Alles in 1 Hengelo Bekijk alle pakketten en profiteer van kortingen tot €78


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Hengelo vergelijken en online bestellen? Internetten, tv-kijken en bellen: het moet snel zijn, en we willen de beste kwaliteit. Een supersnelle solide verbinding tot het internet is tegenwoordig een absolute must. We internetten voor films streamen, televisie kijken, uploaden van bestanden, rondsurfen maar bijvoorbeeld ook voor gamen. Wat is het aanbod op het gebied van alles in 1? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Met behulp van deze website tref je alle providers. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Het uitgangspunt is je adres, klik op ADSL, kabel of glasvezel (indien beschikbaar), kies een snelheid die bij jou past, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (online tv kijken, live pauzeren, on demand films kijken) en schat het aantal belminuten. Jij ziet vervolgens overzichtelijk de goedkoopste alles in 1 provider in Hengelo. Start met vergelijken en bespaar zo €62 op jaarbasis. Op zoek naar een nieuwe aanbieder exclusief voor televisie kijken of enkel voor internet? Of wil je alles weten over een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder telefonie? Het kan allemaal! Met behulp van de vergelijker vind je handige informatie + tips over goedkoop tv-kijken, bellen en internetten in Hengelo.

Alle kabelaars

Vergelijk de proposities van de meest populaire providers.

Enorm snel internet

Internetsnelheid van maar liefst 200 mb/s en uitgebreide digitale-tv pakketten

Vind de laagste prijzen

Bezoek de alles in 1 providers en bespaar gemakkelijk €74 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internet via kabel, ADSL of glasvezel?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn stuk voor stuk categorieën breedbandinternet. Echter, welk type internetverbinding moet ik kiezen? Check nu alles over Internet, tv zonder bellen Online.nl.

1. ADSL
ADSL is internet via de telefoonlijn. Dit type verbinding is eigenlijk voor alle huizen te ontvangen. Een belangrijk voordeel is het feit dat je uit veel providers kunt kiezen. Daarom is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. Het nadeel is de lagere snelheden (limiet van 50 MB/s). Woon je in afgelegen gebied? Dan is het vaak nog wat trager. Let op: een VDSL verbinding is vlugger.

2. Kabel
In het geval van internet via de kabel wordt je via de COAX televisie kabel aangesloten. Via de kabel-internetverbinding heb je een prima snelheid, vaak wel honderden MB/s. Telefonie, TV en internet zijn gescheiden. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens tv-gebruik. De keerzijde van de kabel is dat je maar uit 1 of 2 aanbieders kunt kiezen. Hengelo heeft slechts enkele kabelaars. Ook wordt er standaard een tv-abonnement meegeleverd.

3. Glasvezel
Wil jij het allersnelste internet van NL? Via internet via glasvezel profiteer je van megasnel internet, tot 500 Mbps. De upload- en snelheid voor downloaden ligt hierbij meestal even hoog. Cruciaal voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet voorhanden bij alle huishoudens. Is glasvezel internet in Hengelo leverbaar? Start met vergelijken en vind uit wat de opties zijn.


Type internet Voordeel Minpunt Prijs
1. ADSL Overal te ontvangen Sloom i.c.m. interactieve TV Vanaf €35
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Keuze is zeer beperkt Vanaf €46
3. Glasvezel Meest snelle internet Beperkt beschikbaar Vanaf €51

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in Hengelo?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Dat is erg gemakkelijk. De grotere partijen (KPN, Telfort, XS4ALL, Online.nl, Ziggo, Vodafone) hebben hierover afspraken gemaakt. Wanneer jij overstapt regelt je provider dit allemaal. Hierdoor ben je geen dag offline. Kan ik de overstap al maken? De meeste alles-in-1 contracten zijn geldig voor 1 jaar. Hierop volgt een opzegtermijn van 1 maand. Je hebt dan de optie over te stappen naar een nieuwe provider. Heb je een goedkope alles-in-1 provider uitgezocht? Het overstappen gaat probleemloos door de samenwerkende overstapservice.

De overstapservice
De meeste partijen verschaffen deze overstapservice. De aanstaande aanbieder neemt het papierwerk voor z’n rekening. In het bijzonder het opzeggen van je oude televisie- bellen en internet abonnement. Zelfs regelen zij dat de aansluiting op tijd ingaat. Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. KPN, Tele2, Online.nl, Vodafone, Ziggo, XS4ALL geven jou deze opties. Heb jij het perfecte pakket geselecteerd? Is jouw huidige en nieuwe provider aangesloten? Dan kan je het nieuwe pakket direct online bestellen.

 1. Bekijk looptijd van je contract.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Bestel jouw nieuwe alles-in-1 abonnement online en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Een paar dagen later ontvang je per post een bevestiging. De termijn hiervoor is +/- 4 weken.
 5. Het installatiepakket + modem en router wordt toegestuurd. Niet technisch aangelegd? Laat dan een installatiemonteur komen.

Kun je niet gebruik maken van de overstapservice? Beëindig dan zelf het abonnement. Tip: sluit eerst het nieuwe contract af. Pas hierna zeg je het bestaande contract op. Ook nummerbehoud is mogelijk als je dat wenst.

Ontvang ik korting als ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een alles in 1 pakket gekozen? Dan ontvang je internet, tv en vaste telefonie van een provider. We hebben het dan ook wel over triple play. Maar waar dit langzaam naar verschuift heeft het label quad play gekregen. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met een mobiel abonnement. Oftewel een 4-in-1 pakket.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Hengelo? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan ontvang je korting. Maandelijks heb je dan recht op €5,00 korting, dubbele MB’s, of iets als gratis Film1. Dankzij dergelijke combideals is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Veel besproken 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • Korting op je mobiele abonnement.
 • Extra databundel.
 • Gratis zenderpakket.
 • MB’s uitwisselen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Een dubbel aantal MB’s en belminuten.
 • 5 euro korting op de totale factuur.
 • Voordeel bij Fox Sports.
 • Geen kosten voor opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Extra data voor je mobiele telefoon.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Gratis tv-pakketten.
 • Keuze voor de “veilig online” service.

Is internetsnelheid belangrijk voor mij?

De 3-in-1 pakketten schreeuwen met steeds vaker met hoge snelheden. Normaal wel 400 Mbit/s. Maar heb ik dat wel nodig? Hier beneden vind je een aantal praktische voorbeelden. Per online activiteit lees jij de minimale snelheid.


Wat ben je aan het doen? Voorgeschreven snelheid?
E-mailen (zonder bijlagen) > 1 Mb/s
Een website bezoeken 1-2 Mb/s
Chatten en sociale media 1-2 Mb/s
Video-oproepen >4Mb/s
Streamen van video content 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
XL-bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mij?
Er zijn circa drie verschillende segmenten. kleine verbruikers, standaard en “heavy users”. Voor elke categorie raden wij een internetsnelheid aan.

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Het internet open jij alleen voor mailen, internetbankieren, surfen. Niet meer dan 1 device online.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Soms download je wat grotere bijlagen, en gebruik je diensten als NLziet of NPO. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Zware categorie (minimaal 50 Mb/s)
Films streamen in 4K of HD instellingen. Download van films en series. Of je favoriete game spelen? Dat is mogelijk met diverse apparaten, 100% gelijktijdig!Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet Heiloo.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Hengelo. Hoe maak ik een goede keuze? Dat is per huishouden natuurlijk verschillend. Hierom geven we je graag wat adviezen.

Welke leveranciers zijn er in de omgeving van Hengelo?
Elke regio heeft een unieke samenstelling. Via de vergelijk module vergelijk je in een oogopslag alle spelers. Als je jouw poscode hebt ingevoerd, wordt de lijst geoptimaliseerd. Hierdoor wordt kiezen een stuk makkelijker.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Zijn extra producten benodig zoals data-kabels, routers, modems? Heb jij niets aan bellen met de vaste telefoon? Of heb je geen televisie? Dan ben je goedkoper uit met een 2-in-1 pakket of wellicht voor een 100% internetabonnement. Zo ben je geen geld kwijt aan opties die totaal niet relevant zijn.

Welke extra modules heb ik nodig?
Een hoop alles in 1 pakketten bieden optionele extra diensten. Hierbij kun je denken aan extraatjes zoals extra zenderpakketten, uitzending gemist, live pauzeren of diverse entertainment-pakketten met aanvullende themakanalen als Fashion TV. Dit kan echter wel gevolgen hebben. Door van extra’s gebruik te maken stijgen de abonnementsprijzen. Ook Wifi-versterkers om het signaal van een router te stimuleren zijn opties. Niemand wil toch storingen maar snel internet in Hengelo.

Welke extra services zijn er voor mijn interactieve TV?

Ben jij een echte tv-liefhebber? In de actuele situatie is interactieve televisie standaard bij 3-in-1. Door middel van interactieve televisie heb je altijd en overal toegang tot TV. Dit doe je op vrijwel ieder apparaat (mobiele telefoon, Xbox, of “ouderwets” op de TV). Online TV kijken gebeurt in toenemende mate. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met meerdere modules. Deze vind je hieronder:

Uitzending gemist
Door de toevoeging van programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Veel leveranciers bieden dit standaard al aan. Het is handig als je even snel iets wil terugkijken. Af en toe moet je betalen voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als Veronica / Disney XD.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Te laat thuis voor je favo-programma? Dan start je toch gewoon vanaf het begin? Even op pauze om te plassen? Geen probleem. Bij verscheidene organisaties kan dit slechts een paar dagen. Maar bij steeds meer organisaties heb je de optie om tot 10 dagen terug te kijken.

Tv-programma opnemen
Vrijwel alle bedrijven bieden de mogelijkheid tot TV programma’s opnemen. Dit kan via PVR (de harde schijf zit in de tv-ontvanger) of in de cloud. De meerprijs van opnemen ligt rond de €4,00 per maand. Bij Ziggo en XS4All betaal je niets extra’s. Je kunt niet eindeloos opnemen. Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Extra zenderpakketten
Veel leveranciers bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Bijvoorbeeld kanalen als XITE Muziek. Daarnaast kan je kijken naar regio omroepen zoals RTV Utrecht en internationale kanalen zoals SyFy Universal. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience nog leuker maken met extra zenderpakketten evenals Eredivisie live en het Hustler TV televisie-kanaal. Op de website van jouw provider kun je bekijken waar jij recht op hebt in Overijssel.

alles in 1 in Hengelo


Internet en tv vergelijken in Hengelo

Maandelijks minder betalen voor tv, internet en bellen? Of ga je op jezelf wonen, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Begin dan direct met bellen, televisie en internet vergelijken in Hengelo. Het is supersimpel door het stappenplan van ons te volgen.

1. Vind uit wat je nu per maand betaalt en kijk wat je hier allemaal voor krijgt (doe een speedtest!)
2. De eeste vergelijk stap is: vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (live pauzeren, extra zenderpakketten, tv programma’s opnemen.)
5. Geef aan of je een ongelimiteerd bel-pakket wil afsluiten.
6. Selecteer direct het 3-in-1 pakket die matcht bij jouw wensen.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. Overstappen wordt doorgaans geregeld door je aanstaande provider.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Vaak kan er ook een monteur aan huis komen. De levertijd van jouw nieuwe alles in 1 abonnement is doorgaans een kleine maand.

alles in 1 kpn logo

KPN

Internet en TV 4K
Alle bekende tv-zenders
Scherpe korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Diverse snelheden
Meerde add-ons
Hoge aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Extra voordeel i.s.m. Ziggo
Goede klantenservice
Maandelijkse korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zelf samenstellen
Zorgeloos online
Unieke korting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Klanttevredenheid: 7.6
Digitaal tv-kijken
Goedkoop proberen

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Max Verstappen kijken
Goedkoop vast bellen
Scherpe prijzen

alles in 1 caiway logo

Caiway

Sitecom X4 N300
Supersnel via Glas
Welkomstkorting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

30 HD zenders
Tot 7 dagen terugkijken
1 jaar aanbieding


Youfone

Gratis Fox Sports
Ruime keuze
Maximaal voordeel

alles in 1 online logo

Online.nl

30 Mb/s – 200 Mb/s
Gratis ontvanger
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 NLE logo

NLE

Eenvoudig bestellen
Videotheek thuis
Maandelijkse korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

FRITZ!Box router
Vlugge activatie
Korting bij 1 jaar


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Hengelo

Digitale televisie en internet via glasvezel wordt langzaam de standaard. In de streek Hengelo is dat niet anders. Waarom is het glasvezelabonnement zo in trek? Het vliegt er over (200 tot 450 Mbps), en bijzonder stabiel. Daarbij staat het glasvezelnetwerk bekend als “open”. Qua aanbieders is er namelijk heel veel te kiezen. Wat je om je heen nog wel eens hoort: Televisie en internet via glasvezel is enorm duur. Dit is niet zo, vergelijk het zelf maar. Een glasvezel alles in één pakket met internet, TV + bellen bestel je al vanaf €45 per maand. Kan ik gebruik maken van glasvezel internet in Hengelo? En welke providers bieden het aan? Ontdek het zelf, vul je gegevens in en selecteer het filter “glasvezel”. Als er glasvezel aanbieders zijn, zie je het direct. Geen “hits” op glasvezel? Kijk welke mogelijkheden er zijn rondom kabel en/of ADSL. Of overweeg eens Alles in 1 pakket Heelsum.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Internet + televisie & bellen voor lage tarieven. Start met 3-in-1 pakketten vergelijken in Hengelo.