Alles in 1 Hunsel Vergelijk online alle providers bespaar jaarlijks tot wel €64


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Hunsel vergelijken? Internetten, tv-kijken en bellen: het moet snel zijn, en uiteraard zonder haperingen / storingen. Een vlugge betrouwbare internet-connectie is om die reden erg belangrijk. We gebruiken internet voor 0 en nog veel meer. Welke leveranciers voor 3 in 1 deals zijn er precies? Welke snelheid heb ik nodig? En wat kost dat per maand?

Met behulp van de vergelijker tref je alle leveranciers. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Vul jouw locatie in, klik op ADSL, kabel of glasvezel (indien beschikbaar), bekijk de verschillende verbindingssnelheden, bekijk de extra mogelijkheden voor digitale TV (vooruitkijken, begin gemist, live pauzeren) en bepaal of je ook vaste telefonie wilt. Je vindt aansluitend direct de goedkoopste alles in 1 provider in Hunsel. Check zelf wat je kunt besparen, mogelijk tot wel €84 per jaar. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder exclusief voor televisie kijken of enkel voor internet? Of ben je aan het oriënteren naar een tv + internet deal tegen een laag tarief zonder bellen? Ook dat is mogelijk! Dankzij onze zoekmachine spot je praktische info over voordelig bellen, internetten en tv-kijken in Hunsel.

Alle internet-providers

Check de deals van meer dan 10 providers.

Vlugge internetverbinding

Internetsnelheden van wel 500MB plus diverse extra zenders.

Besparen op je internetgebruik

Check alle alles-in-1 providers en geniet van kortingen tot +/- €68 per aansluiting.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Een internetverbinding via glasvezel, kabel of ADSL?

ADSL, kabel en glasvezel zijn een voor een types breedbandinternet. Interessant, maar welk type verbinding moet ik kiezen? Doorzoek eerst alle info m.b.t. Internet, televisie en bellen Kliksafe.

1. ADSL
ADSL ontvang je gewoon via je telefoonkabel. Een dergelijk internet abonnement is voor een groot deel van de huizen verkrijgbaar. Het grootste voordeel is dat je kunt kiezen uit veel aanbieders. Daarom kun je ADSL vaak voordelig aansluiten. Het grote minpunt daarvan is de lage snelheid (hoogstens 50 mb/p/sec). Woon je verder dan 2km van de wijkcentrale? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Let op: er bestaat ook VDSL.

2. Kabel
Bij internet via de kabel ontvang je internet via de televisiekabel. Door via de kabel te internetten heb je een prima snelheid, vaak wel 200 MB/s. Telefonie, TV en internet zijn gescheiden. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van tv-kijken. De keerzijde van de kabel is dat je maar uit 1 of 2 aanbieders kunt kiezen. Hunsel werken helaas 1 of 2 kabelaanbieders. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Glasvezel internet
Profiteren van de meest snelle verbinding? Via internet via glasvezel surf je met snelheden tot 500 Mbps. De snelheid van downloaden en uploaden zijn doorgaans gelijk. Voorgeschreven voor zware gebruikers. Helaas is internet via de glasvezel nog niet bereikbaar bij meer dan de helft van de aansluitingen. Is glasvezel internet in Hunsel verkrijgbaar? Vul snel jouw gegevens in en achterhaal wat er mogelijk is.


Type internet Gunstig Ongunstig Tarief
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Lage snelheid Vanaf €40
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Verplicht TV-abonnement Vanaf €48
3. Glasvezel Razendsnel internet Lastig aansluitbaar Vanaf €50

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Hunsel?

Overstappen naar een andere alles-in-1 pakket? Doe dat direct via internet. De meest bekende aanbieders (KPN, Online.nl, Vodafone, Tele2, Ziggo, Telfort) werken met elkaar samen. Ga jij online overstappen? Dan regelt je provider dit allemaal. Op die manier zit je nooit zonder internet. Wanneer kan ik overstappen? Het gros van de alles-in-1 deals kan jij eens per jaar aanpassen. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand. Je hebt dan de optie over te stappen naar een van de vele andere aanbieders. Een goede alles-in-1 deal uitgekozen? Dit is ongecompliceerd met de Nederlandse overstapservice.

De overstapservice
Een groot deel van de aanbieders leveren de overstapservice. De nieuwe aanbieder zal namelijk alles netje verzorgen. Bijvoorbeeld het afzeggen van je huidige televisie- bellen en internet abonnement. Bovendien dragen zij er zorg voor dat de verbinding wordt geactiveerd. Je zit dus geen dag zonder internet. KPN, Ziggo, Vodafone, XS4ALL, Online.nl, Tele2 kunnen dit aanbieden. Een nieuw alles-in-1 pakket gespot? Is jouw huidige en nieuwe provider aangesloten? Dan kun jij deze aanbieding meteen via internet aanschaffen.

 1. Bekijk looptijd van je contract.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Koop het toekomstige pakket en het overstapservice-team handelt alles af.
 4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. De termijn hiervoor is +/- 4 weken.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Je kunt het ook laten installeren door een monteur.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij de landelijke overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Fundamenteel: sluit eerst het nieuwe contract af. Beëindig pas hierna jouw huidige verbintenis. Selecteer ook de optie voor nummerbehoud voor de vast telefoon.

Kan ik mijn alles in 1 pakket combineren met mobiel?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. Dit heet ook wel triple play. Maar iets wat nu ontzettend in trek is, noemen ze ook wel het quad play contract. Voor de duidelijkheid: je combineert een 3-in-1 abonnement met een mobiel abonnement. Oftewel een 4-in-1 pakket.

Waarom wordt hier voor gekozen? Zo’n internet aansluiting in Hunsel? Als jij ook alles bij 1 leverancier bestelt, dan wordt je hiervoor beloond. Concreet ontvang je “bonussen” zoals korting op je abonnement, dubbele data, en additionele bonussen als een gratis uitgebreid interactief TV pakket. Door toedoen van aantrekkelijke combideals krijg je echt waar voor jouw geld. Vaak bestelde 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • Vijf euro korting op je het mobiele abonnement.
 • Extra databundel.
 • Gratis filmpakketten.
 • MB’s geven en ontvangen van vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Een dubbel aantal MB’s en belminuten.
 • 5 euro korting op de totale factuur.
 • Gratis eredivisie kijken.
 • Geen kosten voor pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • 1GB+ gratis data voor je smartphone.
 • Korting van 5 euro op je telefoonrekening.
 • Gratis tv-pakketten.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De bekende alles-in-1 aanbieders schreeuwen met hoge internetsnelheden. In de regel wel 450 Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? Hier beneden doorzoek je een aantal praktische voorbeelden. Per activiteit bekijk je de voorgeschreven snelheid.


Wat doe je? Voorgeschreven snelheid?
Mailen zonder bijlage > 1 Mb/s
Rondklikken op sites 1-2 Mb/s
Chatten en sociale media 1-2 Mb/s
Video-gesprekken >4Mb/s
Youtube video’s bekijken 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
XL-bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mij?
We zien ruwweg 3 types internetgebruikers: de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Voor elk type gebruiker vind je hieronder een aanbevolen internetsnelheid.

1. Light users (voor het minimale werk)
Internet gebruik jij enkel voor Social, websites bezoeken, E-bankieren. Met 1 of maximaal 2 apparaten op hetzelfde moment.

2. Ervaren huishoudens (20+ Mb/s)
Zo nu en dan download je (niet al te grote) bestanden, en je houdt van streamingdiensten als Pathé Thuis of Film1. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Zwaarder verbruik (Rond 50 Mb/s en hoger)
Video’s streamen in de hoogste kwaliteit. Daarnaast ook downloaden en uploaden. Game via internet zonder storing? Dat is mogelijk met diverse apparaten, 100% gelijktijdig!Je vind op deze website ook informatie over Glasvezel internet Hoornsterzwaag.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Hunsel. Welk pakket past bij mij? Dat is afhankelijk per situatie. Daarom voorzien we je graag van wat concrete info.

Welke leveranciers zijn er in de buurt van Leudal?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Via de vergelijk module check je gemakkelijk & snel de providers. Als je jouw postcode + huisnummer ingevuld hebt, wordt de lijst geoptimaliseerd. Zodoende wordt de keuze al gemakkelijker.

Heb je alle nodig?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als routers, data-kabels, wifi-versterkers? Heb jij geen baat bij bellen via de vaste lijn? Of TV uit het abonnement halen? Bestel dan een 2-in-1 pakket of wellicht voor een 100% internetabonnement. Zo betaal je ook niet voor diensten die eigenlijk overbodig zijn.

Welke extra services wil ik?
Veel alles-in-1 abonnementen kun je eindeloos uitbreiden. Bekende voorbeelden zijn extra’s als extra zenderpakketten, uitzending gemist, tv programma’s opnemen of premium zenderpakketten met kanalen als RTL Crime. Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Wil jij toch deze pakketten aanzetten dan gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om het bereik van de router te verbeterzijn voor sommige huizen onmisbaar. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Hunsel.

Waarmee kan ik mijn TV-abonnement uitbreiden?

Zoek jij het perfecte televisie-abonnement? Vandaag de dag is interactieve televisie standaard bij 3-in-1. Met behulp van interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Op allerlei devices (iPad , Xbox, en niet te vergeten de TV). Tv-programma’s online kijken gebeurt steeds meer. Jouw digitale-tv pakket stel je zelf samen aan de hand van velerlei modules. Een aantal hiervan staan hier weergegeven:

Uitzending gemist
Dankzij programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Dit is vaak standaard inbegrepen in het basispakket. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als MTV Music Muziek.

Daarnaast heb je vaak de add-on begin gemist. Het eerste stukje van een programma gemist? Dan start je toch gewoon vanaf het begin? Een andere handige optie is live pauzeren. Bij sommige aanbieders kan dit slechts een paar dagen. Bij andere organisaties kan dit soms wel 14 dagen.

TV-programma’s opnemen
Een groeiend aantal organisaties verzorgen de optie tot TV programma’s opnemen. Vaak nog d.m.v. PVR (personal video recorder) of via de cloud. Zo’n extra opnemen-pakket kost rond de €5,50 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. Houd er rekening mee dat de opslag beperkt is. Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Meer zenderpakketten
Veel abonnementen bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Hierbij moet je denken aan zenders als Eurosport 1 Sport. Bovendien kan je kijken naar regio omroepen zoals West-Friesland Televisie en internationale kanalen zoals Ketnet/OP12. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience verder uitbreiden met add-on zenderpakketten als Ziggo Sport en het Passie XXX tv-kanaal. Op de site van de aanbieder check je het complete aanbod zenders voor Limburg.

alles in 1 in Hunsel


Internet en tv vergelijken in Hunsel

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of ga je binnenkort verhuizen, en zoek je een nieuwe alles-in-1 aanbieder? Check wat jij kunt besparen en begin met bellen, internet en tv vergelijken in Hunsel. Dit kan haast niet fout gaan aan de hand van de volgende stappen.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en zoek naar de voorwaarden (doe een speedtest!)
2. De eeste vergelijk stap is: voer je locatie in.
3. Kies de gewenste internetverbinding en snelheid.
4. Kies eventueel extra opties voor interactieve TV (on demand films kijken, online tv kijken, live pauzeren.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Klik op de provider die voor jou geschikt is.
7. Bestel het nieuwe alles-in-1 pakket direct online. De overstap wordt in goede banen geleid door de provider.
8. Ben je zelf handig met installeren?Vaak is er een (gratis) installatieservice beschikbaar. De actuele wachttijd tot alles live is, bedraagt rond de 25 werkdagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Landelijk beschikbaar
uitzending gemist, live pauzeren, tv programma’s opnemenSuper prijs/kwaliteit

alles in 1 telfort logo

Telfort

7+ score klantenservice
Met handige App
Voordelige prijzen

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Vodafone + Ziggo voordeel
Pakket zelf samenstellen
Simpele voorwaarden

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zwarte schaap
Stabiele verbinding
Introductiekorting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Klanttevredenheid: 7.6
Gratis nummerbehoud
Maandelijkse korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Dubbele data combideal
Topkwaliteit TV
Hoge korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Razendsnel down/uploaden
Met radiozenders
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Mobiel + Thuis
Met extra zenderpakketten
Scherpe korting


Youfone

Gratis eredivisie kijken
Snelle levertijd
Simpele voorwaarden

alles in 1 online logo

Online.nl

2 weken bedenktijd
Diverse pakketten
Voordelige tarieven

alles in 1 NLE logo

NLE

Uitstekende prijs/kwaliteit
Overal online TV kijken
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 fiber logo

Fiber

Settop box HD
Overal online TV kijken
Goede voorwaarden


Beste alles-in-1 met glasvezel in Hunsel

Interactieve televisie en internet via glasvezel wordt langzaam de standaard. Ook in de buurt van Leudal zien we dit zeker terug. Een 3-in-1 pakket met glasvezel is enorm praktisch. Het is megasnel (100 tot 400 Mbps), en uploaden en downloaden gaat vaak even snel. Daarnaast spreken we bij glasvezel over “open netwerk”. Als consument kun je kiezen uit meerdere aanbieders. Een kreet die je veel hoort: Glasvezel internet is fors duurder dan kabel of ADSL. Dit is vaak niet het geval. Een glasvezel alles in één pakket met bellen, televisie + internet is al mogelijk vanaf €45 per maand. Is glasvezel internet verkrijgbaar in Hunsel? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en selecteer het filter “glasvezel”. Als er glasvezel aanbieders zijn, zie je het direct. Voldoet er geen provider aan jouw zoekopdracht? Dan moet je het nog even doen met kabel of ADSL. Of bekijk meer informatie over Alles in 1 pakket Holthone.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voor lage prijzen internet, tv en bellen afsluiten. Start met 3-in-1 pakketten vergelijken in Hunsel.