Alles in 1 Indijk Ontdek alle providers en bespaar tot wel €84


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Indijk vergelijken en meteen overstappen? Films streamen, TV-kijken: het moet razendsnel en het liefst in hoge kwaliteit. Een snelle en degelijke aansluiting op internet is om die reden erg belangrijk. Dit gebruiken we massaal voor televisie kijken, downloaden van bestanden, thuiswerken, internetbankieren of voor het plaatsen van een online bestelling. Wat is het aanbod op het gebied van alles in 1? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Door ons zoekscript vergelijk je alle internetdiensten. En overstappen is kinderspel. Voer alleen jouw postcode en huisnummer in, selecteer het type verbinding (glasvezel, kabel of ADSL), kies een snelheid die bij jou past, kies eventueel voor extra opties voor interactieve TV (on demand films kijken, online tv kijken, extra zenderpakketten) en geef aan of/hoeveel je wilt bellen. Je spot direct zonder gedoe de goedkoopste alles-in-1 provider in Indijk. Op die manier bespaar je al gauw €84 ieder jaar opnieuw. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder enkel voor televisie kijken of enkel voor internet? Of zoek je naar een tv + internet deal tegen een laag tarief zonder bellen? Dit behoort ook tot de mogelijkheden! Dankzij allesin1prijzen.nl vind je behulpzame details en tips over voordelig bellen, tv kijken en internetten in Indijk.

Alle kabelaars

Check de prijs van meer dan 10 providers.

Razendsnel internet

Internetsnelheid van wel 100 mb/s en uitgebreide digitale-tv pakketten

Vind het goedkoopste pakket

Controleer direct alles in 1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €57 per jaarcontract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kan ik het beste gaan voor ADSL, kabel of glasvezel?

Glasvezel, ADSL/VDSL en kabel zijn allemaal types breedbandinternet. Echter, welk type breedbandinternet moet ik kiezen? Bekijk snel informatie over Alles in 1 OnsBrabantNet.

1. ADSL
ADSL-internet komt binnen via de telefoonlijn. Dit type verbinding is voor bijna alle huishoudens toegankelijk. Een grote pré van ADSL is dat je kunt kiezen uit veel aanbieders. Om die reden zijn goedkope abonnementen mogelijk. De negatieve kant daarvan is een lage internetsnelheid (hoogstens 50 mb/p/sec). Ligt jouw woning in het buitengebied (wijkcentrale ver weg)? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Noemenswaardig: er bestaat ook VDSL.

2. Kabel
Via kabel internet krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Met een aansluiting op de kabel surf je razendsnel online met wel 200 MB/s. Kabel televisie signaal is gescheiden van het internet signaal. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van tv-kijken. Het nadeel is dat er weinig verschillende leveranciers zijn. Indijk biedt echter 1 – 3 kabelaanbieders. Daarnaast geldt er een verplicht tv-abonnement.

3. Glasvezel internet
Wil jij het allersnelste internet? D.m.v. internet via glasvezel gaat de snelheid boven alles, tot wel 500 MB/s tot 1Gbps. De upload- en snelheid voor downloaden zijn doorgaans gelijk. Essentieel voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Helaas is glasvezel internet nog niet beschikbaar bij meer dan de helft van de aansluitingen. Is glasvezel internet in Indijk af te sluiten? Vul snel jouw gegevens in en bekijk direct alle mogelijkheden.


Type internet Voordelig Negatief Prijs
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Traag Vanaf €38
2. Kabel Op grote schaal verkrijgbaar Beperkt aanbod Vanaf €48
3. Glasvezel Top-internetsnelheid Geen landelijke dekking Vanaf €55

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Indijk?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Dit is eenvoudig online te regelen. De grotere partijen (Telfort, KPN, Ziggo, Online.nl, XS4ALL, Tele2) hebben hierover afspraken gemaakt. Ga jij online overstappen? Dan zorgen de providers voor de afhandeling. Mede daarom ben je geen dag offline. Per wanneer kan ik over? Een groot deel van de alles-in-1 afspraken duren 1 jaar. Daarna is het per maand opzegbaar. je kunt dan overgaan naar een van de vele andere aanbieders. Een alles-in-1 aanbieding uitgekozen? Je zult geen hinder ondervinden dankzij de overstapservice.

De overstapservice
Veel bedrijven bieden de overstapservice. De aanstaande partij zorgt voor het administratieve gedeelte. Denk hierbij aan het opzeggen van het “oude” tv- internet en bellen abonnement. Daarna zien zij erop toe dat de verbinding wordt geactiveerd. Je zit dus geen dag zonder internet. Tele2, Online.nl, XS4ALL, Vodafone, Ziggo, KPN kunnen dit aanbieden. Een nieuw alles-in-1 pakket gespot? En werkten de betrokken partijen met de overstapservice? Dan kun jij het toekomstige pakket nu online sluiten.

 1. Bekijk looptijd huidige contract.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Koop het toekomstige pakket en kies voor deze overstapservice.
 4. Per mail en/of post ontvang je een definitieve bevestiging. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. Jouw nieuwe router (indien nodig) wordt thuis afgeleverd. Eventueel kun je kiezen voor de installatieservice.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij deze landelijke overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Noemenswaardig: draag eerst zorg voor je nieuwe abonnement. Beëindig pas hierna jouw huidige verbintenis. Je telefoonnummer behouden kan ook indien wenselijk.

Alles-in-1 combineren met mijn mobiele abonnement?

Een goede alles in 1 aanbieding besteld? Tv, internet en bellen wordt dan door 1 partij geleverd. We hebben het dan ook wel over triple play. Wat vandaag de dag veel gekozen wordt, is de keuze voor quad play. Oftewel, je combineert jouw 3-in-1 abonnement met mobieltjes of tablets. We spreken hier ook wel over een 4 in 1 pakket.

Waarom zou jij dat moeten kiezen? Zo’n internet aansluiting in Indijk? Kies je voor alles in 1 producten dan kunnen de kortingen flink oplopen. De belangrijkste voordelen zijn korting op je pakket, extra veel mobiele data, en andere extra services zoals gratis gratis FOX Sports. Door toedoen van deze combideals krijg je dus meer voor je geld. Geliefde 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • Korting op je mobiele abonnement.
 • Verdubbeling van je databundel.
 • Gratis keuzepakketten.
 • Onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Een dubbel aantal MB’s en belminuten.
 • Maandelijks 5 euro minder betalen.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Gratis opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • 1GB+ gratis data voor je smartphone.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Een Sport/Movies/Kids zenderpakket.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De bekende alles-in-1 aanbieders adverteren met hoge internetsnelheden. Normaal wel 425 Mbit/s. Maar hoeveel snelheid heb ik eigenlijk nodig? Onderstaand bekijk je een praktisch overzicht. Per gebeurtenis doorzoek je de minimale snelheid.


Wat doe jij? Geschatte snelheid?/th>
E-mailtje versturen > 1 Mb/s
Openen van een website 1-2 Mb/s
Social media bijhouden 1-2 Mb/s
Video-gesprekken >4Mb/s
Youtube video’s bekijken 4-8 Mb/s
Televisie kijken via internet 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Wat voor internet-pakket kies ik
Wij onderscheiden door de bank genomen 3 gebruikerstypes in internetgebruik: licht gebruik, gemiddeld gebruik en zwaar gebruik. Voor elke klasse bevelen we een andere snelheid aan.

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Je bent alleen online voor surfen, social media, mailen. Niet meer dan 1 device online.

2. Standaard gebruik (vanaf 20 Mb/s)
Af en toe download je foto’s of films, en je houdt van streamingdiensten als NLziet of Netflix. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Heavy user (tenminste 50 Mb/s)
Video’s kijk jij alleen in de hoogste kwaliteit. Downloads zijn vliegensvlug binnen. Ben je liefhebber van online gaming? Geen limiet: juist voor meerdere mensen op hetzelfde ogenblik. Ook handig: alle info over Glasvezel internet Hulst.

Welk internet- tv en bellen pakket is geschikt voor mij?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in Indijk. Welk pakket past bij mij? Daarop is geen standaard antwoord te geven. Om jou te helpen vind je hierbij wat tips.

Welke partijen leveren in regio Súdwest-Fryslân?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Met behulp van onze website tref je direct de beschikbare aanbieders. Zodra je jouw locatie ingevuld hebt, wordt de keuze automatisch beperkter. Zodoende wordt de keuze al gemakkelijker.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Zijn extra producten benodig zoals data-kabels, modems, routers? Geen belangstelling in de vaste telefoon? Of wil jij een contract zonder TV? Kies dan voor een 2-in-1 pakket of zelfs een internet-only abonnement. Zo betaal je ook niet voor diensten die eigenlijk overbodig zijn.

Pakket uitbreiden met extra diensten
Een aanzienlijk deel van de alles in 1 abonnementen bieden optionele extra diensten. Vaak gaat het om extra diensten als extra zenderpakketten, begin gemist, vooruitkijken of premium zenderpakketten met aanvullende themakanalen als Stingray Brava. Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Door van extra’s gebruik te maken stijgen de abonnementsprijzen. Ook Wifi-versterkers om de kwaliteit van de routers te verbeterbehoren tot de mogelijkheden. Niemand wil toch storingen maar snel internet in Indijk.

Welke extra services zijn er voor mijn interactieve TV?

Zoek jij het perfecte televisie-abonnement? Vandaag de dag is de wijze waarop we tv kijken interactief / digitaal. Door gebruikt van interactieve televisie kun je overal en altijd tv kijken. Mogelijk op steeds meer apparaten (smartphone, computer, en de traditionele TV). Steeds meer Nederlanders kijken online TV. Het digitale-tv pakket is uitbreidbaar met meerdere modules. Hieronder vindt je een aantal voorbeelden:

Uitzending gemist
Dankzij programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Voor veel mensen is dit al heel gewoon. Vaak kan dit alleen met Nederlandse zenders (NPO). Soms moet je extra betalen voor uitzending gemist van commerciële zenders als MTV Dance Muziek.

Een vergelijkbare situatie is begin gemist. Te laat thuis voor je favo-programma? Met digitale TV kijk jij altijd terug vanaf het begin. Even op pauze om te plassen? Geen probleem. Bij een deel van de providers kun je maximaal 2 dagen terugkijken. Bij weer andere alles-in-1 providers kijk je programma’s tot 2 weken terug.

TV-programma’s opnemen
Veel bedrijven bieden de mogelijkheid tot tv-programma’s opnemen. Vaak nog d.m.v. PVR (ontvanger met harde schijf) of via de cloud. De meerprijs van opnemen ligt rond de €5,00 per maand. Ziggo en XS4All bieden het zelfs gratis. Er zit wel een max aan de opnametijd. Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Diverse zenderpakketten
De TV-leveranciers bieden rond de 25 standaard zenders. Eigenlijk altijd met kanalen als Canvas. Bovendien kun je ook onbeperkt kijken naar regio kanalen als TV Maastricht. Of wat dacht je van: TVE. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement verder uitbreiden met meerdere zenderpakketten als FOX en het MAX televisie-kanaal. Bij je eigen internet-provider bekijk je van welk aanbod jij gebruik kunt maken in Friesland.

alles in 1 in Indijk


Internet en tv vergelijken in Indijk

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of ga je over naar een nieuwe woning, en daarbij switchen van alles-in-1 contract? Check wat jij kunt besparen en begin met bellen, internet en tv vergelijken in Indijk. Dit wordt makkelijk gemaakt middels de adviezen die hieronder staan.

1. Vind uit wat je nu per maand betaalt en zoek naar de voorwaarden (een speedtest is hierbij nuttig!)
2. Start met vergelijken en voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (live pauzeren, begin gemist, extra zenderpakketten.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Klik op de provider die jou aanspreekt.
7. Maak de aankoop definitief met het online contract. Jouw nieuwe aanbieder regelt het overstappen.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Of laat een monteur alles installeren. De actuele wachttijd tot alles live is, is vaak korter dan 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Dag & nacht klantenservice
Goede klantenservice
2 jaar aanbieding

alles in 1 telfort logo

Telfort

20 jaar actief
Ruime keuze
1 jaar aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Wifi Boosters beschikbaar
Uitzending gemist
Hoge aanbieding

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Fair Use Policy
Binnen 6 weken actief
Goedkoop proberen

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Gratis WiFi-check
Gemakkelijk uitbreiden
Goedkoop proberen

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Gratis Formule 1 kijken
Gratis nummerbehoud
Veel voordeel

alles in 1 caiway logo

Caiway

Upload tot 500 Mbs.
Gratis nummerbehoud
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

30 HD zenders
Actief in enkele weken
Voordelige tarieven


Youfone

Met 26 HD zenders
Alle bekende kanelen
Nieuwe klanten korting

alles in 1 online logo

Online.nl

WiFi Model inbegrepen
Snel en betrouwbaar
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 NLE logo

NLE

Snelst groeiende provider
Snel en betrouwbaar
Hoge korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

(V)DSL tot 100/30 Mb/s
Betrouwbaar netwerk
1 jaar aanbieding


Beste alles-in-1 met glasvezel in Indijk

Interactieve televisie en internet via glasvezel is de standaard geworden. In de buurt Súdwest-Fryslân zien we dit zeker terug. Waarom is het glasvezelabonnement zo in trek? Het is megasnel (200 tot 450 Mbps), waarbij de up- en downloadsnelheid vaak gelijk ligt. Daarbij staat het glasvezelnetwerk bekend als “open”. Qua aanbieders is er namelijk heel veel te kiezen. Wat je om je heen nog wel eens hoort: Televisie en internet via glasvezel is alleen voor mensen met geld. Dit is vaak niet het geval. Dit glasvezel alles in één pakket met internet, TV + bellen is al verkrijgbaar vanaf gemiddeld €45 per maand. Kan ik gebruik maken van glasvezel internet in Indijk? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Voer jouw gegevens in, en selecteer het filter “glasvezel”. In het geval er een aanbieder is, dan zie je dit direct. Geen resultaten? Ook met kabel haal je tegenwoordig behoorlijke snelheden. Of bekijk meer informatie over Alles in 1 pakket Hoogersmilde.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Direct 3-in-1 pakketten vergelijken in Indijk.