de snelheid nog verder omlaag. Noemenswaardig: er zijn ook VDSL connecties.

2. Kabel
Bij kabel internet wordt niet alleen het tv-signaal maar ook het internet via de kabel verstuurd. Met een aansluiting op de kabel heb je een prima snelheid, vaak wel 400 MB/s. Telefonie, TV en internet zijn gescheiden. Daardoor verlies je geen snelheid door bijvoorbeeld televisie gebruik. De keerzijde van de kabel is dat hiervoor slechts enkele bedrijven actief zijn. Hempens biedt maar diverse kabelaars. Ook wordt er standaard een tv-abonnement meegeleverd.

3. Internet via de glasvezel
Wil jij het allersnelste internet van NL? Dankzij glasvezel internet haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 Mbps. De snelheid van downloaden en uploaden verschillen tegenwoordig nauwelijks. Onmisbaar voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Helaas is internet via de glasvezel nog niet toegankelijk bij veel woning. Is glasvezel internet in Hempens leverbaar? Vul de gegevens van jouw woning in en check de diverse contracten.


Verbindingstype Voordelen Minpunt Kosten
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Kan traag zijn Vanaf €41
2. Kabel Prima snelheid Vaak maar één kabelaar Vanaf €45
3. Glasvezel Top-internetsnelheid Beperkt beschikbaar Vanaf €52

Hoe kan ik overstappen van internetprovider in Hempens?

Overstappen naar een andere alles-in-1 pakket? Dit is eenvoudig online te regelen. De grootste landelijke spelers (KPN, XS4ALL, Telfort, Online.nl, Tele2, Ziggo) bieden een overstapservice aan. Als jij overstapt dan regelt je provider dit allemaal. Derhalve hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Op welk moment kan ik switchen? Het gros van de alles-in-1 producten zijn geldig voor 1 jaar. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dan overstappen naar een nieuw 3-in-1 pakket. Een goede alles-in-1 deal gespot? De overstap is eenvoudig door middel van de overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de partijen verschaffen de overstapservice. De nieuwe aanbieder zorgt voor de afhandeling. Denk aan het beëindigen van het huidige internet- televisie- en bellen abonnement. Daarna dragen zij er zorg voor dat de verbinding wordt geactiveerd. Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. Online.nl, KPN, Ziggo, Tele2, Telfort, Vodafone geven jou deze opties. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kan jij de aanbieding vandaag online regelen.

 1. Check de looptijd van je contract.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Bestel jouw nieuwe pakket online en maak gebruik van de overstapservice.
 4. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. Het installatiepakket + modem en router wordt toegestuurd. Je kunt het ook laten installeren door een monteur.

Jouw bestaande/aanstaande provider niet aangesloten bij deze landelijke overstapservice? Opzeggen van je contract doe je dan zelf. Noemenswaardig: maak eerst een keuze voor de nieuwe leverancier. Pas hierna zeg je het bestaande contract op. Kies ook voor nummerbehoud als dat gewenst is.

Alles in 1 combineren met mijn mobiel abonnement, hoe werkt dat?

Een goede alles in 1 aanbieding besteld? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. Een andere benaming is triple play. Wat we meer en meer zien, noemen ze ook wel het quad play contract. Oftewel, je combineert jouw 3-in-1 abonnement met smartphone abonnementen. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Hempens? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan dien je hiervoor beloond te worden. Denk aan leuke extra’s als €5,00 korting, dubbele data, en andere extraatjes als gratis FOX Sports. Door toedoen van soortgelijke combideals ontvang jij dus een hoog prijs/kwaliteit product. Populaire 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Extra belminuten.
 • Gratis extra zenders.
 • MB’s uitwisselen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Verdubbeling van je MB’s en minuten.
 • 5 euro korting op de totale factuur.
 • Gratis eredivisie kijken.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • Korting van 5 euro op je telefoonrekening.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Een gratis “veilig online” pakket.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De grote providers beloven steeds vaker met hoge snelheden. Soms tot wel 475 Mbit/s. Wat voor snelheid is voor mij gewenst? In de tabel lees je veel voorkomende handelingen. Per gebeurtenis tref jij de snelheid die noodzakelijk is.


Wat ben je aan het doen? Voorgeschreven snelheid?
E-mailen (zonder bijlagen) > 1 Mb/s
Een website bezoeken 1-2 Mb/s
Social (Facebook, Twitter, enz.) 1-2 Mb/s
Bellen via internet >4Mb/s
Youtube video’s bekijken 4-8 Mb/s
Interactieve/digitale tv via internet 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid kies ik?
Wij onderscheiden ruwweg 3 categorieën internetgebruikers. starters, gevorderden en experts in verbruik. Voor elke klasse tref je onderstaand een advies m.b.t. snelheid van het internet.

1. De matig internetter (lage snelheid)
Je bent alleen online voor e-mailen, E-bankieren, Social. Doorgaans met max. 1 apparaat tegelijk verbonden.

2. Gemiddeld gebruik (20 Mb/s of meer)
Soms download je wel eens bijlagen en bestanden, en je houdt van streamingdiensten als Youtube of NLziet. Tegelijk online met 3 apparaten.

3. Zwaar gebruik (50 Mb/s of meer)
Video’s kijk jij alleen in de hoogste kwaliteit. Grote bestanden binnen no-time binnen. Houd je van online gamen? Dit kan met meerdere personen op hetzelfde moment.Check nu ook de laatste updates over Glasvezel internet Heikant.

Welk internet- tv en bellen pakket is geschikt voor mij?

Er is een groot aantal bellen- tv en internetproviders in Hempens. Welk pakket past bij mij? Dat hangt af van veel aspecten. Om jou te helpen vind je hierna wat praktische keuzehulp.

Welke aanbieders zijn actief in de buurt van Leeuwarden?
Dit is heel erg afhankelijk van je locatie. Met behulp van onze website tref je gemakkelijk & snel de providers. Zodra je jouw locatie ingevuld hebt, vallen veel aanbieders al af. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Heb je alle nodig?
Ga je echt gebruik maken van extra producten als wifi-versterkers, modems, routers? Geen belangstelling in bellen via de vaste lijn? Of niet betalen voor TV? Kies dan voor een 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Zo betaal je niet voor aspecten die je toch niet nuttigt.

Welke extra services wil ik?
Veel van de alles-in-1 abonnementen bieden optionele extra diensten. Hierbij kun je denken aan extra’s als online tv kijken, vooruitkijken, live pauzeren of een extra zenderpakket met kanalen als Disney Junior. Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Door te kiezen voor add-ons stijgen de abonnementsprijzen. Ook Wifi-versterkers om het signaal van een router te verbeterzijn voor sommige huizen onmisbaar. Op een storing zit niemand te wachten maar wel snel internet in Hempens.

Uit welke extra's kan ik kiezen voor mijn televisie-abonnement?

Mag jij graag naar de tv kijken? In de actuele situatie is de wijze waarop we tv kijken interactief / digitaal. Met behulp van interactieve televisie kun je overal en altijd tv kijken. Op allerlei devices (mobiel, consoles, en niet te vergeten de TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Het digitale-tv pakket maak je nog persoonlijker dankzij velerlei modules. We zullen er nu wat voorbeelden uitpakken:

Uitzending gemist
Via programma gemist kijk je een groot aantal programma’s gratis terug. Dit is vaak standaard inbegrepen in het basispakket. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Het kan voorkomen dat je moet betalen voor uitzending gemist van de meer commerciële kanalen als bijvoorbeeld XITE Muziek.

Een andere optie is begin gemist. Te laat thuis voor je favo-programma? Met 1 druk op de knop start je vanaf ’t begin. Een andere handige optie is live pauzeren. Bij sommige providers kan dit max. 48 uur. Maar bij andere partijen kan dit tot 10 dagen of langer.

Tv-programma opnemen
Steeds meer bedrijven verzorgen de optie tot programma’s opnemen. Vaak nog d.m.v. PVR (personal video recorder) of via de cloud. Vaak kost het opnemen-pakket ongeveer €4,50 per maand. Wil je het gratis? Kijk dan bij Ziggo of XS4All. Let op: er zit een maximum aan opnemen.De verwachting is ongeveer 325GB / 275 uur film.

Meer zenderpakketten
Internet bedrijven hanteren een basispakket met zo’n 25 zenders. Eigenlijk altijd met kanalen als XITE Muziek. Eveneens heb je vaak toegang tot regionale kanalen als Deventer TV en internationale kanalen zoals Canvas. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience nog leuker maken met premium zenderpakketten als PTV Prime of het PCNE kanaal. Via jouw eigen leverancier kun je bekijken waar jij recht op hebt in Friesland.

alles in 1 in Hempens


Internet en tv vergelijken in Hempens

Zoek jij een goedkoop internet, tv en bellen abonnement? Of ga je over naar een nieuwe woning, en zoek je een nieuwe alles-in-1 aanbieder? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Hempens. Het is verrassend eenvoudig door de volgende tips te gebruiken.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en pak even alle kleine lettertjes erbij (doe altijd een speedtest!)
2. Open de vergelijker en vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Kies eventueel extra opties voor interactieve TV (on demand films kijken, vooruitkijken, begin gemist.)
5. Klik op het gewenste (onbeperkt) bellen pakket.
6. Kies nu de beste aanbieding die matcht bij jouw wensen.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. De nieuwe provider regelt meestal de overstap.
8. Ben je zelf handig met installeren?Ook kun je een monteur aanvragen. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket is doorgaans een kleine maand.

alles in 1 kpn logo

KPN

Internet en TV 4K
Alle bekende kanelen
Scherpe aanbieding

alles in 1 telfort logo

Telfort

Combinatie-voordeel
Zorgeloos online
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Tot 400 Mbit/s download
Supersnel via Glas
Nieuwe klanten korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Inzicht in verbruik
Optionele zenderpakketten
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

WiFi-versterker
Topkwaliteit TV
Unieke korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Extra voordeel Vodafone
Ruime keuze
Voordelig proberen

alles in 1 caiway logo

Caiway

Razendsnel down/uploaden
Gratis modem
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Landelijk actief
Diverse pakketten
Scherpe welkomstbonus


Youfone

Met 26 HD zenders
Pakket zelf samenstellen
Tijdelijke korting

alles in 1 online logo

Online.nl

DSL & Glasvezel
Gemakkelijk overstappen
Scherpe aanbieding

alles in 1 NLE logo

NLE

Met NLE V10 modem
Pakket zelf samenstellen
Scherpe voorwaarden

alles in 1 fiber logo

Fiber

Kaspersky Total Security
Met handige App
Maandelijkse korting


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Hempens

Digitale televisie en internet via glasvezel is sterk in opkomst. In de omgeving van Leeuwarden hebben ook veel mensen hier behoefte aan. Waarom is het glasvezelabonnement zo in trek? Het is snel (100 tot 400 Mbps), en de uploadsnelheid en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Daarnaast is het glasvezelnetwerk een open netwerk. Er zijn standaard meerdere partijen waar je uit kunt kiezen. Wat je vaak hoort: zo’n glasvezel internetverbinding is alleen voor mensen met geld. Dit is vaak niet het geval. Het glasvezel alles in één pakket in met internet + bellen en TV is al mogelijk vanaf €45 per maand. Kan ik gebruik maken van glasvezel internet in Hempens? indien dit het geval is, waar kan ik het bestellen? Voer jouw gegevens in, en kies voor “glasvezel”. Eventuele providers worden nu meteen getoond. Geen aanbieders gevonden? Dan kun je kiezen uit Kabel en/of ADSL.Of bekijk de mogelijkheden van Alles in 1 pakket Hee.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voordelig bellen, televisie en internet. Start met 3-in-1 pakketten vergelijken in Hempens.