Alles in 1 It Heidenskip Vergelijk online alle providers en bespaar tot wel €80


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in It Heidenskip vergelijken en direct de overstap maken? Tv-kijken, internetten en bellen: het moet snel en uiteraard zonder haperingen / storingen. Een vlugge stabiele internetverbinding is voor veel mensen onmisbaar geworden. Internet gebruiken we voor televisie kijken, onze studie, thuiswerken, films streamen of online shoppen. Welke internet-bellen-TV aanbieders zijn er? Is de mb snelheid voldoende voor mij? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Via onze tool tref je alle providers. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Voer je postcode + huisnummer in, klik op ADSL, kabel of glasvezel (indien beschikbaar), neem een snelle of tragere verbinding, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (begin gemist, uitzending gemist, online tv kijken) en geef aan of/hoeveel je wilt bellen. Je doorzoekt direct meteen de goedkoopste alles-in-1 provider in It Heidenskip. Check zelf wat je kunt besparen, mogelijk tot wel €67 per jaar. Ben jij aan het kijken naar een nieuwe leverancier enkel voor televisie kijken of uitsluitend voor internetten? Of wil je alles weten over een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder telefonie? Het kan allemaal! Via ons zoekscript doorzoek je praktische informatie + tips over goedkoop tv-kijken, bellen en internetten in It Heidenskip.

Alle providers

Ontdek de deals van alle erkende providers

Razendsnel internet

Internetsnelheden van 500MB en digitale TV met alles erop en eraan

Vind de laagste prijzen

Vergelijk alle alles-in-1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €94 per aansluiting.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn de bekendste types breedbandinternet. Leuk, maar welke verbinding past bij mij? Doorzoek eerst alle info m.b.t. 3-in-1 aanbieding Tweak.

1. ADSL
ADSL ontvang je gewoon via je telefoonkabel. Dit type verbinding is eigenlijk voor alle gezinnen verkrijgbaar. Een belangrijk voordeel is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Daardoor is dit een relatief voordelige aansluiting. Het grote minpunt daarvan is de relatief trage verbinding (hoogstens 50 mb/p/sec). Woon je verder dan 2km van de wijkcentrale? Gemiddeld genomen heb je dan een slechtere verbinding. Noemenswaardig: er zijn ook VDSL connecties.

2. Kabel
In het geval van internet via de kabel krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Door internet op deze kabel bereik je maximale snelheden van +/- honderden MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens televisie gebruik. Nadeel hiervan is dat je maar uit 1 of 2 aanbieders kunt kiezen. It Heidenskip heeft een beperkt aantal kabelaanbieders. Daarnaast geldt er een verplicht tv-abonnement.

3. Glasvezel internet
Profiteren van de meest snelle verbinding? Dankzij glasvezel internet bereik je hoge snelheden tot 500 Mbps. De upload- en snelheid voor downloaden ligt vaak op dezelfde hoogte. Vereist voor de heavy users. Helaas is internet via de glasvezel nog niet toegankelijk bij meer dan de helft van de aansluitingen. Is glasvezel internet in It Heidenskip af te sluiten? Vul de tool in en achterhaal wat er mogelijk is.


Soort verbinding Voordelen Nadelig Tarief
1. ADSL Betaalbaar en stabiel Sloom i.c.m. interactieve TV Vanaf €39
2. Kabel Eenvoudig & betrouwbaar Beperkt aanbod Vanaf €48
3. Glasvezel Top-internetsnelheid Niet altijd mogelijk Vanaf €56

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in It Heidenskip?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Dat is online mogelijk. De grote jongens (Telfort, Ziggo, Online.nl, KPN, Vodafone, XS4ALL) werken in een centraal systeem. Op het moment dat jij overstapt dan wordt dit allemaal uit handen genomen. Hierdoor zit je geen dag zonder internet. Kan ik de overstap al maken? Het leeuwendeel van de alles-in-1 abonnementen kan jij eens per jaar aanpassen. Vervolgens geldt een variabele maandcontract. je kunt dan overgaan naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Een alles-in-1 aanbieding gespot? Dit is ongecompliceerd via de overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de aanbieders verschaffen de overstapservice. De toekomstige aanbieder zorgt voor de afhandeling. Bijvoorbeeld het beëindigen van je bestaande televisie- bellen en internet abonnement. Verder dragen zij er zorg voor dat de verbinding wordt geactiveerd. Jij zit dus geen moment zonder service. Telfort, Ziggo, XS4ALL, Online.nl, Vodafone, KPN geven jou deze opties. Heb jij het perfecte pakket geselecteerd? En sluit je af bij een van de genoemde providers? Dan kunnen jullie dit toekomstige contract snel online kopen.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Bestel jouw nieuwe pakket online en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. Binnen een maand is het vaak geregeld.
 5. De modem router wordt netjes thuisbezorgd. Je kunt het ook laten installeren door een monteur.

Werkt de huidige provider niet met de NL overstapservice? Dan moet je het opzeggen zelf regelen. Fundamenteel: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Pas hierna zeg je het bestaande contract op. Vergeet niet de optie nummerbehoud te kiezen in het kader van vaste telefonie.

Ontvang ik korting als ik alles in 1 combineer met mobiel?

Ga jij voor een alles-in-1 abonnement? Dan ontvang je internet, tv en vaste telefonie van een provider. Triple play wordt dit steeds vaker genoemd. Maar iets wat nu ontzettend in trek is, noemt men in de volksmond quad play. Voor de duidelijkheid: je combineert een 3-in-1 abonnement met mobiele telefonie contracten. We spreken hier ook wel over een 4 in 1 pakket.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in It Heidenskip? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan wordt je daarin tegemoet gekomen. Bekende extra’s zijn korting op het maandbedrag, dubbele MB’s, en andere extraatjes als gratis Netflix. Dankzij soortgelijke combideals krijg je dus meer voor je geld. Vaak bestelde 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • Korting op je mobiele abonnement.
 • Extra databundel.
 • Gratis filmpakketten.
 • MB’s geven en ontvangen van vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Verdubbeling van je MB’s en minuten.
 • Korting op de “thuis-factuur”.
 • Gratis eredivisie kijken.
 • Geen kosten voor pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • Korting op je mobiele rekening.
 • Gratis tv-pakketten.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De 3-in-1 pakketten lopen te koop met hoge internetsnelheden. In de regel wel 450 Mbit/s. Heb ik echt zulk snel internet nodig? Onderstaand lees je een aantal praktische voorbeelden. Per gebeurtenis spot jij de geschatte snelheid.


Waar ben je mee bezig? Benodigde snelheid?
E-mailtje versturen > 1 Mb/s
Openen van een website 1-2 Mb/s
Social (Facebook, Twitter, enz.) 1-2 Mb/s
Video-gesprekken >4Mb/s
Streamen van video content 4-8 Mb/s
HD Interactieve video 16-24 Mb/s
XL-bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hulp bij het kiezen van internetsnelheid
We ontwaren door de bank genomen 3 verschillende internet-users: starters, gevorderden en experts in verbruik. Per doelgroep vind je hieronder een aanbevolen internetsnelheid.

1. Starters (beginnen met een minimale snelheid)
Jij gebruikt alleen de basics, denk aan social media, mailen, surfen. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Standaard gebruik (vanaf 20 Mb/s)
Soms download je wel eens bijlagen en bestanden, en stream je films via Videoland of Youtube. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Zwaarder verbruik (Rond 50 Mb/s en hoger)
Alleen High Definition films kijken! Download van films en series. Ben je liefhebber van online gaming? Geen limiet: juist voor meerdere personen op hetzelfde moment.Lees nu ook verder over Glasvezel internet Hurdegaryp.

Welk internet- tv en bellen pakket kies ik?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in It Heidenskip. Hoe weet ik wat bij mij past? Dat hangt af van veel aspecten. Om die reden vind je hieronder wat meer info.

Welke internet providers zijn er in de omgeving van Súdwest-Fryslân?
Dit is heel erg afhankelijk van je locatie. Via ons zoekscript vind je snel welke leveranciers er zijn. Als jij jouw woonplaats kenbaar gemaakt hebt, wordt de lijst geoptimaliseerd. De keuze wordt je zo iets eenvoudiger gemaakt.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Ga je echt gebruik maken van extra producten als modems, routers, wifi-versterkers? Geen behoefte aan een vaste telefoonlijn? Of heb je geen televisie? Ga dan voor het 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Zo betaal je niet voor opties die irrelevant en overtollig zijn.

Welke extra services wil ik?
Een aanzienlijk deel van de alles in 1 pakketten bieden optionele extra diensten. Voorbeelden zijn extra diensten als extra zenderpakketten, on demand films kijken, begin gemist of dure zenderpakketten met extra zenders zoals Nick Toons. Bedenk goed of je dit echt nodig hebt. Wil jij toch deze pakketten aanzetten dan schieten de prijzen omhoog. Ook Wifi-versterkers om het bereik van de router te bevorderen zijn voor sommige huizen onmisbaar. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in It Heidenskip.

Welke extra services zijn er voor mijn interactieve TV?

Kijk jij graag naar de buis? In de actuele situatie is interactieve televisie standaard bij 3-in-1. Via interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Op allerlei devices (mobiele telefoon, Playstation, en de traditionele TV). Online TV kijken gebeurt in toenemende mate. Het digitale-tv pakket is uitbreidbaar met verscheidene modules. Een aantal hiervan staan hier weergegeven:

Uitzending gemist
Door gebruik te maken van programma gemist kijk je een groot aantal programma’s gratis terug. Dit wordt bij veel abonnementen standaard geactiveerd. Dit is alleen mogelijk voor Nederlandse programma’s. Soms moet je extra betalen voor uitzending gemist van de meer commerciële kanalen als bijvoorbeeld VH1 Classic Muziek.

Een vergelijkbare situatie is begin gemist. Een tv-programma net begonnen? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Ook even pauzeren is een optie. Bij een aantal tv-aanbieders kan dit max. 48 uur. Maar bij steeds meer alles-in-1 providers kan je tot 2 weken terugkijken.

Programma’s opnemen
Steeds meer aanbieders verzorgen de optie tot tv-programma’s opnemen. Meestal met behulp van PVR (personal video recorder) of via de cloud. Vaak kost het opnemen-pakket ongeveer €4,50 per maand. Sommige aanbieders bieden het gratis (Ziggo en XS4ALL). Er zit wel een max aan de opnametijd. Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Diverse zenderpakketten
De TV-leveranciers bieden rond de 25 standaard zenders. Denk hierbij aan MTV Rocks Muziek. Daarentegen heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als RTV Noord. Echter ook wereldwijd: MTV Rocks. Je kunt jouw digitale-tv abonnement nog leuker maken met meerdere zenderpakketten zoals Voetbalkanaal en het PCNE televisie-kanaal. Op de website van jouw provider doorzoek je het zenderaanbod per pakket voor Friesland.

alles in 1 in It Heidenskip


Internet en tv vergelijken in It Heidenskip

Maandelijks minder betalen voor tv, internet en bellen? Of heb je plannen om te verhuizen, en daarbij switchen van alles-in-1 contract? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in It Heidenskip. Dit kan haast niet fout gaan door het stappenplan van ons te volgen.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en check wat er in het pakket zit (doe altijd een speedtest!)
2. Bezoek onze vergelijker en voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Vertel het systeem: welke type verbinding en snelheid.
4. Selecteer je wensen m.b.t digitaal tv kijken (extra zenderpakketten, live pauzeren, on demand films kijken.)
5. Geef aan of je een ongelimiteerd bel-pakket wil afsluiten.
6. Kies nu de beste aanbieding die past bij jouw eisen.
7. Je kunt het pakket krijgen door op “bestellen” te klikken. De nieuwe provider zorgt dat de overstap netjes afgehandeld wordt.
8. Kies of je het pakket zelf installeert Vaak kan er ook een monteur aan huis komen. De periode tot het nieuwe pakket ingaat is meestal 3 tot 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

4K-tv kijken
Gemakkelijk uitbreiden
2 jaar aanbieding

alles in 1 telfort logo

Telfort

Vast op mobiel
Alle tv-zenders
Goedkoop proberen

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Veilig online pakket
Overal online TV kijken
Unieke korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

€30 aansluitkosten
Overal online TV kijken
Goedkoop proberen

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Klanttevredenheid: 7.6
Snel en betrouwbaar
Korting bij 1 jaar

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Tot 40 Mbit/s upload
Begin gemist
Cashback kortingen

alles in 1 caiway logo

Caiway

Upload tot 500 Mbs.
Stabiele verbinding
Goedkope tarieven

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

TV Anywhere
Ruime keuze
Veel voordeel


Youfone

Download tot 100 Mb/s
Gemakkelijke installatie
Hoge korting

alles in 1 online logo

Online.nl

DSL & Glasvezel
Glasvezel internet
Goedkope tarieven

alles in 1 NLE logo

NLE

Met NLE V10 modem
HD-zenders kijken
Introductiekorting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Gratis eredivisie kijken
Gratis nummerbehoud
Goedkoop proberen


Beste alles-in-1 met glasvezel in It Heidenskip

TV-kijken en internetten via glasvezel is niet meer weg te denken. In de streek Súdwest-Fryslân komen hiervoor ook steeds meer aanvragen. Een glasvezel-abonnement heeft veel voordelen. Het is verrassend snel (150 tot 300 Mbps), en bijzonder stabiel. Tevens zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Als consument kun je kiezen uit meerdere aanbieders. Wat je om je heen nog wel eens hoort: internet en TV via glasvezel is fors duurder dan kabel of ADSL. Maak je niet druk, het valt reuze mee. Een glasvezel alles in één pakket met televisie, internet en voice bestel je al vanaf €45 per maand. Kan ik gebruik maken van glasvezel internet in It Heidenskip? Welke leveranciers doen dit? Vul eerst jouw postcode in, en kies voor “glasvezel”. Eventuele providers worden nu meteen getoond. Voldoet er geen provider aan jouw zoekopdracht? Dan kun je kiezen uit Kabel en/of ADSL.Of bekijk de mogelijkheden van Alles in 1 pakket Hoogkarspel.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voor lage prijzen internet, tv en bellen afsluiten. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in It Heidenskip.