Alles in 1 Hijken Check alle pakketten bespaar jaarlijks tot wel €65


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Hijken vergelijken en direct de overstap maken? Bellen, internetten en tv-kijken: we willen dat het snel gaat, en natuurlijk in de beste kwaliteit. Een supersnelle bekwame verbinding met internet is om die reden erg belangrijk. Dit gebruiken we massaal voor 0 en nog veel meer. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Is de mb snelheid voldoende voor mij? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Met behulp van onze tool vergelijk je alle kabelaars. En overstappen is kinderspel. Vul jouw locatie in, klik op ADSL, kabel of glasvezel (indien beschikbaar), klik op de snelheid die je wilt afnemen, geef aan of je jouw interactieve televisie wil uitbreiden (vooruitkijken, online tv kijken, live pauzeren) en schat het aantal belminuten. Jij treft direct ogenblikkelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in Hijken. Op die manier bespaar je al gauw €97 per jaar. Ben jij aan het kijken naar een nieuwe leverancier enkel voor televisie kijken of juist alleen om te internetten? Of ben je aan het oriënteren naar een tv + internet deal tegen een laag tarief zonder bellen? Dit behoort ook tot de mogelijkheden! Op basis van allesin1prijzen.nl bekijk je behulpzame informatie over goedkoop tv-kijken, bellen en internetten in Hijken.

Alle leveranciers

Achterhaal de deals van de grote Nederlandse providers

Bliksemsnel internet

Internetsnelheden tot wel 500 mb/s en extra zenderpakketten.

Vind de laagste prijzen

Check alle alles-in-1 providers en ontvangen kortingen tot wel €50 per 1 jarig contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kies ik voor ADSL, kabel of glasvezel?

Glasvezel, ADSL/VDSL en kabel zijn een voor een soorten breedbandinternet. Alleen, welke soort verbinding is voor mij geschikt? Check nu alles over Internet, tv en bellen OnsBrabantNet.

1. ADSL
ADSL-internet komt binnen via de telefoonlijn. Deze internetaansluiting is voor het gros van de huizen beschikbaar. Een actueel pluspunt is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Om die reden is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. De keerzijde hiervan is o.a de mindere snelheid (max 50 MB/s). Ligt jouw woning in het buitengebied (wijkcentrale ver weg)? Dan gaat dit verder ten koste van de snelheid. Belangrijk: er bestaat ook VDSL.

2. Kabel
Via kabelinternet krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Met internet via de kabel profiteer je van internetsnelheden tot 250 MB/s. Kabel televisie signaal is gescheiden van het internet signaal. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van televisie gebruik. De negatieve kant van de kabel is dat het aanbod beperkt is. Hijken biedt maar diverse kabelaanbieders. Daarnaast geldt er een verplicht tv-abonnement.

3. Glasvezel
Wil jij het allersnelste internet van NL? Dankzij glasvezel internet bereik je hoge snelheden tot 500 Mbps. De download- en snelheden voor uploaden verschilt vaak niet. Voorgeschreven voor de intensieve gebruikers. Helaas is glasvezel nog niet bereikbaar voor 75% van de huizen. Is glasvezel internet in Hijken beschikbaar? Vul de tool in en ontdek wat de mogelijkheden zijn.


Soort verbinding Voordeel Ongunstig Kosten
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Traag Vanaf €39
2. Kabel Op grote schaal verkrijgbaar Beperkt aanbod Vanaf €48
3. Glasvezel Meest snelle internet Lastig aansluitbaar Vanaf €55

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Hijken?

Jouw alles-in-1 pakket direct oversluiten? Dat is erg gemakkelijk. De meest bekende aanbieders (KPN, Ziggo, Telfort, Vodafone, Online.nl, XS4ALL) hebben hiervoor gezamenlijk beleid gemaakt. Wanneer jij overstapt regelt je provider dit allemaal. Zodoende kom je niet zonder internetverbinding te zitten. Kan ik al overstappen? Een groot deel van de alles-in-1 abonnementen zijn geldig voor 1 jaar. En daarna? Dan is het maandelijks opzegbaar. Vanaf dit punt kun je overstappen naar een nieuwe provider. Een goede alles-in-1 deal gevonden? Dit is ongecompliceerd dankzij de overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de bedrijven leveren een overstapservice. Jouw nieuwe provider regelt dan alles. In het bijzonder het beëindigen van je bestaande internet- tv- en bellen abonnement. Verder zien zij erop toe dat de aansluiting op tijd ingaat. Je bent dus geen dag offline. KPN, Telfort, Vodafone, Tele2, Online.nl, XS4ALL werken hier samen aan. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kunnen jullie dit toekomstige contract vandaag online regelen.

 1. Bekijk looptijd van je contract.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Koop het toekomstige pakket en maak gebruik van de overstapservice.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. De modem router wordt netjes thuisbezorgd. Twee linker handen? Neem dan de installatieservice.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij de NL overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Cruciaal: sluit eerst het nieuwe contract af. Laat daarna je abonnement z.s.m. stopzetten.Kies ook voor nummerbehoud als je dat wenst.

Alles in 1 combineren met mijn mobiel abonnement, hoe werkt dat?

Een geschikt alles in 1 pakket gevonden? Jij krijgt dan Internet + televisie + bellen via één leverancier. Een andere benaming is triple play. Maar waar dit langzaam naar verschuift is de keuze voor quad play. Oftewel, je combineert jouw 3-in-1 abonnement met smartphone abonnementen. Technisch gezien is het een 4 in 1 abonnement.

Wat bereik je daar precies mee? Zo’n internet aansluiting in Hijken? Als jij ook alles bij 1 leverancier bestelt, dan wordt je hiervoor beloond. De belangrijkste voordelen zijn korting op je pakket, dubbele MB’s, of extra producten zoals bijvoorbeeld gratis add-ons voor je interactieve TV. Door toedoen van soortgelijke combideals is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Populaire 4-in-1 combi deals zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis zenderpakket.
 • Gratis MB’s delen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • Een aantrekkelijke korting op de factuur.
 • Gratis eredivisie kijken.
 • Geen kosten voor opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Extra data voor je mobiele telefoon.
 • Korting van 5 euro op je telefoonrekening.
 • Gratis toegang tot extra tv-kanalen.
 • Ziggo “veilig online” helemaal gratis.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De internet-aanbieders maken reclame voor enorme internetsnelheden. Gangbaar is dit 100den Mbit/s. Maar heb ik dat wel nodig? Beneden spot jij een praktisch overzicht. Per gebeurtenis bekijk je de benodigde snelheid.


Wat doe je? Minimale snelheid?
E-mail versturen > 1 Mb/s
Openen van een website 1-2 Mb/s
Facebook app / website gebruiken 1-2 Mb/s
Video-oproepen >4Mb/s
Streamen van video content 4-8 Mb/s
Televisie kijken via Apps 16-24 Mb/s
XL-bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Wat voor internet-pakket kies ik
We herkennen ruwweg drie verschillende segmenten. de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Voor elke categorie bevelen we een andere snelheid aan.

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Je bent niet veel online, je gebruikt internet enkel voor mailen, social media, internetbankieren. Dit gebeurt met maximaal één computer of tablet.

2. Gemiddeld gebruik (20 Mb/s of meer)
Met regelmaat download je files, en je houdt van streamingdiensten als Film1 of NPO. Dit kan zonder problemen met meerdere devices.

3. Heavy user (tenminste 50 Mb/s)
Alleen High Definition films kijken! Grote bestanden binnen no-time binnen. Houd je van online gamen? Dit is een optie voor meerdere mensen op hetzelfde ogenblik. Ook handig: alle info over Glasvezel internet Herpen.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in Hijken. Welk pakket past bij mij? Dat is per huishouden natuurlijk verschillend. Hierom hebben we een paar vragen opgesteld.

Welke aanbieders zijn actief in de buurt van Midden-Drenthe?
Dit is heel erg afhankelijk van je locatie. Met onze vergelijker doorzoek je welke aanbieders beschikbaar zijn. Nadat je jouw postcode + huisnummer ingevuld hebt, merk je dat er bepaalde bedrijven afvallen. Zodoende wordt de keuze al gemakkelijker.

Heb je alle nodig?
Heb je echt producten nodig als modems, routers, wifi-versterkers? Geen interesse in de vaste telefoon? Liever zonder televisie? Kies dan voor een 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Oftewel, zo betaal je niet voor diensten die je toch niet nuttigt.

Welke add-ons kies ik?
Steeds meer alles-in-1 abonnementen kan je uitbreiden met extra modules. Bekende voorbeelden zijn aanvullende opties zoals on demand films kijken, begin gemist, vooruitkijken of premium zenderpakketten met extra zenders zoals BabyTV. Heb je dit wel echt nodig? Juist door deze extra’s gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om het bereik van de router te verbeterzijn in potentie mogelijke keuzes. Geen trage verbindingen en storingen maar snel internet in Hijken.

Hoe zit dan precies met die televisie-contract add-ons?

Hang jij graag voor de TV? Op dit moment bevat elk alles in 1 pakket digitale televisie. D.m.v. interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Vandaag de dag doe je dit met elk device (mobiele telefoon, laptop, of “ouderwets” op de TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met verschillende modules. Daarvan lichten we er nu een aantal toe:

Uitzending gemist
Dankzij programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Dit wordt bij veel abonnementen standaard geactiveerd. Handig als je jouw favoriete NPO serie net hebt gemist. Soms moet je extra betalen voor uitzending gemist van andere kanalen als RTL 7.

Een andere optie is begin gemist. Het eerste stukje van een programma gemist? Dan start je toch gewoon vanaf het begin? Ook live-pauzeren wordt vaak al aangeboden. Bij een deel van de organisaties kan dit slechts een paar dagen. Bij weer andere alles-in-1 providers kan dit tot 10 dagen of langer.

Televisieprogramma opnemen
Een groeiend aantal aanbieders laten jou gemakkelijk televisieprogramma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (een decoder met harde schijf) of via de cloud. Vaak kost het opnemen-pakket ongeveer €5,50 per maand. Sommige aanbieders bieden het gratis (Ziggo en XS4ALL). De opslagcapaciteit is beperkt. Dit ligt rond de 300GB of 200 uur.

Andere zenderpakketten
De TV-aanbieders bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Zoals MTV Entertainment. Daarbij kan jij ook lokale zenders opzoeken zoals Gelre TV en internationale zenders als Boomerang. Daarnaast kan je jouw digitale-tv pakket personaliseren met betaalde zenderpakketten. Check o.a. Ziggo Sport of het Euro Star kanaal. Via de klantenservice van jouw aanbieder check je het complete aanbod zenders voor Drenthe.

alles in 1 in Hijken


Internet en tv vergelijken in Hijken

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of ga je verhuizen naar een andere plaats, en daarbij switchen van alles-in-1 contract? Begin dan direct met bellen, televisie en internet vergelijken in Hijken. Het is verrassend eenvoudig door gebruik te maken van onderstaande hulp.

1. Controleer wat je nu per maand kwijt bent en check wat er in het pakket zit (doe altijd een speedtest!)
2. Bezoek onze vergelijker en vul je postcode + huisnummer in.
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (begin gemist, online tv kijken, uitzending gemist.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Klik op de alles in 1 aanbieding die past bij jouw eisen.
7. Binnen enkele minuten kun je een bestelling plaatsen. De overstap wordt in goede banen geleid door de provider.
8. Kies of je het pakket zelf installeert Er is ook een installatieservice mogelijk. De opleveringstijd voor je nieuwe pakket ligt tussen de 2 en 5 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Overstapservice
Pakket zelf samenstellen
Maximaal voordeel

alles in 1 telfort logo

Telfort

600.000+ klanten
Goede klantenservice
Korting bij 1 jaar

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Tot 40 Mbit/s upload
Alle tv-zenders
1 jaar aanbieding

alles in 1 tele2 logo

Tele2

€30 aansluitkosten
Gratis nummerbehoud
Maandelijkse korting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

First Class Internet
Met handige App
Goede welkomstkorting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Tot 40 Mbit/s upload
Programma gemist
Hoge korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Sitecom X4 N300
Met gratis router
Goedkope tarieven

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

TV Anywhere
De alles in 1 oplossing
Direct profiteren


Youfone

Gratis eredivisie kijken
Overal online TV kijken
Sportgoedkoop

alles in 1 online logo

Online.nl

24 HD zenders
Met gratis router
Scherpe prijzen

alles in 1 NLE logo

NLE

voor 12 of 24 maanden
Videotheek thuis
Veel voordeel

alles in 1 fiber logo

Fiber

Downloaden tot 100 Mb/s
Top serviceteam
2 jaar aanbieding


Beste alles-in-1 met glasvezel in Hijken

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel wordt steeds gewoner. Met name in de omgeving Midden-Drenthe komen hiervoor ook steeds meer aanvragen. Een glasvezel-abonnement heeft veel voordelen. Het is snel (200 tot 450 Mbps), en uploaden en downloaden gaat vaak even snel. Evenzeer staat het glasvezelnetwerk bekend als “open”. Het is niet zoals de kabel dat je max. 1 kabelaar kunt kiezen. Een kreet die je veel hoort: Internetten via de glasvezel is alleen voor mensen met geld. Dit is niet zo, vergelijk het zelf maar. Zo’n glasvezel alles in één pakket met internet, TV + bellen bestel jij tijdelijk al rond de €50 per maand. Kan ik al gebruik maken van glasvezel internet in Hijken? Welke aanbieders zijn er? Vul nu jouw gegevens in, en selecteer het filter “glasvezel”. Je ziet direct wat het aanbod in jouw regio is. Geen “hits” op glasvezel? Dan kun je kiezen uit Kabel en/of ADSL.Of bekijk meer informatie over Alles in 1 pakket Heiligerlee.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voor lage prijzen internet, tv en bellen afsluiten. Start met 3-in-1 pakketten vergelijken in Hijken.