Alles in 1 Idaerd Vergelijk direct alle aanbieders en ontvang voordeel tot wel €87


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Idaerd vergelijken en direct de overstap maken? Tv-kijken, internetten en bellen: het mag niet langzaam zijn, en uiteraard zonder haperingen / storingen. Een rappe bekwame verbinding tot het internet is om die reden erg belangrijk. We gebruiken internet voor 0 en steeds vaker voor online shoppen. Wat is het aanbod op het gebied van alles in 1? Is de mb snelheid voldoende voor mij? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Middels de vergelijker check je alle leveranciers. En overstappen is kinderspel. Voer je postcode + huisnummer in, maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), geef je voorkeur door qua snelheid, bekijk de extra mogelijkheden voor digitale TV (live pauzeren, tv programma’s opnemen, online tv kijken) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Je treft daarna direct de goedkoopste alles-in-1 provider in Idaerd. Check zelf wat je kunt besparen, mogelijk tot wel €50 per jaar. Op zoek naar een nieuwe aanbieder uitsluitend voor tv-kijken of puur voor het internetten? Of ben je bewust op zoek naar een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder telefonie? Alle combinaties zijn mogelijk! Door onze postcodetool ontdek jij behulpzame informatie over goedkoop bellen, televisie kijken en internetten in Idaerd.

Alle providers

Vind de pakketten van meer dan 10 providers.

Enorm snel internet

Internetsnelheid tot wel 100 MB en het gemak van interactieve TV

Korting op je internetpakket

Check alle alles-in-1 providers en ontvangen kortingen tot wel €89 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internetten via de kabel, ADSL of via glasvezel?

Kabel, glasvezel en ADSL zijn een voor een genres van breedbandinternet. De vraag is: welke verbinding kan ik nu het beste kiezen? Bekijk snel informatie over Voordelig alles in 1 KPN.

1. ADSL
ADSL is internet via de telefoonlijn. Deze internetaansluiting is voor heel veel woningen toegankelijk. Een belangrijk voordeel is de keuzevrijheid. Hierdoor zijn goedkope abonnementen mogelijk. De negatieve kant daarvan is de lage snelheid (hoogstens 50 mb/p/sec). Woon je op het platteland? Dan gaat dit verder ten koste van de snelheid. Praktisch: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
Bij kabelinternet wordt je via de COAX televisie kabel aangesloten. Met een aansluiting op de kabel bereik je maximale snelheden van +/- 400 MB/s. Telefonie, televisie en internet worden gescheiden via een modem. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van streamen. Nadeel hiervan is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. Idaerd heeft slechts enkele kabelaanbieders. Het is een verplichting om ook direct TV af te nemen.

3. Glasvezel internet
Wil jij het beste van het beste? Door gebruik van glasvezel internet haal je snelheden tot wel 500 MB/s of sneller. De upload- en snelheid voor downloaden ligt vaak op dezelfde hoogte. Onmisbaar voor zware gebruikers. Helaas is internet via de glasvezel nog niet toegankelijk bij meer dan de helft van de aansluitingen. Is glasvezel internet in Idaerd aanwezig? Gebruik onze vergelijker en bekijk direct alle mogelijkheden.


Soort aansluiting Voordelig Nadeel Tarief
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Lage snelheid Vanaf €36
2. Kabel Prima internetsnelheid Keuze is zeer beperkt Vanaf €47
3. Glasvezel Maximale snelheden Beperkt beschikbaar Vanaf €52

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Idaerd?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Dat kan snel online. De grote jongens (KPN, Ziggo, Tele2, XS4ALL, Telfort, Vodafone) bieden een overstapservice aan. Ga jij online overstappen? Dan wordt dit allemaal uit handen genomen. Derhalve ben je geen dag offline. Wanneer kan ik overstappen? Het grootste deel van de alles-in-1 abonnementen kan jij eens per jaar aanpassen. Daarna is het per maand opzegbaar. Je hebt dan de optie over te stappen naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Een nieuw 3-in-1 pakket gespot? Het overstappen gaat probleemloos met de Nederlandse overstapservice.

De overstapservice
Een groot deel van de partijen leveren een overstapservice. De nieuwe partij zorgt voor de afhandeling. Bijvoorbeeld het beëindigen van je bestaande internet- televisie- en bellen abonnement. Verder letten zij er op dat jouw nieuwe abonnement op tijd in gaat. Je zit dus geen dag zonder internet. Tele2, Ziggo, Telfort, Online.nl, Vodafone, KPN geven jou deze opties. Heb jij het perfecte pakket geselecteerd? En sluit je af bij een van de genoemde providers? Dan kun jij het toekomstige pakket snel online kopen.

 1. Check de looptijd van je contract.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Koop het toekomstige pakket en de overstapservice doet de rest.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. De overstap duurt 3 a 4 weken.
 5. De router van de nieuwe provider wordt (gratis) bezorgd. Zelf niet handig? Kies dan voor de monteur.

Maak je geen gebruik van deze NL overstapservice? Beëindig dan zelf het abonnement. Tip: maak eerst een keuze voor de nieuwe leverancier. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Kies ook voor nummerbehoud indien jij dat wilt.

Alles in 1 combineren met mijn mobiel abonnement, hoe werkt dat?

Een geschikt alles in 1 pakket gevonden? Dan betekent dat Internet + TV + Bellen van 1 leverancier. We noemen dit ook wel triple play. Wat we meer en meer zien, heeft te maken met het quad play abonnement. Oftewel, je combineert jouw 3-in-1 abonnement met mobieltjes of tablets. Oftewel een 4-in-1 pakket.

Waarom zou jij dat moeten kiezen? Zo’n internet aansluiting in Idaerd? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan kunnen de kortingen flink oplopen. De belangrijkste voordelen zijn €10,00 korting, dubbele MB’s, en andere voordeeltjes zoals gratis Netflix. Door combideals als deze krijg je echt waar voor jouw geld. Vaak bestelde 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • €5,00 korting op mobiele abonnement.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis zenders/kanalen.
 • Gratis MB’s delen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • €5,00 korting op de thuis factuur.
 • Gratis Fox Sports pakket.
 • Pakket voor opnemen.

VodafoneZiggo

 • Mobiele telefoonabonnement data verdubbeld.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Een Sport/Movies/Kids zenderpakket.
 • Een gratis “veilig online” pakket.

Hoe weet ik welke internetsnelheid ik nodig heb?

De grote providers schreeuwen met vaak het snelste internet. Normaliter 100den Mbit/s. Echter, wat voor snelheid moet ik kiezen? Hierna lees jij een lijst met voorbeelden. Per handeling bekijk jij de minimale snelheid.


Waar ben je mee bezig? Geschatte snelheid?/th>
Versturen van e-mails > 1 Mb/s
Een website bezoeken 1-2 Mb/s
Social (Facebook, Twitter, enz.) 1-2 Mb/s
Video-gesprekken >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
HD Interactieve video 16-24 Mb/s
Grote filmbestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mij?
We herkennen globaal gezien 3 gebruikerstypes in internetgebruik: starters, gevorderden en experts in verbruik. Voor elke categorie adviseren wij een minimum snelheid.

1. Licht gebruik (geen minimumsnelheid nodig)
Internet gebruik jij enkel voor social media, mailen, internetbankieren. Dit gebeurt met maximaal één computer of tablet.

2. Gevorderd verbruik (minimaal 20 Mb/s)
Soms download je wat grotere bijlagen, en kijk je video’s via bijvoorbeeld Videoland of NPO. Tegelijk online met 3 apparaten.

3. Zware categorie (minimaal 50 Mb/s)
Films streamen in 4K of HD instellingen. Je download regelmatig grotere bestanden. Of je favoriete game spelen? Geen beperkingen: gewoon alle apparaten, wanneer jij dat wilt. Je vind op deze website ook informatie over Glasvezel internet Horssen.

Welk internet- tv en bellen pakket kies ik?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in Idaerd. Hoe maak ik een goede keuze? Dat hangt af van veel aspecten. Om die reden vind je hierbij wat tips.

Welke leveranciers zijn er in de omgeving van Leeuwarden?
Per gemeente is het aanbod weer anders. Met behulp van onze website check je in 1 overzicht alle internetbedrijven. Wanneer je jouw locatie ingevuld hebt, wordt de lijst geoptimaliseerd. De keuze wordt je zo iets eenvoudiger gemaakt.

Heb je voldoende aan minder?
Heb jij (dure) extra’s wel echt nodig zoals modems, routers, data-kabels? Geen interesse in bellen met de vaste telefoon? Of TV uit het abonnement halen? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of wellicht voor een 100% internetabonnement. Zo geef jij geen geld uit aan diensten die irrelevant en overtollig zijn.

Welke extra services wil ik?
Steeds meer alles-in-1 abonnementen verzorgen allerlei extraatjes. In de regel zijn dit extra’s als live pauzeren, uitzending gemist, extra zenderpakketten of uitgebreide kanalen pakketten met kanalen als Adult Channel. Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Wil jij toch deze pakketten aanzetten dan gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om het signaal van een router te pushen behoren tot de mogelijkheden. Op een storing zit niemand te wachten maar wel snel internet in Idaerd.

Welke extra services zijn er voor mijn interactieve TV?

Zoek jij het perfecte televisie-abonnement? Hedendaags zit in elk 3-in-1 pakket wel interactieve TV. Door middel van interactieve televisie is TV kijken nog makkelijker geworden. Dit doe je op vrijwel ieder apparaat (telefoon, desktop, en de traditionele TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Het digitale-tv pakket is uitbreidbaar met velerlei modules. Bekijk deze nu direct:

Uitzending gemist
Met behulp van programma gemist kijk je snel en gemakkelijk elk programma terug. Bij veel aanbieders is dit standaard inbegrepen. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van andere kanalen als RTL 7.

Een vergelijkbare situatie is begin gemist. Een tv-programma net begonnen? Dan start je toch gewoon vanaf het begin? Ook live-pauzeren wordt vaak al aangeboden. Bij sommige kabelaars kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Maar bij een groeiend aantal kabelaars kan dit soms wel 14 dagen.

Tv-programma opnemen
Veel bedrijven laten jou (gratis) TV programma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (harde schijf in de tv-ontvanger) of in de cloud. Voor opnemen betaal je ongeveer €6,00 per maand. Sommige aanbieders bieden het gratis (Ziggo en XS4ALL). De opslagcapaciteit is beperkt. De verwachting is ongeveer 325GB / 275 uur film.

Andere zenderpakketten
Internet bedrijven bieden standaard ongeveer 20 vaste kanalen. Onder andere zenders zoals Comedy Central Entertainment. Daarbij kan je kijken naar regio omroepen zoals IJsselland-TV. Of wat dacht je van: RTL Crime. Bovendien kun je jouw interactieve-tv pakket verder uitbreiden met betaalde zenderpakketten. Denk aan Eredivisie live en het Samanyolu Avrupa kanaal. Op de site van de aanbieder doorzoek je het zenderaanbod per pakket voor Friesland.

alles in 1 in Idaerd


Internet en tv vergelijken in Idaerd

Betaal jij teveel voor internet, televisie en bellen? Of heb je plannen om te verhuizen, en overstappen van alles in 1 pakket (nieuwe aansluiting)? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Idaerd. Dit kan haast niet fout gaan door het stappenplan van ons te volgen.

1. Bekijk je huidige maandelijkse lasten en check wat er in het pakket zit (doe een speedtest!)
2. Open de vergelijker en vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Kies de gewenste internetverbinding en snelheid.
4. Selecteer je wensen m.b.t digitaal tv kijken (tv programma’s opnemen, begin gemist, uitzending gemist.)
5. Kies onbeperkt bellen of juist tarief per minuut.
6. Kies het alles in 1 pakket die jou aanspreekt.
7. Je kunt het pakket krijgen door op “bestellen” te klikken. De overstap wordt (meestal) geregeld door de nieuwe provider.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Vaak is er een (gratis) installatieservice beschikbaar. De levertijd van een nieuw pakket is gemiddeld genomen 30 dagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Gratis onderling bellen
Meerde add-ons
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 telfort logo

Telfort

Experia Box V10
Gratis modem
Hoge aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Mediabox XL
HD-zenders kijken
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Fair Use Policy
Gratis nummerbehoud
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

40 Mbit/s – 500 Mbit/s
Digitaal tv-kijken
Lage tarieven

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Gratis Ziggo Sports
Live pauzeren
Goede welkomstkorting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Met 70 TV-zenders
Uitzending gemist
Maximaal voordeel

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Combinatievoordeel
Vlugge activatie
Goedkope tarieven


Youfone

Verschillende pakketten
Gratis nummerbehoud
Goedkope prijzen

alles in 1 online logo

Online.nl

DSL & Glasvezel
Gratis modem
Welkomstkorting

alles in 1 NLE logo

NLE

Op het KPN netwerk
De alles in 1 oplossing
Introductiekorting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Voordelig bellen
Goede klantenservice
Tijdelijke korting


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Idaerd

Televisie kijken en internetten via glasvezel wordt steeds gewoner. En ook in de regio Leeuwarden komen hiervoor ook steeds meer aanvragen. Een 3-in-1 pakket met glasvezel is enorm praktisch. Het is megasnel (150 tot 300 Mbps), en de uploadsnelheid en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Ook staat het glasvezelnetwerk bekend als “open”. Je zit niet vast aan een vaste aanbieder. Een kreet die je veel hoort: zo’n glasvezel internetverbinding is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. In de praktijk is dit niet zo. Dit glasvezel alles in één pakket in met televisie, bellen & internet is al verkrijgbaar vanaf €50 per maand. Is glasvezel internet verkrijgbaar in Idaerd? Welke leveranciers doen dit? Vul eerst jouw postcode in, en activeer het filter “glasvezel”. Eventuele providers worden nu meteen getoond. Geen aanbieders gevonden? Dan moet je het nog even doen met kabel of ADSL. Of bekijk de mogelijkheden van Alles in 1 pakket Holwierde.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Goedkoop internetten, bellen en tv-kijken. Vergelijk gemakkelijk 3-in-1 pakketten in Idaerd.