Alles in 1 Hommerts Vergelijk online alle providers en bespaar tot wel €66


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Hommerts vergelijken en online overstappen? Bellen, internetten en tv-kijken: het moet snel en uiteraard zonder haperingen / storingen. Een vlugge trouwe aansluiting op internet is voor veel mensen onmisbaar geworden. Onze internetverbinding gebruiken we voor onze studie, social media, thuiswerken, rondsurfen en steeds vaker voor online shoppen. Welke providers zijn er allemaal? Is de mb snelheid voldoende voor mij? En wat kost dat per maand?

Met deze website bekijk je alle aanbieders. Het afsluiten van een abonnement gaat erg snel. Neem jouw adresgegevens als basis en maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), neem een snelle of tragere verbinding, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (begin gemist, online tv kijken, vooruitkijken) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Jij vindt daaropvolgend overzichtelijk de goedkoopste alles in 1 provider in Hommerts. Start met vergelijken en bespaar zo €56 per jaar. Op zoek naar een nieuw pakket enkel voor televisie kijken of juist alleen om te internetten? Of wil je alles weten over een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder bellen? Geen probleem! Op basis van ons zoekscript doorzoek jij handige info en adviezen over voordelig bellen, internetten en tv-kijken in Hommerts.

Alle internet-aanbieders

Vergelijk de prijzen van alle bekende providers.

Enorm snel internet

Internetsnelheid oplopend tot 500MB plus veel uitbreidingspakketten.

Check de laagste prijs

Verifieer vandaag de alles in 1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €58 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internet via kabel, ADSL of glasvezel?

ADSL/VDSL, glasvezel en de kabel zijn genres van breedbandinternet. Interessant, maar welk type verbinding is voor mij geschikt? Ga direct naar de pagina over Voordelig alles in 1 Plinq.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Deze verbinding is eigenlijk voor alle woningen beschikbaar. De belangrijkste meerwaarde is dat je niet vast zit aan max. 1 of 2 aanbieders. Vandaar zijn er vaak flinke kortingen mogelijk. Het nadeel is een lage internetsnelheid (de top ligt op 50mb). Woon je in afgelegen gebied? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Praktisch: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
Via kabel internet ontvang je internet via de televisiekabel. Met internet via de kabel profiteer je van internetsnelheden tot honderden MB/s. Kabel televisie signaal is gescheiden van het internet signaal. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door tv & streamen. Het grote minpunt van de kabel is dat er minder keuzevrijheid is. Hommerts heeft slechts enkele kabelaanbieders. Ook moet je vaak verplicht een tv-abonnement nemen.

3. Glasvezel internet
Profiteren van de meest snelle verbinding? Dankzij glasvezel internet profiteer je van megasnel internet, tot 500 Megabit per seconde. De download- en uploadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Onontbeerlijk voor de heavy users. Helaas is glasvezel internet nog niet voorhanden bij meer dan de helft van de aansluitingen. Is glasvezel internet in Hommerts leverbaar? Vul de tool in en ga op zoek naar een aanbieder.


Type internet Voordelen Minpunt Kosten
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Afhankelijk van afstand wijkcentrale Vanaf €39
2. Kabel Eenvoudig & betrouwbaar Keuze is zeer beperkt Vanaf €46
3. Glasvezel Top-internetsnelheid Geen landelijke dekking Vanaf €55

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in Hommerts?

Overstappen naar een andere alles-in-1 pakket? Ga dat dan online regelen. De grootste landelijke spelers (Tele2, Vodafone, KPN, Ziggo, Telfort, XS4ALL) bieden een overstapservice aan. Wanneer jij overstapt zorgen de providers voor de afhandeling. Zodoende blijf jij gegarandeerd online. Kan ik al overstappen? Het leeuwendeel van de alles-in-1 contracten kan jij eens per jaar aanpassen. Daarna heb je steeds een maand opzegtermijn. Dit is het moment om over te stappen naar een andere partij. Heb je een mooie pakketdeal uitgezocht? Dit gaat moeiteloos met de Nederlandse overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de organisaties werken samen met deze overstapservice. De nieuwe leverancier zorgt voor het administratieve gedeelte. Voorbeelden zijn het beëindigen van het huidige internet- televisie- en bellen abonnement. Tevens managen zij dat de aansluiting op tijd ingaat. Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. Tele2, Ziggo, Online.nl, KPN, XS4ALL, Telfort hebben deze mogelijkheid. Een goed abonnement gevonden? Is jouw huidige en nieuwe provider aangesloten? Dan kan jij de aanbieding gelijk online rondmaken.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Bestel jouw nieuwe pakket online en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Een paar dagen later ontvang je per post een bevestiging. Binnen een week of 4 ben je overgestapt.
 5. De router van de nieuwe provider wordt (gratis) bezorgd. Zelf niet handig? Kies dan voor de monteur.

Kun je niet gebruik maken van de landelijke overstapservice? Beëindig dan zelf het abonnement. Belangrijk: kies altijd eerst een nieuwe aanbieder. Laat daarna je abonnement z.s.m. stopzetten.Kies ook voor nummerbehoud indien wenselijk.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Dan ontvang je internet, tv en vaste telefonie van een provider. We hebben het dan ook wel over triple play. Maar iets wat nu ontzettend in trek is, noemen ze ook wel het quad play contract. Voor de duidelijkheid: je combineert een 3-in-1 abonnement met een mobiel abonnement. Ook wel 4 in 1 genoemd.

Wat hier zo handig aan is? Zo’n internet aansluiting in Hommerts? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan dien je hiervoor beloond te worden. Je moet dan denken aan extraatjes als korting op je abonnement, gratis mobiele data, en andere extra services zoals gratis gratis FOX Sports. Dankzij aantrekkelijke combideals krijg je echt waar voor jouw geld. Gevierde 4-in-1 comb-pakketten zijn:

KPN Compleet

 • €5 korting op de mobiele telefoonrekening.
 • Extra databundel.
 • Gratis filmpakketten.
 • Gratis onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • 5 euro korting op de totale factuur.
 • Gratis Fox Sports pakket.
 • Gratis opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • 1GB+ gratis data voor je smartphone.
 • Korting op je mobiele rekening.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Ziggo “veilig online” helemaal gratis.

Hoe weet ik welke internetsnelheid ik nodig heb?

De 3-in-1 pakketten schreeuwen met razendsnel internet. Normaal wel 500 Mbit/s. Echter, wat voor snelheid moet ik kiezen? Hier beneden doorzoek je veel voorkomende handelingen. Per bezigheid doorzoek jij de voorgeschreven snelheid.


Waar ben je mee bezig? Vereiste snelheid?
Versturen van e-mails > 1 Mb/s
Openen van een website 1-2 Mb/s
Facebook app / website gebruiken 1-2 Mb/s
Bellen via internet >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
Televisie kijken via Apps 16-24 Mb/s
Bijlages (1GB of groter) downloaden 8-24 Mb/s

Hulp bij het kiezen van internetsnelheid
We ontwaren naar schatting drie verschillende soorten gebruikers: licht gebruik, gemiddeld gebruik en zwaar gebruik. Voor ieder segment adviseren wij een minimum snelheid.

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Je bent alleen online voor E-bankieren, Social, e-mailen. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Standaard gebruik (vanaf 20 Mb/s)
Zo af en toe download je bestanden, en stream je films via Videoland of NLziet. Tegelijk online met 3 apparaten.

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Alleen High Definition films kijken! Grote bestanden binnen no-time binnen. Online gamen / multiplayers. Geen limiet: juist voor alle apparaten, wanneer jij dat wilt. Check nu ook de laatste updates over Glasvezel internet Hobrede.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Hommerts. Alleen, welke optie is voor ons geschikt? Dat is per huishouden natuurlijk verschillend. Om je op weg te helpen vind je hierna wat praktische keuzehulp.

Welke bedrijven werken in regio Súdwest-Fryslân?
In elke streek is er een ander aanbod beschikbaar. Via onze tools doorzoek je in een oogopslag alle spelers. Nadat jij jouw woonplaats kenbaar gemaakt hebt, merk je dat er bepaalde bedrijven afvallen. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Zijn extra producten benodig zoals wifi-versterkers, modems, routers? Geen interesse in vaste telefonie? Of wil jij een contract zonder TV? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of misschien een abonnement met alleen internet. Zo betaal je niet voor diensten die je niet gebruikt.

Welke extra services wil ik?
Een hoop alles in 1 abonnementen kun je nog persoonlijker maken. Bekende voorbeelden zijn extra services zoals extra zenderpakketten, vooruitkijken, on demand films kijken of diverse entertainment-pakketten bijv. met zenders als Fashion TV. Heb je dit wel echt nodig? Door te kiezen voor add-ons schieten de prijzen omhoog. Ook Wifi-versterkers om het functioneren van de router aan te jagen zijn in potentie mogelijke keuzes. Op een storing zit niemand te wachten maar wel snel internet in Hommerts.

Welke extra services zijn er voor mijn interactieve TV?

Kijk jij graag naar de buis? In de actuele situatie is de wijze waarop we tv kijken interactief / digitaal. Door gebruikt van interactieve televisie is TV kijken nog makkelijker geworden. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (tablet, laptop, en de traditionele TV). Steeds meer Nederlanders kijken online TV. Jouw digitale-tv pakket kun je uitbreiden via diverse modules. Bekijk deze nu direct:

Uitzending gemist
Dankzij programma gemist kun je verschillende tv-programma’s terugkijken. Dit wordt bij veel abonnementen standaard geactiveerd. Handig als je jouw favoriete NPO serie net hebt gemist. Af en toe moet je betalen voor uitzending gemist van de meer commerciële kanalen als bijvoorbeeld Eén.

Daarnaast heb je vaak de add-on begin gemist. Het eerste stukje van een programma gemist? Dan start je toch gewoon vanaf het begin? Ook even pauzeren is een optie. Bij verscheidene alles-in-1 providers kan dit tot 2 dagen. Maar bij steeds meer tv-aanbieders kijk je programma’s tot 2 weken terug.

TV-programma’s opnemen
Een groeiend aantal aanbieders bieden de mogelijkheid tot programma’s opnemen. Dit kan via PVR (personal video recorder) maar dit gaat steeds vaker via de cloud. Het prijskaartje van het opnemen-pakket ligt rond de €5,00 per maand. Ziggo en XS4All bieden het zelfs gratis. Je kunt niet eindeloos opnemen. Denk hierbij aan zo’n 350GB / 250 uur.

Meer zenderpakketten
Internet providers hanteren een basispakket met zo’n 25 zenders. Denk aan kanalen als 24 Kitchen Entertainment. Daarbij kun je ook onbeperkt kijken naar regio kanalen als Omroep Brabant en internationale kanalen zoals NDR. Je kunt je digitale-tv ervaring nog leuker maken met betaalde zenderpakketten zoals FOX en het PCNE kanaal. Op de providers website bekijk je van welk aanbod jij gebruik kunt maken in Friesland.

alles in 1 in Hommerts


Internet en tv vergelijken in Hommerts

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of ga je verhuizen naar een andere plaats, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Check wat jij kunt besparen en begin met bellen, internet en tv vergelijken in Hommerts. Het is supersimpel wanneer jij de volgende volgorde aanhoudt.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en schrijf op waar je recht op hebt (een speedtest is hierbij nuttig!)
2. Start met vergelijken en geef jouw woonplaats door (huisnr + postcode).
3. Maak een keuze uit glasvezel, ADSL of kabel..
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (online tv kijken, begin gemist, vooruitkijken.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Selecteer direct het 3-in-1 pakket die voor jou geschikt is.
7. Bestel het nieuwe alles-in-1 pakket direct online. De overstap wordt in goede banen geleid door de provider.
8. Ben je zelf handig met installeren?Er is ook een installatieservice mogelijk. De levertijd van jouw nieuwe alles in 1 abonnement is gemiddeld genomen 30 dagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Beste service award
Snelle levertijd
Introductiekorting

alles in 1 telfort logo

Telfort

20 jaar actief
De alles in 1 oplossing
2 jaar aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Gratis Ziggo Sports
Goedkoop vast bellen
Cashback kortingen

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Hoge klanttevredenheid
Met handige App
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

40 Mbit/s – 500 Mbit/s
Met installatie garantie
Goedkope prijzen

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Veilig online pakket
Met radiozenders
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 caiway logo

Caiway

Download tot 500 Mb/s.
Goedkoop vast bellen
Sportgoedkoop

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

14 dagen bedenktijd
Overal online TV kijken
Sportgoedkoop


Youfone

Met YoufoneTV app
Moeiteloos overstappen
Heel betaalbaar

alles in 1 online logo

Online.nl

Telefonische service
Pakket zelf samenstellen
Unieke korting

alles in 1 NLE logo

NLE

Met Ubiquiti versterker
Top serviceteam
Goede welkomstkorting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Incl. Google Chromecast
Gratis nummerbehoud
Goede voorwaarden


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Hommerts

Televisie kijken en internetten via glasvezel is niet meer weg te denken. In de buurt Súdwest-Fryslân is dat niet anders. Waarom is het glasvezelabonnement zo in trek? Het is verrassend snel (200 tot 450 Mbps), en de down- en uploadsnelheid verschilt vaak nauwelijks. Daarnaast spreken we bij glasvezel over “open netwerk”. De keuzevrijheid is behoorlijk. Een veelgehoorde opmerking: Internetten via de glasvezel is enorm duur. Dit is echter niet aan de orde. Het glasvezel alles in één pakket in met bellen, televisie + internet is al verkrijgbaar vanaf €40 – €50 in de maand. Is glasvezel internet beschikbaar in Hommerts? indien dit het geval is, waar kan ik het bestellen? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. Eventuele providers worden nu meteen getoond. Geen resultaten? Ook met kabel haal je tegenwoordig behoorlijke snelheden. Of bekijk de mogelijkheden van Alles in 1 pakket Herpt.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voor lage prijzen internet, tv en bellen afsluiten. Start met 3-in-1 pakketten vergelijken in Hommerts.