Alles in 1 Ingelum Vergelijk alle pakketten profiteer van kortingen tot €79


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Ingelum vergelijken en online overstappen? Digitaal TV kijken en rondsurfen op internet: het moet snel en als het even kan in de hoogste kwaliteit. Een vlugge betrouwbare verbinding met internet is bijna een eerste levensbehoefte. We gebruiken internet voor thuiswerken, rondsurfen, televisie kijken, social media en nog veel meer. Welke internet-bellen-TV aanbieders zijn er? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Op basis van deze website check je alle internetdiensten. Het overstappen naar andere providers is eenvoudig. Het uitgangspunt is je adres, kies het gewenste breedband internet (ADSL, kabel, glasvezel), klik op de snelheid die je wilt afnemen, kies extra’s voor interactieve televisie (tv programma’s opnemen, online tv kijken, on demand films kijken) en geef aan of/hoeveel je wilt bellen. Je doorzoekt hierna rechtstreeks de goedkoopste alles-in-1 provider in Ingelum. Dit levert een forse besparing op, tot wel €86 per jaar. Op zoek naar een nieuwe aanbieder uitsluitend voor tv-kijken of juist alleen om te internetten? Of vergelijk je liever een betaalbaar tv & internet pakket zonder bellen? Ook dat is mogelijk! Met behulp van deze website check jij uitgebreide informatie + tips over voordelig bellen, internetten en tv-kijken in Ingelum.

Alle internet-aanbieders

Achterhaal de pakketten van de grote Nederlandse providers

Razendsnel internet

Internetsnelheid van 100 MB en uitgebreide digitale-tv pakketten

Bespaar vele euro's per jaar

Verifieer vandaag de alles in 1 providers en bespaar gemakkelijk €94 op jaarbasis.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internet via kabel, ADSL of glasvezel?

Kabel, ADSL en glasvezel zijn allen types breedbandinternet. De vraag is: welk type breedbandinternet kan ik nu het beste kiezen? Check nu alles over 3-in-1 aanbieding Kabelnoord.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnDeze vorm van breedbandinternet is voor vrijwel alle woningen bereikbaar. Het voornaamste pluspunt is het feit dat je uit veel providers kunt kiezen. Als gevolg daarvan betaal je nooit teveel voor ADSL. Het nadeel is de lagere snelheden (max 50 MB/s). Woon je wat verder van een wijkcentrale? De snelheden zullen dan nog wat trager zijn. Praktisch: tegenwoordig is er ook VDSL.

2. Kabel
Via kabelinternet ontvang je internet via de televisiekabel. Met een aansluiting op de kabel heb je niet te klagen qua snelheid, vaak wel honderden MB/s. Telefonie, televisie en internet worden gescheiden via een modem. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door tv-gebruik. Het nadeel is dat je maar uit 1 of 2 aanbieders kunt kiezen. Ingelum heeft slechts enkele kabelaanbieders. Bovendien is er doorgaans een verplicht TV-pakket.

3. Glasvezel
Wil je toegang tot het snelste internet? Door gebruik van glasvezel internet profiteer je van megasnel internet, tot 500 Mbps. De upload- en snelheid voor downloaden ligt hierbij meestal even hoog. Voorgeschreven voor de intensieve gebruikers. Helaas is glasvezel nog niet toegankelijk voor het merendeel van de consumenten. Is glasvezel internet in Ingelum leverbaar? Gebruik onze vergelijker en vind uit wat de opties zijn.


Internetverbinding Voordelen Minpunt Prijzen
1. ADSL Keuzevrijheid + prijs Lage snelheid Vanaf €41
2. Kabel Prima snelheid Minder te kiezen Vanaf €45
3. Glasvezel Razendsnel internet Lastig aansluitbaar Vanaf €56

Hoe kan ik overstappen van internetprovider in Ingelum?

Overstappen naar een andere alles-in-1 pakket? Ga dat dan online regelen. De meest bekende aanbieders (Telfort, Tele2, Vodafone, Online.nl, Ziggo, KPN) hebben een samenwerking. Zodra jij overstapt dan wordt dit allemaal uit handen genomen. Zodoende hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Op welk moment kan ik switchen? Het grootste deel van de alles-in-1 afspraken duren 12 maanden. Daarna heb je steeds een maand opzegtermijn. Je kunt dan overstappen naar een andere partij. Een nieuw 3-in-1 pakket gekozen? Dit proces gaat soepel en vlot door de samenwerkende overstapservice.

De overstapservice
De meeste bedrijven verschaffen de overstapservice. De toekomstige partij regelt het papierwerk. Denk hierbij aan het opzeggen van je oude internet- tv- en bellen abonnement. Daarnaast letten zij er op dat alles op tijd wordt omgezet.Je zit dus geen dag zonder internet. Tele2, KPN, Online.nl, Telfort, Ziggo, Vodafone werken hier samen aan. Heb jij het perfecte pakket geselecteerd? En sluit je af bij een van de genoemde providers? Dan kunnen jullie dit contract nu online sluiten.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Plaats jouw bestelling online en en het overstapservice-team handelt alles af.
 4. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. De overstap duurt 3 a 4 weken.
 5. Jouw nieuwe router (indien nodig) wordt thuis afgeleverd. Niet technisch aangelegd? Laat dan een installatiemonteur komen.

Geen toegang tot de landelijke overstapservice? Dan moet je het opzeggen zelf regelen. Belangrijk: maak eerst een keuze voor de nieuwe leverancier. Beëindig pas hierna jouw huidige verbintenis. Ook nummerbehoud is mogelijk indien wenselijk.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Een geschikt alles in 1 pakket gevonden? Jij krijgt dan Internet + televisie + bellen via één leverancier. We hebben het dan ook wel over triple play. Wat vandaag de dag veel gekozen wordt, noemen ze ook wel het quad play contract. Voor de duidelijkheid: je combineert een 3-in-1 abonnement met een mobiel abonnement. Ook wel 4 in 1 genoemd.

Wat bereik je daar precies mee? Zo’n internet aansluiting in Ingelum? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan ontvang je korting. Maandelijks heb je dan recht op kortingen, gratis mobiele data, en andere extraatjes als gratis “opnemen-pakket”. Met behulp van aantrekkelijke combideals is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Vaak bestelde 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Extra databundel.
 • Gratis zenders/kanalen.
 • MB’s uitwisselen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • De totaalfactuur gaat met 5 euro naar beneden.
 • Gratis Fox Sports eredivisie.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • 1GB+ gratis data voor je smartphone.
 • Korting van 5 euro op je telefoonrekening.
 • Extra zenders.
 • Zonder kosten het “veilig online” pakket.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De bekende alles-in-1 aanbieders beloven vaak het snelste internet. In de regel wel 475 Mbit/s. Echter, wat voor snelheid moet ik kiezen? Onderstaand spot je een aantal praktische voorbeelden. Per bezigheid doorzoek jij de voorgeschreven snelheid.


Activiteit Benodigde snelheid?
Mailen zonder bijlage > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Social (Facebook, Twitter, enz.) 1-2 Mb/s
Online telefoneren >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
Televisie kijken via internet 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mij?
We herkennen ongeveer 3 gebruikerstypes in internetgebruik: kleine verbruikers, standaard en “heavy users”. Voor elke klasse bieden wij hieronder wat meer informatie .

1. De matig internetter (lage snelheid)
Jij gebruikt alleen de basics, denk aan social media, mailen, internetbankieren. Met 1 of maximaal 2 apparaten op hetzelfde moment.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Soms download je wat grotere bijlagen, en je houdt van streamingdiensten als Film1 of Pathé Thuis. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Expert huishoudens (50+ Mb/s)
Films kijken in de beste kwaliteit. Downloaden en uploaden gaat supersnel. Ben je liefhebber van online gaming? Dat is mogelijk met verschillende personen tegelijk. Ook handig: alle info over Glasvezel internet Hummelo.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in Ingelum. Alleen, welke optie is voor ons geschikt? Dat is per huishouden natuurlijk verschillend. Om je op weg te helpen voorzien we je graag van wat concrete info.

Welke bedrijven werken in en rondom Menameradiel?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Via onze tools doorzoek je direct de beschikbare aanbieders. Nadat jouw postcode (en evt. huisnummer) bekend is, wordt de lijst geoptimaliseerd. De keuze wordt je zo iets eenvoudiger gemaakt.

Heb je voldoende aan minder?
Zijn extra producten benodig zoals wifi-versterkers, modems, data-kabels? Geen behoefte aan bellen via de vaste lijn? Of TV uit het abonnement halen? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of wellicht voor een 100% internetabonnement. Zo betaal je ook niet voor onderdelen die eigenlijk overbodig zijn.

Pakket uitbreiden met extra diensten
Veel alles-in-1 abonnementen hebben allerlei extra’s. Hierbij kun je denken aan extra services zoals on demand films kijken, uitzending gemist, extra zenderpakketten of pakketten met extra veel zenders met premium zenders zoals Extreme Sports Channel. Wil je hier echt gebruik van maken? Door te kiezen voor add-ons merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om de reikwijdte van een router te verhogen zijn opties. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Ingelum.

Waarmee kan ik mijn TV-abonnement uitbreiden?

Mag jij graag naar de tv kijken? Op dit moment kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. Dankzij interactieve televisie kijk je TV waar en wanneer je wil. Dit doe je op vrijwel ieder apparaat (iPad , consoles, en natuurlijk je TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met verscheidene modules. Een aantal hiervan staan hier weergegeven:

Uitzending gemist
Door gebruik te maken van programma gemist kijk je een groot aantal programma’s gratis terug. Dit wordt bij veel abonnementen standaard geactiveerd. Dit is alleen mogelijk voor Nederlandse programma’s. Het kan voorkomen dat je moet betalen voor uitzending gemist van overige zenders zoals MTV Rocks Muziek.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Een tv-programma net begonnen? Met 1 druk op de knop start je vanaf ’t begin. Een korte break? Dan kun je gewoon pauzeren. Bij sommige aanbieders kan dit max. 48 uur. Echter, bij andere providers kan dit soms wel 14 dagen.

Programma’s opnemen
Meer en meer bedrijven bieden de optie tot tv-programma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (ontvanger met harde schijf) maar we zien ook steeds vaker cloudoplossingen. Voor opnemen betaal je ongeveer €6,50 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. De opslagcapaciteit is beperkt. De inschatting is +/- 225GB / 200+ uur video.

Meer zenderpakketten
De TV-leveranciers bieden standaard ongeveer 20 vaste kanalen. Denk hierbij aan Ketnet Kids. Ook kan je kijken naar regio omroepen zoals West-Friesland Televisie en internationale zenders als Pebble TV. Je kunt je digitale-tv ervaring personaliseren met add-on zenderpakketten. Bijvoorbeeld Voetbalkanaal en het Star Gold tv-kanaal. Op de website van jouw provider vind je het complete zenderaanbod voor Friesland.

alles in 1 in Ingelum


Internet en tv vergelijken in Ingelum

Zoek jij een goedkoop internet, tv en bellen abonnement? Of ga je verhuizen naar een andere plaats, en wil jij een nieuwe alles in 1 aansluiting? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in Ingelum. Dit kan haast niet fout gaan wanneer jij de volgende volgorde aanhoudt.

1. Check de prijzen van je huidige contract, en kijk wat je hier allemaal voor krijgt (check je huidige snelheid met een speedtest!)
2. Klik op vergelijken en vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (on demand films kijken, vooruitkijken, uitzending gemist.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Klik op de provider die goedkoop en betrouwbaar is.
7. Bestel het nieuwe alles-in-1 pakket direct online. Overstappen wordt doorgaans geregeld door je aanstaande provider.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Vaak kan er ook een monteur aan huis komen. De levertijd van jouw nieuwe alles in 1 abonnement is gemiddeld genomen 30 dagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Combineer en krijg korting
Top verbinding
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 telfort logo

Telfort

Combinatie-voordeel
Overal online TV kijken
Cashback kortingen

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Max Verstappen kijken
Met extra zenderpakketten
Introductie-aanbieding

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Wireless Multi PC
Met gratis router
Welkomstkorting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

WiFi-versterker
Top serviceteam
Maximaal voordeel

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Max Verstappen kijken
Installatiemonteur mogelijk
Hoge aanbieding

alles in 1 caiway logo

Caiway

Gegarandeerd snel internet
Goede klantenservice
Voordelig proberen

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Landelijk actief
Topkwaliteit TV
Maandelijkse korting


Youfone

Gratis eredivisie kijken
Tot 7 dagen terugkijken
Direct profiteren

alles in 1 online logo

Online.nl

24 HD zenders
Top verbinding
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 NLE logo

NLE

Op het KPN netwerk
Installatiegarantie
Lage tarieven

alles in 1 fiber logo

Fiber

FRITZ!Box router
Glasvezel internet
Tijdelijke aanbieding


Beste alles-in-1 met glasvezel in Ingelum

Televisie kijken en internetten via glasvezel wordt langzaam de standaard. Ook in de buurt van Menameradiel wordt dit bevestigd. Een 3-in-1 pakket met glasvezel is enorm praktisch. Het vliegt er over (50 tot 100 Mbps), en bijzonder stabiel. Tevens spreken we bij glasvezel over “open netwerk”. Qua aanbieders is er namelijk heel veel te kiezen. Wat je vaak hoort: een internet glasvezel abonnement is fors duurder dan kabel of ADSL. Gelukkig klopt dit niet. Het glasvezel alles in één pakket in met internet + bellen en TV bestel jij tijdelijk al rond de €45 per maand. Kan ik al gebruik maken van glasvezel internet in Ingelum? En bij welke partij moet ik dan zijn? Vul je locatie in, en klik dan op “glasvezel”. In het geval er een aanbieder is, dan zie je dit direct. Voldoet er geen provider aan jouw zoekopdracht? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of check onze actuele info over Alles in 1 pakket Hoogezand.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Internet + televisie & bellen voor lage tarieven. Start met 3-in-1 pakketten vergelijken in Ingelum.