Alles in 1 Hichtum Vergelijk online alle pakketten bespaar jaarlijks tot wel €67


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Hichtum vergelijken en direct de overstap maken? Films streamen, TV-kijken: het moet razendsnel en uiteraard zonder haperingen / storingen. Een supersnelle betrouwbare internetaansluiting is om die reden erg belangrijk. Onze internetverbinding gebruiken we voor rondsurfen, downloaden van bestanden, films streamen, televisie kijken en nog veel meer. Welke leveranciers voor 3 in 1 deals zijn er precies? Welke snelheid kan ik halen? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Op basis van ons zoekscript tref je alle aanbieders. Overstappen gaat gemakkelijk online. Vul jouw locatie in, maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), klik op de snelheid die je wilt afnemen, kies extra’s voor interactieve televisie (online tv kijken, vooruitkijken, extra zenderpakketten) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Je ziet nadien ogenblikkelijk de goedkoopste alles in 1 provider in Hichtum. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €50 ieder jaar opnieuw. Wil je een nieuwe kabelaar alleen voor tv-kijken of exclusief en alleen voor internet? Of vergelijk je liever een goedkoop internet & tv pakket zonder bellen? Dat is ook mogelijk! Door onze postcodetool doorzoek je nuttige informatie + tips over voordelig tv-kijken, bellen en internetten in Hichtum.

Alle internet-providers

Bekijk de pakketten van meer dan 10 providers.

Meest snelle internet

Internetsnelheid tot 100 mb/s plus handige interactieve TV

Bestel het goedkoopste pakket

Vergelijk alle alles-in-1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €64 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internetten via de kabel, ADSL of via glasvezel?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn allemaal voorbeelden van breedbandinternet. Echter, welk type verbinding moet ik kiezen? Bekijk snel informatie over Alles in 1 van Fiber.

1. ADSL
ADSL is internet via de telefoonlijn. Het is nog steeds populair, en is voor bijna alle consumenten verkrijgbaar. Het voornaamste pluspunt is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Als gevolg daarvan zijn er vaak flinke kortingen mogelijk. De keerzijde hiervan is o.a de mindere snelheid (hoogstens 50 mb/p/sec). Woon je verder dan 2km van de wijkcentrale? De snelheden zullen dan nog wat trager zijn. Noemenswaardig: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
Bij kabelinternet krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Door via de kabel te internetten heb je niet te klagen qua snelheid, vaak wel 400 MB/s. Telefonie, televisie en internet worden gescheiden via een modem. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door tv-gebruik. De keerzijde van dit type verbinding is dat je maar uit 1 of 2 aanbieders kunt kiezen. Hichtum heeft slechts een paar kabelaanbieders. Het is een verplichting om ook direct TV af te nemen.

3. Glasvezel
Profiteren van de meest snelle verbinding? Door gebruik van glasvezel internet surf je met snelheden tot 500 Megabit per seconde. De upload- en downloadsnelheid is vaak gelijk. Cruciaal voor de intensieve gebruikers. Helaas is internet via de glasvezel nog niet te ontvangen voor veel mensen. Is glasvezel internet in Hichtum af te sluiten? Gebruik onze vergelijker en check de diverse contracten.


Internetverbinding Pluspunt Minpunt Prijzen
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Afhankelijk van afstand wijkcentrale Vanaf €39
2. Kabel Prima snelheid Beperkt aanbod Vanaf €47
3. Glasvezel Hoogste snelheden Niet altijd mogelijk Vanaf €53

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Hichtum?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Doe dat direct via internet. De meest bekende aanbieders (Telfort, Online.nl, Vodafone, XS4ALL, KPN, Ziggo) werken met elkaar samen. Zodra jij overstapt dan hoef jij eigenlijk niets te doen. Derhalve hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Maar wanneer kan dat? Vrijwel alle alles-in-1 abonnementen duren 12 maanden. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand. Vanaf dit punt kun je overstappen naar een andere partij. Een aantrekkelijk geprijsd alles in 1 pakket gevonden? De overstap is eenvoudig dankzij de overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de providers bieden deze overstapservice. De aanstaande aanbieder zorgt voor de afhandeling. In het bijzonder het afzeggen van je huidige internet- televisie- en bellen abonnement. Daarnaast dragen zij er zorg voor dat het contract tijdig actief wordt. Je zit dus geen dag zonder internet. Tele2, Vodafone, XS4ALL, Ziggo, Online.nl, Telfort doen hieraan mee. Een nieuw alles-in-1 pakket gespot? Werken de bestaande en aanstaande provider met de overstapservice? Dan kan je het nieuwe pakket meteen via internet aanschaffen.

 1. Check de looptijd van je contract.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Koop het toekomstige pakket en de overstapservice doet de rest.
 4. Per mail en/of post ontvang je een definitieve bevestiging. De termijn hiervoor is +/- 4 weken.
 5. De modem router wordt netjes thuisbezorgd. Eventueel kun je kiezen voor de installatieservice.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij de overstapservice? Opzeggen van je contract doe je dan zelf. Van belang: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Ook nummerbehoud is mogelijk als je die wilt meenemen.

Krijg ik korting wanneer ik alles in 1 combineer met mobiel?

Gebruik jij een alles-in-1 abonnement? Je neemt internetten, tv-kijken en bellen van 1 aanbieder af. Dit heet ook wel triple play. Wat op dit moment in opkomst is, is het quad play pakket. Oftewel, je combineert jouw 3-in-1 abonnement met mobiele telefonie contracten. Ook wel 4 in 1 genoemd.

Wat hier zo handig aan is? Zo’n internet aansluiting in Hichtum? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan wordt je hiervoor beloond. Bekende extra’s zijn korting op het maandbedrag, extra veel mobiele data, of extra producten zoals bijvoorbeeld gratis Spotify. Dankzij deze combideals krijg je echt waar voor jouw geld. Populaire 4-in-1 combi deals zijn:

KPN Compleet

 • €5,00 korting op mobiele abonnement.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis keuzepakketten.
 • Onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Een dubbel aantal MB’s en belminuten.
 • €5,00 korting op de thuis factuur.
 • Gratis Fox Sports pakket.
 • Geen kosten voor opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Gratis data / GB’s voor je telefoon contract.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Een Sport/Movies/Kids zenderpakket.
 • Zonder kosten het “veilig online” pakket.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De bekende alles-in-1 aanbieders schreeuwen met hoge internetsnelheden. Vaak wel 500 Mbit/s. Echter, wat voor snelheid moet ik kiezen? Hierna tref jij een aantal praktische voorbeelden. Per werkzaamheid tref jij de minimale snelheid.


Gebeurtenis Geschatte snelheid?/th>
E-mailen (zonder bijlagen) > 1 Mb/s
Een webpagina openen 1-2 Mb/s
Social media websites gebruiken 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
Televisie kijken via internet 16-24 Mb/s
XL-bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Wat voor internet-pakket kies ik
Er zijn door de bank genomen drie verschillende segmenten. starters, gevorderden en experts in verbruik. Voor elke klasse adviseren wij een minimum snelheid.

1. Instap huishoudens (basis-internetsnelheid)
Jij gebruikt alleen de basics, denk aan social media, internetbankieren, surfen. Dit gebeurt met maximaal één computer of tablet.

2. Gevorderd verbruik (minimaal 20 Mb/s)
Zo af en toe download je bestanden, en kijk je video’s via bijvoorbeeld NLziet of NPO. Online met meerdere devices.

3. Zware categorie (minimaal 50 Mb/s)
Films kijken in de hoogste resolutie (4K). Download van films en series. Game via internet zonder storing? Dit is een optie voor diverse apparaten, 100% gelijktijdig!Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet Herbaijum.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Vandaag de dag zijn er enorm veel bellen- tv en internetproviders in Hichtum. Hoe maak ik een goede keuze? Dat hangt af van veel aspecten. Om jou te helpen hebben we een paar vragen opgesteld.

Welke providers zijn er in en rondom Súdwest-Fryslân?
Elke regio heeft een unieke samenstelling. Met behulp van onze website doorzoek je in een oogopslag alle spelers. Op het moment dat je jouw locatie ingevuld hebt, merk je dat een aantal aanbieders überhaupt geen optie zijn. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Heb je alle nodig?
Heb jij (dure) extra’s wel echt nodig zoals modems, data-kabels, routers? Heb jij geen baat bij de vaste telefoon? Of wil jij een contract zonder TV? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of een pakket met alleen internet. Oftewel, zo betaal je niet voor services die eigenlijk overbodig zijn.

Welke extra services wil ik?
Veel van de alles-in-1 abonnementen kan je uitbreiden met extra modules. Voorbeelden zijn modules als tv programma’s opnemen, extra zenderpakketten, live pauzeren of uitgebreide kanalen pakketten met premium zenders zoals Extreme Sports Channel. Wil je hier echt gebruik van maken? Door deze dingen af te nemen schieten de prijzen omhoog. Ook Wifi-versterkers om het signaal van een router aan te jagen behoren tot de mogelijkheden. Geen trage verbindingen en storingen maar snel internet in Hichtum.

Uit welke extra's kan ik kiezen voor mijn televisie-abonnement?

Ook zo dol op televisie kijken? Vandaag de dag kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. Door middel van interactieve televisie kijk jij TV, waar en wanneer je wil. Dit kan op verschillende apparaten (tablet, desktop, en vanzelfsprekend op de TV). Steeds meer Nederlanders kijken online TV. Jouw digitale-tv pakket kun je uitbreiden via verschillende modules. Deze vind je hieronder:

Uitzending gemist
Via programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Bij veel aanbieders is dit standaard inbegrepen. Het is handig als je even snel iets wil terugkijken. Wel kan er een vergoeding worden gevraagd voor uitzending gemist van commerciële zenders als History Documentaire.

Wat ook populair is, is de dienst begin gemist. Het eerste stukje van een programma gemist? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Een korte break? Dan kun je gewoon pauzeren. Bij een aantal aanbieders kan dit tot 2 dagen. Maar bij een groeiend aantal partijen heb je de optie om tot 10 dagen terug te kijken.

TV-programma’s opnemen
Vrijwel alle providers laten je tv-programma’s opnemen. Dit gaat via PVR (personal video recorder) maar het verschuift naar cloud. Zo’n extra opnemen-pakket kost rond de €6,50 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. De opslagcapaciteit is beperkt. Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Zenderpakketten toevoegen
Veel abonnementen hanteren een basispakket met zo’n 25 zenders. Zoals RTL 7. Daarnaast heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als AT5 en internationale zenders als Canvas. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience nog completer maken met betaalde zenderpakketten. Denk aan Eredivisie live en het Star Gold tv-kanaal. Op de providers website bekijk je van welk aanbod jij gebruik kunt maken in Friesland.

alles in 1 in Hichtum


Internet en tv vergelijken in Hichtum

Maandelijks minder betalen voor tv, internet en bellen? Of ga je over naar een nieuwe woning, en overstappen van alles in 1 pakket (nieuwe aansluiting)? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Hichtum. Dit wordt makkelijk gemaakt door de volgende tips te gebruiken.

1. Controleer wat je nu per maand kwijt bent en check wat er in het pakket zit (check je huidige snelheid met een speedtest!)
2. De eeste vergelijk stap is: vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Kies de gewenste internetverbinding en snelheid.
4. Selecteer je wensen m.b.t digitaal tv kijken (live pauzeren, on demand films kijken, online tv kijken.)
5. Kies het aantal belminuten.
6. Kies nu de beste aanbieding die voor jou geschikt is.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. De overstap wordt (meestal) geregeld door de nieuwe provider.
8. Ben je zelf handig met installeren?Er is ook een installatieservice mogelijk. De actuele wachttijd tot alles live is, is meestal 3 tot 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Combineer en krijg korting
Uitzending gemist
Korting bij 1 jaar

alles in 1 telfort logo

Telfort

600.000+ klanten
Gratis telefoonnummer
Eerste maanden korting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Max Verstappen kijken
HD-zenders kijken
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Wireless Multi PC
Gratis ontvanger
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

First Class Internet
Pakket zelf samenstellen
Goede voorwaarden

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Tot 40 Mbit/s upload
Videotheek thuis
Scherpe aanbieding

alles in 1 caiway logo

Caiway

Kabel- en glasvezelinternet
Snelle levertijd
2 jaar aanbieding

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Mobiel + Thuis
Moeiteloos overstappen
Maximaal voordeel


Youfone

Experia Box V10
Ruime keuze
Voordelig proberen

alles in 1 online logo

Online.nl

DSL & Glasvezel
Zorgeloos online
Lage tarieven

alles in 1 NLE logo

NLE

Snelst groeiende provider
Live pauzeren
2 jaar aanbieding

alles in 1 fiber logo

Fiber

Glasvezel upgrade
Supersnel via Glas
Maandelijkse korting


Beste alles-in-1 met glasvezel in Hichtum

Digitaal tv-kijken en internet via glasvezel wordt langzaam de standaard. En ook in de regio Súdwest-Fryslân is dat niet anders. Wat is de aantrekkingskracht van glasvezel internet? Het is verrassend snel (200 tot 450 Mbps), waarbij de up- en downloadsnelheid vaak gelijk ligt. Daarbij is het glasvezelnetwerk een open netwerk. Er zijn behoorlijk veel verschillende leveranciers. Een kreet die je veel hoort: internet en TV via glasvezel is alleen voor mensen met geld. Gelukkig klopt dit niet. Zo’n glasvezel alles in één pakket met internet, TV + bellen is al mogelijk vanaf €45 per maand. Kan ik gebruik maken van glasvezel internet in Hichtum? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. Eventuele providers worden nu meteen getoond. Geen “hits” op glasvezel? Dan moet je het nog even doen met kabel of ADSL. Of overweeg eens Alles in 1 pakket Heijenrath.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Goedkoop internetten, bellen en tv-kijken. Snel alle 3-in-1 pakketten vergelijken in Hichtum.