Alles in 1 Jirnsum Bekijk alle providers en ontvang voordeel tot wel €96


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Jirnsum vergelijken en direct de overstap maken? Televisie kijken en surfen op het internet: het moet supersnel zijn, en het liefst in hoge kwaliteit. Een vlugge solide verbinding met internet is bijna een eerste levensbehoefte. We internetten voor films streamen, downloaden van bestanden, thuiswerken, uploaden van bestanden maar bijvoorbeeld ook voor gamen. Welke internet-bellen-TV aanbieders zijn er? Is de mb snelheid voldoende voor mij? En wat is het maandtarief?

Met behulp van allesin1prijzen.nl ontdek je alle kabelaars. Het afsluiten van een abonnement gaat erg snel. Voer je postcode + huisnummer in, klik op ADSL, kabel of glasvezel (indien beschikbaar), geef je voorkeur door qua snelheid, kies extra’s voor interactieve televisie (online tv kijken, uitzending gemist, on demand films kijken) en selecteer het aantal belminuten. Jij treft nadien rechtstreeks de goedkoopste alles-in-1 provider in Jirnsum. Zo bespaar je tot wel €90 per jaar. Ben jij aan het kijken naar een nieuwe leverancier enkel voor televisie kijken of een 100% internetaanbieder? Of ben je bewust op zoek naar een goedkoop internet & tv pakket zonder telefonie? Het kan allemaal! Via onze zoekmachine spot je behulpzame info over goedkoop televisie kijken, bellen en internetten in Jirnsum.

Alle aanbieders

Bekijk de pakketten van de grote Nederlandse providers

Meest snelle internet

Internetsnelheid van maar liefst 100 MB en extra zenderpakketten.

Besparen op je internetgebruik

Controleer direct alles in 1 providers en bespaar tot wel €79 per aansluiting.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kies ik voor ADSL, kabel of glasvezel?

ADSL/VDSL, glasvezel en de kabel zijn genres van breedbandinternet. Maar welk type breedbandinternet past bij mij? Bekijk snel informatie over Alles in 1 van Ziggo.

1. ADSL
ADSL ontvang je gewoon via je telefoonkabel. Deze vorm van breedbandinternet is eigenlijk voor alle Nederlanders verkrijgbaar. De belangrijkste meerwaarde is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Daarom betaal je nooit teveel voor ADSL. Nadelen hiervan zijn o.a. een lage internetsnelheid (maximaal 50 mb per seconde). Woon je wat verder van een wijkcentrale? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Belangrijk: er bestaat ook VDSL.

2. Kabel
Via kabel-internet ontvang je internet via de televisiekabel. Met een aansluiting op de kabel loopt jouw internetsnelheid al gauw op tot honderden MB/s. Het televisie en internet signaal zijn gescheiden bij de coax kabel. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van tv-kijken. De negatieve kant van de kabel is dat het aanbod beperkt is. Jirnsum biedt maar diverse kabelaanbieders. De verplichting van een TV-abonnement geldt nog steeds.

3. Glasvezel internet
Wil jij het allersnelste internet van NL? Met glasvezel internet surf je met snelheden tot 500 Mbps. De download- en uploadsnelheid is vaak gelijk. Broodnodig voor zware gebruikers. Helaas is internet via de glasvezel nog niet voorhanden voor 75% van de huizen. Is glasvezel internet in Jirnsum beschikbaar? Vul snel jouw gegevens in en ga op zoek naar een aanbieder.


Verbindingstype Gunstig Negatief Prijzen
1. ADSL Overal te ontvangen Afhankelijk van afstand wijkcentrale Vanaf €40
2. Kabel Prima internetsnelheid Beperkt aanbod Vanaf €44
3. Glasvezel Hoogste snelheden Geen landelijke dekking Vanaf €54

Hoe kan ik overstappen van internetprovider in Jirnsum?

Wil je overstappen naar een nieuw alles-in-1 pakket? Dat is online mogelijk. De grote jongens (Telfort, Tele2, Ziggo, KPN, Vodafone, Online.nl) bieden een overstapservice aan. Als jij overstapt dan wordt dit allemaal uit handen genomen. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Kan ik de overstap al maken? Een groot deel van de alles-in-1 abonnementen zijn jaarlijks te vernieuwen. Vervolgens geldt een variabele maandcontract. Je kunt vanaf dan overstappen naar een van de vele andere aanbieders. Heb je een mooie pakketdeal uitgezocht? Dit is ongecompliceerd via de overstapservice.

De overstapservice
De meeste organisaties werken samen met de overstapservice. De nieuwe partij regelt dan alles. Onder andere het opzeggen van het “oude” internet- tv- en bellen abonnement. Tevens letten zij er op dat jouw nieuwe abonnement op tijd in gaat. Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. KPN, Telfort, Tele2, Vodafone, XS4ALL, Ziggo geven jou deze opties. Heb je een goede deal gevonden? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kun jij het toekomstige pakket meteen via internet aanschaffen.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Bestel het nieuwe pakket en de overstapservice-procedure gaat in werking.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. De router van de nieuwe provider wordt (gratis) bezorgd. Er kan ook een monteur langskomen voor installatie.

Kun je niet gebruik maken van deze overstapservice? Laat dan je abonnement stopzetten. Belangrijk: sluit eerst het nieuwe contract af. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Ook nummerbehoud is mogelijk als je dat wenst.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Gebruik jij een alles-in-1 abonnement? Jij krijgt dan Internet + televisie + bellen via één leverancier. Dit heet ook wel triple play. Wat vandaag de dag veel gekozen wordt, heeft te maken met het quad play abonnement. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met zo’n 06 nummer abonnement. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Waarom wordt hier voor gekozen? Zo’n internet aansluiting in Jirnsum? Wanneer jij een alles in 1 aanbieder kiest dan wordt je hiervoor beloond. Concreet ontvang je “bonussen” zoals korting op het maandbedrag, dubbele MB’s, en andere extraatjes als gratis FOX Sports. Met behulp van aantrekkelijke combideals krijg je echt waar voor jouw geld. Erkende 4-in-1 combi deals zijn:

KPN Compleet

 • €5 korting op de mobiele telefoonrekening.
 • Meer data in je abonnement.
 • Gratis zenders/kanalen.
 • Gratis MB’s delen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Belminuten en MB’s worden verdubbeld.
 • Maandelijks 5 euro minder betalen.
 • Voordeel bij Fox Sports.
 • Pakket voor pauzeren.

VodafoneZiggo

 • Gratis data / GB’s voor je telefoon contract.
 • Minder betalen voor jouw mobiele rekening.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Keuze voor de “veilig online” service.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De grote providers adverteren met razendsnel internet. Doorgaans 500 Mbit/s. Heb ik echt zulk snel internet nodig? Hieronder doorzoek je een lijst met voorbeelden. Per bezigheid bekijk jij hoeveel snelheid je nodig hebt.


Wat doe je? Voorgeschreven snelheid?
Versturen van e-mails > 1 Mb/s
Een website bezoeken 1-2 Mb/s
Social (Facebook, Twitter, enz.) 1-2 Mb/s
Video-gesprekken >4Mb/s
Streamen van video content 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hulp bij het kiezen van internetsnelheid
We ontwaren globaal gezien 3 verschillende internet-users: matig, gemiddeld en heel zwaar verbruik. Voor elk type gebruiker vind je hieronder een aanbevolen internetsnelheid.

1. Instap huishoudens (basis-internetsnelheid)
Internet gebruik jij enkel voor E-bankieren, Social, websites bezoeken. Niet meer dan 1 device online.

2. Gevorderd verbruik (minimaal 20 Mb/s)
Zo af en toe download je bestanden, en gebruik je diensten als Youtube of NLziet. Dit kan zonder problemen met meerdere devices.

3. Zwaar gebruik (50 Mb/s of meer)
Video’s streamen in de hoogste kwaliteit. Daarnaast ook downloaden en uploaden. Houd je van online gamen? Dit is een optie voor alle apparaten, wanneer jij dat wilt. Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet IJlst.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in Jirnsum. Maar welk pakket past nu bij mij? Dat is afhankelijk per situatie. Hierom geven we je graag wat adviezen.

Welke leveranciers zijn er in en rondom Leeuwarden?
Dit is heel erg afhankelijk van je locatie. Met behulp van onze website vergelijk je in 1 overzicht alle internetbedrijven. Wanneer je jouw postcode + huisnummer ingevuld hebt, vallen veel aanbieders al af. De keuze wordt je zo iets eenvoudiger gemaakt.

Heb je alle nodig?
Heb je echt alle extra’s nodig als wifi-versterkers, data-kabels, routers? Geen interesse in bellen met de vaste telefoon? Of wil jij een contract zonder TV? Dan ben je goedkoper uit met een 2-in-1 pakket of een pakket met alleen internet. Oftewel, zo betaal je niet voor mogelijkheden die irrelevant en overtollig zijn.

Welke extra services wil ik?
Veel van de alles in 1 pakketten kun je nog persoonlijker maken. Denk aan extraatjes zoals online tv kijken, on demand films kijken, vooruitkijken of uitgebreide kanalen pakketten met betaalkanalen als Horse & Country TV. Dit kan resulteren in een effect op je contract. Door van extra’s gebruik te maken zullen de tarieven hoger worden. Ook Wifi-versterkers om het bereik van de router te bevorderen behoren tot de mogelijkheden. Zo verlaag je de scoringskansen en heb je snel internet in Jirnsum.

Wat zijn de extra's die ik kan kiezen bij mijn TV-contract?

Ook zo dol op televisie kijken? Deze dagen bevat elk alles in 1 pakket digitale televisie. Met behulp van interactieve televisie kijk jij TV, waar en wanneer je wil. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (tablet, Xbox, of “ouderwets” op de TV). Online TV streamen is erg populair. Het digitale-tv pakket maak je nog persoonlijker dankzij velerlei modules. Bekijk deze nu direct:

Uitzending gemist
Met behulp van programma gemist kun je verschillende tv-programma’s terugkijken. Veel leveranciers bieden dit standaard al aan. Vaak kan dit alleen met Nederlandse zenders (NPO). Wel kan er een vergoeding worden gevraagd voor uitzending gemist van andere zenders als RTL 5.

Daarnaast heb je vaak de add-on begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Een andere handige optie is live pauzeren. Bij een deel van de aanbieders kan dit max. 48 uur. Maar bij steeds meer tv-aanbieders kan dit tot 10 dagen of langer.

TV-programma’s opnemen
Meer en meer bedrijven laten jou (gratis) tv-programma’s opnemen. Vaak nog d.m.v. PVR (ontvanger met harde schijf) of d.m.v de cloud. De meerprijs van opnemen ligt rond de €4,50 per maand. Sommige aanbieders bieden het gratis (Ziggo en XS4ALL). Houd er rekening mee dat de opslag beperkt is. Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Additionele zenderpakketten
Veel abonnementen hanteren een basispakket met zo’n 25 zenders. Hierbij moet je denken aan zenders als XITE Muziek. Daarentegen kan jij ook lokale zenders opzoeken zoals GPTV en je kunt kiezen voor 13th Street. Je kunt je digitale-tv ervaring nog persoonlijker maken met add-on zenderpakketten. Bijvoorbeeld HBO en het Star Gold tv-kanaal. Op de website van jouw provider kun jij het complete aanbod opvragen voor Friesland.

alles in 1 in Jirnsum


Internet en tv vergelijken in Jirnsum

Betaal jij teveel voor internet, televisie en bellen? Of ga je over naar een nieuwe woning, en zoek je een nieuwe alles-in-1 aanbieder? Begin dan direct met bellen, televisie en internet vergelijken in Jirnsum. Het is verrassend eenvoudig middels de adviezen die hieronder staan.

1. Controleer wat je nu per maand kwijt bent en zoek naar de voorwaarden (een speedtest is hierbij nuttig!)
2. Ga van start in de vergelijker en voer je locatie in.
3. Geef aan welke snelheid en verbinding je wilt.
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (extra zenderpakketten, uitzending gemist, online tv kijken.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Selecteer direct het 3-in-1 pakket met de beste prijs/kwaliteitverhouding.
7. Maak de aankoop definitief met het online contract. De overstap wordt (meestal) geregeld door de nieuwe provider.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Vaak is er een (gratis) installatieservice beschikbaar. De levertijd van jouw nieuwe alles in 1 abonnement is meestal 3 tot 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Snelheden tot 100 Mb/s
Uitzending gemist
Scherpe korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

7+ score klantenservice
Snel en betrouwbaar
Hoge aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Wifi Boosters beschikbaar
Tot 7 dagen terugkijken
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zelf samenstellen
Goede klantenservice
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

F-Secure Beveiliging
Overal online TV kijken
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Premium sportkanalen
Diverse pakketten
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 caiway logo

Caiway

Razendsnel down/uploaden
Snelle levertijd
Unieke korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

3-in-1 en 2-in-1
Goedkoop vast bellen
Leuke welkomstcadeaus


Youfone

Momenteel enkel via DSL
Gratis nummerbehoud
Nieuwe klanten korting

alles in 1 online logo

Online.nl

Netwerk van KPN
Begin gemist
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 NLE logo

NLE

Met NLE V10 modem
Begin gemist
Eerste periode korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Settop box HD
Gemakkelijke installatie
Duidelijke voorwaarden


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Jirnsum

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel is sterk in opkomst. Met name in de omgeving Leeuwarden zijn er steeds meer mogelijkheden. Waarom is het glasvezelabonnement zo in trek? Het is megasnel (100 tot 200 Mbps), en bijzonder stabiel. Verder biedt het open karakter van glasvezelnetwerken nog meer. De keuzevrijheid is behoorlijk. Wat je om je heen nog wel eens hoort: Televisie en internet via glasvezel is alleen voor mensen met geld. In de praktijk is dit niet zo. Zo’n glasvezel alles in één pakket met televisie, bellen & internet heb je al vanaf 4 – 5 tientjes in de maand. Hoe staat het met glasvezel internet in Jirnsum? En bij welke partij moet ik dan zijn? Ontdek het zelf, vul je gegevens in en kies voor “glasvezel”. In het geval er een aanbieder is, dan zie je dit direct. Niets gevonden? Dan moet je het nog even doen met kabel of ADSL. Of lees eens verder op de pagina over Alles in 1 pakket Hoornsterzwaag.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voor lage prijzen internet, tv en bellen afsluiten. Vergelijk 3-in-1 pakketten in Jirnsum.