Alles in 1 Ilpendam Bekijk alle providers en ontvang voordeel tot wel €82


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Ilpendam vergelijken? Bellen, internetten en tv-kijken: het moet snel zijn, en als het even kan in de hoogste kwaliteit. Een innovatieve stabiele internetverbinding is voor veel mensen onmisbaar geworden. We gebruiken internet voor rondsurfen, films streamen, internetbankieren, thuiswerken en steeds vaker voor online shoppen. Welke internet-bellen-TV aanbieders zijn er? Welke snelheid heb ik nodig? En wat kost het abonnement mij?

Door allesin1prijzen.nl ontdek je alle internetbedrijven. Overstappen gaat gemakkelijk online. Vul jouw locatie in, kies voor ADSL, glasvezel (niet overal verkrijgbaar) of kabel, neem een snelle of tragere verbinding, kies extra’s voor interactieve televisie (vooruitkijken, uitzending gemist, online tv kijken) en schat het aantal belminuten. Jij ziet nadien rechtstreeks de goedkoopste alles in 1 provider in Ilpendam. Op die manier bespaar je al gauw €99 op jaarbasis. Op zoek naar een nieuwe aanbieder puur voor tv kijken of juist alleen om te internetten? Of vergelijk je liever een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder bellen? Het kan allemaal! Door deze website vind je uitgebreide informatie + tips over voordelig tv-kijken, bellen en internetten in Ilpendam.

Alle providers

Bekijk de proposities van meer dan 10 providers.

Razendsnel internet

Internetsnelheid tot 100 MB plus diverse extra zenders.

Vind de laagste prijzen

Vergelijk alle alles-in-1 providers en ontvangen kortingen tot wel €58 per jaarcontract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

Glasvezel, ADSL/VDSL en kabel zijn een voor een categorieën breedbandinternet. Echter, welk type internetverbinding kan ik nu het beste kiezen? Ga direct naar de pagina over Internet en tv pakket Youfone.

1. ADSL
ADS is gekoppeld aan je telefoonlijn. Dit type verbinding is voor vrijwel alle consumenten beschikbaar. De belangrijkste meerwaarde is dat je kunt kiezen uit veel aanbieders. Vandaar is dit een relatief voordelige aansluiting. Het grote minpunt daarvan is de lage snelheid (de top ligt op 50mb). Geen wijkcentrale in de buurt? De snelheden zullen dan nog wat trager zijn. Ook interessant: tegenwoordig is er ook VDSL.

2. Kabel
Via kabelinternet wordt het internetsignaal over de kabel naar je woning gestuurd. Door te werken via de kabel heb je niet te klagen qua snelheid, vaak wel 200 MB/s. Het TV- en internet signaal blijven verder gescheiden. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door televisie kijken. De keerzijde van dit type verbinding is dat het aanbod beperkt is. Ilpendam heeft slechts een paar kabelaanbieders. Daarnaast geldt er een verplicht tv-abonnement.

3. Glasvezel
Neem jij alleen genoegen met het vlugste internet? D.m.v. glasvezel internet haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 Megabit per seconde. De snelheid van downloaden en uploaden is vaak gelijk. Vereist voor de heavy users. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet beschikbaar bij alle huishoudens. Is glasvezel internet in Ilpendam leverbaar? Gebruik onze vergelijker en ga op zoek naar een aanbieder.


Type aansluiting Voordeel Nadeel Prijzen
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Afhankelijk van afstand wijkcentrale Vanaf €35
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Minder keuzevrijheid Vanaf €48
3. Glasvezel De snelste verbinding Lastig aansluitbaar Vanaf €53

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Ilpendam?

Wil je overstappen naar een nieuw alles-in-1 pakket? Dat kan snel online. De grotere partijen (KPN, Online.nl, XS4ALL, Vodafone, Tele2, Telfort) hebben een samenwerking. Zodra jij overstapt dan regelt je provider dit allemaal. Op die manier zit je geen dag zonder internet. Op welk moment kan ik switchen? Het leeuwendeel van de alles-in-1 abonnementen zijn jaarlijks te vernieuwen. Daarna is het per maand opzegbaar. je kunt dan overgaan naar een van de vele andere aanbieders. Een alles-in-1 aanbieding uitgezocht? Het overstappen gaat probleemloos door de samenwerkende overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de internetproviders bieden een overstapservice. De aanstaande aanbieder regelt het papierwerk. Denk aan het beëindigen van je bestaande internet- televisie- en bellen abonnement. Eveneens regelen zij dat alles op tijd wordt omgezet.Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. Tele2, Vodafone, Online.nl, Telfort, KPN, XS4ALL kunnen dit aanbieden. Een nieuw alles-in-1 pakket gespot? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kun jij het toekomstige pakket gelijk online rondmaken.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Bestel het nieuwe pakket en kies voor deze overstapservice.
 4. Per mail ontvang je direct een bevestiging. De overstap duurt 3 a 4 weken.
 5. Jouw nieuwe router (indien nodig) wordt thuis afgeleverd. Er kan ook een monteur langskomen voor installatie.

Geen toegang tot deze overstapservice? Beëindig dan zelf het abonnement. Let op: sluit eerst het nieuwe contract af. Beëindig pas hierna jouw huidige verbintenis. Selecteer ook de optie voor nummerbehoud als je die wilt meenemen.

Alles-in-1 combineren met mijn mobiele abonnement?

Gebruik jij een alles-in-1 abonnement? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. Tegenwoordig noemen we dat triple play. Maar waar dit langzaam naar verschuift noemen ze ook wel het quad play contract. Voor de duidelijkheid: je combineert een 3-in-1 abonnement met smartphone abonnementen. We spreken hier ook wel over een 4 in 1 pakket.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Ilpendam? Wanneer jij een alles in 1 aanbieder kiest dan wordt je hiervoor beloond. Concreet ontvang je “bonussen” zoals €5,00 korting, gratis mobiele data, en andere extraatjes als gratis Netflix. Door deze combideals ontvang je meer voor het zelfde geld. Geliefde 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • Korting op je mobiele abonnement.
 • Extra databundel.
 • Gratis zenderpakket.
 • MB’s uitwisselen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Je data + belminuten worden verdubbeld.
 • Korting op de “thuis-factuur”.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Geen kosten voor opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Extra data voor je mobiele telefoon.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Een gratis “veilig online” pakket.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De 3-in-1 pakketten adverteren met hoge internetsnelheden. Soms tot wel 500 Mbit/s. Heb ik echt zulk snel internet nodig? In de tabel tref jij veel voorkomende handelingen. Per online activiteit bekijk je hoeveel snelheid je nodig hebt.


Waar ben je mee bezig? Geschatte snelheid?/th>
Mailen zonder bijlage > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Social (Facebook, Twitter, enz.) 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
Televisie kijken via Apps 16-24 Mb/s
Grote filmbestanden downloaden 8-24 Mb/s

Wat voor internet-pakket kies ik
We herkennen min of meer drie verschillende soorten gebruikers: matig, gemiddeld en heel zwaar verbruik. Voor elk type gebruiker adviseren wij een minimum snelheid.

1. Light users (voor het minimale werk)
Je bent alleen online voor surfen, mailen, social media. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Standaard gebruik (vanaf 20 Mb/s)
Soms download je wat grotere bijlagen, en stream je films via NPO of NLziet. Zonder moeite met meerdere apparaten verbonden.

3. Zware categorie (minimaal 50 Mb/s)
Films kijken in de hoogste resolutie (4K). Download van films en series. Game via internet zonder storing? Dit is een optie voor diverse apparaten, 100% gelijktijdig!Lees nu ook verder over Glasvezel internet Hulshorst.

Welk internet- tv en bellen pakket moet ik kiezen?

Vandaag de dag zijn er enorm veel bellen- tv en internetproviders in Ilpendam. Maar welk pakket past nu bij mij? Dat is per huishouden natuurlijk verschillend. Om je op weg te helpen hebben we een paar vragen opgesteld.

Welke partijen leveren in de omgeving van Waterland?
Per gemeente is het aanbod weer anders. Via allesin1prijzen.nl tref je direct de beschikbare aanbieders. Nadat je jouw locatie ingevuld hebt, merk je dat een aantal aanbieders überhaupt geen optie zijn. Hierdoor wordt kiezen een stuk makkelijker.

Welke spullen heb jij nodig?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als modems, wifi-versterkers, data-kabels? Maak je geen gebruik van vaste telefonie? Of wil jij een contract zonder TV? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of misschien een abonnement met alleen internet. Zo betaal je ook niet voor services die jij niet nodig hebt.

Welke extra services wil ik?
Veel van de alles-in-1 abonnementen verzorgen allerlei extraatjes. Vaak gaat het om extra’s als on demand films kijken, extra zenderpakketten, uitzending gemist of uitgebreide kanalen pakketten met betaalkanalen als AMC. Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Door van extra’s gebruik te maken gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om de kwaliteit van de routers te verhogen kunnen voor jou handig zijn. Zo verlaag je de scoringskansen en heb je snel internet in Ilpendam.

Wat zijn de extra's die ik kan kiezen bij mijn TV-contract?

Zoek jij het perfecte televisie-abonnement? Tegenwoordig bevat elk alles in 1 pakket digitale televisie. Door middel van interactieve televisie heb je altijd en overal toegang tot TV. Dit kan op verschillende apparaten (telefoon, computer, en uiteraard de TV). Online TV streamen is erg populair. Het digitale-tv pakket is uitbreidbaar met velerlei modules. Hieronder vindt je een aantal voorbeelden:

Uitzending gemist
Door de toevoeging van programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Veel leveranciers bieden dit standaard al aan. Het is handig als je even snel iets wil terugkijken. Soms moet je extra betalen voor uitzending gemist van commerciële zenders als Discovery Channel Documentaire.

Wat ook populair is, is de dienst begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Dan kun je eenvoudig starten vanaf het begin. Ook tv-programma’s pauzeren is vaak mogelijk. Bij een deel van de organisaties kan dit tot 2 dagen. Maar bij andere leveranciers kijk je programma’s tot 2 weken terug.

Televisieprogramma opnemen
Veel organisaties verzorgen de optie tot tv-programma’s opnemen. Meestal met behulp van PVR (een recorder + harde schijf) of in de cloud. Deze optie kost je om en nabij de €6,00 per maand. Sommige aanbieders bieden het gratis (Ziggo en XS4ALL). Let op: er zit een maximum aan opnemen.Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Additionele zenderpakketten
De meeste pakketten werken met ongeveer 30 basiszenders. Voorbeelden zijn zenders als Eurosport 1 Sport. Daarentegen kan je kijken naar regio omroepen zoals Omroep Brabant. Maar ook internationalen zoals Family7. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement nog persoonlijker maken met add-on zenderpakketten. Bijvoorbeeld Fox Sports of het A-TiVi kanaal. Op de website van jouw provider kun je bekijken waar jij recht op hebt in Noord-Holland.

alles in 1 in Ilpendam


Internet en tv vergelijken in Ilpendam

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of staat er een verhuizing op de planning, en wil jij een nieuwe alles in 1 aansluiting? Begin dan direct met bellen, televisie en internet vergelijken in Ilpendam. Het is supersimpel middels de adviezen die hieronder staan.

1. Vind uit wat je nu per maand betaalt en zoek naar de voorwaarden (vergeet de speedtest niet!)
2. Open de vergelijker en voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Selecteer de snelheid en type (glasvezel) internet.
4. Geef je wensen door betreft digitale televisie (on demand films kijken, tv programma’s opnemen, uitzending gemist.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Klik op de alles in 1 aanbieding die matcht bij jouw wensen.
7. Binnen enkele minuten kun je een bestelling plaatsen. De overstap wordt in goede banen geleid door de provider.
8. Ben je zelf handig met installeren?Of laat een monteur alles installeren. De levertijd van een nieuw pakket bedraagt rond de 25 werkdagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

KPN Compleet korting
Betrouwbaar netwerk
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 telfort logo

Telfort

Meer dan 60 zenders
Installatiegarantie
Introductiekorting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Gratis Formule 1 kijken
Installatiegarantie
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zelf samenstellen
Supersnel via Glas
Maximaal voordeel

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

5 sterren service
Gratis ontvanger
Veel voordeel

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Power promise
Pakket zelf samenstellen
Eerste periode korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

TP-Link Archer C1200
Installatiegarantie
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Eigen Wifi-Service
Snel en betrouwbaar
Welkomstkorting


Youfone

Gratis eredivisie kijken
Live pauzeren
Eerste periode korting

alles in 1 online logo

Online.nl

Telefonische service
Supersnel via Glas
Korting bij 2 jaar

alles in 1 NLE logo

NLE

voor 12 of 24 maanden
Met radiozenders
Tijdelijke korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Downloaden tot 100 Mb/s
Snel en betrouwbaar
Scherpe prijzen


Beste alles-in-1 met glasvezel in Ilpendam

Televisie kijken en internetten via glasvezel is sterk in opkomst. Met name in de omgeving Waterland wordt dit bevestigd. Een 3-in-1 pakket met glasvezel is enorm praktisch. Het vliegt er over (100 tot 400 Mbps), waarbij de up- en downloadsnelheid vaak gelijk ligt. Daarbij biedt het open karakter van glasvezelnetwerken nog meer. Het is niet zoals de kabel dat je max. 1 kabelaar kunt kiezen. Een misvatting: Glasvezel internet is vele malen duurder dan ADSL of kabel. In de praktijk is dit niet zo. Zo’n glasvezel alles in één pakket met televisie, internet en voice bestel je al vanaf gemiddeld €45 per maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in Ilpendam? indien dit het geval is, waar kan ik het bestellen? Vul eerst jouw postcode in, en activeer het filter “glasvezel”. Je ziet direct wat het aanbod in jouw regio is. Geen resultaten? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of bekijk de mogelijkheden van Alles in 1 pakket Hoogerheide.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Internet + televisie & bellen voor lage tarieven. Direct 3-in-1 pakketten vergelijken in Ilpendam.