Alles in 1 Jelsum Vergelijk direct alle providers en bespaar tot wel €100


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Jelsum vergelijken? Bellen, internetten en tv-kijken: het mag niet langzaam zijn, en als het even kan in de hoogste kwaliteit. Een innovatieve trouwe internet-connectie mag daarom niet ontbreken. Dit gebruiken we massaal voor 0 maar bijvoorbeeld ook voor gamen. Maar welke aanbieders zijn er? Hoe zit het met de snelheid van de verbinding? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Op basis van deze website tref je alle kabelaars. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Voer alleen jouw postcode en huisnummer in, klik op ADSL, kabel of glasvezel (indien beschikbaar), kies een snelheid die bij jou past, geef aan of je jouw interactieve televisie wil uitbreiden (vooruitkijken, online tv kijken, uitzending gemist) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Je vindt nadien ogenblikkelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in Jelsum. Zo bespaar je tot wel €94 per jaar. Zoek je een nieuwe provider puur voor tv kijken of een 100% internetaanbieder? Of ben je aan het oriënteren naar een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder telefonie? Alle combinaties zijn mogelijk! Via onze zoekmachine zoek jij nuttige details en tips over voordelig bellen, tv kijken en internetten in Jelsum.

Alle internet-providers

Bekijk de prijs van meer dan 10 providers.

Bliksemsnel internet

Internetsnelheid tot maar liefst 200 mb/s plus diverse extra zenders.

Bestel het goedkoopste pakket

Verifieer vandaag de alles in 1 providers en ontvangen kortingen tot wel €57 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

ADSL/VDSL, glasvezel en de kabel zijn categorieën breedbandinternet. Alleen, welk type breedbandinternet past bij mij? Bekijk snel informatie over Internet & televisie Vodafone.

1. ADSL
ADSL ontvang je gewoon via je telefoonkabel. Deze internetaansluiting is voor bijna alle woningen bereikbaar. Een grote pré van ADSL is dat je niet vast zit aan max. 1 of 2 aanbieders. Als gevolg daarvan is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. De keerzijde hiervan is o.a de mindere snelheid (limiet van 50 MB/s). Woon je in afgelegen gebied? De snelheden zullen dan nog wat trager zijn. Ook interessant: er zijn ook VDSL connecties.

2. Kabel
Via kabel internet ontvang je internet via de televisiekabel. Door internet op deze kabel loopt jouw internetsnelheid al gauw op tot honderden MB/s. Telefonie, TV en internet zijn gescheiden. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. tv-kijken. De negatieve kant van de kabel is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. Jelsum heeft slechts een paar kabelaanbieders. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Glasvezel
Wil jij het allersnelste internet van NL? Via internet via glasvezel gaat de snelheid boven alles, tot wel 500 Megabit per seconde. De upload- en downloadsnelheid is vaak gelijk. Onontbeerlijk voor intensief internetgebruik. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet voorhanden bij alle huishoudens. Is glasvezel internet in Jelsum af te sluiten? Gebruik onze vergelijker en ga op zoek naar een aanbieder.


Type internet Voordelen Ongunstig Tarieven
1. ADSL Goedkopere abonnementen Kan traag zijn Vanaf €37
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Vaak maar één kabelaar Vanaf €45
3. Glasvezel De snelste verbinding Beperkt beschikbaar Vanaf €50

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Jelsum?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Doe dat direct via internet. De meest bekende aanbieders (KPN, XS4ALL, Telfort, Online.nl, Vodafone, Ziggo) hebben een samenwerking. Wanneer jij overstapt zorgen de providers voor de afhandeling. Op die manier zit je geen dag zonder internet. Op welk moment kan ik switchen? De meeste alles-in-1 deals zijn jaarlijks te vernieuwen. Daarna heb je steeds een maand opzegtermijn. Je kunt vanaf dan overstappen naar een andere partij. Een aantrekkelijk geprijsd alles in 1 pakket uitgekozen? De overstap is eenvoudig dankzij de overstapservice.

De overstapservice
Veel organisaties leveren deze overstapservice. De nieuwe aanbieder zorgt voor het administratieve gedeelte. Bijvoorbeeld het beëindigen van het huidige bellen- televisie en internet abonnement. Daarnaast dragen zij er zorg voor dat de nieuwe aansluiting tijdig actief wordt. Zo kom je niet zonder aansluiting te zitten. Telfort, Online.nl, KPN, Vodafone, Ziggo, XS4ALL bieden dit aan. Heb jij het perfecte pakket geselecteerd? En werkten de betrokken partijen met de overstapservice? Dan kan je het nieuwe pakket direct online bestellen.

 1. Bekijk looptijd huidige contract.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Bestel jouw nieuwe alles-in-1 abonnement online en het overstapservice-team handelt alles af.
 4. Per mail ontvang je direct een bevestiging. Binnen een week of 4 ben je overgestapt.
 5. Jouw nieuwe router (indien nodig) wordt thuis afgeleverd. Zelf niet handig? Kies dan voor de monteur.

Kun je niet gebruik maken van deze overstapservice? Opzeggen van je contract doe je dan zelf. Cruciaal: draag eerst zorg voor je nieuwe abonnement. Beëindig pas hierna jouw huidige verbintenis. Je telefoonnummer behouden kan ook als je dat wenst.

Alles-in-1 combineren met mijn mobiele abonnement?

Gebruik jij een alles-in-1 abonnement? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. Tegenwoordig noemen we dat triple play. Maar waar dit langzaam naar verschuift is de keuze voor quad play. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met een mobiel abonnement. Oftewel een 4-in-1 pakket.

Waarom dit zo populair is? Zo’n internet aansluiting in Jelsum? Als jij ook alles bij 1 leverancier bestelt, dan kunnen de kortingen flink oplopen. Bekende extra’s zijn kortingen, dubbele MB’s, en andere extra services zoals gratis een gratis uitgebreid interactief TV pakket. Door aantrekkelijke combideals krijg je echt waar voor jouw geld. Gevierde 4-in-1 combi deals zijn:

KPN Compleet

 • €5 korting op de mobiele telefoonrekening.
 • Je mag meer data verbruiken.
 • Gratis filmpakketten.
 • MB’s uitwisselen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Een dubbel aantal MB’s en belminuten.
 • 5 euro korting op de totale factuur.
 • Gratis Fox Sports eredivisie.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Extra zenders.
 • Zonder kosten het “veilig online” pakket.

Is internetsnelheid belangrijk voor mij?

De grote providers beloven razendsnel internet. Veelal 500 Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? Beneden tref je veel voorkomende handelingen. Per activiteit tref je hoeveel snelheid je nodig hebt.


Wat doe jij? Voorgeschreven snelheid?
Versturen van e-mails > 1 Mb/s
Een webpagina openen 1-2 Mb/s
Facebook app / website gebruiken 1-2 Mb/s
Online telefoneren >4Mb/s
Netflix streamen 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
Grote presentaties of films downloaden 8-24 Mb/s

Hoe snel moet mijn internet zijn?
We hebben het vaak over ongeveer 3 types internetgebruikers: matig, gemiddeld en heel zwaar verbruik. Voor elk type gebruiker adviseren wij een minimum snelheid.

1. Light users (voor het minimale werk)
Jij gebruikt alleen de basics, denk aan social media, mailen, internetbankieren. Doorgaans met max. 1 apparaat tegelijk verbonden.

2. Standaard gebruik (vanaf 20 Mb/s)
Soms download je wel eens bijlagen en bestanden, en stream je films via Youtube of Videoland. Online met meerdere devices.

3. Heavy user (tenminste 50 Mb/s)
Video’s kijk jij alleen in de hoogste kwaliteit. Downloaden en uploaden gaat supersnel. Of je favoriete game spelen? Dat kan al voor verschillende mensen tegelijkertijd. Op deze website lees je ook alles over Glasvezel internet IJhorst.

Welk internet- tv en bellen pakket is geschikt voor mij?

Er zijn tal van bellen- tv en internetproviders in Jelsum. Hoe maak ik een goede keuze? Jouw verbruik is daarvoor leading. Om je de goede richting in te wijzen hebben we een paar vragen opgesteld.

Welke leveranciers zijn er in de omgeving van Leeuwarderadeel?
Elke regio heeft een unieke samenstelling. Via allesin1prijzen.nl doorzoek je snel welke leveranciers er zijn. Wanneer de woonplaats is ingevuld, merk je dat er bepaalde bedrijven afvallen. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Welke producten heb je nodig?
Zijn extra producten benodig zoals routers, wifi-versterkers, modems? Geen interesse in vast bellen? Liever zonder televisie? Kies dan voor een 2-in-1 pakket of een pakket met alleen internet. Zodoende betaal je niet voor opties die jij niet nodig hebt.

Welke add-ons kies ik?
Steeds meer alles in 1 abonnementen hebben allerlei extra’s. Denk aan extraatjes zoals tv programma’s opnemen, live pauzeren, uitzending gemist of een extra zenderpakket met aanvullende themakanalen als SLAM! TV. Bedenk goed of je dit echt nodig hebt. Door deze dingen af te nemen stijgen de abonnementsprijzen. Ook Wifi-versterkers om de kwaliteit van de routers te verhogen zijn in potentie mogelijke keuzes. Op een storing zit niemand te wachten maar wel snel internet in Jelsum.

Hoe kan ik mijn digitale-tv abonnement uitbreiden?

Hang jij graag voor de TV? Hedendaags is de wijze waarop we tv kijken interactief / digitaal. Met behulp van interactieve televisie is TV kijken nog makkelijker geworden. Dit kan op verschillende apparaten (telefoon, desktop, en uiteraard de TV). Online televisie kijken is dus ook mogelijk. Jouw digitale-tv pakket kun je uitbreiden via verschillende modules. Hieronder vindt je een aantal voorbeelden:

Uitzending gemist
Door de toevoeging van programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Voor veel mensen is dit al heel gewoon. Handig als je jouw favoriete NPO serie net hebt gemist. Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van overige zenders zoals TLC Entertainment.

Wat ook populair is, is de dienst begin gemist. Net te laat ingeschakeld? Dan kun je eenvoudig starten vanaf het begin. Een korte break? Dan kun je gewoon pauzeren. Bij sommige organisaties kan dit max. 48 uur. Maar bij een groeiend aantal tv-aanbieders kan dit soms wel 14 dagen.

TV-programma’s opnemen
Een groeiend aantal providers laten jou gemakkelijk TV programma’s opnemen. Dit kan via PVR (de harde schijf zit in de tv-ontvanger) of d.m.v de cloud. Voor opnemen betaal je ongeveer €4,00 per maand. Bij Ziggo en XS4All betaal je niets extra’s. Er zit wel een max aan de opnametijd. De verwachting is ongeveer 325GB / 275 uur film.

Extra zenderpakketten
Internet providers bieden een basispakket met zo’n 20 kanalen. Denk hierbij aan RTL 7. Bovendien kan je kijken naar regio omroepen zoals Omroep Brabant. Echter ook wereldwijd: Penthouse. Bovendien kun je jouw interactieve-tv pakket nog persoonlijker maken met betaalde zenderpakketten. Denk aan Fox Sports of het Dusk! televisie-kanaal. Via jouw eigen leverancier kun je bekijken waar jij recht op hebt in Friesland.

alles in 1 in Jelsum


Internet en tv vergelijken in Jelsum

Maandelijks minder betalen voor tv, internet en bellen? Of ga je verhuizen naar een andere plaats, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Check wat jij kunt besparen en begin met bellen, internet en tv vergelijken in Jelsum. Het is supersimpel middels de adviezen die hieronder staan.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en zoek naar de voorwaarden (doe een speedtest!)
2. Open de vergelijker en voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Selecteer de snelheid en type (glasvezel) internet.
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (live pauzeren, vooruitkijken, tv programma’s opnemen.)
5. Klik op het gewenste (onbeperkt) bellen pakket.
6. Klik op de alles in 1 aanbieding die goedkoop en betrouwbaar is.
7. Je kunt het pakket krijgen door op “bestellen” te klikken. Overstappen wordt doorgaans geregeld door je aanstaande provider.
8. Je kunt kiezen om zelf alles te installeren. Een monteur aan huis is ook mogelijk. De opleveringstijd voor je nieuwe pakket is gemiddeld genomen 30 dagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

4K-tv kijken
Met radiozenders
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 telfort logo

Telfort

Combinatie-voordeel
Glasvezel internet
Goedkope tarieven

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Premium sportkanalen
Gratis nummerbehoud
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Wireless Multi PC
Vlugge activatie
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Geen activatiekosten
Videotheek thuis
Welkomstkorting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Max Verstappen kijken
Snelle levertijd
Eerste maanden korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Gegarandeerd snel internet
Betrouwbaar netwerk
Goede welkomstkorting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

30 HD zenders
De alles in 1 oplossing
Aantrekkelijk aanbieding


Youfone

Download tot 100 Mb/s
Live pauzeren
Scherpe korting

alles in 1 online logo

Online.nl

30 Mb/s – 200 Mb/s
Installatiemonteur mogelijk
Cashback kortingen

alles in 1 NLE logo

NLE

Eenvoudig bestellen
Alle bekende tv-zenders
Introductiekorting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Downloaden tot 100 Mb/s
Met extra zenderpakketten
Korting bij 2 jaar


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Jelsum

Digitaal tv-kijken en internet via glasvezel is sterk in opkomst. In en rondom Leeuwarderadeel hebben ook veel mensen hier behoefte aan. Wat is de aantrekkingskracht van glasvezel internet? Het vliegt er over (200 tot 450 Mbps), en zeer betrouwbaar. Daarnaast staat het glasvezelnetwerk bekend als “open”. De keuzevrijheid is behoorlijk. Wat je om je heen nog wel eens hoort: zo’n glasvezel internetverbinding is duurder dan de kabel of ADSL. Gelukkig klopt dit niet. Het glasvezel alles in één pakket met internet, TV + bellen heb je al vanaf €45 per maand. Is glasvezel internet beschikbaar in Jelsum? Welke aanbieders zijn er? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en filter op “glasvezel”. Als er glasvezel aanbieders zijn, zie je het direct. Geen aanbieders gevonden? Dan kun je kiezen uit Kabel en/of ADSL.Of lees eens verder op de pagina over Alles in 1 pakket Hoornaar.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Internet + televisie & bellen voor lage tarieven. Vergelijk 3-in-1 pakketten in Jelsum.