Alles in 1 Idzega Vergelijk alle providers en bespaar tot wel €50


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Idzega vergelijken en online overstappen? Tv-kijken, internetten en bellen: het moet snel en het liefst in hoge kwaliteit. Een supersnelle bekwame aansluiting op internet is voor veel mensen onmisbaar geworden. We internetten voor televisie kijken, films streamen, uploaden van bestanden, social media of online shoppen. Welke internet-bellen-TV aanbieders zijn er? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? En wat kost het abonnement mij?

Met behulp van onze tool vergelijk je alle aanbieders. Het overstappen naar andere providers is eenvoudig. Voer je postcode + huisnummer in, maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), neem een snelle of tragere verbinding, bekijk de extra mogelijkheden voor digitale TV (uitzending gemist, extra zenderpakketten, online tv kijken) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Jij treft daarna meteen de goedkoopste alles in 1 provider in Idzega. Check zelf wat je kunt besparen, mogelijk tot wel €83 op jaarbasis. Op zoek naar een nieuwe aanbieder alleen voor het kijken van televisie of uitsluitend voor internetten? Of ben je aan het oriënteren naar een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder bellen? Het kan allemaal! Met deze website ontdek je uitvoerige info over voordelig tv-kijken, bellen en internetten in Idzega.

Alle leveranciers

Check de aanbiedingen van meer dan 10 providers.

Meest snelle internet

Internetsnelheden tot 500MB plus handige interactieve TV

Besparen op je internetgebruik

Bekijk snel de alles in 1 providers en ontvangen kortingen tot wel €76 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kan ik het beste gaan voor ADSL, kabel of glasvezel?

ADSL, kabel en glasvezel zijn een voor een soorten breedbandinternet. De vraag is: welke soort verbinding is handig in mijn situatie? Doorzoek eerst alle info m.b.t. Alles in 1 abonnement Ziggo.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Dit type verbinding is eigenlijk voor alle huizen toegankelijk. Een actueel pluspunt is dat je kunt kiezen uit veel aanbieders. Vandaar zijn er vaak flinke kortingen mogelijk. Het grote minpunt daarvan is de mindere snelheid van maximaal 50MB. Woon je in afgelegen gebied? Dan is het vaak nog wat trager. Praktisch: een VDSL verbinding is vlugger.

2. Kabel
Via kabelinternet krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Door via de kabel te internetten heb je een prima snelheid, vaak wel 250 MB/s. Het TV- en internet signaal blijven verder gescheiden. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door tv-kijken. Het nadeel is dat je maar uit 1 of 2 aanbieders kunt kiezen. Idzega werken helaas 1 of 2 kabelaanbieders. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Glasvezel internet
Wil je toegang tot het snelste internet? Door gebruik van internet via glasvezel haal je snelheden tot wel 500 Mb/s tot wel 1 Gb per seconde. De download- en uploadsnelheid verschilt vaak niet. Vereist voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Jammer genoeg is glasvezel nog niet verkrijgbaar bij meer dan de helft van de aansluitingen. Is glasvezel internet in Idzega af te sluiten? Vul de tool in en check de diverse contracten.


Type internet Pluspunt Nadelen Abonnement
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Kan traag zijn Vanaf €40
2. Kabel Eenvoudig & betrouwbaar Verplicht TV-abonnement Vanaf €47
3. Glasvezel Meest snelle internet Geen landelijke dekking Vanaf €56

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Idzega?

Overstappen en een nieuw alles-in-1 pakket afsluiten? Dat is online mogelijk. De grote jongens (KPN, Telfort, Ziggo, Online.nl, XS4ALL, Vodafone) hebben hierover afspraken gemaakt. Op het moment dat jij overstapt dan wordt dit allemaal uit handen genomen. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Kan ik de overstap al maken? Vrijwel alle alles-in-1 deals zijn geldig voor 1 jaar. Daarna is het per maand opzegbaar. Je kunt dan overstappen naar een andere partij. Heb je een goedkope alles-in-1 provider gekozen? Dit is ongecompliceerd met deze overstapservice.

De overstapservice
De meerderheid van de partijen zijn aangesloten bij de overstapservice. Jouw nieuwe provider neemt het papierwerk voor z’n rekening. Denk aan het afzeggen van je huidige internet- televisie- en bellen abonnement. Bovendien regelen zij dat de verbinding wordt geactiveerd. Zo kom je niet zonder aansluiting te zitten. Tele2, KPN, XS4ALL, Vodafone, Online.nl, Telfort doen hieraan mee. Een nieuw alles-in-1 pakket gespot? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kan jij de aanbieding meteen via internet aanschaffen.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Koop het toekomstige pakket en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Per mail en/of post ontvang je een definitieve bevestiging. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Zelf niet handig? Kies dan voor de monteur.

Werkt de huidige provider niet met deze NL overstapservice? Beëindig dan zelf het abonnement. Let op: maak eerst een keuze voor de nieuwe leverancier. Zeg daarna je oude abonnement pas op. Je telefoonnummer behouden kan ook in het kader van vaste telefonie.

Krijg ik korting wanneer ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een goede alles in 1 aanbieding besteld? Jij krijgt dan Internet + televisie + bellen via één leverancier. Dit heet ook wel triple play. Wat op dit moment in opkomst is, is het quad play pakket. Beter gezegd: je combineert een 3-in-1 pakket met een mobiel abonnement. Oftewel een 4-in-1 pakket.

Waarom zou jij dat moeten kiezen? Zo’n internet aansluiting in Idzega? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan kunnen de kortingen flink oplopen. Elke maand opnieuw €10,00 korting, een verdubbeling van je MB’s, en additionele bonussen als gratis Spotify. Door gebruik te maken van zulke combideals is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Populaire 4-in-1 comb-pakketten zijn:

KPN Compleet

 • €5 korting op de mobiele telefoonrekening.
 • Verdubbeling van je databundel.
 • Gratis filmpakketten.
 • Gratis MB’s delen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Verdubbeling van je MB’s en minuten.
 • Een aantrekkelijke korting op de factuur.
 • Gratis Fox Sports eredivisie.
 • Geen kosten voor opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Extra data voor je mobiele telefoon.
 • Korting van 5 euro op je telefoonrekening.
 • Gratis toegang tot extra tv-kanalen.
 • Een gratis “veilig online” pakket.

Is internetsnelheid belangrijk voor mij?

De internet-aanbieders verkondigen hoge internetsnelheden. Doorgaans 475 Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? Hierna lees je een handig overzicht. Per handeling doorzoek jij de internetsnelheid die benodigd is.


Activiteit Vereiste snelheid?
E-mail versturen > 1 Mb/s
Een webpagina openen 1-2 Mb/s
Facebook app / website gebruiken 1-2 Mb/s
Bellen via internet >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
Interactieve/digitale tv via internet 16-24 Mb/s
Grote presentaties of films downloaden 8-24 Mb/s

Hoe snel moet mijn internet zijn?
Wij onderscheiden naar schatting 3 gebruikerstypes in internetgebruik: licht gebruik, gemiddeld gebruik en zwaar gebruik. Voor elke klasse raden wij een internetsnelheid aan.

1. Instap huishoudens (basis-internetsnelheid)
Je bent alleen online voor social media, mailen, internetbankieren. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Normaal verbruik (tenminste 20 Mb/s)
Soms download je wel eens bijlagen en bestanden, en kijk je video’s via bijvoorbeeld Youtube of Netflix. Online met meerdere devices.

3. Zwaar gebruik (50 Mb/s of meer)
Video’s kijk jij alleen in de hoogste kwaliteit. Je download regelmatig grotere bestanden. Houd je van online gamen? Geen beperkingen: gewoon verschillende mensen tegelijkertijd. Lees nu ook verder over Glasvezel internet Houtigehage.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in Idzega. Maar welk pakket past nu bij mij? Dat is afhankelijk per situatie. Om je op weg te helpen vind je hierna wat praktische keuzehulp.

Welke aanbieders zijn actief in de streek Súdwest-Fryslân?
Dit is heel erg afhankelijk van je locatie. Via allesin1prijzen.nl vergelijk je welke aanbieders beschikbaar zijn. Zodra de woonplaats is ingevuld, merk je dat er bepaalde bedrijven afvallen. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Heb je voldoende aan minder?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als data-kabels, modems, routers? Geen interesse in een vaste telefoonlijn? Of heb je geen televisie? Dan ben je goedkoper uit met een 2-in-1 pakket of misschien een abonnement met alleen internet. Zodoende betaal je niet voor diensten die jij niet nodig hebt.

Welke extra services wil ik?
Het gros van de alles-in-1 abonnementen kan je uitbreiden met extra modules. In de regel zijn dit modules als begin gemist, vooruitkijken, tv programma’s opnemen of diverse entertainment-pakketten met aanvullende themakanalen als Food Network. Dit kan echter wel gevolgen hebben. Door te kiezen voor add-ons gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om de kwaliteit van de routers te pushen behoren tot de mogelijkheden. Geen trage verbindingen en storingen maar snel internet in Idzega.

Wat zijn de extra's die ik kan kiezen bij mijn TV-contract?

Zoek jij het perfecte televisie-abonnement? Hedendaags is interactieve televisie standaard bij 3-in-1. Met behulp van interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Dit doe je op vrijwel ieder apparaat (iPad , computer, en natuurlijk je TV). Steeds meer Nederlanders kijken online TV. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met diverse modules. Deze vind je hieronder:

Uitzending gemist
Via programma gemist heb je de mogelijkheid alles gratis terug te kijken. Bij veel contracten is dit normaal gesproken al actief. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van commerciële zenders als SBS 6.

Een vergelijkbare situatie is begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Kijken vanaf begin kan mij steeds meer providers. Even op pauze om te plassen? Geen probleem. Bij sommige partijen is deze mogelijkheid er tot 48 uur. Bij weer andere organisaties kan dit soms wel 14 dagen.

Televisieprogramma opnemen
Een groeiend aantal bedrijven laten jou (gratis) programma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (personal video recorder) maar we zien ook steeds vaker cloudoplossingen. Deze optie kost je om en nabij de €4,50 per maand. Sommige aanbieders bieden het gratis (Ziggo en XS4ALL). De opslagcapaciteit is beperkt. Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Zenderpakketten toevoegen
Veel abonnementen bieden rond de 25 standaard zenders. Onder andere zenders zoals VH1 Muziek. Daarentegen kan jij ook lokale zenders opzoeken zoals Podium.TV. Of wat dacht je van: Travel Channel. Daarnaast kan je jouw digitale-tv pakket verder uitbreiden met betaalde zenderpakketten zoals FOX en het Zee TV kanaal. Bij je eigen internet-provider kun je bekijken waar jij recht op hebt in Friesland.

alles in 1 in Idzega


Internet en tv vergelijken in Idzega

Zoek jij een goedkoop internet, tv en bellen abonnement? Of ga je verhuizen naar een andere plaats, en daarbij switchen van alles-in-1 contract? Check wat jij kunt besparen en begin met bellen, internet en tv vergelijken in Idzega. Dit gaat gemakkelijk middels de adviezen die hieronder staan.

1. Controleer wat je nu per maand kwijt bent en schrijf op waar je recht op hebt (een speedtest is hierbij nuttig!)
2. Open de vergelijker en vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Selecteer de snelheid en type (glasvezel) internet.
4. Kies eventueel extra opties voor interactieve TV (tv programma’s opnemen, on demand films kijken, online tv kijken.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Selecteer het 3-in-1 abonnement die goedkoop en betrouwbaar is.
7. Het internet pakket heb je in mum van tijd aangevraagd. De nieuwe provider regelt meestal de overstap.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Vaak kan er ook een monteur aan huis komen. De periode tot het nieuwe pakket ingaat bedraagt rond de 25 werkdagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Gratis monteur aan huis
Gratis modem
Maandelijkse korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

600.000+ klanten
Videotheek thuis
Eerste maanden korting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Dubbele data combideal
Zorgeloos online
Introductie-aanbieding

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Inzicht in verbruik
Gemakkelijke installatie
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Geen activatiekosten
Met extra zenderpakketten
Simpele voorwaarden

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Power promise
Supersnel via Glas
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 caiway logo

Caiway

Asus RT-AC68u
Binnen 6 weken actief
Goedkoop proberen

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Combinatievoordeel
HD-zenders kijken
Aantrekkelijk aanbieding


Youfone

Gratis eredivisie kijken
Uitzending gemist
Introductiekorting

alles in 1 online logo

Online.nl

Netwerk van KPN
Moeiteloos overstappen
Goedkope tarieven

alles in 1 NLE logo

NLE

Met Ubiquiti versterker
Alle bekende kanelen
Veel voordeel

alles in 1 fiber logo

Fiber

Kaspersky Total Security
Alle tv-zenders
1 jaar aanbieding


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Idzega

Interactieve televisie en internet via glasvezel komt steeds meer in trek. In de buurt Súdwest-Fryslân zijn er steeds meer mogelijkheden. Een glasvezel-abonnement heeft veel voordelen. Het is megasnel (50 tot 500 Mbps), en zeer betrouwbaar. Daarnaast staat het glasvezelnetwerk bekend als “open”. Qua aanbieders is er namelijk heel veel te kiezen. Een kreet die je veel hoort: zo’n glasvezel internetverbinding is fors duurder dan kabel of ADSL. Dit is niet zo, vergelijk het zelf maar. Zo’n glasvezel alles in één pakket met internet + bellen en TV kun je al laten aansluiten vanaf 4 – 5 tientjes in de maand. Is glasvezel internet verkrijgbaar in Idzega? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Vul je locatie in, en kies voor “glasvezel”. In het geval er een aanbieder is, dan zie je dit direct. Geen zoekresultaten? Ook met kabel haal je tegenwoordig behoorlijke snelheden. Of lees eens meer over Alles in 1 pakket Honselersdijk.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Internet + televisie & bellen voor lage tarieven. Snel alle 3-in-1 pakketten vergelijken in Idzega.