Alles in 1 Houten Vergelijk alle providers en bespaar tot wel €80


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Houten vergelijken en online overstappen? Digitaal TV kijken en rondsurfen op internet: het mag niet langzaam zijn, en niet te vergeten in top-kwaliteit. Een supersnelle betrouwbare internetverbinding is bijna een eerste levensbehoefte. Dit gebruiken we massaal voor thuiswerken, rondsurfen, televisie kijken, films streamen of online shoppen. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Welke snelheid heb ik nodig? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Door allesin1prijzen.nl tref je alle internetdiensten. Het afsluiten van een abonnement gaat erg snel. Vul jouw locatie in, maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), kies een snelheid die bij jou past, geef ook aan of je extra services voor je TV wilt (online tv kijken, tv programma’s opnemen, live pauzeren) en bepaal of je ook vaste telefonie wilt. Je treft daaropvolgend ogenblikkelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in Houten. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €90 ieder jaar opnieuw. Op zoek naar een nieuw pakket enkel voor televisie kijken of juist alleen om te internetten? Of zoek je naar een goedkoop internet & tv pakket zonder telefonie? Geen probleem! Met behulp van onze tool check jij uitgebreide details over voordelig bellen, tv kijken en internetten in Houten.

Alle internet-providers

Bekijk de prijs van alle providers en kabelaars

Vlugge internetverbinding

Internetsnelheid van 100 mb/s en uitgebreide digitale-tv pakketten

Bespaar vele euro's per jaar

Vergelijk alle alles-in-1 providers en ontvangen kortingen tot wel €91 per jaarcontract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Een internetverbinding via glasvezel, kabel of ADSL?

Kabel, ADSL en glasvezel zijn de bekendste types breedbandinternet. De vraag is: welk type verbinding past bij mijn wensen? Ga direct naar de pagina over Alles in 1 aanbieding XS4ALL.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Deze verbinding is voor het gros van de gezinnen bereikbaar. Een belangrijk voordeel is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Daardoor zijn goedkope abonnementen mogelijk. Nadelen hiervan zijn o.a. de relatief trage verbinding (max 50 MB/s). Woon je wat verder van een wijkcentrale? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Let op: er zijn ook VDSL connecties.

2. Kabel
Via kabel internet wordt je via de COAX televisie kabel aangesloten. Door te werken via de kabel heb je niet te klagen qua snelheid, vaak wel honderden MB/s. Het TV- en internet signaal blijven verder gescheiden. Er zal geen tragere verbinding ontstaan tijdens bijv. televisie kijken. Nadeel hiervan is dat je maar uit 1 of 2 aanbieders kunt kiezen. Houten biedt echter 1 – 3 kabelaars. Ook wordt er standaard een tv-abonnement meegeleverd.

3. Glasvezel internet
Is voor jou alleen de snelste verbinding goed genoeg? Door middel van glasvezel internet bereik je hoge snelheden tot 500 Mb/s. De download- en snelheden voor uploaden verschilt vaak niet. Een must voor de intensieve gebruikers. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet voorhanden voor veel mensen. Is glasvezel internet in Houten verkrijgbaar? Gebruik onze vergelijker en vind uit wat de opties zijn.


Type internet Voordelig Nadelig Kosten
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Traagste verbinding Vanaf €38
2. Kabel Op grote schaal verkrijgbaar Vaak maar één kabelaar Vanaf €48
3. Glasvezel Razendsnel internet Matig leverbaar Vanaf €51

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Houten?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Dat is online mogelijk. De grote jongens (Telfort, Ziggo, XS4ALL, Tele2, KPN, Online.nl) bieden een overstapservice aan. Ga jij online overstappen? Dan wordt alles voor jou geregeld. Op die manier blijf jij gegarandeerd online. Per wanneer kan ik over? Het gros van de alles-in-1 afspraken hebben een looptijd van 1 jaar. Daarna heb je steeds een maand opzegtermijn. Dit is het moment om over te stappen naar een andere partij. Een goede alles-in-1 deal gespot? Dit gaat moeiteloos door de samenwerkende overstapservice.

De overstapservice
Een groot deel van de partijen verschaffen deze overstapservice. De aanstaande aanbieder zorgt voor de afhandeling. Voorbeelden zijn het opzeggen van het “oude” internet- tv- en bellen abonnement. Tevens dragen zij er zorg voor dat jouw nieuwe abonnement op tijd in gaat. Je zit dus geen dag zonder internet. Tele2, Online.nl, Ziggo, Vodafone, Telfort, XS4ALL doen hieraan mee. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? Werken de bestaande en aanstaande provider met de overstapservice? Dan kun jij het toekomstige pakket snel online kopen.

 1. Bekijk looptijd van je contract.
 2. Voer je gegevens in en klik op de beste deal.
 3. Bestel jouw nieuwe pakket online en maak gebruik van de overstapservice.
 4. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. Binnen een week of 4 ben je overgestapt.
 5. Jouw nieuwe router (indien nodig) wordt thuis afgeleverd. Niet technisch aangelegd? Laat dan een installatiemonteur komen.

Jouw bestaande/aanstaande provider niet aangesloten bij deze landelijke overstapservice? Laat dan je abonnement stopzetten. Fundamenteel: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Laat daarna je abonnement z.s.m. stopzetten.Je telefoonnummer behouden kan ook als je dat wenst.

Alles-in-1 combineren met mijn mobiele abonnement?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Je neemt internetten, tv-kijken en bellen van 1 aanbieder af. Een andere benaming is triple play. Wat we meer en meer zien, noemen ze ook wel het quad play contract. Voor de duidelijkheid: je combineert een 3-in-1 abonnement met zo’n 06 nummer abonnement. Technisch gezien is het een 4 in 1 abonnement.

Waarom wordt hier voor gekozen? Zo’n internet aansluiting in Houten? Wanneer jij een alles in 1 aanbieder kiest dan staat hier natuurlijk iets tegenover. Denk aan leuke extra’s als korting op het maandbedrag, gratis mobiele data, en andere extra services zoals gratis gratis HBO. Door zulke combideals ontvang je meer voor het zelfde geld. Populaire 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Extra belminuten.
 • Gratis zenderpakket.
 • MB’s uitdelen aan familie en vrienden.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • Een aantrekkelijke korting op de factuur.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Pakket voor pauzeren.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • Een flinke korting op de mobiele factuur.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Is internetsnelheid belangrijk voor mij?

De bekende alles-in-1 aanbieders adverteren met vaak het snelste internet. Gangbaar is dit 475 Mbit/s. Maar heb ik dat wel nodig? Hierna lees je een praktisch overzicht. Per activiteit spot je de snelheid die noodzakelijk is.


Wat doe je? Voorgeschreven snelheid?
Eenvoudige mails sturen > 1 Mb/s
Een website bezoeken 1-2 Mb/s
Social (Facebook, Twitter, enz.) 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
Youtube video’s bekijken 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
XL-bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid kies ik?
Wij onderscheiden grofweg 3 categorieën internetgebruikers. starters, gevorderden en experts in verbruik. Voor elke categorie tref je onderstaand een advies m.b.t. snelheid van het internet.

1. Licht gebruik (geen minimumsnelheid nodig)
Je bent niet veel online, je gebruikt internet enkel voor mailen, social media, surfen. Dit gebeurt met maximaal één computer of tablet.

2. Gemiddeld gebruik (20 Mb/s of meer)
Soms download je wat grotere bijlagen, en kijk je online video’s op NLziet of Videoland. Zonder moeite met meerdere apparaten verbonden.

3. Zwaar gebruik (50 Mb/s of meer)
Video’s kijk jij alleen in de hoogste kwaliteit. Daarnaast ook downloaden en uploaden. Houd je van online gamen? Dat is mogelijk met verschillende personen tegelijk. Ook handig: alle info over Glasvezel internet Hoogeloon.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Houten. Welk pakket past bij mij? Dat is per huishouden natuurlijk verschillend. Om je de goede richting in te wijzen voorzien we je graag van wat concrete info.

Welke providers zijn er in en rondom Houten?
Dit is heel erg afhankelijk van je locatie. Via allesin1prijzen.nl vind je in een oogopslag alle spelers. Zo snel de woonplaats is ingevuld, wordt de keuze automatisch beperkter. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Welke spullen heb jij nodig?
Ga je echt gebruik maken van extra producten als modems, wifi-versterkers, routers? Geen behoefte aan een vaste telefoonlijn? Of kijk je amper TV? Ga dan voor het 2-in-1 pakket of enkel een internetabonnement. Zo geef jij geen geld uit aan diensten die totaal niet relevant zijn.

Welke extra services wil ik?
Steeds meer alles-in-1 abonnementen kun je eindeloos uitbreiden. In de regel zijn dit modules als on demand films kijken, tv programma’s opnemen, extra zenderpakketten of pakketten met extra veel zenders met kanalen als Shorts TV. Heb je dit wel echt nodig? Kies jij deze leuke toevoegingen dan kunnen de prijzen gaan stijgen. Ook Wifi-versterkers om de reikwijdte van een router te verbeterbehoren tot de mogelijkheden. Op een storing zit niemand te wachten maar wel snel internet in Houten.

Uit welke extra's kan ik kiezen voor mijn televisie-abonnement?

Kijk jij graag naar de buis? Deze dagen zit in elk 3-in-1 pakket wel interactieve TV. Dankzij interactieve televisie is TV kijken nog makkelijker geworden. Dit kan op verschillende apparaten (smartphone, consoles, en niet te vergeten de TV). Online televisie kijken is dus ook mogelijk. Jouw digitale-tv pakket kun je uitbreiden via verschillende modules. Een aantal hiervan staan hier weergegeven:

Uitzending gemist
Via de optie programma gemist kun je verschillende tv-programma’s terugkijken. Dit is vaak standaard inbegrepen in het basispakket. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van overige zenders zoals The QYOU Entertainment.

Wat ook populair is, is de dienst begin gemist. Net te laat ingeschakeld? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Ook live-pauzeren wordt vaak al aangeboden. Bij sommige tv-aanbieders kun je maximaal 2 dagen terugkijken. Echter, bij andere alles-in-1 providers kan dit weer tot 2 weken.

Tv-programma opnemen
Een groeiend aantal organisaties verzorgen de optie tot programma’s opnemen. Vaak nog d.m.v. PVR (personal video recorder) of via de cloud. Voor opnemen betaal je ongeveer €6,50 per maand. XS4All en Ziggo bieden het gratis aan. Er zit wel een max aan de opnametijd. Dit ligt rond de 300GB of 200 uur.

Andere zenderpakketten
Alle providers werken met ongeveer 30 basiszenders. Bijvoorbeeld kanalen als RTL 7. Verder heb je vaak toegang tot regionale kanalen als TV Limburg en internationale kanalen zoals Family7. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience nog completer maken met betaalde zenderpakketten zoals Voetbalkanaal of het Private Spice kanaal. Op de providers website vind je het complete zenderaanbod voor Utrecht.

alles in 1 in Houten


Internet en tv vergelijken in Houten

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of ga je binnenkort verhuizen, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in Houten. Dit kan haast niet fout gaan wanneer jij de volgende volgorde aanhoudt.

1. Vind uit wat je nu per maand betaalt en pak even alle kleine lettertjes erbij (een speedtest is hierbij nuttig!)
2. Open de vergelijker en geef jouw woonplaats door (huisnr + postcode).
3. Maak een keuze uit glasvezel, ADSL of kabel..
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (tv programma’s opnemen, uitzending gemist, live pauzeren.)
5. Klik op het gewenste (onbeperkt) bellen pakket.
6. Kies het alles in 1 pakket die goedkoop en betrouwbaar is.
7. Het internet pakket heb je in mum van tijd aangevraagd. De overstap wordt (meestal) geregeld door de nieuwe provider.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Vaak kan er ook een monteur aan huis komen. De periode tot het nieuwe pakket ingaat is doorgaans een kleine maand.

alles in 1 kpn logo

KPN

Beste service award
Moeiteloos overstappen
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 telfort logo

Telfort

Experia Box V10
Met handige App
Eerste maanden korting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Max Verstappen kijken
Programma gemist
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Fair Use Policy
Meerde add-ons
Goedkope prijzen

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

5 sterren service
Alle bekende tv-zenders
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Max Verstappen kijken
Moeiteloos overstappen
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 caiway logo

Caiway

TP-Link Archer C1200
Glasvezel internet
Voordelige tarieven

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

30 HD zenders
Ruim aanbod zenders
Voordelige tarieven


Youfone

Download tot 100 Mb/s
Gemakkelijk overstappen
Veel voordeel

alles in 1 online logo

Online.nl

Online.nl TV app
Interactieve televisie
Scherpe voorwaarden

alles in 1 NLE logo

NLE

Ubiquiti leverbaar voor €135
Begin gemist
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 fiber logo

Fiber

Winnaar snelheid
Ruim aanbod zenders
Tijdelijke aanbieding


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Houten

Digitale televisie en internet via glasvezel is niet meer weg te denken. In en rondom Houten zijn er steeds meer mogelijkheden. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het is snel (100 tot 200 Mbps), en ook nog eens hartstikke stabiel. Verder zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Als consument kun je kiezen uit meerdere aanbieders. Wat mensen vaak zeggen: zo’n glasvezel internetverbinding is vele malen duurder dan ADSL of kabel. Dit is echter niet aan de orde. Zo’n glasvezel alles in één pakket met internet + bellen en TV is al mogelijk vanaf €50 per maand. Is glasvezel internet verkrijgbaar in Houten? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Vul nu jouw gegevens in, en filter op “glasvezel”. Je achterhaalt meteen het aanbod. Niets gevonden? Kabel en ADSL zijn de alternatieven. Of check onze actuele info over Alles in 1 pakket Hoedekenskerke.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voor lage prijzen internet, tv en bellen afsluiten. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in Houten.