Alles in 1 IJmuiden Vergelijk online alle providers en profiteer van kortingen tot €78


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in IJmuiden vergelijken en direct de overstap maken? Films streamen, TV-kijken: het moet supersnel zijn, en het liefst in hoge kwaliteit. Een vlugge stabiele aansluiting op internet is tegenwoordig een absolute must. We internetten voor 0 en nog veel meer. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Welke snelheid heb ik nodig? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Met deze website ontdek je alle leveranciers. Overstappen gaat gemakkelijk online. Neem jouw adresgegevens als basis en maak een keus uit glasvezel, kabel of ADSL, neem een snelle of tragere verbinding, kies eventueel voor extra opties voor interactieve TV (tv programma’s opnemen, on demand films kijken, uitzending gemist) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Je spot direct zonder gedoe de goedkoopste alles in 1 provider in IJmuiden. Dit levert een forse besparing op, tot wel €58 ieder jaar opnieuw. Op zoek naar een nieuwe aanbieder puur voor tv kijken of een 100% internetaanbieder? Of ben je bewust op zoek naar een betaalbaar tv & internet pakket zonder telefonie? Dit behoort ook tot de mogelijkheden! Door deze website spot je behulpzame info en adviezen over voordelig bellen, tv kijken en internetten in IJmuiden.

Alle leveranciers

Vergelijk de prijs van alle providers en kabelaars

Vlugge internetverbinding

Internetsnelheden tot maar liefst 100 MB en het gemak van interactieve TV

Vind het goedkoopste pakket

Bezoek de alles in 1 providers en geniet van kortingen tot +/- €52 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

Kabel, glasvezel en ADSL zijn types breedbandinternet. Echter, welke soort verbinding moet ik kiezen? Bekijk snel informatie over Goedkoop alles in 1 van Caiway.

1. ADSL
ADSL ontvang je gewoon via je telefoonkabel. Deze vorm van breedbandinternet is eigenlijk voor alle huishoudens verkrijgbaar. Het voornaamste pluspunt is dat je niet vast zit aan max. 1 of 2 aanbieders. Hierdoor is dit een relatief voordelige aansluiting. De negatieve kant daarvan is de lagere snelheden (de top ligt op 50mb). Ligt jouw woning in het buitengebied (wijkcentrale ver weg)? Dan gaat dit verder ten koste van de snelheid. Noemenswaardig: tegenwoordig is er ook VDSL.

2. Kabel
In het geval van kabel-internet wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Door internet op deze kabel bereik je maximale snelheden van +/- 250 MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Daardoor verlies je geen snelheid door bijvoorbeeld televisie gebruik. De keerzijde van dit type verbinding is dat het aanbod beperkt is. IJmuiden werken helaas 1 of 2 kabelaanbieders. Ook moet je vaak verplicht een tv-abonnement nemen.

3. Glasvezel internet
Profiteren van de meest snelle verbinding? D.m.v. glasvezel internet surf je met snelheden tot 500 Megabit per seconde. De download- en uploadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Cruciaal voor zware gebruikers. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet verkrijgbaar bij meer dan de helft van de aansluitingen. Is glasvezel internet in IJmuiden beschikbaar? Vul de gegevens van jouw woning in en bekijk direct alle mogelijkheden.


Verbindingstype Voordelen Negatief Prijzen
1. ADSL Betaalbaar en stabiel Afhankelijk van afstand wijkcentrale Vanaf €36
2. Kabel Prima snelheid Vaak maar één kabelaar Vanaf €48
3. Glasvezel Top-internetsnelheid Niet overal beschikbaar Vanaf €55

Hoe werkt overstappen van internetprovider in IJmuiden?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Dat is erg gemakkelijk. De grootste landelijke spelers (Tele2, Ziggo, XS4ALL, Online.nl, Telfort, KPN) werken met elkaar samen. Ga jij online overstappen? Dan wordt alles voor jou geregeld. Daardoor kom je niet zonder internetverbinding te zitten. Maar wanneer kan dat? Een groot deel van de alles-in-1 abonnementen zijn geldig voor 1 jaar. En daarna? Dan is het maandelijks opzegbaar. Vanaf dit punt kun je overstappen naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Een aantrekkelijk geprijsd alles in 1 pakket gezien? Het overstappen gaat probleemloos met de Nederlandse overstapservice.

De overstapservice
De meeste partijen leveren een overstapservice. De nieuwe partij zal namelijk alles netje verzorgen. Denk aan het afzeggen van je huidige bellen- internet en tv abonnement. Vervolgens zien zij erop toe dat alles op tijd wordt omgezet.Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. Telfort, Ziggo, Tele2, XS4ALL, Online.nl, Vodafone bieden dit aan. Heb jij het perfecte pakket geselecteerd? En sluit je af bij een van de genoemde providers? Dan kan je het nieuwe pakket snel online kopen.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Plaats jouw bestelling online en en het overstapservice-team handelt alles af.
 4. Een paar dagen later ontvang je per post een bevestiging. Binnen een week of 4 ben je overgestapt.
 5. De router van de nieuwe provider wordt (gratis) bezorgd. Je kunt het ook laten installeren door een monteur.

Werkt de huidige provider niet met de landelijke overstapservice? Opzeggen van je contract doe je dan zelf. Cruciaal: begin met het afsluiten van een toekomstig contract. Zeg daarna je oude abonnement pas op. Kies ook voor nummerbehoud voor de vast telefoon.

Alles-in-1 combineren met mijn mobiele abonnement?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Dan ontvang je internet, tv en vaste telefonie van een provider. We hebben het dan ook wel over triple play. Maar waar dit langzaam naar verschuift is de keuze voor quad play. In dat geval combineer je een 3-in-1 pakket met mobieltjes of tablets. Eigenlijk een 4 in 1 contract.

Wat hier zo handig aan is? Zo’n internet aansluiting in IJmuiden? Als jij ook alles bij 1 leverancier bestelt, dan kunnen de kortingen flink oplopen. Maandelijks heb je dan recht op €5,00 korting, gratis mobiele data, en additionele bonussen als gratis FOX Sports. Door gebruik te maken van aantrekkelijke combideals ontvang jij dus een hoog prijs/kwaliteit product. Veel besproken 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • Vijf euro korting op je het mobiele abonnement.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis keuzepakketten.
 • Gratis onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Je data + belminuten worden verdubbeld.
 • 5 euro korting op de totale factuur.
 • Gratis Fox Sports eredivisie.
 • Pakket voor opnemen.

VodafoneZiggo

 • 1GB+ gratis data voor je smartphone.
 • Korting op je mobiele rekening.
 • Gratis tv-pakketten.
 • Thuis “veilig online” gebruiken zonder kosten.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De bekende alles-in-1 aanbieders beloven razendsnel internet. Vaak wel 400 Mbit/s. Wat voor snelheid is voor mij gewenst? Hierna lees je een praktisch overzicht. Per activiteit tref jij de geschatte snelheid.


Wat doe jij? Vereiste snelheid?
E-mailtje versturen > 1 Mb/s
Rondklikken op sites 1-2 Mb/s
Chatten en sociale media 1-2 Mb/s
Video-bellen >4Mb/s
Streamen van video content 4-8 Mb/s
HD Interactieve video 16-24 Mb/s
Bijlages (1GB of groter) downloaden 8-24 Mb/s

Hulp bij het kiezen van internetsnelheid
We zien globaal gezien drie verschillende soorten gebruikers: matig, gemiddeld en heel zwaar verbruik. Voor ieder segment bieden wij hieronder wat meer informatie .

1. Instap huishoudens (basis-internetsnelheid)
Het internet open jij alleen voor surfen, internetbankieren, mailen. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Normaal verbruik (tenminste 20 Mb/s)
Zo nu en dan download je (niet al te grote) bestanden, en maak je gebruik van o.a. Pathé Thuis of NLziet. Dit kan met meerdere personen tegelijkertijd.

3. Zwaarder verbruik (Rond 50 Mb/s en hoger)
Video’s kijk jij alleen in de hoogste kwaliteit. Grote bestanden binnen no-time binnen. Geen vertragingen tijdens het gamen? Geen beperkingen: gewoon meerdere personen op hetzelfde moment.Check nu ook de laatste updates over Glasvezel internet Huisduinen.

Welk internet- tv en bellen pakket is geschikt voor mij?

Er zijn tal van bellen- tv en internetproviders in IJmuiden. Maak wat moet ik nou kiezen? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Om die reden vind je hierbij wat tips.

Welke bedrijven werken in de omgeving van Velsen?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Via allesin1prijzen.nl vind je gemakkelijk & snel de providers. Zo snel de woonplaats is ingevuld, wordt de lijst geoptimaliseerd. Hierdoor wordt kiezen een stuk makkelijker.

Heb je voldoende aan minder?
Zijn extra producten benodig zoals data-kabels, modems, routers? Heb jij geen baat bij bellen via de vaste lijn? Liever zonder televisie? Dan kies je voor een voordelig 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Oftewel, zo betaal je niet voor diensten die je niet gebruikt.

Welke extra modules heb ik nodig?
Steeds meer alles-in-1 abonnementen kan je uitbreiden met extra modules. In de regel zijn dit modules als begin gemist, live pauzeren, on demand films kijken of premium zenderpakketten met premium zenders zoals Lite TV. Heb je dit wel echt nodig? Door van extra’s gebruik te maken stijgen de abonnementsprijzen. Ook Wifi-versterkers om het bereik van de router te bevorderen zijn voor de toekomst interessant. Zo voorkom je storingen en problemen voor snel internet in IJmuiden.

Hoe zit dan precies met die televisie-contract add-ons?

Ook zo dol op televisie kijken? Deze dagen bevat elk alles in 1 pakket digitale televisie. Via interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Vandaag de dag doe je dit met elk device (tablet, consoles, en de traditionele TV). Online TV kijken gebeurt in toenemende mate. Jouw digitale-tv pakket kun je uitbreiden via diverse modules. Deze hebben we voor je opgesomd:

Uitzending gemist
Door gebruik te maken van programma gemist kijk je snel en gemakkelijk elk programma terug. Dit is vaak standaard inbegrepen in het basispakket. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Wel kan er een vergoeding worden gevraagd voor uitzending gemist van commerciële zenders als RTL 4.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Te laat thuis voor je favo-programma? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Een andere handige optie is live pauzeren. Bij verscheidene internetproviders kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Echter, bij andere tv-aanbieders kan dit tot 10 dagen of langer.

Programma’s opnemen
Meer en meer aanbieders bieden de optie tot TV programma’s opnemen. Dit gaat via PVR (de harde schijf zit in de tv-ontvanger) maar dit gaat steeds vaker via de cloud. Deze optie kost je om en nabij de €6,50 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. Houd er rekening mee dat de opslag beperkt is. Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Extra zenderpakketten
De meeste aanbieders bieden rond de 25 standaard zenders. Denk hierbij aan Nat Geo Wild Documentaire. Daarnaast kun je ook onbeperkt kijken naar regio kanalen als TV Zwolle. Echter ook wereldwijd: Nick Hits. Daarnaast kan je jouw digitale-tv pakket uitbouwen met meerdere zenderpakketten. Bijvoorbeeld Film1 of het MAX kanaal. Op de website van jouw provider bekijk je van welk aanbod jij gebruik kunt maken in Noord-Holland.

alles in 1 in IJmuiden


Internet en tv vergelijken in IJmuiden

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of heb je plannen om te verhuizen, en daarbij switchen van alles-in-1 contract? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in IJmuiden. Dit wordt makkelijk gemaakt middels de adviezen die hieronder staan.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en kijk wat je hier allemaal voor krijgt (vergeet de speedtest niet!)
2. Open de vergelijker en vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Kies de gewenste internetverbinding en snelheid.
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (extra zenderpakketten, on demand films kijken, vooruitkijken.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Kies het alles in 1 pakket die past bij jouw eisen.
7. Het internet pakket heb je in mum van tijd aangevraagd. De nieuwe provider zorgt dat de overstap netjes afgehandeld wordt.
8. Het aansluiten van modem / router kan zelfstandig. Of laat een monteur alles installeren. De opleveringstijd voor je nieuwe pakket is meestal 3 tot 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Internet en TV 4K
Ruim aanbod zenders
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 telfort logo

Telfort

Diverse snelheden
Binnen 6 weken actief
Introductie-aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Mediabox XL
Ruim aanbod zenders
Goede welkomstkorting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Wireless Multi PC
Betrouwbaar netwerk
Simpele voorwaarden

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

First Class Internet
Optionele zenderpakketten
1 jaar aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Wifi Boosters beschikbaar
Moeiteloos overstappen
Veel voordeel

alles in 1 caiway logo

Caiway

Ervaren glasvezelprovider
Actief in enkele weken
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Combinatievoordeel
Interactieve televisie
Voordelig proberen


Youfone

Experia Box V10
Met installatie garantie
Scherpe korting

alles in 1 online logo

Online.nl

24 HD zenders
Vlugge activatie
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 NLE logo

NLE

Ubiquiti leverbaar voor €135
Supersnel via Glas
Eerste maanden korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Kaspersky Total Security
Met radiozenders
Sportgoedkoop


Beste alles-in-1 met glasvezel in IJmuiden

Interactieve televisie en internet via glasvezel komt steeds meer in trek. In de buurt Velsen is dat niet anders. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het is snel (150 tot 300 Mbps), waarbij de up- en downloadsnelheid vaak gelijk ligt. Ook zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Qua aanbieders is er namelijk heel veel te kiezen. Een veelgehoorde opmerking: Glasvezel internet is duurder dan de kabel of ADSL. Maak je niet druk, het valt reuze mee. Een glasvezel alles in één pakket met bellen + internetten en televisiebeginnen qua prijs rond de €40 – €50 in de maand. Kan ik al gebruik maken van glasvezel internet in IJmuiden? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Vul nu jouw gegevens in, en kies voor “glasvezel”. Als er glasvezel aanbieders zijn, zie je het direct. Geen zoekresultaten? Dan kun je kiezen uit Kabel en/of ADSL.Of lees eens verder op de pagina over Alles in 1 pakket Hoog-Keppel.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voor lage prijzen internet, tv en bellen afsluiten. Start met 3-in-1 pakketten vergelijken in IJmuiden.