Alles in 1 Jistrum Vergelijk direct alle pakketten en bespaar tot wel €69


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Jistrum vergelijken en meteen overstappen? Digitaal TV kijken en rondsurfen op internet: het mag niet langzaam zijn, en als het even kan in de hoogste kwaliteit. Een snelle en goede internet-connectie is voor veel mensen onmisbaar geworden. We internetten voor thuiswerken, uploaden van bestanden, films streamen, televisie kijken maar bijvoorbeeld ook voor gamen. Welke internet-bellen-TV aanbieders zijn er? Is de mb snelheid voldoende voor mij? En wat kost het abonnement mij?

Dankzij deze website bekijk je alle internetdiensten. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Het uitgangspunt is je adres, kies voor ADSL, glasvezel (niet overal verkrijgbaar) of kabel, klik op de snelheid die je wilt afnemen, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (live pauzeren, uitzending gemist, on demand films kijken) en geef aan of/hoeveel je wilt bellen. Je treft daarna overzichtelijk de goedkoopste alles in 1 provider in Jistrum. Check zelf wat je kunt besparen, mogelijk tot wel €69 per jaar. Op zoek naar een nieuw pakket exclusief voor televisie kijken of puur voor het internetten? Of wil je alles weten over een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder telefonie? Alle combinaties zijn mogelijk! Door onze postcodetool tref je uitvoerige informatie + tips over voordelig tv-kijken, bellen en internetten in Jistrum.

Alle leveranciers

Check de prijzen van de grote Nederlandse providers

Vlugge internetverbinding

Internetsnelheid tot maximaal 200MB plus diverse extra zenders.

Besparen op je internetgebruik

Bezoek de alles in 1 providers en ontvangen kortingen tot wel €60 per 1 jarig contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

ADSL, kabel en glasvezel zijn de bekendste types breedbandinternet. Maar welke verbinding past bij mij? Bekijk snel informatie over Internet, tv en bellen T-Mobile.

1. ADSL
ADSL ontvang je gewoon via je telefoonkabel. Een dergelijk internet abonnement is voor vrijwel alle huishoudens toegankelijk. Het voornaamste pluspunt is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Vandaar kun je ADSL vaak voordelig aansluiten. Nadelen hiervan zijn o.a. de relatief trage verbinding (hoogstens 50 mb/p/sec). Woon je in afgelegen gebied? De snelheden zullen dan nog wat trager zijn. Ook interessant: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
Via internet via de kabel wordt het internetsignaal over de kabel naar je woning gestuurd. Met internet via de kabel bereik je maximale snelheden van +/- 200 MB/s. Het TV- en internet signaal blijven verder gescheiden. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. tv-gebruik. De negatieve kant van de kabel is dat er minder keuzevrijheid is. Jistrum heeft maar 1 of 2 kabelaars. Bovendien is er doorgaans een verplicht TV-pakket.

3. Glasvezel
Wil jij het beste van het beste? Met internet via glasvezel haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 MB/s of sneller. De download- en uploadsnelheid verschilt vaak niet. Een must voor de intensieve gebruikers. Helaas is glasvezel nog niet te ontvangen bij veel woning. Is glasvezel internet in Jistrum voorhanden? Start met vergelijken en vind uit wat de opties zijn.


Type internet Voordelig Minpunt Kosten
1. ADSL Betaalbaar en stabiel Traagste verbinding Vanaf €35
2. Kabel Op grote schaal verkrijgbaar Minder keuzevrijheid Vanaf €48
3. Glasvezel Razendsnel internet Lastig aansluitbaar Vanaf €51

Hoe kan ik overstappen van internetprovider in Jistrum?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Dat is erg gemakkelijk. De grotere partijen (KPN, Tele2, Ziggo, Vodafone, Telfort, Online.nl) hebben hierover afspraken gemaakt. Ga jij online overstappen? Dan wordt dit allemaal uit handen genomen. Derhalve kom je niet zonder internetverbinding te zitten. Kan ik de overstap al maken? Vrijwel alle alles-in-1 contracten duren 1 jaar. Daarna heb je steeds een maand opzegtermijn. Dit is het moment om over te stappen naar een nieuw 3-in-1 pakket. Een aantrekkelijk geprijsd alles in 1 pakket geselecteerd? Dit gaat moeiteloos via de overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de partijen zijn aangesloten bij de overstapservice. Jouw nieuwe provider zorgt voor het administratieve gedeelte. Denk aan het opzeggen van je oude bellen- televisie en internet abonnement. Vervolgens zien zij erop toe dat het contract tijdig actief wordt. Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. Telfort, Ziggo, Tele2, XS4ALL, KPN, Vodafone kunnen dit aanbieden. Heb jij het perfecte pakket geselecteerd? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kan jij de aanbieding direct online bestellen.

 1. Bekijk looptijd van je contract.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en de overstapservice-procedure gaat in werking.
 4. Een paar dagen later ontvang je per post een bevestiging. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. Jouw nieuwe router (indien nodig) wordt thuis afgeleverd. Eventueel kun je kiezen voor de installatieservice.

Maak je geen gebruik van deze NL overstapservice? Opzeggen van je contract doe je dan zelf. Fundamenteel: sluit eerst het nieuwe contract af. Pas daarna beëindig je het contract. Selecteer ook de optie voor nummerbehoud indien jij dat wilt.

Ontvang ik korting als ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een geschikt alles in 1 pakket gevonden? Tv, internet en bellen wordt dan door 1 partij geleverd. Triple play wordt dit steeds vaker genoemd. Wat vandaag de dag veel gekozen wordt, is de keuze voor quad play. In dat geval combineer je een 3-in-1 pakket met een smartphone contract. Oftewel een 4-in-1 pakket.

Waarom wordt hier voor gekozen? Zo’n internet aansluiting in Jistrum? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan dien je hiervoor beloond te worden. Je moet dan denken aan extraatjes als kortingen, dubbele MB’s, en additionele bonussen als gratis premium zenderpakketten. Met behulp van dergelijke combideals krijg je dus meer voor je geld. Geliefde 4-in-1 combi deals zijn:

KPN Compleet

 • €5,00 korting op mobiele abonnement.
 • Je mag meer data verbruiken.
 • Gratis zenderpakket.
 • Gratis MB’s delen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • €5,00 korting op de thuis factuur.
 • Gratis eredivisie kijken.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Dubbel internet voor jouw smartphone.
 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Een Sport/Movies/Kids zenderpakket.
 • Thuis “veilig online” gebruiken zonder kosten.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De 3-in-1 pakketten lopen te koop met supersnelle internetpakketten. Veelal 475 Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? Onderstaand doorzoek je een aantal alledaagse voorbeelden. Per online activiteit vind jij de geschatte snelheid.


Gebeurtenis Minimale snelheid?
Eenvoudige mails sturen > 1 Mb/s
Een website bezoeken 1-2 Mb/s
Social media websites gebruiken 1-2 Mb/s
Video-gesprekken >4Mb/s
On-demand video kijken 4-8 Mb/s
Televisie kijken via Apps 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mijn gebruik?
Wij onderscheiden min of meer drie verschillende segmenten. matig, gemiddeld en heel zwaar verbruik. Voor elk van dezevind je hieronder een aanbevolen internetsnelheid.

1. Starters (beginnen met een minimale snelheid)
Het internet open jij alleen voor social media, internetbankieren, mailen. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Normaal verbruik (tenminste 20 Mb/s)
Zo nu en dan download je (niet al te grote) bestanden, en je houdt van streamingdiensten als Youtube of NPO. Zonder moeite met meerdere apparaten verbonden.

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Films kijken in de beste kwaliteit. Je download regelmatig grotere bestanden. Of je favoriete game spelen? Dit is een optie voor meerdere mensen op hetzelfde ogenblik. Lees nu ook verder over Glasvezel internet IJsselmuiden.

Welk internet- tv en bellen pakket kies ik?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Jistrum. Welk pakket past bij mij? Dat hangt af van veel aspecten. Om die reden vind je hieronder wat meer info.

Welke aanbieders zijn actief in omgeving Tytsjerksteradiel?
Dit is heel erg afhankelijk van je locatie. Via onze tools doorzoek je in 1 overzicht alle internetbedrijven. Op het moment dat de woonplaats is ingevuld, wordt de lijst geoptimaliseerd. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Heb je voldoende aan minder?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als data-kabels, wifi-versterkers, routers? Heb jij niets aan een vaste telefoonlijn? Of niet betalen voor TV? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of wellicht voor een 100% internetabonnement. Zo betaal je niet voor aspecten die irrelevant en overtollig zijn.

Welke extra services wil ik?
Het gros van de alles-in-1 abonnementen hebben allerlei extra’s. Hierbij kun je denken aan extra services zoals vooruitkijken, online tv kijken, live pauzeren of uitgebreide kanalen pakketten met aanvullende themakanalen als Nick Toons. Wil je hier echt gebruik van maken? Wil jij toch deze pakketten aanzetten dan stijgen de abonnementsprijzen. Ook Wifi-versterkers om de kwaliteit van de routers te verbeterzijn voor de toekomst interessant. Geen trage verbindingen en storingen maar snel internet in Jistrum.

Wat zijn de extra's die ik kan kiezen bij mijn TV-contract?

Hang jij graag voor de TV? In de actuele situatie vind je in elk drie in één pakket digitale TVDoor middel van interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Dit doe je op vrijwel ieder apparaat (telefoon, computer, en vanzelfsprekend op de TV). Steeds meer Nederlanders kijken online TV. Het digitale-tv pakket maak je nog persoonlijker dankzij verschillende modules. Deze hebben we voor je opgesomd:

Uitzending gemist
Via de optie programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Bij veel contracten is dit normaal gesproken al actief. Dit is alleen mogelijk voor Nederlandse programma’s. Af en toe moet je betalen voor uitzending gemist van commerciële zenders als VH1 Classic Muziek.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Het eerste stukje van een programma gemist? Kijken vanaf begin kan mij steeds meer providers. Ook tv-programma’s pauzeren is vaak mogelijk. Bij een deel van de organisaties kan dit max. 48 uur. Bij andere internetproviders kijk je programma’s tot 2 weken terug.

TV-programma’s opnemen
Het gros van de providers verzorgen de optie tot tv-programma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (ontvanger met harde schijf) of via de cloud. Het prijskaartje van het opnemen-pakket ligt rond de €5,00 per maand. Bij Ziggo en XS4All betaal je niets extra’s. De opslagcapaciteit is beperkt. Dit ligt rond de 300GB of 200 uur.

Meer zenderpakketten
De meeste pakketten hanteren een basispakket met zo’n 25 zenders. Hierbij moet je denken aan zenders als RTL 8. Eveneens kun je ook onbeperkt kijken naar regio kanalen als Focuz TV. Echter ook wereldwijd: TVE. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience nog leuker maken met betaalde zenderpakketten. Check o.a. Eredivisie live en het Star Gold tv-kanaal. Op de website van jouw provider doorzoek je het zenderaanbod per pakket voor Friesland.

alles in 1 in Jistrum


Internet en tv vergelijken in Jistrum

Betaal jij teveel voor internet, televisie en bellen? Of ga je over naar een nieuwe woning, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Begin dan direct met bellen, televisie en internet vergelijken in Jistrum. Dit wordt makkelijk gemaakt aan de hand van de volgende stappen.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en pak even alle kleine lettertjes erbij (vergeet de speedtest niet!)
2. De eeste vergelijk stap is: voer je locatie in.
3. Vertel het systeem: welke type verbinding en snelheid.
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (on demand films kijken, live pauzeren, extra zenderpakketten.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Kies het alles in 1 pakket die matcht bij jouw wensen.
7. Je kunt het pakket krijgen door op “bestellen” te klikken. De overstap wordt in goede banen geleid door de provider.
8. Ben je zelf handig met installeren?Vaak is er een (gratis) installatieservice beschikbaar. De opleveringstijd voor je nieuwe pakket is gemiddeld genomen 30 dagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

KPN Compleet korting
Heldere voorwaarden
Cashback kortingen

alles in 1 telfort logo

Telfort

20 jaar actief
Gemakkelijk overstappen
Lage tarieven

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Gratis Ziggo Sports
Supersnel via Glas
Scherpe prijzen

alles in 1 tele2 logo

Tele2

20, 60 of 100 Mb/s
Gemakkelijk uitbreiden
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Klanttevredenheid: 7.6
Met installatie garantie
Hoge aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Premium sportkanalen
Actief in enkele weken
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 caiway logo

Caiway

Gegarandeerd snel internet
Uitzending gemist
Scherpe prijzen

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Combinatievoordeel
Met gratis router
Welkomstkorting


Youfone

Momenteel enkel via DSL
Gemakkelijke installatie
1 jaar aanbieding

alles in 1 online logo

Online.nl

Sinds 1994 actief
Met installatie garantie
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 NLE logo

NLE

Ubiquiti leverbaar voor €135
Interactieve televisie
Unieke aanbieding

alles in 1 fiber logo

Fiber

Downloaden tot 100 Mb/s
Alle bekende kanelen
Eerste periode korting


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Jistrum

Interactieve televisie en internet via glasvezel is sterk in opkomst. In de buurt Tytsjerksteradiel is dit ook zeker het geval. Waarom is het glasvezelabonnement zo in trek? Het is snel (50 tot 500 Mbps), en uploaden en downloaden gaat vaak even snel. Verder zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. De keuzevrijheid is behoorlijk. Een misvatting: zo’n glasvezel internetverbinding is vele malen duurder dan ADSL of kabel. In de praktijk is dit niet zo. Het glasvezel alles in één pakket met televisie, internet en voice kun je al laten aansluiten vanaf €45 per maand. Is glasvezel internet verkrijgbaar in Jistrum? En welke providers bieden het aan? Vul je locatie in, en klik dan op “glasvezel”. Als er glasvezel aanbieders zijn, zie je het direct. Geen resultaten? Ook met kabel haal je tegenwoordig behoorlijke snelheden. Of bekijk meer informatie over Alles in 1 pakket Horssen.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Start met 3-in-1 pakketten vergelijken in Jistrum.